Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:44

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 17 мнения ] 
Нов отбор в ПМЛ 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
 Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 10:35

Имам грандиозното удоволствие да ви съобщя,че от тоя сезон в Б група ше участва дублиращия отбор на МИЛИОНЕРИТЕ - Club Deportivo Los Millonarios Blue Power "Б".

Отборът ще бъде изграден от някои доказани играчи от А отбора, няколко новака и 1 ужасно сериозен трансфер от друг престижен и уважаван отбор. Селекцията е на 90% ясна, но все пак ще забавим представянето за да може то да съвпадне с официалното представяне и на фаворит номер 1 за титлата през сезона - CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS BLUE POWER.

Основните цели на Б отбора ще бъде да обиграват млади таланти защото за всички ви е ясно, че ВИП и УЛТРАВИП не могат да поберат всички манекени и няма да е никак приятно да имаме манекени извън сепаретата, които да седят по принуда в най-обикновени сепарета. В същото време мисля,че селекцията на Б отбора е такава,че той ще играе основен фактор в първенството и единствения начин да не бъде догодина в А група е ако Федерацията му завиди и не го допусне!

Oще от сега в съблекалнята на дубъла се чуват сериозни закани към РОД от някои от членовете като дори първата работа на новия мениджър (митичен за обществото на този етап) беше да поръча ужасно голямо и модерно джакузи, с което да парадира пред завалиите на Тонзо, които се радват и на функциониращ бойлер!

Слуховете веднага пратиха и звездата на РОД Бате Петку в Б отбора, но на този етап това са само спекулации.

Това е за сега, тия дни ше представим официално и двата отбора за новия сезон, а за другата седмица вероятно ще организираме и контрола.
Vamo Millonarios!!! :ludnica: :bluefan: :ludnica:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 16.08.2013 10:39, променена общо 2 пъти

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 11:43

Браво от мен за инициативата :)

Сега малко за правилника.

Мисля че последно Кърсд бяха засегнати от тези решения, но дубъл при преобразуването си в самостоятелен отбор започва да играе в най-ниското ниво на ПМЛ. Тоест ако този сезон някой от "А" отбора пуска потоци и мачове за дубъла и те се класират на място, даващо право да играят в А-лига, това няма да бъде разрешено, дори и да се оформят следващия сезон като самостоятелен отбор.

Казвам тези неща, за да сте наясно предварително, защото има огромна разлика дали сега ще регистрирате дубъл или самостоятелен отбор.

Цитат:
Изисквания:
- Отборите имат право да картотекират до 8 състезатели във всеки един момент през сезона.
- Отборите имат право да картотекират общо не повече от 12 състезатели в рамките на съответния сезон.
- За отборите, поддържащи дублиращ състав, горните изисквания са съответно: 14 състезатели във всеки един момент и 18 състезатели общо през полусезона.

Освен тези правила при картотекирането, по памет се сещам, че няма ограничение кой пуска мачове и потоци ( от тези 14 човека), както и няма ограничение кой играе за първия отбор и кой за втория в дадена състезателна седмица. Не намирам конкретните правила, така че ако някой не е съгласен да казва преди да сме започнали сезона.

Успех на новите играчи.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 11:52

Mandor написа:
Браво от мен за инициативата :)

Сега малко за правилника.

Мисля че последно Кърсд бяха засегнати от тези решения, но дубъл при преобразуването си в самостоятелен отбор започва да играе в най-ниското ниво на ПМЛ. Тоест ако този сезон някой от "А" отбора пуска потоци и мачове за дубъла и те се класират на място, даващо право да играят в А-лига, това няма да бъде разрешено, дори и да се оформят следващия сезон като самостоятелен отбор.

Казвам тези неща, за да сте наясно предварително, защото има огромна разлика дали сега ще регистрирате дубъл или самостоятелен отбор.

Цитат:
Изисквания:
- Отборите имат право да картотекират до 8 състезатели във всеки един момент през сезона.
- Отборите имат право да картотекират общо не повече от 12 състезатели в рамките на съответния сезон.
- За отборите, поддържащи дублиращ състав, горните изисквания са съответно: 14 състезатели във всеки един момент и 18 състезатели общо през полусезона.

