Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:38

Отговори на тема  [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Следваща
US Open' 2013 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 07:19

speranza написа:
Ти се бъзикаш, ама то и нашият лигльо би Ноле, това ако беше атестат.. :-)

Е не всеки може да бие Ноле. Но и не всеки може да разхожда кучето на Шарапова. И двете не са атестат за кой-знае какво, ама все пак :) Въпрос на приоритети :)

Леле... 6-1, то вярно мачка малката Серинка :laugh:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 07:21

speranza написа:

Леле какви маникюри има тая Слоун. Не й ли пречат, не се ли чупят?

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 08:29

naja_haje написа:
speranza написа:

Леле какви маникюри има тая Слоун. Не й ли пречат, не се ли чупят?

Разгромна победа за Слоун, направо измете корта с горката Урсула Радванска. Не напразно кака Серинка така се пъне за още титли - усеща, че Слоунчето съвсем скоро ще я настигне, че и задмине.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 23:05

Добра вечер на всички!
Да се включа и аз с един коментар в темата, която, бтв, е доста софт. :oops:
Не успявам да гледам много мачове от това УСО, но в момента този на Федерер-Берлокя върви по план за Фед.
Засега Фед изглежда уверен, стабилен, креативен. Импровизира добре на моменти. А честите излизания на мрежата са доста успешни и нетрадиционни.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 23:38

Фед-Берлокя 6-3;6-2;6-1... Тривиален мач. Само за статистиката.
Искаше ми се да гледам и Надал, но мача ще ми дойде доста късно :unsure:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 23:42

Bacchus написа:
Добра вечер на всички!
Да се включа и аз с един коментар в темата, която, бтв, е доста софт. :oops:
Не успявам да гледам много мачове от това УСО, но в момента този на Федерер-Берлокя върви по план за Фед.
Засега Фед изглежда уверен, стабилен, креативен. Импровизира добре на моменти. А честите излизания на мрежата са доста успешни и нетрадиционни.

Естествено, че върви по план Фед, по същия този план е предвидено да пада чак на четвъртфинал :dance:

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 23:53

Естествено, че върви по план Фед, по същия този план е предвидено да пада чак на четвъртфинал :dance:[/quote]

И ако сега кажеш от кого е предвидено и от кого ще падне на четвъртфинал, то цената ти скача с Тера :tennis:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   29.08.2013 23:58

Bacchus написа:
Естествено, че върви по план Фед, по същия този план е предвидено да пада чак на четвъртфинал :dance:

И ако сега кажеш от кого е предвидено и от кого ще падне на четвъртфинал, то цената ти скача с Тера :tennis:[/quote]

Е баце ти вече много искаш, аз да не съм Ванга :-D Откъде да знам от кой ще пада, просто в плана пише четвъртфинал и толкоз :-D

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:10

Данииииииииии ЕВАНС!!!

След като се изгаври с бота Нишикори, сега прати и прехваления смешник Томич вкъщи. Остава Данчето да бие скучния Боредо и ще имаме яко тупалки и сингъл-хендъри в поне един мач от 3 кръг. :-) Дано това да не е единично избухване за Дани, а да превъзмогне мърлеза и да стане постоянна величина, защото има много тенис в него. Особено много ме впечатлиха ретурите му днес.

Иначе преди да вкарваме познатите клишета за супер равностойния мъжки тенис, в който "всеки можел да бие всеки", след някоя изненадка ала Стаховский или Дарси, е добре да се сещаме и за мачове като Федерер - Жемля/Берлок или Джокович - Беранкис, които приличат на комичен спаринг отвсякъде. Все едно някое про си тренира ударите срещу аматьорче...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:17

Браво на Евънс. Направи невероятен мач. Има наистина много хляб в него, но с тази физика и ръст ми се вижда лимитиран, дано се развие. :-)
Не ми хареса единствено втория сет в който имаше пробив след пробив, жалка и женска работа. След това обаче много високо ниво, особено от Дани. Много съм разочарован от Томич. Според мен не беше фит, просто му се струпаха много неща и не мисли само и единствено за тенис. Някак си и не толкова мотивиран ми изглежда. А тук изигра един петсетов мач, който не беше чак толкова изтощителен и тук изплези езика. Отделно продължава да е твърде дефанзивен, напомня на ранния Мъри, а има много остри тупалки, но явно не това е неговата игра.
Пълен ташак са всичките млади, като изключим Янович, в него има спортна злоба и хъс, у другите това не виждам. И в Томич го има, но много често изпада в състояние на пълен амок. Позволява да му коват гевреци, демонстративно не се напряга, така голям играч не се става.
Следващата млада вълна която ще се появи след 3/4 г. ще ги издуха всичките тия сегашните големи надежди.

