● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 14:29
Да се уточня относно предния си пост - ЧК беше мое настояване за нападателни прогнози, защото много лесно някой може да изтарикатее и да пусне пост след всякакви срокове, а вратарят на противника да се подлъже и да избива от това абсолютно некоректно действие. В случая с дузпата е ясно, че няма такава опасност, но за мен в ПМЛ винаги е имало твърде много "меки" срокове и твърде много толеранс по отношение на пускане на всякакъв вид прогнози, което не съм виждал никъде в нито една друга игра по различни форуми и сайтове. Затова и ЧК в случая по мое виждане има и още един ефект - възпитателен. Уважаваш играта и тя те уважава. И в случая изобщо не става въпрос за мега усложнение в правилата - има срокове, знаят се от всички и отдавна.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 14:40
Трудно ще ни видиш защото не сме в една група. Миналия сезон като играхме в една дивизия се видя ясно кой кой е - ние се класирахем директно, а вие последни или предпоследни. Конкретния мач имате пвоече късмет след като и двата ви гола са съответно 87мата и 92рата. Особено с Олянензе беше пълен фарс ама тая седмица определено събдата се подиграва с нас и в двата мача...
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 14:42
Подкрепям. Има 2-3 основни неща, които трябва да се знаят от всеки, който се занимава с тая игра. Или ги изпълняваш или си носиш последствията. Дай са щото на Гоата не му се занимавало да научи тия 2-3 елементарни неща като срокове на нападателни прогнози да применяме правила за всички. Ай сиктир.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 14:46
Ами, Гоа, беше в УС, можеше да направиш нещо по въпроса, само че те нямаше никакъв. Пак повтарям - почти всички настоящи правила са от времето на дира, нищо ново няма в последните два сезона и не знам какво толкова се е усложнило, откак се преместихме.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Гоа
(Dune Warriors)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 15:52
Може да бъркам, но мисля, че съм гласувал против да се приеме даването на червен картон за пропуснат срок, ако е имало обсъждане. Щом е отпреди три години, едва ли ще си спомням точно. И да, Блуфи и Сандро са прави - по-добре да се тегли една майна и да не се занимава човек повече, отколкото да се ядосва на абсурдите. Няма друга игра, дори наполовина усложнена на тази.
|
|   |
|
 |
|
Гоа
(Dune Warriors)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 16:08
П.П. Вместо да ми се подигравате, помислете защо един стар играч може да стигне дотам, че да прави такива грешки. Не е от липса на интерес, мога да ви уверя. Не е и от лоша памет - имам много добра памет.
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 16:17
Не знам как си гласувал, когато се е приемало това. Най-вероятно е прието след дискусия вътре в модераторската групичка от онова време. По-късно обаче (през 2011-та) е имало пак дискусия по въпроса, ти си бил на линия и не си взел отношение изобщо.
Трябва да ти кажа, че никой не се подиграва. Ето, в момента има Мениджърски съвет, ти си част от него. Повдигни въпроса за наличното според теб "усложняване на играта" или "бреме за играчите" и давайте с конкретни предложения какво да се промени. УС, включително и Мейджа, са длъжни най-малкото да разгледат евентуални ваши предложения.
Това е процедурата.
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 16:25
Ами явно хич не ти пука за правилата. Според мен помненето и спазването на 2-3 крайни срока не е "усложнение", а елементарно уважение към съфорумнците и организаторите на играта - просто не може да пускаш когато ти скимне.
 |
|
Гоа
(Dune Warriors)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 17:30
Айде, започнахме да си говорим за уважение... Добре, приеми, че не ми пука и не те уважавам, щом така ти е по-удобно :).
П.П. Съгласен съм, че не може да се пуска когато ти скимне. По-точно - не трябва. Още по-точно - няма смисъл. Обаче аз не пускам когато ми скимне, но ти явно и това не разбираш.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 17:40
Гоа (Dune Warriors) Аватар Регистриран на: Сря, 22 Авг 2012, 18:26 Мнения: 356 Отговори с цитат Мнение Re: [S13W03М07] ПМЛ "Б" Лига: DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" | Съб, 21 Сеп 2013, 15:14 дузпата може и да е била до по-ранен срок, но какво да се прави Нападател: Гоа 40701 | Бирмингам - Шефилд Уензди (Англия-Ш) Изважда: 5:0/4:1 Удвоява: 1:1 ................................................................. Тая "прогноза" в 3 и 15 в събота според тебе как се тълкува?
|
|   |
|
 |
|
Гоа
(Dune Warriors)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 17:46
Стюарте, давал съм неколкократно предложения и всички без изключение са посрещани с пълно пренебрежение, а впоследствие някои от тях (например промяната на сроковете за пускане на потоци и мачове) по-късно са предлагани отново от други хора и приети. Спирам да отговарям, за да не кажа нещо по-остро, само не ми говорете за уважение - именно неговата липса към отбора ми и лично към мен ме отблъсна от активност в играта и търсене на дискусии.
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 18:02
Това са вече глупости, сори. Тука едва ли не твърдиш, че разни неща не се приемат, щото са били предложени точно от теб. Та ние те поканихме в УС миналата година - сигурно, за да ти се подиграваме на предложенията? Това е несериозно.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 20:28
Кардиф 0-1 Тотнъм и не го хващаме?! За сметка на това е дублирано 1:2.
Ясно е,че още се учиме ама...
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 21:01
Е тва изказване лично за мен е пълен абсурд. Значи щом ти си дал предложение, то не се е приело веднага и после друг се е натиснал един вид за твоето предложение точно с оглед логичността му и е прието, това е неуважение към теб?!?!?! Гоа, сериозно, явно имаш тежки моменти извън виртуалната реалност сега и е нормално да се отебава всичко неважно, а ПМЛ не ни е смисълът на живота, но айде малко по-сериозно. Точно па неуважение към теб и отбора ти аз лично не си спомням, а имам сравнително добра памет, помня сроковете така да се каже.  Тръгвате добре тая година, направил си грешка, голяма работа, че една седмица няма да играеш, можеш да си пускаш потоци-мачове, ЧК не те ограничава в тая насока, само прогнози не можеш. Жив и здрав и не се газирай.
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 21:10
Мда, какво толкова сте го нападнали Гоата... На всеки се случва да има кофти ПМЛ моменти...
Иначе съм съгласен с него, че малко в повече идват всички тези наказания... 'Щото от една страна, нападателите били големи тарикати и можели да заблудят противниковия вратар... В същото време казвате, че всеки трябва да е информиран и да е наясно със срокове и правила (поне основните) - еми тогава толкова ли са глупави точно пък вратарите (които много често са или мениджърите, или помощниците им), че да се оставят да бъдат заблудени...
Според мен е добре ЧК да се замени с ЖК... И за дузпа, и за ПСУ (всъщност какво става, ако някой бие ПСУ след срока? и да получи ЖК - противника няма как да изпълни и той ПСУ...), че дори и за обикновените нападателните (но 'айде за тях - може и да остане на този етап)...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Гоа
(Dune Warriors)
|

Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER "Б" ● (ПМЛ "Б" Лига, I кръг) | 22.09.2013 22:44
Честита победа на отбора. Радвам се, че грешката ми не доведе до загуба на точки :).
|
|   |
|
|