Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:50

Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Браво на Лудогорец 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 11:20

Diavolo написа:
Браво ве момчета! :-)
Трябва да сме горди с това което прави в Европа Лудогорец. Не знам кога за последно български отбор е постигал 3 поредни победи, да не говорим в КЕШ/ШЛ. Партизан може да е в криза, но е Партизан, а българските отбори са трагични като гости с изключение на ЦСКА.
Футболистите на Стоев играха умно и чакаха своя момент, играха като голям отбор. Поведението им бе такова. Имаше пробойни в защита и малко късмет, но по-добрия отбор очаквано за мен продължи.
Няма нищо случайно в двете им поредни титли, това се вижда нагледно. Без история, без публика с едно малко стадионче, но ето че където се работи правилно успехът винаги идва.

:-)

Че Лудогорец постигна голям успех спор няма. Обаче ако си гледал националите на гостувания през 80-те - е такава игра показаха Лудогорци второто полувреме - опълченците на Шипка с елементи на паника в пеналтерията. На това да му викаш умна игра на голям отбор - сори ама нещо различно сме гледали. Чист шанс, че не падна гол. Умно щеше да е спокойна игра в защита и мат с контри. Аз такова нещо не видях, през второто полувреме, а паническо чистене и на моменти смешни отигравания.

Иначе за домакинските им мачове няма кво да кажа - респект, но гостуванията им за момента са трагедия. Сега като са си осигурили минимум участие в ЛЕ дано играят по-спокойно, защото имат потенциал. Вероятните съперници са Базел, Селтик, Стяуа, Виктория Пилзен и Динамо Загреб. За мен лично само последните са преодолим отбор, но пък там лудогорци имат комплекси. Все пак дано направят чудото и влезнат в ШЛ.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 11:35

Ледо написа:
Пак си спал на течение :rofl:

Това дето Левски го направи наскоро в ЕКТ има още много хляб да ядете докато го постигнете. :petku:

Брато, не знам какво ние трябва да постигаме, още повече да следваме Левски. Чорбата са номер 1 и това си остава за още няколко поколения. Левскарите сте играли полуфинали само за Купата на България ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 12:47

tonzos_justice написа:
Ледо написа:
Пак си спал на течение :rofl:

Това дето Левски го направи наскоро в ЕКТ има още много хляб да ядете докато го постигнете. :petku:

Брато, не знам какво ние трябва да постигаме, още повече да следваме Левски. Чорбата са номер 1 и това си остава за още няколко поколения. Левскарите сте играли полуфинали само за Купата на България ;-)

Какви поколения бе Тонзо, тия полуфинали вече и сред ТРЕТАТА възраст не са актуални. Вие сте като Нотингам - имали некакви големи успехи ама никой не ги помни :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 13:15

Крал Блуфен написа:
Какви поколения бе Тонзо, тия полуфинали вече и сред ТРЕТАТА възраст не са актуални. Вие сте като Нотингам - имали некакви големи успехи ама никой не ги помни :laugh:

Аз помня например много добре полуфинала Барселона-ЦСКА. Беше много късен мач, мисля 22:30 или 23:00 започваше. Вълнение огромно. ЦСКА излиза срещу Барселона на митичния "Ноу Камп" тогава го наричваха, сега не знам защо е по-популярно "Камп ноу". ;-) Големи опашки се извиваха пред Реповете за вестници. Няма интернет, няма фейсбук, нямаха дори някои хора цветни телевизори :yes:
Пълна романтика ;-)
В началото на 80-те и успехите на Нотингам нямам никакъв спомен, тогава съм се учил да ходя :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 13:19

tonzos_justice написа:
сега не знам защо е по-популярно "Камп ноу"

Щото така се казва всъщност. Аз се чудя откъде е тръгнало това Ноу Камп навремето.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 13:42

До фалка – викаш победата на Рапид не се брои, нищо че е в мач от значение. Иначе за мача вчера добро първо полувреме на разград, но второто се прибраха яко отзад и късмета си ги покри, явно като компенсация за епопеите им в последните минути. Иначе в следващия кръг с оглед противниците не виждам много големи шансове, но да видим какво ще стане.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 14:53

gamen4o написа:
До фалка – викаш победата на Рапид не се брои, нищо че е в мач от значение. Иначе за мача вчера добро първо полувреме на разград, но второто се прибраха яко отзад и късмета си ги покри, явно като компенсация за епопеите им в последните минути. Иначе в следващия кръг с оглед противниците не виждам много големи шансове, но да видим какво ще стане.