Освен тези правила при картотекирането, по памет се сещам, че няма ограничение кой пуска мачове и потоци ( от тези 14 човека), както и няма ограничение кой играе за първия отбор и кой за втория в дадена състезателна седмица. Не намирам конкретните правила, така че ако някой не е съгласен да казва преди да сме започнали сезона.

Успех на новите играчи.

Значи аз зададох тези въпроси на Ферералния ник, който още не ми е отговорил. Понеже не знам кой точно стои зад него - дали е само Мейджъра или и други хора сте.

Принципно новия отбор ше си има самостоятелен мениджър, който ще пуска потоци, но ако мога и аз като мениджър на А отбора да ги пускам сигурно ше се възползвам от това нещо през сезона.

Това,че нямат право на промоция го знам, не знам само какстоят нещата с участие за купата.

Ше помоля да ги проверите тия неща и да кажете преди да е почнал сезона какво правиме. Интересува ме дали можем да използваме играчи от единия в друрия отбор през сезона и при какви условия.

Иначе важното е да можеме да играеме в Б група и да трупаме мачове.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 12:18

Блуфи, защо направо този отбор не бъде самостоятелен?
Дублите за мен са кьор-фишек работа. Освен това как ще гарантирате феърплея? В смисъл кога да играете сериозно, кога не; кога с титулярите, кога с резервите и т.н.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 12:22

falkenbach написа:
Блуфи, защо направо този отбор не бъде самостоятелен?
Дублите за мен са кьор-фишек работа. Освен това как ще гарантирате феърплея? В смисъл кога да играете сериозно, кога не; кога с титулярите, кога с резервите и т.н.

Не ни е за цел да имаме 2 отбора в една лига. Доказали сме,че и един е достатъчен да се класираме КАТЕГОРИЧНО =)

Що се отнася до феърплея мога да те уверя,че Б отбора ще играе сериозно всеки мач и в никакъв случай няма да бъде фигурант.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 13:15

Абе аз лично помня едно ваше участие преди години в Б-лига, когато бяхте "много сериозни"... и така до 14-тия (или 15-тия) кръг... И после 3 години тишина...

Та, аз лично имам леки предубеждения относно феърплея ви... Но да видим - дано се окаже, че бъркам...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 13:43

alexbg написа:
Абе аз лично помня едно ваше участие преди години в Б-лига, когато бяхте "много сериозни"... и така до 14-тия (или 15-тия) кръг... И после 3 години тишина...

Та, аз лично имам леки предубеждения относно феърплея ви... Но да видим - дано се окаже, че бъркам...

Тогава бях в чужбина и нямаше кой да поеме отбора. То за това и изпаднахме предния сезон дефакто. Срещу вас ше сме на 200% не се притеснявай ни най-малко =))

Последна промяна Крал Блуфен на 16.08.2013 13:53, променена общо 1 път

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 16:29

Крал Блуфен написа:

Значи аз зададох тези въпроси на Ферералния ник, който още не ми е отговорил. Понеже не знам кой точно стои зад него - дали е само Мейджъра или и други хора сте.

Принципно новия отбор ше си има самостоятелен мениджър, който ще пуска потоци, но ако мога и аз като мениджър на А отбора да ги пускам сигурно ше се възползвам от това нещо през сезона.

Това,че нямат право на промоция го знам, не знам само какстоят нещата с участие за купата.

Ше помоля да ги проверите тия неща и да кажете преди да е почнал сезона какво правиме. Интересува ме дали можем да използваме играчи от единия в друрия отбор през сезона и при какви условия.

Иначе важното е да можеме да играеме в Б група и да трупаме мачове.

Според това, което пише в правилника за картотекиране, вие дефакто регистрирате един отбор от 10 до 14 играчи и обявявате, че ще поддържате дублиращ състав. Реално това означава само един мениджър и един помощник мениджър. Потоци, съответно мачове могат да се пускат от всеки картотекиран играч и за първия състав и за дубъла, ограничения в тази насока няма.

Колкото до участието на играчи има разлика дали е за първенството или за купата.
-За първенството няма ограничение кой от картотекираните 14 играчи играе, стига в един кръг един играч да не играе едновременно и за първия състав и за дубъла.

