Синсинати - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 16.08.2013 23:52
Страхотна игра на чеха. Направо разкова от уинъри Мъри и се доказа като негов крайно неудобен противник. Анди обаче игра ултра дефанзивно, не разбра ли този човек, че не става така, уфф. 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 01:13
Мъри пълна трагедия на ретур - дадоха статс, че досега в турнира вкарвал 90% ретур, но срещу Бердих процентът падна на 69 на сто? Отделно много ънфорси в разиграванията, ключово беше 0:40 в началото на втория сет, дето се излигави както в най-добрите си моменти. Джоката и Иснър също ги гледах, Ноле отново разфокусиран ми се видя, на страшно много втори сервиси на Иснър не вкара ретур. Игра стабилно, но го нямаше хъсът му да бие на всяка цена. Григор и Надал нямаше как да ги гледам при актуализацията на бюджета днес и това, което ми се струпа на главата, но все пак се вдигнах в пет и половина сутринта и видях по-разширен репортаж. Съгласен съм с мнението на Балета май, че нашият игра половин сет. Много се пука на сервис, когато не тръгнат нещата гладко - направи доста асове Григата, ама при 15:0, 30:0, а не при 0:30 например, когато си беше най-важно. Дано някога играе с Федерер, трябва да има такъв мач. Иначе днес Надал ще се хвърли, то е ясно, Федерер не съм го гледал в Синси, ама щом е трябвало да прави такива чудеса срещу Хаас, че да се измъкне, трудна работа - много е непостоянен. Дано покаже стабилен сервис Роджър, тогава има шанс - бърз мач, въпросът е да не стане купища ънфорси, ясно че Фед няма да тръгне на дълги размени с Надал.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 01:42
Ами Санде вече няма начин да не се хвърли... И Фед и Бердих са му удобни, така че би трябвало да е на финал, а там ще се хвърли още по-здраво, защото след отпадането на Мъри днес ако Надал спечели титлата става номер 2 още в понеделник и ще е втори поставен на US Open, което ще е огромно предимство ако например жребия събере Джокович и Мъри в едната половина. Ако това последното стане то направо да му дават титлата на Рафа предвид формата в която влезна, но всичко това са акота. Нека първо победи Роджър, после ще мисли за Бердих и най-накрая еветуално Дел Потро, който играе много силно срещу Изнър. Това е кралството на Федерер, неговото Монте Карло, така че тук Фед никога не бива да се подценява.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 02:43
Аман с тоя Дир, докога ще ни го вреш в очите? Не разбра ли, че тук е ново начало с много нови потребители?
_________________ A man only sees what he wants to see...
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 03:05
VINTAGE ROGER в първия сет - след трудното начало Роджър вкара сета в своя стил - бърза игра, едно-две и Надал не намери отговор. Фед успява да вкара и повечко ретури, а отделно на бърз хард и в зала все още Роджър е крал. Разбира се, това е само един сет и нищо не е свършило, но поне днес това беше най-добрият сет, който гледах, а гледах изцяло Ноле - Иснър и Мъри - Бердих.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 03:09
Наж, с тая ирония на кого помагаш точно? От 2 до 4 през нощта срещу работен ден (мача на Григор) най-нормалното нещо си е да няма коментари, независимо кой играе.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 03:20
А трябва ли да помагам на някого? Така или иначе аз тук не пиша, ама не издържах - при тоя наплив от коментари и тия атрактивни нови потребители... то не е хенман, не е агаси, че дори и балет се заигра. Както и да е де, минавам пак на четене само и без това едва насмогвам. Абе в един друг сайт, от където привлякохме поне 50на нови лица тук, имаше 50+ коментара. Ама те сигурно един или най-много двама са тролили там.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 03:48
Жалко, Надал сега е фаворит, много високо ниво и явно Рафа е решил да се бори и за този турнир. От една страна това е хубаво в дългосрочен аспект, за У СО вече трябва малко да е с по-празен резервоар, но Фед просто сега му е по-нужна победата.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 03:51
Еми хубаво, всички мразим Дявола, така всичко е ок.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 03:52
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 03:58
Мама му стара, защо не я остави да тупне тая топка, да си играе по правата, след като Надал предварително се затича на бекхенда си. Е тва беше, за два сета стига горивото вече, дори на толкова бърза настилка. 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 04:33
Ебаати драмата - 40:0 за Надал, три мачбола и Федерер ги спаси със страхотна игра от основна и три уинъра - бекхенд и два форхенда. После спаси и четвърти с нов форхенд и тогава СЪДБАТА помогна на Надал - мрежата изкара нов уинър на Роджър, с който ставаше брейкпоинт, а накрая Надал нацели линията при петия мачбол. Страхотен мач, отдавна нямаше толкова оспорван и красив мач между двамата, жалко че Надал спечели.