Последна промяна Diavolo на 30.08.2013 00:27, променена общо 1 път

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:23

Balleta написа:
Е баце ти вече много искаш, аз да не съм Ванга :-D Откъде да знам от кой ще пада, просто в плана пише четвъртфинал и толкоз :-D

Я кажи колко е сигурно това, да не е 99%? :)))

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:35

naja_haje написа:
Balleta написа:

Я кажи колко е сигурно това, да не е 99%? :)))

по малко е, някъде около 75% е :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:37

Balleta написа:

Ок, щом ти е трудно си връщам въпросите!
Но трябва да се отбележи, че младоците хич ги няма. Заминаха си българина и франсето, мисля че и поляка отпадна, а сега и австралиеца ги последва... само канадеца остана, май. Мисълта ми е, че откакто се смени статуквото (ФЕД-РАФА) всеки видя надежда за по-добро. И докато младоците не успяват, то ветераните се възползват на максимум. Положението много ми прилича на жените от преди 1-2 години.
В тази връзка, и споменатия "план", се надявам да гледам ФЕД-РАФА на 1/4 финал. Ще е cool! :music:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:40

Нещо всички по широкия свят и отвъд са прекалено сигурни... :stop:
Дай да не говорим така. Все пак това е Роджър Федерер - петкратен шампион тук, 17 кратен на ГШ. Не ми харесва, че навсякъде по всички форуми се гъбаркат с Федерер и че едва ли не Надал ще го изяде с парцалите. Да и аз не виждам как в 3/5, Рафа ще падне преди финал и изобщо да падне, но абсолютно всичко може да стане при един Федал мач на 1/4 финала. А и това ще е дефакто 1/2 финал, като гледам имената на играчите в третата четвърт и формата им.
Гледаме мач по мач. Сега ни чака друг Роджър посред нощите, а после по всичко изглежда опасния Додиг, който води в баланса срещу Рафа с 1-0 на хард корт. А после я Изнър, я Монфо, а Райбера.
Малко по-скромно и смирено моля. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:43

Bacchus, добре дошъл първо.
Не ми познат никът ти. Как разбра за този форум? :-)

може да се разпишеш в тази тема за вечната статистика - http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?f=59&t=277

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:48

Diavolo написа:

Абе как така бе, тук говорим за РАФАЕЛ НАДАЛ ПАРЕРА. Ако случайно не си разбрал: РАФАЕЛ НАДАЛ ПАРЕРА, момче!
Човекътк, който твори ИСТОРИЯ! Човеът, който покори планетата Земя и от догодина се очаква да покорява всички луни, планети и астероиди във и отвъд Слънчевата система. Скромно и смирено, ха ама ха. Лаик.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:54

Henman написа:
Иначе преди да вкарваме познатите клишета за супер равностойния мъжки тенис ...

в който на Григор играта била 'мека', е добре да дадем малко примери за какво аджеба говорим. Примерно.

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 00:58

Diavolo написа:
Bacchus, добре дошъл първо.
Не ми познат никът ти. Как разбра за този форум? :-)

може да се разпишеш в тази тема за вечната статистика - http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?f=59&t=277

Ник, като ник. А виртуала е навсякъде, даже в телефона ми влиза и то без да ме пита! :devil:

->Залагам на Фед и Граф - банално, но е факт!

ПС. Благодарско за приемствеността.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 01:04

Diavolo написа:

Деволче, уж си бивш плувец, лекоатлет и шампион на ръбчета, а не знаеш, че в спорта смиреността не е добродетел :-? :laugh: Иначе не знам защо започнаха да се цитират имена, аз говорех само за фазата :laugh:

Иначе докато си говорим Аза-грънджа мачка, иде ред на Серенкаааааа :dance:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   30.08.2013 01:35

naja_haje написа:
Henman написа:
Иначе преди да вкарваме познатите клишета за супер равностойния мъжки тенис ...

в който на Григор играта била 'мека', е добре да дадем малко примери за какво аджеба говорим. Примерно.

Нещо не мога да разбера защо си тръгнал да се заяждаш с всички и да апострофираш под всяко мнение? Като не ти харесва форума или си нацупен нещо на мен, Дяволето и Сандро, просто не пиши и готово. Аз лично нито съм призовавал да се местим, нито съм искал да се трият теми, така че кажи ми с какво съм разсърдил този форумен тигър и майстор на хумора?

Да, играта на Григор /за момента/ според мен е мека в сравнение с тази на тенисисти като Дел Потро, Бердих, Янович и още една камара блъскачи. Това ми е мнението, може и да не съм прав - не се изживявам като последна инстанция. Примери и аргументация се опитах да дам достатъчно.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 26  Следваща