Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:06

Отговори на тема  [ 209 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
ЦСКА - сезон 2013/14 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 21:12

Изображение

Какъв ще бъде този форум без тема за любовта на милиони ЦСКА? ВСИЧКО ЗАПОЧВА И СВЪРШВА С ЦСКА

Изображение
И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА!
Отборът е велик, ако има велики фенове Изображение

Да коментираме най-големия клуб на България в тази тема за сезон 2013-2014 :first:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 21:16

Ами да коментираме - дотук немаме нападател, тоя Сидибе кой знае колко е дебл, щом още не почва по-редовно да играе. Разбира се, нямаме и треньор, щото Стойчо отдавна си го знаем - той не е в състояние да направи нещо ново и неочаквано, страхлив е и Капитана е прав в едно - често използва тактика със здрава борба, което според мен не е начинът да градиш печеливш отбор. Друго - чакаме да видим Томов какво точно е надробил и дали няма тоя път да успее да ни закрие.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 21:22

alessandron написа:
Ами да коментираме - дотук немаме нападател, тоя Сидибе кой знае колко е дебл, щом още не почва по-редовно да играе. Разбира се, нямаме и треньор, щото Стойчо отдавна си го знаем - той не е в състояние да направи нещо ново и неочаквано, страхлив е и Капитана е прав в едно - често използва тактика със здрава борба, което според мен не е начинът да градиш печеливш отбор. Друго - чакаме да видим Томов какво точно е надробил и дали няма тоя път да успее да ни закрие.

Позволявам си да цитирам Коцето от дир.бг. На 100 % моето мнение е това за ситуацията към момента, няма да измисля и запетайка отгоре към момента.

Стойчо заяви, че само слепец не виждал подобряването в играта. Сори, ама седем кръга минаха, ЦСКА има САМО една победа и е на девето място, а аз подобряване в играта не виждам. Ама хич. Размишления по повода и по постове:
1. ЦСКА има трима високоплатени и висококвалифицирани вратари. Всеки един от тях може да е титуляр. Това го няма у нито един тим, който знам по света - правилото е, че третия вратар винаги е перспективен двуметров келеш на 17 години. Само при нас са трима лъвове на преклонна възраст на по 15 хиляди лева, като резултатът е един - липса на спокойствие за Томас Черни;
2. Не знам какъв голям жест е направил чичо Венци с връщането на Тошко Янчев, но не вярвам да се е напил от мъка. Тошко е червено сърце, но посредствени крака. Спрях да броя колко пъти при получена топка в центъра се завърта веднъж около оста си, че всичкото Ботев да се върне и чак тогава подава спокойно на Галчев (или Мариян Огнянов). И Тошко (иначе хубаво се просълзява пред камерите, спор няма) не е на 1000 лева заплата;
3. Григор Долапчиев 3 гола за 4 минути ли трябва да вкара, че да попадне в групата? Това само в Антверпен става и само срещу един отбор. Вместо Долапчиев - три дървета от Острова. И те не са на 1000 лева заплата, а Барнзли и Милуол като работодатели...де да знам, Милуол поне е вечен враг на Уест Хям и с това е известен, както и с грубата си игра;
4. Не знам как ще се спасява ЦСКА с подобни изгъзици, взимане на анонимници с високи заплати и чшае шукарие номера? Давате ли си сметка, че имаме най-богатата и високоплатена селекция в А група, а сме опашкари? Но иначе Лупи и Стойчо спасявали ЦСКА! За единия съм разправял преди години как крадне и с гъза си и прави циркаджилъци за 100 лева. Лупи не е човек! За втория вече не знам какво да мисля, но хич не съм обнадежден.
Тренерът на Локо (Пд) е потомствен цесекар и отличник на Кьолнската треньорска школа (другият такъв е Гочето), който би работил и за 5000 лева на Армията. На нашия знанията стрували скъпо (негови думи) и затуй склонил да се подписва само срещу 20 бона. Ама тактиката била като се стигне до центъра да се центрира към наказателното, да се спука топката от ритане и да се вика край тъча "Първа!" - няма значение. Скъпи знания са това, няма шест-пет.
Както вика Бадема - имали сме силите да се преборим за първата седмица. Златна му уста, да отваряме шампанското!

