Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  Следваща
US Open' 2013 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 05:24

Ами и двамата показаха какви чоукъри са :))
Поне стана шоу в тайбрека. Там най-накрая и двамата играха еднакво силно.
Но какви сервиси прасна Стан в тайбрека. Последните му три сервиса - три бомби :))

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 05:48

Diavolo написа:
Ами и двамата показаха какви чоукъри са :))
Поне стана шоу в тайбрека. Там най-накрая и двамата играха еднакво силно.
Но какви сервиси прасна Стан в тайбрека. Последните му три сервиса - три бомби :))

Брех на съседния корт гледам на лайс скора Мърльо допусна рибрейк и сега някакъв гейм-сет играят при 3-3, поне 3 брейкпоинта видях за Мъри, сега гледам АД за Истомин...

А тук и двамата отарзиха по един брейкпоинт в 4я, сега Бердих от 0-30 ще дерзае.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 05:50

Бердих свърши!
3-1 за Стан дъ ман! :yes:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 05:52

Diavolo написа:
Бердих свърши!
3-1 за Стан дъ ман! :yes:

Да бе да. Те така лесно си вземат подаванията и като дойде важния момент изведнъж сервис не могат да вкарат... 5-2 за Стан, ама само един пробив.

А Мъри пробил все пак гледам за 4-3 в 3я, май и там на 3-1 ще отиде.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 05:57

Алееееееее
Ваваааааааааааааааа

:ludnica:

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 07:24

Егати излагацията на Хюйтът :blink: Как па точно той ще изтърве така спечелен мач от 5-2 в петия сет :-o

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 10:35

Джокера явно е сгазил противника си (бтв, някаква грешка ще да е стигането на Гранойерс до тази фаза)! Серена пък е размазвала просто!

П.С. Доколкото знам топките от ГШ отиват в детските школи след турнира. От такива мачове няма да има много "хляб" за децата. И после как да има конкурентно-подрастващо поколение :tennis:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 10:43

Bacchus написа:
Джокера явно е сгазил противника си (бтв, някаква грешка ще да е стигането на Гранойерс до тази фаза)! Серена пък е размазвала просто!

П.С. Доколкото знам топките от ГШ отиват в детските школи след турнира. От такива мачове няма да има много "хляб" за децата. И после как да има конкурентно-подрастващо поколение :tennis:

Джокович и Серина нарочно са приключили мачовете си по - бързо, за да няма топки за децата от академиите, които след време могат да конкурират техните деца в профи тениса.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 14:44

Vendome написа:
Bacchus написа:

Джокович и Серина нарочно са приключили мачовете си по - бързо, за да няма топки за децата от академиите, които след време могат да конкурират техните деца в профи тениса.

:moufan: :laugh: :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 15:55

Vendome написа:
Bacchus написа:

В този ред на мисли е добре Джоко и Серена да се "вземат" и да си родят две деца, мулатчета - момче и момиче.
Така определено:
1) другите деца ще тренират само с виртуални топки :safin:
2) генетичния материал на децата им ще е дъ МАХ!!! :first:
3) заради цвета на кожата, ще "хващат" окото. :fan:

П.С. Само за имената им нямам идея :question:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 17:24

Ако Джокович се ожени за Серина, ще бъде заклеймен като предател на сръбската национална идея и православието в страната си.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 18:48

Юве, как вървят залозите за УСО? :)

аз съм на +35$
днес праснах Пенета, истински подарък - 2.00

доста типстъри и майстори пускат за нея, букитата обаче нарочно държат висока ставка и за Винчи заради ранкинга и и доста хора се подвеждат, така че няма да са на загуба хитреците.

ти какво мислиш?

може да се търси и 3-0 за Пикс срещу Ришар

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 19:03

Ужас, току-що Матс Виландер каза, че Пенета е фаворит :stop: :helpless: :help: :-(

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 19:13

Дяволе, няма как да споря с разбирач като теб, но все ми се струва, че обърка прогнозата ЗА Флавия.
Италианката си беше тръгнала още в мача с Халеп, на края на втория сет не знаеше къде се намира, но дъжда я върна в мача.
Все си мисля, че Винчи ще бие, най-вероятно с 2:1, но зора ще е, да я пречупи.
Ще си позволя дори да дам очаквано развитие на мача от първи гейм за Пенета, оспорван втори гейм и без проблем третия гейм за по-класната италианка.
Дано само времето е екстра...