-За купата имаме следното ограничение: http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... apsed&sb=5 (Глава 7, т.3, тире 3)
Цитат:
- Състезателите от отбори с дублиращи състави нямаj право да преминават свободно от титулярния в дублиращия състав в рамките на едно издание на турнира.

Което значи, че преди първия кръг за купата, трява да обявите постоянни състави на А и Б отбора, които ще важат за целия турнир. Въпреки че е присъства в правилниците, според мен трябва да има ограничение на хората, които ще пускат мачове и потоци - те да са от постоянно регисттираните състави А и Б. Ако не друго, поне феърплея към другите отбори го изисква.

Колкото до федералния ник, достъп до него има само Мейджа.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 16:59

Абе вие хора за първия отбор нямате, сега и втори отбор излиза на фронта :petku:

Това дубълче нека да стъпи на РОД Арена - RED HELL и ще отнесе унизителен бой, като след него половината играчи на Блу Пауър Б ще напуснат на бегом първенството :laugh:

Още от сега призовавам всички в РОД да приемат Блу Пауър Б като най-сериозното предизвикателство, като горещия бойлер е гарантиран след предстоящите "разправии" с новото колумбийско отборче :petku:

ДОБРЕ ДОШЛИ :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   16.08.2013 17:03

tonzos_justice написа:
Абе вие хора за първия отбор нямате, сега и втори отбор излиза на фронта :petku:

Е тука много сериозно си се объркАл. Предстои публично аналене на червени джуджета в Б група следващия сезон,че да не губите инерцията от последните 2 сезона :rofl: :rofl: :rofl:

Последна промяна Крал Блуфен на 16.08.2013 17:04, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   04.09.2013 14:45

По всичко личи, че новият отбор ще започне по един особено неприятен начин официалното си ПМЛ представяне. Жалко, дано не се откажат момчетата... :cry:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   04.09.2013 17:52

За неразбралите - THE CURSED е един от отборите-легенди в играта, печелил всеки трофей в нея (за Суперкупата само не съм сигурен, ама Стю ще ме поправи). Така че, PC, излизате от раз на голямата сцена.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   04.09.2013 18:02

Не сме с PC бе, с дублиращата трупа на краля сме.

А Суперкупа нямаме, под нивото ни е да се напъваме за подобни смешни "трофеи". В тях играем обикновено по двама-трима.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   04.09.2013 18:03

Stuart написа:
Не сме с PC бе, с дублиращата трупа на краля сме.

А Суперкупа нямаме, под нивото ни е да се напъваме за подобни смешни "трофеи". В тях играем обикновено по двама-трима.

Оф, забравих с кой сте. Коефициент 10 минимум, чакаме ВИПБет.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   04.09.2013 20:06

Stuart написа:

Гроздето е кисело, протеина не е премиум сурватъчна матрица, белото са амфети, джонито е савой, хайвера от белуга е маргарин от пазара, АМГ-то е голф 2 с газова, новата ми ризка Черути е потник Булдозер и изобщо не знам дали си имаш идея за какво намеквам ако се сещаш.

Иначе ние до сега играехме контроли само като гости защото предварително знаехме,че и двата ни отбора ше са гости в 1вия кръг. Как го знаехме? Когато си мултиманекен,ерудит,полимат,меценат и бигорексик със здраве като тибетски Як - дълголетник от андите, когато имаш интелект от по-следващия век и когато най-големия играч в София дойде в залата до тебе с 10 човека охрана и ти каже: "Владе, кажи какво да права за бицепс" то тогава не ти требва жребий ако се сещаш.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   05.09.2013 00:40

Прощавай, кралю, забравих, че суперкупата ти е голямата гордост. Поднасям извинения. :bluefan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нов отбор в ПМЛ   |   05.09.2013 09:26

Stuart написа:
Прощавай, кралю, забравих, че суперкупата ти е голямата гордост. Поднасям извинения. :bluefan:

Не ставай смешен, Краля има толкова много купи,трофеи, медали, промоции и отличия,че одавна им е загубил бройката!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]