Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 03:19

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Питанка 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Питанка   |   09.09.2013 19:49

Diavolo написа:
Mandor написа:
защото УС няма да е в пълен състав и определени ще се наложат още няколко, докато се попълни.

Можеше и да е в пълен състав, но...... :wave:

Дяволе, напомням ти,че се фръцна като ощипана мома...мнозинството гласуваха за теб с ДА.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Питанка   |   09.09.2013 20:37

Diavolo написа:
Mandor написа:
защото УС няма да е в пълен състав и определени ще се наложат още няколко, докато се попълни.

Можеше и да е в пълен състав, но...... :wave:

Това е демокрацията. Искахме широко представено управление, искахме да не е всяко решение само и единствено на Мейджа - ето, получихме го. Това е. Не може при подобна процедура 24 от 24 да гласуват "за" по всички предложения. Затова и не схващам какви са тези сръдни, но в крайна сметка всеки си знае.

Крал Блуфен написа:
Сега като играем за купата трябва ли да избираме отделен мениджър, който да дава потоци и мачове както и състав, с който ще играят през сезона в турнира.

Капитан, който да пуска мачове/потоци на дублиращия отбор, за Купата е необходим, да. Поне така беше преди, когато имаше дублиращи отбори. За шампионата може да пуска един човек и на двата отбора.

Отделен състав - също е необходим. Заявки не смятам, че са нужни. Пускате 5 за А отбора и 5 за Б отбора и е ясно, че тези 10 човека вече сте разпределени по отбори до края на турнира за Купата.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Питанка   |   09.09.2013 20:42

Stuart написа:

Отделен състав - също е необходим. Заявки не смятам, че са нужни. Пускате 5 за А отбора и 5 за Б отбора и е ясно, че тези 10 човека вече сте разпределени по отбори до края на турнира за Купата.

Да, това е ясно, но аз питах заради останалите 4 човека, които ще са извън групата, но са част от двата отбора. Но щом може в процес на сезона да ги разпределяме за мене това е по-добрия вариант.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Питанка   |   09.09.2013 20:49

Всъщност, май бъркам за капитана. Сега си проверих навремето като имахме дубъл ние. В купата верно сме пуснали различни хора потоци и мачове, но аз съм пуснал потоци/мачове за дубъла, а в същото време съм играл за първия отбор. Така че нека някой друг да каже, ако си спомня по-добре.

По въпроса с останалите 4-ма - и тука не съм сигурен, според мен би трябвало да може да ги разпределяте по-нататък. С условието един отбор (бил той първият или дублиращият) да ползва максимум 8 човека или колкото беше записаното в правилника. Т.е., останалите 4-ма могат да участват 2 на 2 за двата отбора или 3 за единия и 1 за другия.

p.s. За капитана - може и да е един и същи човек, уточнихме го сега. За състава - няма нужда от никакви предварителни заявки.

Последна промяна Stuart на 09.09.2013 20:59, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Питанка   |   09.09.2013 21:13

Stuart написа:

p.s. За капитана - може и да е един и същи човек, уточнихме го сега. За състава - няма нужда от никакви предварителни заявки.

Ок.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2