Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:49

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Искане за наказание 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Искане за наказание   |   14.09.2013 15:16

Искам новото ръководство , да наложи забрана на Индзаги от поне 6 месеца (дори за този сезон) , заради умишлено подвеждане на противниковия отбор . Не може разни субекти да влизат и да си правят каквото искат , в официална тема .
Отделно , искам и отбора на THUG SLUGS да понесе някаква отговорност , тъй като те са приютили въпросния играч .

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 15:26

Според мен виновен е този, нансъл прогнозите му в официалната тема, както и този, който го е "картотекирал" към нас, преди ние самите да направим това.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 15:29

Shifter написа:
Според мен виновен е този, нансъл прогнозите му в официалната тема, както и този, който го е "картотекирал" към нас, преди ние самите да направим това.

Добре , махаме вината от вас , но тогава ще искам по строго наказание за играча . Щом не е ваш , значи няма защо да тъгувате за него .

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 15:31

Очевидно е, че се създава работа на новия УС още от първия ден.

Случаят ще бъде разгледан от състав на ДК към УС.

Шифтъре, в случая не е баш така, както го описваш. Поне според мен. Щото Индзаги не е просто някакъв случайно пуснал тип, а очевидно целенасочено е играл във вашия мач. Сиреч, за мен човекът е останал с впечатлението, че е от вашия отбор и трябва да пусне прогнози. Сега, дали някой от вас му е казал да пуска и по-късно се е усетил, че не е картотекиран, или е станало някакво друго недоразумение - това ще се изяснява допълнително.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 15:51

Stuart написа:
Очевидно е, че се създава работа на новия УС още от първия ден.

Случаят ще бъде разгледан от състав на ДК към УС.

Шифтъре, в случая не е баш така, както го описваш. Поне според мен. Щото Индзаги не е просто някакъв случайно пуснал тип, а очевидно целенасочено е играл във вашия мач. Сиреч, за мен човекът е останал с впечатлението, че е от вашия отбор и трябва да пусне прогнози. Сега, дали някой от вас му е казал да пуска и по-късно се е усетил, че не е картотекиран, или е станало някакво друго недоразумение - това ще се изяснява допълнително.

Ми да ти кажа и аз си мислех, че е картотекиран, като гледах това Thug Slugs под ника му (така или иначе се канехме да го картотекираме) - явно е трябвало специално да проверявам в темата за картотеки дали е истина.

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 16:03

Shifter написа:
Ми да ти кажа и аз си мислех, че е картотекиран, като гледах това Thug Slugs под ника му (така или иначе се канехме да го картотекираме) - явно е трябвало специално да проверявам в темата за картотеки дали е истина.

Пак си помисли! Да не би да твърдиш, че заблуждаващия надпис под ника му е виновен за участнието му в мача?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 16:12

PMLeague написа:
Shifter написа:

Пак си помисли! Да не би да твърдиш, че заблуждаващия надпис под ника му е виновен за участнието му в мача?

Не, както писах и в другата тема участието му е самосиндикално, надали е обърнал внимание на това... Но определено е заблудил съдията (или каквото се води) на мача.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 16:31

Краен си Гонзо, искаш да убиеш ентусиазма на играч в момент, в който ПМЛ има нужда от нови състезатели. Все пак човекът е нов, не е научил всички правила.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 16:35

Vendome написа:
Краен си Гонзо, искаш да убиеш ентусиазма на играч в момент, в който ПМЛ има нужда от нови състезатели. Все пак човекът е нов, не е научил всички правила.

Значи , само заради дъжда който вали не съм отишъл на феста , който се провежда в града . Ако бях пуснал вратарските прогнози и бях избил 2-те прогнози (както си мислих) на Индзаги , какво щеше да стане ? За мен има умишлени действия и те трябва да бъдат наказани .

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 16:40

Гонзо написа:
Vendome написа:

Значи , само заради дъжда който вали не съм отишъл на феста , който се провежда в града . Ако бях пуснал вратарските прогнози и бях избил 2-те прогнози (както си мислих) на Индзаги , какво щеше да стане ? За мен има умишлени действия и те трябва да бъдат наказани .

Умишлените заблуждаващи действия са на този, който е "картотекирал" Индзаги към нас, без нашият мениджър да е пускал пост в темата за картотека.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 16:43

Shifter написа:
Умишлените заблуждаващи действия са на този, който е "картотекирал" Индзаги към нас, без нашият мениджър да е пускал пост в темата за картотека.

Ок , защо поне не ни предупредихте нас , след като Фалка го е видял ?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 16:48

Гонзо написа:
Shifter написа:

Ок , защо поне не ни предупредихте нас , след като Фалка го е видял ?

Е тук вече се чувствам виновен, затова и в УС гласувах да ви зе назначи "отборно ПСУ".

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 16:50

Подвеждащите действия са на този, който първоначално, волно или неволно, допуска некартотекиран състезател да дава прогнози в официален мач, а след установяване на нарушението не си прави труда да обясни детайлно ситуацията, с което удължава действието на подвеждането.

Съдията в мача (моя милост), който е подведен от горните, вярвам, неумишлени и плод на обикновена немарливост действия, в следствие на което не съобразява действащата картотека, също подвежда противниковия вратар с това, че първоначално признава прогнозите на нередовния играч.

Ей това е цялата работа.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 17:18

Гонзо написа:
Vendome написа:

Кой не е правил гафове в тази игра? Познавам фалка и не мисля, че би ползвал такива методи.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 17:20

Караниците са безсмислени. Има УС, въпросът е поставен за обсъждане.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 17:22

Vendome написа:

Кой не е правил гафове в тази игра? Познавам фалка и не мисля, че би ползвал такива методи.

Ами ок още по лошо за него , че след като го е видял , не е писал и не ни предупреди . Ако не бях повдигнал въпроса , щях да си избия прогнозите на Индзаги и да игнорирам Барса .

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 17:37

Пратих следното ЛС на Мандора, когато видях, че прогнозите на Индзаги са нанесени в главната тема.

Цитат:
Заглавие: Индзаги не сме го картотекирали още
От: Shifter
Изпратено на: Съб, 14 Сеп 2013, 14:01
До: Mandor

Момчето е новак и малко се е объркало, не трябваше да пуска в този мач, а тъй като няма картотека и прогнозите му не би трябвало да се броят. Сложи на негово място тия на Барс и назначи ПСУ за Дембите.

Ще знам за в бъдеще да пускам отделни теми и да оревавам орталъка, явно иначе никой не ти обръща внимание.

Последна промяна Shifter на 14.09.2013 17:38, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 17:42

Shifter написа:
Пратих следното ЛС на Мандора, когато видях, че прогнозите на Индзаги са нанесени в главната тема.

Цитат:
Заглавие: Индзаги не сме го картотекирали още
От: Shifter
Изпратено на: Съб, 14 Сеп 2013, 14:01
До: Mandor

Момчето е новак и малко се е объркало, не трябваше да пуска в този мач, а тъй като няма картотека и прогнозите му не би трябвало да се броят. Сложи на негово място тия на Барс и назначи ПСУ за Дембите.

Ще знам за в бъдеще да пускам отделни теми и да оревавам орталъка, явно иначе никой не ти обръща внимание.

Е пратил си му съобщение в 14.01 ч. . Тогава вече имаше дискусии . Не се опитвайте да изкарате нас виновни , че сме изрядни и коректни в този мач .

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 17:50

Гонзо написа:
Е пратил си му съобщение в 14.01 ч. . Тогава вече имаше дискусии . Не се опитвайте да изкарате нас виновни , че сме изрядни и коректни в този мач .

Ами тогава видях, че е нанесъл неправилно прогнозите в главната тема. Ти явно седиш и рефрешваш форума през 4мин, при мен не е точно така (макар че днес сума ти време си изгубих с тия глупости). Когато забелязах, че всъщност има объркване, тогава писах...

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за наказание   |   14.09.2013 17:58

Shifter написа:
Гонзо написа:

Ами тогава видях, че е нанесъл неправилно прогнозите в главната тема. Ти явно седиш и рефрешваш форума през 4мин, при мен не е точно така (макар че днес сума ти време си изгубих с тия глупости). Когато забелязах, че всъщност има объркване, тогава писах...

Ами аз съм вратар , къде се очаква да съм , ако не пред компа !? А и какво щеше да се случи , ако не бях пред него и бях пуснал избивки в 12.00 ?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща