Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:38

Отговори на тема  [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Следваща
Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 11:07

navy написа:
в коя година живеем - дай да гледаме трезво - както отбори от Беларус и Босна не са за подценяване, така и бивши величия не трябва да се надценяват.

Абсолютно се съгласявам с това. Щутгарт на нивото на Любимиц чак не са, просто са в слаба форма, но че ги изпуснахме също е факт, но толкоз - това са ни възможностите на този етап - отборите са ни слаби и не виждам какви са тези мега очаквания? Лудогорец надскочи себе си с едно опълчение в Белград - какво да очакваме от Базел? Не разбирам откъде идва това подценяване на този отбор играл 1/2 финал, преди 3 месеца, отстранил Тотнъм и затруднил Челси???

А национала? На каква база са ни очакванията пък там, след като нямаме нито един играч в стойностен отбор (Тонев тепърва ще се налага във Вила, единствено Перуци играе в средно статистически европейски отбор)? Дай да гледаме трезво наистина. :yes:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 11:33

bai Momchil написа:
navy написа:
в коя година живеем - дай да гледаме трезво - както отбори от Беларус и Босна не са за подценяване, така и бивши величия не трябва да се надценяват.

Абсолютно се съгласявам с това. Щутгарт на нивото на Любимиц чак не са, просто са в слаба форма, но че ги изпуснахме също е факт, но толкоз - това са ни възможностите на този етап - отборите са ни слаби и не виждам какви са тези мега очаквания? Лудогорец надскочи себе си с едно опълчение в Белград - какво да очакваме от Базел? Не разбирам откъде идва това подценяване на този отбор играл 1/2 финал, преди 3 месеца, отстранил Тотнъм и затруднил Челси???

А национала? На каква база са ни очакванията пък там, след като нямаме нито един играч в стойностен отбор (Тонев тепърва ще се налага във Вила, единствено Перуци играе в средно статистически европейски отбор)? Дай да гледаме трезво наистина. :yes:

Напълно съм съгласен с Момчил, да кажеш че отбор от Бундеслигата е на нивото на Любимец е пълна глупост, верно че Базел не са някой гранд, но в сравнение с нашите отбори те са направо колос и какво искате от национален отбор съставен предимно от посредствени играчи, не мисля че македонските футболисти са по-зле от нашите, одавна минаха годините когато биехме такива отбори без проблеми, просто другите се развиват а ние в най-добрия случай тъпчим на едно място.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 11:50

oasis написа:

Напълно съм съгласен с Момчил, да кажеш че отбор от Бундеслигата е на нивото на Любимец е пълна глупост, верно че Базел не са някой гранд, но в сравнение с нашите отбори те са направо колос и какво искате от национален отбор съставен предимно от посредствени играчи, не мисля че македонските футболисти са по-зле от нашите, одавна минаха годините когато биехме такива отбори без проблеми, просто другите се развиват а ние в най-добрия случай тъпчим на едно място.

A бе кежо, опънаха ли ви насред Пловдив - опънаха ви. Опънаха ли се сериозно и на Литекс в Ловеч - опънаха се. Не са лош отбор.
Щутгарт са в мега слаба форма, единствената им победка е срещу Динамо Берлин за тяхната купа с 2:0!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 11:52

Няма в момента по слаби отбори от Щутгарт и Левски в Европа!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 11:53

navy написа:
oasis написа:

A бе кежо, опънаха ли ви насред Пловдив - опънаха ви. Опънаха ли се сериозно и на Литекс в Ловеч - опънаха се. Не са лош отбор.
Щутгарт са в мега слаба форма, единствената им победка е срещу Динамо Берлин за тяхната купа с 2:0!

Абе, те и Лудогорец опънаха, но този отбор ако се спаси от изпадане, ще е грандиозен успех за него. Мачът в Пловдив беше на една врата, а положенията (чистите при това) за Ботев бяха над 10.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 11:58

navy написа:
oasis написа:

Нямам нищо против Любимец, ама да ги сравняваш с който и да е отбор от Бундеслигата без значение в колко лоша форма е този отбор е меко казано несериозно.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 12:41

oasis написа:
navy написа:
oasis написа:

Нямам нищо против Любимец, ама да ги сравняваш с който и да е отбор от Бундеслигата без значение в колко лоша форма е този отбор е меко казано несериозно.