Последна промяна alessandron на 17.08.2013 04:35, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 04:34
Уфф, велик мач. Очаквах лесна победа за Надал, но Роджъре, хиеноооо къде я кри тази форма. Изригна Фед тук, доближи се до нивото си от миналата година тук, когато попиля Джокович, но Надал страшно много е израстнал и неговия сервис също вече е оръжие. Много голям мач, страхотна игра, драма, изобщо един от най-хубавите мачовете във формат 2/3 за сезона. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 04:43
Ами да, аз даже исках да пропусне този турнир, хех... Но все пак, Рафа се съхрани на Уимбълдън и тази форма в която се намира няма как да я загуби за 10 дена. По-скоро ще му е тегаво първите кръгове в Ню Йорк, докато отново намери формата си и тялото му премине в този режим на работа. Така че съм спокоен. Естествено всичко може да стане. Фаворитите са петима.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 05:08
Ам че от толкова много изяден бой от мен на таблата откъде да знам и аз... Санде, НажЪт просто обича да посипва, няма лоши чувства, не и от него 
|
|   |
|
 |
|
Christianssen
Регистриран на: 15.03.2013 16:39 Мнения: 245 Местоположение: Бургас
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 08:11
Браво и на Федята.Този път много по-добре се е представил.И другите резултати също ме устройват,обаче се тревожа много най-вече от Иснър.Не че и другите двама бигхитъри са за отписване де...Рафа добре ще загрее за Юс-а  А да питам тази настилка тука по-бърза ли е от Канада,или само така ми се струва ?
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 10:47
Това е най-бързата настилка на открито сред престижните турнири, а и отделно от това топката отскача ниско. Иначе най-бързата твърда настилка е в Богота, заради надморската височина.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 10:50
Внимание все пак пред Бърдман. Може би последен шанс за победа над Надал. От началото на турнира просто прегазва всичко живо, връзва гевреци, като на плейстейшън играе. А и победи тук Рафа с 6-7 6-2 7-6 през 2005 г. в един спиращ дъха мач. А и не знам, Надал изигра два поредни двучасови мача срещу оригиналния и бейби Федерер. ВАМОС!
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 12:30
Не знам ама Иснър за мен е твърд фаворит, просто нямат връщане тия сервиси и ако Рафа е на финал срещу него дупе да му е яко, американеца е спокоен, хладнокръвен и нищо общо с дървото Раонич, по-добре Дел По да бие днес ама ме съмнява и той се мъчи в турнира, май има някъв физически проблем, а щом Джоко, който има най-добрия ретур бе безпомощен срещу американеца, за другите не ми се мисли 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Синсинати - тема за коментари | 17.08.2013 12:31
Абе Дел Потро как се представя тук, някой гледал ли го е по-задълбочено? Щото според мен той е единственият, дето има манталитета и силите да бие Надал на тоя турнир. Иснър все някога ще се пропука на сервис, Бердих ще си се осере, гледах го с Мъри и беше солиден, да, но и шотландецът се скъса да прави простотии, аз на чеха му нямам вяра срещу Надал, твърде много пъти падна.
|
|   |
|
|