Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:50

Отговори на тема  [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
До Изгрев Памперс 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 03:28

Един Български отбор е отстранявал Щутгарт когато те бяха спечелили купата на Германия. Просто факт. :-)

Иначе достойно представяне на третия най-силен Български отбор.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 07:03

Достойно представяне на жалчичи!!!!!!

Каквото и да си говорим,от Байер-ЦСКА насам нито един Бг отбор не е мачкал така навън и то с/у силен европейски отбор!Накрая дори ме беше и малко яд че тоя банан не вкара.....

ПС: Ега се спасите в последния кръг за оставане в А група!!!!

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 09:47

BATE написа:
Ега се спасите в последния кръг за оставане в А група!!!!

Мерси! Лупи-президент на ЦСКА до гроб!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 10:55

Скоро не бях се нервирал така за друг български отбор . Папагалчетата заслужаваха да продължат напред , защото много повече искаха победата . Лично на мен ми се струва , че играят много по добре от Лудогорец (към този момент) , но не им достигна малко класа .

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 11:36

Повечето от вас ми се струва, че изобщо не разбират играта футбол!

Както написах и в дир.бг - аз вярвах повече в отстраняването на Щутгарт, отколкото Мъди и футболистчетата му.

Всички се уверихте, че Щутгарт в ЛЕ по това време е един жалък, посредствен отбор. Не може да се говори за никакво достойно представяне, след като не си отстранил противник, който "му е все едно" какво ще се случи. Общо взето Ботев сами се отстраниха. Толкова много положения, изиграни обаче без никаква класа и най-вече страх!

Най-големия виновник за отпадането е Асковския експерт - Мъди! Този "умник" не разбра ли най-накрая, че не трябва никога да залага на Анисе, даже и като резерва? Не разбра ли този асковски капацитет, че Ромарио е един посредствен футболист, който заема мястото на другите много по-добри резерви? Във всеки един кадър се виждаше СТРАХА в лицето не само на треньорите, но и на всички. Така не става и така не може да се направи голям мач или голям пробив.

Липсва манталитет, който за съжаление липсва във всички БГ отбори, с изключение на ЦСКА.

Вече съм убеден, че Ботев Пд няма да станат шампиони с този треньор.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 15:12

tonzos_justice написа:
Повечето от вас ми се струва, че изобщо не разбират играта футбол!

Както написах и в дир.бг - аз вярвах повече в отстраняването на Щутгарт, отколкото Мъди и футболистчетата му.

Всички се уверихте, че Щутгарт в ЛЕ по това време е един жалък, посредствен отбор. Не може да се говори за никакво достойно представяне, след като не си отстранил противник, който "му е все едно" какво ще се случи. Общо взето Ботев сами се отстраниха. Толкова много положения, изиграни обаче без никаква класа и най-вече страх!

Най-големия виновник за отпадането е Асковския експерт - Мъди! Този "умник" не разбра ли най-накрая, че не трябва никога да залага на Анисе, даже и като резерва? Не разбра ли този асковски капацитет, че Ромарио е един посредствен футболист, който заема мястото на другите много по-добри резерви? Във всеки един кадър се виждаше СТРАХА в лицето не само на треньорите, но и на всички. Така не става и така не може да се направи голям мач или голям пробив.

Липсва манталитет, който за съжаление липсва във всички БГ отбори, с изключение на ЦСКА.

Вече съм убеден, че Ботев Пд няма да станат шампиони с този треньор.

Аферим Тонзе, взе ми го от устата!
Всъщност писах, че ако играе Анисе, трябваше да е до Галчев, циглето - на десния фланг, а фалшивата деветка - Неделев. Иначе Ромарио... не е зле момчето, просто да не цели вратаря трябваше...

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 19:21

По принцип Тонзе.... минаваха ми и такива мисли през главата но реших че прекалявам с непоносимостта си към жАлчичи и че може би наистина Ботев са виновни задето Щутгарт играе слабо. Факт е обаче че от не знам си колко години швабите са трагични в европа. Мисля че единствено 2009 стигнаха до елиминационна фаза в ШЛ където Барса ги отстрани. Както и да е ... самия двубой можем да го коментираме по 100 начина.

Нека не омаловажаваме и постигнатото на ЧЕТВЪРТИЯ в България играл в европа благодарение на турско-мафиотското си управление и по-специално благодарение на новия си кумир - Цецо Васиииилев :clown: :clown: :clown:

ПС: Като каза това и веднага се сетих за нашето отпадане от Тулуза и как някои умници след тоя мач говореха как Тулуза били колос. Да,играеха много силно по онова време,особено вкъщи бяха машини но в двата мача с/у нас бяха катастрофа!

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 19:31

Prototype_Iblis написа:
BATE написа:
....Това е все едно да дойдеш и да спориш че дербито в Испания не е Барса-Мадрид а Севия-Бетис например ...