към момента казах, към момента!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 12:53

navy написа:

Ами и към момента не е уместно да сравняваш отбор от едно от най-добрите първенства с отбор от едно от най-слабите ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 13:11

oasis написа:
navy написа:

Ами и към момента не е уместно да сравняваш отбор от едно от най-добрите първенства с отбор от едно от най-слабите ;-)

Ами че точно Ботев Пд е мерилото - на единия като гост им направихте към десетина голови положения, на другия - като домакин 15. И двата мача не ги взехте. Та те така. Правиш ли разлика в моментна форма и като цяло?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 13:22

navy написа:
oasis написа:
navy написа:

Ами че точно Ботев Пд е мерилото - на единия като гост им направихте към десетина голови положения, на другия - като домакин 15. И двата мача не ги взехте. Та те така. Правиш ли разлика в моментна форма и като цяло?

Значи по твойта логика Любимец са по-добри от Щутгарт щото ни биха :laugh: :laugh: :laugh:, цялата работа е там, че се опитвате да изкарате че Ботев е отпаднал от някакъв посредствен отбор и се е изложил като вас ;-)

Последна промяна oasis на 27.08.2013 13:27, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 13:32

oasis написа:

Значи по твойта логика Любимец са по-добри от Щутгарт щото ни биха :laugh: :laugh: :laugh:, цялата работа е там, че се опитвате да изкарате че Ботев е отпаднал от някакъв посредствен отбор и се е изложил като вас ;-)

Ох, завалията О-АЗИС. Още не е разбрал,че ние въпреки,че се изложихме,осрахме,насрахме и т.н. последните 3 години в ЕКТ имаме реални и актуални аргументи - дори и да оставиме 1/4 финала и влизането в групи на ШЛ, имаме победи над сериозни европейски отбори - Генк,Лацио,Спортинг Лисабон, Аик. Прехваления отбор на Ботев можа да бие само Жрински и Астана. Посредствения Щутгарт бързо го разкри, същото щеше да направят и още много други отбори извън Азис и средата на таблицата в Босна.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 13:44

Бързо го разкри е доста силно казано. В крайна сметка Ботев надигра Щутгарт и това и немците го признаха. Голямата слабост на отбора - не моженето да вкара гол, в отсъствието на Вуйчо (най-вече) и Вандата, доведе до отпадане, но все пак това отпадане стана без загубен мач! Ся, опитвате се да изкарате Щутгарт, някакъв супер слаб отбор, което не е така.

На фона на състоянието на БГ футбола и позициите в ЕКТ през последните години, участието на Ботев в ЕКТ си беше повече от прилично.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 14:01

bai Momchil написа:
Бързо го разкри е доста силно казано. В крайна сметка Ботев надигра Щутгарт и това и немците го признаха. Голямата слабост на отбора - не моженето да вкара гол, в отсъствието на Вуйчо (най-вече) и Вандата, доведе до отпадане, но все пак това отпадане стана без загубен мач! Ся, опитвате се да изкарате Щутгарт, някакъв супер слаб отбор, което не е така.

На фона на състоянието на БГ футбола и позициите в ЕКТ през последните години, участието на Ботев в ЕКТ си беше повече от прилично.

Не, не е това. Стоилов не бе подготвил и подредил отбора си по начин, който барабар с късмета да хванете Щутгарт по бели гащи, щеше да ви прати в друга орбита. Това е.
Също така са нелепи всякакъв вид извинения, че видиш ли, отпадате без загубен мач, и че сте отпаднали от името Щутгарт.
Другите оправдания, че видиш ли, Ботев Пд по-така, щото Левски се бил окепазил тази, миналата и по-миналата година са също толкова жалки и смешни, поради причини изброявани незнамколкомилионпъти от Блуфена! Но в това не сте герои-те, жалките N3 (BUL) са в пъти, декади по-смешни, милиТЕ ТЕ!
Аз бях за Ботев и ме е яд, това е. И ви казвам аз как го виждам нещото. Защото ако ние бяхме като вас, щяхме да си отпаднем от Киево и Удинезе и да се "радваме" видиш ли какъв "колос" ни е отстранил. Да, ама не!
Хвахме си птичето като ни бе кацнало на рамото. Е, 2-3 пъти го оттървахме - Тампере, БАТЕ, и те така.
Апропо, загубата от Любимец, мъката със Славия показват и доказват много точно диагнозата на Блуфена! Точно си ви разкриха, че към момента сте гола вода и кал по ушите! Бе то Левски с този слаб отбор насред Майнатаун си ви ошиваше като стой та гледай...

Последна промяна navy на 27.08.2013 14:04, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 14:29

Крал Блуфен написа:
oasis написа:

Ох, завалията О-АЗИС. Още не е разбрал,че ние въпреки,че се изложихме,осрахме,насрахме и т.н. последните 3 години в ЕКТ имаме реални и актуални аргументи - дори и да оставиме 1/4 финала и влизането в групи на ШЛ, имаме победи над сериозни европейски отбори - Генк,Лацио,Спортинг Лисабон, Аик. Прехваления отбор на Ботев можа да бие само Жрински и Астана. Посредствения Щутгарт бързо го разкри, същото щеше да направят и още много други отбори извън Азис и средата на таблицата в Босна.

Далеч съм от мисълта да се сравняваме с Левски и ЦСКА във времето, става дума за този сезон и истината е че се представихме прилично на фона на резултатите на българските отбори последните няколко сезона, иначе аз никога не съм твърдял че сме някакъв страхотен отбор, даже на много хора казвам че доста се превъзбудиха нашете фенове и загубата от Любимец дойде навреме, но по една или друга причина в момента сме втория най-добър отбор в България, Лудогорец все още са с едни гърди пред нас. Колкото до приказките кой сте отстранили и къде сте играли като гледам как вървят нещата и вие като ЦСКА ще се радвате само на миналото ;-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 14:33

А и нещо извън темата, незнам защо в България включително и аз казваме Оейзис, англичаните го произнасят Оейсис, а и за всички назнайващи малко английсти това е правилното. Щото тва О-азис звучи обидно за всеки който малко или много се интерисува от музика :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 14:36

Това, което исках да ти кажа е,че когато си на върха на възможностите и формата си (при вас е точно така в момента за последните 20г.) се изисква много повече от 3 предварителен кръг в УЕФА и претендент (но само толкова) за титлата в А група. За това не доумявам това прехласване, което се ширеше по медиите на вашия отбор - мечешка услуга ви направиха.

Не разбирам и защо се притесняваш толкова много за бъдещето на моя отбор. Ако си мислиш,че мустакатия мангал турчин е вечен много се лъжеш. Не говоря за никаква история, говоря за реални неща. Левски дори и да е слаб обикновенно финишира в 3ката. Ботев ако е слаб обикновенно е в Б, В,Г и Я група.

Та пак да кажа: не се притеснявайте за СИНЬОТО бъдеще имате къде къде по-сериозни проблеми за вашето бъдеще =)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 14:40

oasis написа:
А и нещо извън темата, незнам защо в България включително и аз казваме Оейзис, англичаните го произнасят Оейсис, а и за всички назнайващи малко английсти това е правилното. Щото тва О-азис звучи обидно за всеки който малко или много се интерисува от музика :laugh:

Аз го чета О, Азис! :innocent:

А имай предвид,че говоря ужасно много ЗАПАДНИ езици!!! Аз съм полиглот освен,че пи принцип съм си манекен, меценат,ерудит,полимат и крал!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 14:43

Крал Блуфен написа:
Това, което исках да ти кажа е,че когато си на върха на възможностите и формата си (при вас е точно така в момента за последните 20г.) се изисква много повече от 3 предварителен кръг в УЕФА и претендент (но само толкова) за титлата в А група. За това не доумявам това прехласване, което се ширеше по медиите на вашия отбор - мечешка услуга ви направиха.

Не разбирам и защо се притесняваш толкова много за бъдещето на моя отбор. Ако си мислиш,че мустакатия мангал турчин е вечен много се лъжеш. Не говоря за никаква история, говоря за реални неща. Левски дори и да е слаб обикновенно финишира в 3ката. Ботев ако е слаб обикновенно е в Б, В,Г и Я група.

Та пак да кажа: не се притеснявайте за СИНЬОТО бъдеще имате къде къде по-сериозни проблеми за вашето бъдеще =)

Въобще не ме и вълнува вашето бъдеще, и друг път сме дискутирали, като махнеш ерата на селския Ботев винаги е бил на предните места, разбира се въобще не може да се сравнява с Левски и ЦСКА, но всички знаем защо е така и кои отбори са подпирани в течение на годините, а колкото до нашето бъдеще все си мисля че най-лошото мина.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 14:44

Крал Блуфен написа:
oasis написа:

Аз го чета О, Азис! :innocent:

А имай предвид,че говоря ужасно много ЗАПАДНИ езици!!! Аз съм полиглот освен,че пи принцип съм си манекен, меценат,ерудит,полимат и крал!

Еми явно английския не е от ужасно многото западни езици които говориш :laugh: :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.08.2013 14:53

Крал Блуфен написа:

С това смятам, че дискусията се изчерпа. Всякакви добавки след това мнение са признак на пълна лаищина и селяния. Разбира се важи само за човеци, свиньете грухтат където и когато свари, ма затова народа е казал, че свиня не разбира от кладенчова вода... :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Следваща