Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:37

Отговори на тема  [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща
Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 14:53

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ ЦЕ БАААААААААААААААААААЗЕЛ ШАЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ.

Въпреки,че в Швейцария открито симпатизирам на сините лъвчета от Люцерн, винаги стискам палци за Базел в Евротурнирите. Прекрасен град, единствения му косур е,че е близо до Германия!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 15:40

Крал Блуфен написа:

Въпреки,че в Швейцария открито симпатизирам на сините лъвчета от Люцерн, винаги стискам палци за Базел в Евротурнирите. Прекрасен град, единствения му косур е,че е близо до Германия!

Базел са пътници, Лудогорец в групите, мачкай Лудо младо ... :dance: :-D

П.П. Базел имат отвратителен екип :uuu: , дано пък чудото стане :unsure:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 16:02

Balleta написа:

П.П. Базел имат отвратителен екип :uuu: , дано пък чудото стане :unsure:

Е, айде са екипа ти пречел :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 17:44

Крал Блуфен написа:

Базел ще ядат уя :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 19:23

И аз си мисля че Лудогорец си имат съвсем реален шанс. Базел не са онзи Базел който гледахме до преди 3-4 години в Шамлионсата лига. Че са фаворити спор няма ама според мен мноооого са 'отслабнали' откъм качество,

Киро ако има малко акъл в главата сега ще привлече още двама трима класни футболисти пък ако отпаднат от ШЛ нали имат сигурно участие в ЛЕ ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   09.08.2013 22:45

BATE написа:
Киро ако има малко акъл в главата сега ще привлече още двама трима класни футболисти пък ако отпаднат от ШЛ нали имат сигурно участие в ЛЕ ...

Киро има точно около милиард и половина повече акъл от тебе,миниатюрна малка свиня......да ти еба майката.....

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   10.08.2013 00:17

BATE написа:
И аз си мисля че Лудогорец си имат съвсем реален шанс. Базел не са онзи Базел който гледахме до преди 3-4 години в Шамлионсата лига. Че са фаворити спор няма ама според мен мноооого са 'отслабнали' откъм качество,

Нещо си се объркал май. Базел преди два сезона изхвърли Юнайтед от ШЛ и отиде на елиминации, а миналата година игра полуфинал в Лига Европа, където беше отстранен от победителя в турнира Челси.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   10.08.2013 01:50

Vendome написа:
BATE написа:

Нещо си се объркал май. Базел преди два сезона изхвърли Юнайтед от ШЛ и отиде на елиминации, а миналата година игра полуфинал в Лига Европа, където беше отстранен от победителя в турнира Челси.

Бaзел миналата година отпаднаха от Румънци, така че не са страшилище. Освен това вече за тях не играе Сашето Фрай. И въпреки това са с класа на Лудогорец и ще си вземат нужния резултат още в София.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   10.08.2013 09:44

Hiksa написа:
Бaзел миналата година отпаднаха от Румънци, така че не са страшилище. Освен това вече за тях не играе Сашето Фрай. И въпреки това са с класа на Лудогорец и ще си вземат нужния резултат още в София.

Те може и да отпаднаха от Клуж за ШЛ ама все пак играха преди три месеца и половина полуфинал за ЛЕ с Челси отсранявайки преди това Зенит и Тотнъм и както казваш класа отгоре са.
Обаче много ще е хубаво Разград да влязат в ШЛ - да видим.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   10.08.2013 11:21

Дюнер - и 8 милиарда да има,ти пак си оставаш помиярче вмирисано а той не се знае утре при ново управление дали ще има и 8 кинта :) чекиджия :)

Калчев - те МанЮ тогава бяха страшилище :) че и Билбао им се изакаха 2х в устата :)

Мисълта мо е че не трябва да се насират предварително като bu12ra$ite могат да ги отстранят! :wave:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   21.08.2013 22:43

BATE написа:
а той не се знае утре при ново управление дали ще има и 8 кинта:

Толкова брутално тъп си че ако интелекта наистина е капитал,то ти отдавна си у фалит и у А окръжна прасе рошаво...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   24.08.2013 02:44

Тук ме затапи,уау!Нямам какво да ти кажа,направо ме разби :moufan:

гнусен смрадлив дюнер ... най-обичам такива интернет хулиганчета които в реалния живот не могат да си преброят пъпките на челото и никой не ги ебава за 5 стотинки. :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   24.08.2013 11:58

BATE написа:
гнусен смрадлив дюнер ... най-обичам такива интернет хулиганчета които в реалния живот не могат да си преброят пъпките на челото и никой не ги ебава за 5 стотинки. :laugh:

Хохохох, абе ти внимавай у картинката, да не одиш при тате да му плачеш да те спасява, ако се сещаш....