?!?!?!?!?!?!?!? Какво е това барса-реал, естествено че дербито е Бетис-Севиля :dunno:

Хаха добре!Няма да е зле да се разберете на какво викате дерби. И за мен дерби са градски сблъсъци ама едно 80% в България наричат ДЕРБИ всеки по-голям сблъсък дори той да няма нищо общо с градове,райони и т.н. ....

Та от гледна точка на 80те процента смятам че Барса-Реал е ДЕРБИТО/МАЧА в Испания.

И все още недоумявам че има хора които смятат че Ботев-Локо е някакъв критерий. Извън Пловдив този мач се гледа (ако въобще се гледа де) ей така на 2 чувала със семки и 10 литра бира ей така щото не му се гледат риалити предавания на футболния запалянко .... демек дали ще дават Ботев-Локо или Цаца-Нафта все тая.Важното е да има некъв минимален заряд и да се избегнат венетарайкови,бигбрадъри и т.н. ....

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 22:40

BATE написа:
По принцип Тонзе.... минаваха ми и такива мисли през главата но реших че прекалявам с непоносимостта си към жАлчичи!

Ей лайнарче, мога ли аз да ти еба путката лелина малка а?
Да те еба в простото невръстно прасе.....

КЪДЕ играете вие бе,свиня малка?Къде?

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   09.08.2013 22:44

tonzos_justice написа:

БУАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХ.......

Нененененене, АХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХА, МРЪСНИ СВИНИ,напоследък сте по-досадни и от говедата,да ви еба майката розова мръсна, КОГА ВИ БЯХА НА ВАС ПОСЛЕДНИТЕ УСПЕХИ БЕ ШОПАР СКОПЕН????????КОГА?????

Да ви еба путката лелина розова, мри в свинска тор и не се обаждай по отношение на БОТЕВ!!!!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 00:10

Ако дербито в Испания требе да е в строго с термина на дефиницията, тогава Реал-Атлетико е преди Бетис-Севиля.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 00:21

Ако искаме раздел "Български футбол" да просъществува, трябва да му се сложи модератор. Спешно.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 06:14

Shifter написа:
Ако искаме раздел "Български футбол" да просъществува, трябва да му се сложи модератор. Спешно.

Абсолютно!
Не намирам за нормално псевдофенове на измислени отбори да се изказват ни в клин ни в ръкав по отношение на отборите,които печелят точки за България, докато те самите са наврени у десета глуха.....

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 07:21

Ми това значи че феновете на Ботев трябваше да са с нула мнения до преди 1 месец защото не бяха виждали европа поне 38 години :rofl:

Калчев - давам просто пример :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 13:17

BATE написа:
Нека не омаловажаваме и постигнатото на ЧЕТВЪРТИЯ в България играл в европа благодарение на турско-мафиотското си управление и по-специално благодарение на новия си кумир - Цецо Васиииилев :clown: :clown:

Аве, тъпанар, първо ЦСКА не трябваше да е в А група последните няколко години и второ ние кво сме виновни че нямате лиценз за Европа или според празната ти глава беше по-добре да играем с един отбор по-малко.

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 15:29

Паляк,виж първо КАК си 'взехте' лиценза и пак заповядай :)

Тоя форум тук май е за психично болно каруцари,във всеки втори пост обиди и т.н. .... Циганска работа.

Последна промяна BATE на 10.08.2013 15:30, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 15:48

El Capitan написа:
tonzos_justice написа:

БУАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХ.......

Нененененене, АХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХА, МРЪСНИ СВИНИ,напоследък сте по-досадни и от говедата,да ви еба майката розова мръсна, КОГА ВИ БЯХА НА ВАС ПОСЛЕДНИТЕ УСПЕХИ БЕ ШОПАР СКОПЕН????????КОГА?????

Да ви еба путката лелина розова, мри в свинска тор и не се обаждай по отношение на БОТЕВ!!!!

Охохохох айде гледай си отбора бе комедиант и толкоз, имаш проблем с нервите май :laugh: Пий една студена вода за сезона :football: Яж жълти лайна!

Последна промяна tonzos_justice на 10.08.2013 15:52, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 15:51

BATE написа:
Паляк,виж първо КАК си 'взехте' лиценза и пак заповядай :)

Тоя форум тук май е за психично болно каруцари,във всеки втори пост обиди и т.н. .... Циганска работа.

2-3 фена на Ботев имало, то такова чудо рядко се среща ;-)

Няма да псувам каруцарски, защото няма смисъл. :petku:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 22:34

BATE написа:

Поредният заразен с тираджийският тумор, дошъл във форума да сипе откровени обиди във всеки постинг и изразяващ се като последна инстанция изказва поредното пренебрежително мнение за "тоя" форум !?!

Ми що пишеш тук бе да та еба във професора, датаеба?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: До Изгрев Памперс   |   10.08.2013 22:35

Shifter написа:

Шифтъре, искаш ли да си модератор на Български футбол?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 170 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща