Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:05

Отговори на тема  [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Следваща
US Open' 2013 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 20:13

Henman написа:
naja_haje написа:
Henman написа:
И не е само психологически проблемът, но и игрови - просто е мекичък за съвременните блъскачи.

Дрън-дрън... ей така с тая мекичка игра би Джокович, всеки път взима сет на Надал и мъчи Мъри. Проблемът не е играта или бекхенда с енда ръка, просто го няма тоя хъс, който се вижда у един Янович, примерно.

Не може да се правят генерални изводи от някакви единични мачове, и то в турнири 2 от 3 сета. Лесно е да излезеш като пълен аутсайдер без никакво напрежение срещу играч, който си разпределя силите за по-важните турнири и не се хвърля на макс. Няма смисъл да изреждам какви играчи са побеждавали или взимали сетове на Надал, Джокович, Мъри и Федерер в Мастърсите през годините - Доналд Йънг, Богомолов джуниър, Санторо, Йодра, Воландри, Карлоо, Евгени Донской са само част от имената. А Стаховски и Дарси дори успяха да бият с общо 1 загубен сет Фед и Надал на Уимбълдън, където мотивацията и залогът са много по-големи, къде са те сега? В 9-та глуха.

Класата на Григор ще се докаже, когато започне да побеждава редовно тези, които са около него в ранглистата. Това е, нямаш ли постоянство - не можеш да претендираш за нещо по-сериозно. Поне да беше развил победата на Джокович в един 1/2 финал да кажем, ами той отпадна още в следващия мач. Или пък да беше стигнал поне веднъж втората седмица на ГШ турнир, както го направиха и Янович, и Томич, и Нишикори и кой ли още не .

Значи аз съм на мнението на Нажата тук по-скоро и изобщо не мисля, че Григор има "мека" игра. Има бекхенд сингъл, тва е - но не е овладял безотказно слайса както при батко си при Фед. Отделно не мисля, че Григор не бие тези около него и зад него - неприятното е, че на ГШ тая година допусна загуби от много по-ниско ранкирани играчи, но по 2 от 3 сета турнирите по-рядко му се случват такива неща. Истината е, че Григор не е постоянен в поредни турнири и седмици и това трябва да изглади.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 20:15

Diavolo написа:
Всъщност, Аза доста се измъчи, резултатът много лъже. Дина Пфиценмайер доста я измъчи. Направи пробив, отделно имаше 11 брекпойнта за спечелване на гейм. ;-)

ами аз гледах помеждудругото от 2:0 във втория сет и си беше баш унижение - то не я хваща в крачки,, то не бяха падания, то не бяха чалънджи на половин метър аут, разправии с треньора си, абе всичко лошо, което можеше му се случи на германчето :laugh:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 20:21

Diavolo написа:
Но дира не е по-добра алтернатива, в никакъв случай.

Това наистина става тема за темата, за това съвсем на кратко - ако има някой, който бута Дира във всяко мнение, това си ти. Почвам да си мисля, че наистина ти липсва :) Дира е история от момента, в който назначиха Киро, но на кой му дреме за това? Сега сме тук, имаше големи приказки, триха се теми, чата бе анатемосан...резултатът е виден за всички. От мен толкоз по тая тема (което не значи, че ще спра да напомням ей така м/у редовете, щото големи думи се издумаха и голямо триене падана на времето :)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 20:30

alessandron написа:
naja_haje написа:
alessandron написа:
Забавно, Нажа, забавно. Поне твоят хумор има за какво да се "попива", но нещо с твърде много хумористи си имам вземане-даване - затова и иронията ти по мой адрес лично на мен не ми харесва. На теб пък не ти харесва форума много-много, така че познат резултат - 1:1. Щом те кефи, хапи си - жив и здрав. Радвам се поне, че пишеш, щото нали щеше да минаваш само в read only mode.

Няма смисъл да обръщаме тая тема в спор за форума. Форумът е какъвто е, всеки може да види колко хора пишат (на тоя турнир 4ма, без да се броя аз, щото съм в режим на четене :), какви са темите и какъв е интересът. Дори твоят клиент има повече мнения в тенис-кафе, отколкото тук. Така че не е зле да се напомня чат-пат как се триха там едни теми с цел 'да не плашим новите потребители' - не си спомням някой да адвокатсваше особено тогава, ама ей на - пустите нови пак се изплашиха май :)

Не, Наж, а адвокат на Дявола далеч не съм, сори. За "ония теми" аз не съм адвокатствал да се трият или не - бях на мнение да се архивират, но основно адвокатствах да се опитаме да се приемем такива, каквито сме - Дявола че е фен на Мъри ;-) , ти че си Хейтър :whistle: , аз че съм "справедлив" :dunno: , жените че не им се пишат анализи и не им се разсъждава дали повечето топспин и температура от 80 по Фаренхайт ще дадат предимство на Надал срещу Джокович в 105-тата точка в мача, която ще реши третия сет и ще наклони везните, ами просто искат да си полафят за всичко покрай гледането на тенис и покрай конкретния мач, което им е дошло на акъла т.н. Не се получи поради различни причини, не е свършил животът. Но на всяко второ мнение да припомняш, че не се е получило и да ме изкарваш лично мен еди какъв си дори и в твоите забавни краски - еми да, мога да кажа, че не ми харесва. Дявола достатъчно и аз съм го хранил, но айде пък да земем да си спомним, че създаде просто един фалшив ник, не е като да е убил някого - клубът в Дир.бг си беше просто клуб за спорт, а още преди разкритията за Мъри взе да става на "Искрено и лично", което не му беше първа цел - основното във форум за тенис е да се пише за тенис предимно все пак. Сега самият аз пиша колкото ми позволяват силите, пуснах например обзори за У СО, без да ми е дори задължение в работата, щото линковете натам водят и когато съм на кеф, пиша, чета и с удоволствие когато друг е на кеф и пише. Мисля, че е предостатъчно и всеки друг да го прави така и всички, които драскат тук да се чувстват добре. Аз например на твоите бъзици се смея много и съм сигурен, че не съм само аз. Толкоз ли е трудно просто да бъдем самите себе си и да не ни дреме, че някой друг направил едикакво си и да не забравяме да го припомняме? Всички знаем, че Дявола е виртуален шизофреник и гледаме да не прихванем. ;-)

Както писах по-горе на Дявола, на път сме да стане пак 'Искрено и лично' тук, така че накратко - извинявам се, ако съм те засегнал. Ама като ей така от нищото скачаш да защитаваш Дявола, дето сам не смее да се обади, щото знае, че няма какво да каже, какво очакваш? И чак изкара, че го мразя :) Живи и здрави всички и така. Проблемът е, че със стари к**ви нов бардак не става. И аз това отдавна му го казха на Дявола, ама той пусто много държеше да събори и стария... (и не, не става въпрос да сме си стояли в Дира, че сигурно пак така ще го прочете). Както и да е де, ще видим, може пък и да се променят нещата.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 20:32

Diavolo написа:
Всъщност, Аза доста се измъчи, резултатът много лъже. Дина Пфиценмайер доста я измъчи. Направи пробив, отделно имаше 11 брекпойнта за спечелване на гейм. ;-)

Абе тоя мач не свърши ли 6-0 6-0, къде видя пробив? Иначе германката е симпатяга, бих я взел за спаринг партньорка ;-)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 20:33

alessandron написа:
Balleta написа:
Между другото никой не спомена, че номер 296 в ранкинга при жените, момиченцето с очилцата от Хаити, дето като почне да говори, имаш чувството, че говори 8 годишно хлапе, вчера се изгаври с шампионката от преди 2 години, бодибилдър, жената айрон - Саманта Стоусър :-D

А Аза какво направи с германката не е много за разказване, унижение отвсякъде си беше тоя мач ...тоя спаринг по точно :-)

В прогнозите си при жените, дето бях пуснал преди турнира като обзори, броих Стоусър за разочарованието на турнира, но очаквах да падне от Хантухова най-рано - мина всякакви прогнози Саманта. Иначе при мъжете досега много-много не познавам в анализчето - накрая Ферер сигурно ще иде поне на полуфинал :laugh:

Еми много ги беше награбил тия '99%' и то ей го на, все единия процент взе да излиза :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 22:44

naja_haje написа:
Както писах по-горе на Дявола, на път сме да стане пак 'Искрено и лично' тук, така че накратко - извинявам се, ако съм те засегнал. Ама като ей така от нищото скачаш да защитаваш Дявола, дето сам не смее да се обади, щото знае, че няма какво да каже, какво очакваш? И чак изкара, че го мразя :) Живи и здрави всички и така. Проблемът е, че със стари к**ви нов бардак не става. И аз това отдавна му го казха на Дявола, ама той пусто много държеше да събори и стария... (и не, не става въпрос да сме си стояли в Дира, че сигурно пак така ще го прочете). Както и да е де, ще видим, може пък и да се променят нещата.

Мисля, че от нас си зависи какво ще е форумчето, независимо дали сме четирима или четиристотин. Честно казано аз не обичам твърде големи форуми, с много потребители, защото трудно става истинска приказка. Иначе за бардака си много прав, то тва е проверена отдавна мъдрост. Обаче на мен ми харесва и се радвам да си контактувам с всеки от тоя бардак, когато му се пише и има време. Сега да припомним, че гадната мафия сипе дъжд над Ню Йорк, за да може Надал повече да си почива и го бутат към титлата, но ИСТИНСКАТА му същност е ясна на всички ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 22:45

naja_haje написа:
alessandron написа:
Balleta написа:
Между другото никой не спомена, че номер 296 в ранкинга при жените, момиченцето с очилцата от Хаити, дето като почне да говори, имаш чувството, че говори 8 годишно хлапе, вчера се изгаври с шампионката от преди 2 години, бодибилдър, жената айрон - Саманта Стоусър :-D

А Аза какво направи с германката не е много за разказване, унижение отвсякъде си беше тоя мач ...тоя спаринг по точно :-)

В прогнозите си при жените, дето бях пуснал преди турнира като обзори, броих Стоусър за разочарованието на турнира, но очаквах да падне от Хантухова най-рано - мина всякакви прогнози Саманта. Иначе при мъжете досега много-много не познавам в анализчето - накрая Ферер сигурно ще иде поне на полуфинал :laugh:

Еми много ги беше награбил тия '99%' и то ей го на, все единия процент взе да излиза :-)

Абе в интерес на истината за Янович като пишех сам не си вярвах много-много и единствено заради лекия жребий ми се виждаше фаворит - боят от Блейки беше показателен. Иначе за Григор вярвах, че ще стигне трети кръг, определено.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   28.08.2013 22:46

naja_haje написа:
Diavolo написа:

Абе тоя мач не свърши ли 6-0 6-0, къде видя пробив? Иначе германката е симпатяга, бих я взел за спаринг партньорка ;-)

И аз тва щех да кажа, може да е пробила нещо в съблекалнята :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 00:18

Грешка в бързината, имах предвид, че имаше няколко шанса за пробив.
И много дюсове в мача.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 00:21

Ей, тия американски дебилни кретени.
Поне да покриваха кортовете си с платнища като завали, а не после да подсушават 1 ч. :-x

Най-скапания турнир от шлема, най-скапата организация и най-шибаното време.

:-x

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 00:23

Diavolo написа:
Ей, тия американски дебилни кретени.
Поне да покриваха кортовете си с платнища като завали, а не после да подсушават 1 ч. :-x

Най-скапания турнир от шлема, най-скапата организация и най-шибаното време.

:-x

е ти това го казваш на всеки голям шлем от тура :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 00:26

Напротив казвам го специално за УСО най-вече. спомни си изминалите години и непрестанните ми вопли, а 2009 г. удариха дъното.
Миналата година си обещах да стискам зъби и стоически да издържа и ей богу успях, ама още един ден като този и ще изперкам тотално
Не мога да търпя вече. Година след година едно и също.
Обясни ми как може да не покриваш кортовете???!!! Що за ИДИОТИЯ! :-x

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 00:31

Diavolo написа:
Напротив казвам го специално за УСО най-вече. спомни си изминалите години и непрестанните ми вопли, а 2009 г. удариха дъното.
Миналата година си обещах да стискам зъби и стоически да издържа и ей богу успях, ама още един ден като този и ще изперкам тотално
Не мога да търпя вече. Година след година едно и също.
Обясни ми как може да не покриваш кортовете???!!! Що за ИДИОТИЯ! :-x

е като си обясниш що във Франция няма лампи ще си изясниш и за кортовете в НЙ :-D
Ние с тебе тоя спор не го ли водиме всяка година :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 01:06

Добре де, хайде обясни ми защо в страната на неограничените възможности се стига до там да ''няма пари'' за платнища (или опираме до хроничен дебелизъм), които да покриват кортовете. В Париж няма лампи заради общината. Тук какъв е проблема и какво общо има платнището?
Мачовете започнаха отдавна, а на кортове 4 и 6 все още не се е подновила борбата, защото има истински гьолове по корта.
И в крайна сметка от цялата тази работа отложиха мачовете на Серинка и на Кербер - Бушар, който очаквах с нетърпение. И Серина е прецакана. Защото някои хора подсушават нещо 1 час, като ако го покрият веднага корта веднага щом спре дъжда ще е сух.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 02:00

Нямам идея защо не покриват кортовете на US Open, но ми направи впечатление, че и в Монреал на Роджърс Къп, особено миналата година, когато валеше всеки ден кортовете не бяха покривани. Спираше дъжда и излизаха едни машинки да подсушават. Явно в Северна Америка не обичат да покриват кортове :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 02:36

Аз лично не си спомням някога да съм виждал да покриват кортовете в Ню Йорк когато вали дъжд, а това подсушаване после с тия колички и с кърпи става толкова бавно и е толкова досадно, че... :uuu:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 03:22

Ех, Винъс, Винъс :-( :-( :-(

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 03:49

Тоя Дел Потро се мъчи като грешен дявол
срещу абсолютен клиент се вкара в четиричасова драма, при това Гарсия-Лопес играе с травма на бедрото от два сета насам.
Толкова е надценен този Дел Потро, че няма накъде. :uuu:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 03:50

Винъс и Джън направиха мача на турнира досега и при мъжете и при жените. Уникална драма и невероятен тенис, борба, обрати. Винъс даде всичко от себе си, но тази пуста болест просто я оставя без сили, не е справедливо просто. :-(

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Следваща