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   26.08.2013 13:05

Ама аз няма какво да внимавам,по-скоро ти я карай малко по-полека щото никога не знаеш кой от къде може да те изненада :) още повече че вие тук започнахте да псувате като каруцари на лична основа. Считай махленския ти спор за прключен.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   26.08.2013 13:13

Не се псувайте! Мерете си бицепсите и марковите анцузи!!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   26.08.2013 13:28

BATE написа:

Наляга ме смях, четейки как се пънат да изкарат Базел поне колкото Барселона!
Фактът, че Амфетаминец им вкараха 2, и изтърваха поне още 3, а всичките голове за швайците бяха от ултратъпи грешки на дошлите от село показва ясно едно нещо - не става само с папкане, трябва и акъл!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   26.08.2013 17:20

Е и аз това говоря. ВСИЧКИ голове на Базел бяха плод на идиотщина от страна на защитата на Лудогорец. Първите три гола не трябва да ги вкарват така дори на 12 годишни а последния си беше върха на идиотщината.
Истината е че България е свикнала да бъде мачкана и подсъзнателно винаги се чувстваме аутсайдери и величаем другите.
Значи ако вместо Лудогорец съперник на Базел беше Партизан или Динамо Загреб (в нормално състояние и двата отбора),Базел нямаше да померише топка,почваха ги още от първата секунда но нали сме овчи народ и все сме слаби все теглим 'късата клечка' или както каза един хасковски каун - 'ИзтИеглихмИ най-тЙежкиЪ жрЙебий'. Вместо да се радваш че играеш с именит съперник и да играеш освободено,ти се скатаваш внушавайки на обществото че играеш с/у едва ли не дрийм тийм на европа.

И докато сме си такива посерковци,дори Албания и Македония скоро ще ни се смеят .... ето вторите онзи ден ни победиха в приятелски мач!Е,приятелски мач все пак ... биха казали ОВЦЕТЕ.За мен това е огромна обида и унижение,пък ако ще да сме играли и на плейстейшън и не се втория а с дванайстия си отбор ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   26.08.2013 21:12

Крал Блуфен написа:
Не се псувайте! Мерете си бицепсите и марковите анцузи!!

Па тоя плъшок мислиш ли че нема да го сгъна на четири и да му навра главата вгъзъ,ебал съм го в простото прасе недорасло....

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   26.08.2013 23:49

BATE написа:
Е и аз това говоря. ВСИЧКИ голове на Базел бяха плод на идиотщина от страна на защитата на Лудогорец. Първите три гола не трябва да ги вкарват така дори на 12 годишни а последния си беше върха на идиотщината.
Истината е че България е свикнала да бъде мачкана и подсъзнателно винаги се чувстваме аутсайдери и величаем другите.
Значи ако вместо Лудогорец съперник на Базел беше Партизан или Динамо Загреб (в нормално състояние и двата отбора),Базел нямаше да померише топка,почваха ги още от първата секунда но нали сме овчи народ и все сме слаби все теглим 'късата клечка' или както каза един хасковски каун - 'ИзтИеглихмИ най-тЙежкиЪ жрЙебий'. Вместо да се радваш че играеш с именит съперник и да играеш освободено,ти се скатаваш внушавайки на обществото че играеш с/у едва ли не дрийм тийм на европа.

И докато сме си такива посерковци,дори Албания и Македония скоро ще ни се смеят .... ето вторите онзи ден ни победиха в приятелски мач!Е,приятелски мач все пак ... биха казали ОВЦЕТЕ.За мен това е огромна обида и унижение,пък ако ще да сме играли и на плейстейшън и не се втория а с дванайстия си отбор ...

Мдааа ние сме ултра гранд, мерим си пишките с Испания, такива футболни джуджета трябва да ги мачкаме с по 5-6 на 0. Футболът ни процъфтява и отпадане от отбор от Бундеслигата в ЕКТ се счита за мегапровал с някой условности - отпадане от Байерн Мюнхен и то само от дузпи се приема донякъде за малшанс, НО ВСЕ ПАК Е ПРОВАЛ.

Абе БАТЕ, ти в коя година живеещ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 08:41

bai Momchil написа:
BATE написа:

Мдааа ние сме ултра гранд, мерим си пишките с Испания, такива футболни джуджета трябва да ги мачкаме с по 5-6 на 0. Футболът ни процъфтява и отпадане от отбор от Бундеслигата в ЕКТ се счита за мегапровал с някой условности - отпадане от Байерн Мюнхен и то само от дузпи се приема донякъде за малшанс, НО ВСЕ ПАК Е ПРОВАЛ.

Абе БАТЕ, ти в коя година живеещ?

Момчи, ако сега играете с Нотингам Форест или Глазгоу Рейнджърс за някаква купа, какво ще е очакването?
И именно, в коя година живеем - дай да гледаме трезво - както отбори от Беларус и Босна не са за подценяване, така и бивши величия не трябва да се надценяват. Още повече, че швабите са в трагична форма, и им скрихте топката в немско, но...
Реално Щутгарт са на нивото на Любимец в момента.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Следваща