Последна промяна terminator на 04.09.2013 19:25, променена общо 1 път

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 19:44

terminator написа:
Дяволе, няма как да споря с разбирач като теб, но все ми се струва, че обърка прогнозата ЗА Флавия.
Италианката си беше тръгнала още в мача с Халеп, на края на втория сет не знаеше къде се намира, но дъжда я върна в мача.
Ще си позволя дори да дам очаквано развитие на мача от първи гейм за Пенета, оспорван втори гейм и без проблем третия гейм за по-класната италианка.

..................................................
Тръгна да я прекършва още в първия сет /от 2-4 е на път да си вземе сета/, ще ми прецака точната прогноза :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 20:07

Терми, мача е изцяло на ракетата на Флавия. Ранкинга много лъже. Пенета я нямаше дълго време заради контузия, но като класа е къде, къде по-добрата от Винчи. Някак си звучи несериозно, Винчи 1/2 финалист на US Open. Единствения шанс е Пенета да чоукне, което няма да ме учуди, защото е лабилна, но е твърде добра за Роберта просто.
Колкото за Халеп, да съгласен съм, че дъжда спаси Флавия. Аз хранех надежди дори за финал за румънката, която страшно харесвам. Е, разбира се само можем да гадем де, защото щеше да е сет на сет, но факт е че когато Симона влезе в ритъм и динамото заработи няма спиране.
Иначе Пенета показва отлична игра на тазгодишния турнир. Помете Ерани и Кузнецова, а виж съперничките на Винчи. Срещу Камила Джорджи само връщаше топката и се надяваше на грешки на Камила, но Флавия не е Камила, даже защитата на Пенета е по-добра на Флавия, общо взето само тя може да си загуби мача.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 20:19

Diavolo написа:
Юве, как вървят залозите за УСО? :)

аз съм на +35$
днес праснах Пенета, истински подарък - 2.00

доста типстъри и майстори пускат за нея, букитата обаче нарочно държат висока ставка и за Винчи заради ранкинга и и доста хора се подвеждат, така че няма да са на загуба хитреците.

ти какво мислиш?

може да се търси и 3-0 за Пикс срещу Ришар

Е точно тоя ЮСО за беля нямам лев, харча си печалбата от миналия месец, но скоро ще сложа пак в сметката, може би утре, иначе със сигурно бих се възползвал за Пенета то бе ясно, а Ферер-Гаске мисля че гъската един сет ще вземе, пикса не е в най-добрата си форма, но французина има комплекс от него за да го бие абсурд, 3:1 го прасни по-добре, 5 сета не ми се вярва

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 20:25

terminator написа:
terminator написа:

..................................................
Тръгна да я прекършва още в първия сет /от 2-4 е на път да си вземе сета/, ще ми прецака точната прогноза :)

==........................
:laugh: няма що, голям "разбирач" излязох. Нещо тоя мач въобще не се състоя.
Браво за прогнозата ти!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 20:47

juve написа:
Е точно тоя ЮСО за беля нямам лев, харча си печалбата от миналия месец, но скоро ще сложа пак в сметката, може би утре, иначе със сигурно бих се възползвал за Пенета то бе ясно, а Ферер-Гаске мисля че гъската един сет ще вземе, пикса не е в най-добрата си форма, но французина има комплекс от него за да го бие абсурд, 3:1 го прасни по-добре, 5 сета не ми се вярва

праснах го 3-0 за Гаске ама с малко за шоуто, сега празнувам +60$ чистички само от Пенета :cheers:
Жалко само, че не го засилих на 2-0, ама ме достраша.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open' 2013 - тема за коментари   |   04.09.2013 20:49

terminator написа:
:laugh: няма що, голям "разбирач" излязох. Нещо тоя мач въобще не се състоя.
Браво за прогнозата ти!

мерси. ;)
иначе нищо лошо няма в прогнозата ти, много хора у нас и по света очакваха победа за Роберта.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 515 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  Следваща