Последна промяна tonzos_justice на 02.09.2013 21:22, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 21:34

Стойо е педераст!
Ебат се с Тошко Янчев в дупитата.

Благодаря за вниманието!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 21:37

El Capitan написа:
Стойо е педераст!

Благодаря за вниманието!

Айде сега не осирай темата ;-) Можеш да кажеш същото, но по друг начин. Няма как да те БАНирам :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 21:38

tonzos_justice написа:
El Capitan написа:
Стойо е педераст!

Благодаря за вниманието!

Айде сега не осирай темата ;-) Можеш да кажеш същото, но по друг начин. Няма как да те БАНирам :laugh:

Просто му кажи да се възира и си гледа папагалския отбор, щото само вие имате право да критикувате Младенов и Янчев :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 21:38

tonzos_justice написа:
Няма как да те БАНирам :laugh:

Е,само посмей копеле.... :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Добрата новина   |   02.09.2013 22:48

Идва мача Пирин - ЦСКА :laugh:

Ако този мач не вземем, то да затваряме форума :petku:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 22:52

Добре де Тройчо обяснява как младите не били подготвени да играят цял мач, други изобщо не били готови да са в отбора обаче в същото време непрокопсания му син е напълно готов да взима 10 к заплата (не вервайте,че е 4) за да събира топки и да реди конуси без да има един ден трудов стаж където и да било освен при тате. Типична шуробаджанащина по нашенски, но като гледам в последно време дори повечето фенове на цска проглеждат истината за така наречения Екзекутор. Поредния индивид, който след като е приключил кариерата си прави всичко възможно да опорочи статута си на легенда. Паръта прави борбъта при него! =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 02.09.2013 22:54, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 22:58

Крал Блуфен написа:
Добре де Тройчо обяснява как младите не били подготвени да играят цял мач, други изобщо не били готови да са в отбора обаче в същото време непрокопсания му син е напълно готов да взима 10 к заплата (не вервайте,че е 4) за да събира топки и да реди конуси без да има един ден трудов стаж където и да било освен при тате. Типична шуробаджанащина по нашенски, но като гледам в последно време дори повечето фенове на цска проглеждат истината за така наречения Екзекутор. Поредния индивид, който след като е приключил кариерата си прави всичко възможно да опорочи статута си на легенда. Паръта прави борбъта при него! =)

Преди малко в един спортен сайт видях подобно твое мнение. Побързах да цъкна харесвам, преди някой да ме е изпреварил :petku:

Последна промяна tonzos_justice на 02.09.2013 23:01, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 23:03

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:

Преди малко в един спортен сайт видях подобно твое мнение. Побързах да цъкна харесвам, преди някой да ме е изпреварил :petku:

Добре си направил. Обикновено като коментирам нещо в спортни сайтове се появяват покемони, стигаме до заплахи, трият ми се мнения и много често ми се банва профила поради докладвания :laugh:

За това избягвам и го правя само, когато е ужасно важно!

Последна промяна Крал Блуфен на 02.09.2013 23:04, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 23:07

tonzos_justice написа:
...Позволявам си да цитирам Коцето от дир.бг. На 100 % моето мнение е това за ситуацията към момента, няма да измисля и запетайка отгоре към момента...

Само не разбрах според теб и това Коце какво трябва да се направи, за да се вдигне отбора? Да дойде Станков и да играем с юноши? Нашият Индзаги се познава с един юноша на ЦСКА - мечтата му е да подпише професионален договор, за "да зимам големите пари и да разбия казината, копеле".
През последните 20-на години проблемите ни идват от собствениците и, честно казано, наистина не виждам как може да се решат, трябва да стане някакво чудо...

Последна промяна Shifter на 02.09.2013 23:07, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 23:10

Крал Блуфен написа:
Добре си направил. Обикновено като коментирам нещо в спортни сайтове се появяват покемони, стигаме до заплахи, трият ми се мнения и много често ми се банва профила поради докладвания :laugh:

За това избягвам и го правя само, когато е ужасно важно!

