Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:55

Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Pool - Saints 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Pool - Saints   |   21.09.2013 18:51

Явно съм лошия късмет. Първи цял мач на Пуул да гледам и пак старата история. Заслужена победа на Саутхямптън. Вижда се, че ако някой не прави грешки срещу нас ние сме гола вода. Изключителна преса и стегната защита. За нас - мноого сме далече от истината още. За пръв път виждам такава пасивна игра на собствения стадион. Абсолютно безидейни, беззъби и неориентирани. Какво се опита да направи БР днес идея нямам. Стана нещо, което много исках да видя и от което се опасявах - какво ще стане ако ни поведат ( със Суонси изравнихме след груба тяхна грешка ) ... Ами блокират и Стъридж и Стърлинг и всички. Добри играчи, ама като водят. Единствения играч с психика ( полеви ) си е на бая годинки и си личи, че е далече от голямата форма и доста си пести силите вече и повече с пасове играе. Другия е Миньоле! Фантастичен вратар! Чудати резултати стават досега в Лигата, просто е неузнаваема. Явно пак най-малко слабия ще е шампион! :uuu:

Последна промяна TheExorcist на 21.09.2013 18:53, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   21.09.2013 21:31

Тия са ви ебати и каръка - едно време помня редовно се дънихте срещу тях.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   21.09.2013 21:57

Кой беше госта в студиото на мача Челси - Фулъм? Иво ... не знам, ама ебати пича. Много ги чатка! :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   21.09.2013 22:06

Ивайло Нойзи Цветков от култовия навремето Егоист, едно от любимите ми списания. Голям фен на Челси. :yes:

Последна промяна Diavolo на 21.09.2013 22:07, променена общо 1 път

(The Mummies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   21.09.2013 22:12

За пореден път Даниел Агер от статична ситуация ни дъни. Това бе през целия минал сезон, сега отново. Защо този не го продадоха, а дори и втори капитан го направиха не ми е ясно.
Когато се научи да сменя Джерард и да оставя Агер резерва може и да потръгнат нещата.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 07:33

Diavolo написа:
Ивайло Нойзи Цветков от култовия навремето Егоист, едно от любимите ми списания. Голям фен на Челси. :yes:

Ейй, верно бе, аз се чудя откъде ми е познат! Той е на Плейбой сега ГР. Той е адски умен пич, завършил е класическата гимназия с един от шефовете ми в музикалната агенция, където бачкам. Говорят с голямо уважение за него. Иначе той май е основал Егоист ( наистина култово списание ) и даже е първия главен редактор на Плейбой. На мен любимото ми в момента е L'Europeo, даже публикувах една статия там преди 2-3 години. Значи готини хора са такива като Нойзи, Явор Гърдев и Любен Дилов - син! :thumbs:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 08:18

AnfieldIron написа:
За пореден път Даниел Агер от статична ситуация ни дъни. Това бе през целия минал сезон, сега отново. Защо този не го продадоха, а дори и втори капитан го направиха не ми е ясно.
Когато се научи да сменя Джерард и да оставя Агер резерва може и да потръгнат нещата.

Агер не е лош, но не може да е лидер, в никакъв случай. Няма как да стане втория Сами Хипия. При Агер хубавото е, че може да се включва в атака, там от статични е добър и има психика за дузпи. Като цяло БР сбърка тактиката още от началото вчера. Като видях първите 15 минути и ми стана ясно. Каква беше тая пасивност не мога да разбера??? Ливърпул никога не е играл така у дома! Изобщо целия мач беше пълен пас. Дори след гола за пръв път бях отчаян, защото просто не виждах как ще изравниме. Това не е било така досега. Преди когато са ни водили с гол или два, но ако сме натискали с положения преди винаги съм бил оптимист. Не може да чакаме Суарес да се върне и да разчитаме само на него. Трябва ни поне още един класен и техничен нападател + още един начинаещ, който да се учи. Навремето много ругаех Каут, защото е бавен, но в мач като вчера точно един Каут би свършил много работа. Абе Крауч щеше да свърши работа вчера бе баси ... какви ги говоря... :outofspace:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 10:22

Кое му е готиното на боклука Дилов-син?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 11:29

Vendome написа:

Що да е боклук? От това, което съм чел все точни неща пише. А списанието му е най- якото в момента в Бг, последните години. Поне беше, мисля, че се махна от L'Europeo и основа някаква простотия.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 13:05

Импотентна игра на Ливърпул. Въпреки добрия старт в първите 3-4 кръга, като цяло играта в офанзива е много безидейна. Това не е духът на Ливърпул.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 13:31

TheExorcist написа:
Diavolo написа:

Ейй, верно бе, аз се чудя откъде ми е познат! Той е на Плейбой сега ГР. Той е адски умен пич, завършил е класическата гимназия с един от шефовете ми в музикалната агенция, където бачкам. Говорят с голямо уважение за него. Иначе той май е основал Егоист ( наистина култово списание ) и даже е първия главен редактор на Плейбой.

Ами да доста начетен човек е, аз съм си писал няколко пъти с него.
Не само той, той и Сашо Жеков са създателите на Егоист.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 17:32

Diavolo написа:
TheExorcist написа:
Diavolo написа:

Ейй, верно бе, аз се чудя откъде ми е познат! Той е на Плейбой сега ГР. Той е адски умен пич, завършил е класическата гимназия с един от шефовете ми в музикалната агенция, където бачкам. Говорят с голямо уважение за него. Иначе той май е основал Егоист ( наистина култово списание ) и даже е първия главен редактор на Плейбой.

Ами да доста начетен човек е, аз съм си писал няколко пъти с него.
Не само той, той и Сашо Жеков са създателите на Егоист.

За кой играч беше не се сещам, ама вика " той и в женски затвор да влезе пак няма да вкара..." :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 21:52

TheExorcist написа:
Vendome написа:

Що да е боклук? От това, което съм чел все точни неща пише. А списанието му е най- якото в момента в Бг, последните години. Поне беше, мисля, че се махна от L'Europeo и основа някаква простотия.

Щото се е доказал като боклук с участието си в политиката и други общ. дейности.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   22.09.2013 21:53

Dobril написа:
Импотентна игра на Ливърпул. Въпреки добрия старт в първите 3-4 кръга, като цяло играта в офанзива е много безидейна. Това не е духът на Ливърпул.

Факт.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Pool - Saints   |   23.09.2013 01:20

Vendome написа:
TheExorcist написа:
Vendome написа:

Щото се е доказал като боклук с участието си в политиката и други общ. дейности.

Политиката не ме интересува. Аз му чета общокултурни материали. Умно копеле е!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 15 мнения ]