Тоя мач го бях забравил, но както и да е, пак не ни превъзхождате по тоя показател и написаното от Дяволо стои във въздхуха като поредната клевета.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 16:45

Не говоря за последните години, а в цялата история на ЕКТ. Вижте мачовете на Левси като гост и на ЦСКА.
И стига с тия Лацио, Ливърпул и т.н. И на ЦСКА и на Левски победите бяха късметлийски и защото противниците им не се интересуваха изобщо.
А специално ЛЕ е турнир за отборите от изтока. Половината резултати в този турнир са некви пълни измишльотини.
Но ако се хващаме за имена само ние победихме на Анфийлд и тази победа бие всички ваши постижения като гости. Това ако разсъждавам като вас. Но пак ви казвам, това не са успехи. Успех е вашия 1/4 финал, факт. Но само като краен резултат и статистика, но и това не е малко и остава в историята.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 17:06

и пак според мен говориш без сериозни доказателства.
айде, извади ми статистика която подкрепя думите ти за цялата история в ЕКТ и да видим колко е разликата.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 17:34

Адмирации за Лудогорец. Селски отбор са си без абсолютно никакви традиции но ето че Домуса ВИ показа как с нормални финансови средства се стига до 2 мача от Шампионската лига. Само че сега ще отпаднат. Не защото нямат сили или защото ще са слабаци а ще отпаднат поради същите причини и като миналата година с/у Динамо Загреб а именно защото са си селско отборче тип Литекс.

Виж,Титан ако не бяха нашмъркани пернишки отрепки Домуса сега тия пари които ги налива на село да ги е налял в ЦСКА и само можем да гадаем до къде щеше да стигне ... и то само заради името и манталитета.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 21:46

falkenbach написа:
айде, извади ми статистика която подкрепя думите ти за цялата история в ЕКТ и да видим колко е разликата.

http://www.sportal.info/news.php?news=185181&com_page=3

Кофти, че с това мнение преебах дискусията ама какво да се прави живот :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 21:53

gamen4o написа:
falkenbach написа:

http://www.sportal.info/news.php?news=185181&com_page=3

Кофти, че с това мнение преебах дискусията ама какво да се прави живот :rofl:

подбирай си по добре източниците, що за идиотска статия, даже Лацио от преди 3 години ги няма, как да им вярваме за по назад :rofl: :outofspace:

Иначе 13 -25 във ваша полза аз ги преброих набързо в Уики, но да цитираш Спортал си е безумие.

Последна промяна Balleta на 07.08.2013 22:05, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 22:50

Ами, Балет, земи погледни датата на публикацията - преди мача с Лацио е. Аре 1 още, тва кво променя?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 23:02

alessandron написа:
Ами, Балет, земи погледни датата на публикацията - преди мача с Лацио е. Аре 1 още, тва кво променя?

Принципно нищо, въпроса е да сме акуратни не да излизаме със статии отпреди 4 години :-o :-D

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 23:04

На стари лаври лежите.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   07.08.2013 23:25

За Лацио никой да не се обажда, победата беше във вечерта преди да се роди щерката, още си пазя вестника по този повод.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   08.08.2013 00:00

Еми каза да изляза със статистика и излязох, това намерих за 1 минута търсене, ако се задълбоча ще има и повече инфо, но и това стига. След 2009 вие имате победа над Лацио ние над Рапид така че се запазва статуквото дет се вика.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   08.08.2013 00:37

Vendome написа:
За Лацио никой да не се обажда, победата беше във вечерта преди да се роди щерката, още си пазя вестника по този повод.

Безсмислена победа, като тази нашата над Ливърпул, само че нашата е с много по-голяма стойност заради името на отбора :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   08.08.2013 00:38

falkenbach написа:

Сериозно ли питаш Краля на статистиката, самият Дявол за статистика? :-D

И тази статистика едва ли ще е лицеприятна за теб и феновете на Левски, сериозно ли? :-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Браво на Лудогорец   |   08.08.2013 09:29

Голяма гордост излиза тази победа на Левски над Лацио :-o

Нали казвахте, че победата ни над Ливърпул нямала стойност? Еми вашата на Олимпико каква стойност има? Струва ли поне колкото кашкавал Витоша от 8.60? :petku:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2