Близо час никой чорбар не беше те погнал. Явно профила ти респектира :laugh: Забелязвам, че феновете на ЦСКА започнаха да се самоизяждат помежду си на тема "ЗА" и "ПРОТИВ" ЕКЗЕКУТОРА :petku:

Последна промяна tonzos_justice на 02.09.2013 23:11, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 23:16

tonzos_justice написа:

Близо час никой чорбар не беше те погнал. Явно профила ти респектира :laugh: Забелязвам, че феновете на ЦСКА започнаха да се самоизяждат помежду си на тема "ЗА" и "ПРОТИВ" ЕКЗЕКУТОРА :petku:

Dimitar Uzunov · Водещ коментатор ·

Какви са тия психопати, които пишат тук? Направо бях потресен от това лично съобщение гласящо:
"Най-силната любов е когато обичаш човека до себе си не само когато е жив, но и 2 седмици след като се е разложил.
Аз си затвярам профила за получаване на бележки на лична поща. Изпратих съобщение до Администраторите във Фейсбук защото историята почва да става отвратителна.
Отговор · Харесва ми· Следене на публикацията · преди 3 часа

из впечатления на интернет потребителите от общуването с Крал Блуфен.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 23:17

Shifter написа:
tonzos_justice написа:
...Позволявам си да цитирам Коцето от дир.бг. На 100 % моето мнение е това за ситуацията към момента, няма да измисля и запетайка отгоре към момента...

Само не разбрах според теб и това Коце какво трябва да се направи, за да се вдигне отбора? Да дойде Станков и да играем с юноши? Нашият Индзаги се познава с един юноша на ЦСКА - мечтата му е да подпише професионален договор, за "да зимам големите пари и да разбия казината, копеле".
През последните 20-на години проблемите ни идват от собствениците и, честно казано, наистина не виждам как може да се решат, трябва да стане някакво чудо...

В момента баце коментираме настоящото положение - Стойчо. При обявена нулева година, господин Младенов превърна ЦСКА е най-дъртият отбор в А група, като се взимат играчи на възраст 30+. Може би ще кажеш, че тези господа ще ги чакаме да се сработят и като чукнат 40-те ще завалят успехите ли?

Дори и да нямаме терени в Панчарево, то съм убеден, че има поне 2-3 момчета, които заслужават да влизат по 10-15 минути в първия състав. Пак казвам имаме обявена нулева година, точно сега е момента да трупат опит. Аз предпочитам един Долапчиев пред португалските мореплаватели и английските кръстоносци.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   02.09.2013 23:30

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Dimitar Uzunov · Водещ коментатор ·

Какви са тия психопати, които пишат тук? Направо бях потресен от това лично съобщение гласящо:
"Най-силната любов е когато обичаш човека до себе си не само когато е жив, но и 2 седмици след като се е разложил.
Аз си затвярам профила за получаване на бележки на лична поща. Изпратих съобщение до Администраторите във Фейсбук защото историята почва да става отвратителна.
Отговор · Харесва ми· Следене на публикацията · преди 3 часа

из впечатления на интернет потребителите от общуването с Крал Блуфен.

Кво си го сплашил този младеж? :bluefan: По тема за ЦСКА ли? :petku:

Последна промяна tonzos_justice на 02.09.2013 23:31, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   03.09.2013 09:11

Ей, тия ваши свръхочаквания ви изяждат главата и не дават възможност на никой на Армията да покаже потенциал.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   03.09.2013 12:25

bai Momchil написа:
Ей, тия ваши свръхочаквания ви изяждат главата и не дават възможност на никой на Армията да покаже потенциал.

Какви свръх очаквания тази година при обявена нулева година? Не разбирам :dunno:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   03.09.2013 12:54

tonzos_justice написа:
bai Momchil написа:

Какви свръх очаквания тази година при обявена нулева година? Не разбирам :dunno:

Ми гледай какви критики се сипят за отбор събран от кол и въже, седмица преди да започне шампионата.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   03.09.2013 15:35

tonzos_justice написа:

Кфо не разбираш бе, прасе рошаво?
Да не съм тръбил аз налево надесно че местото на ЦСКА задължително е на върха и нема да моете да спите ако недай си боже не спечелите титла или купа? :-D :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 209 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща