Битката за Пловдив - 14.09.2013г.
| Автор |
Съобщение |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г. | 23.09.2013 12:27
Ако разчитате само на един играч определено не заслужавате повече от влизане в 3ката. А и той така или иначе зимата ви напуска. Сега по новата схема ми направи впечатление,че до февруари месец ше са се изиграли почти всички мачове от редовния сезон. С вас ше играеме на Герена май другия месец отново, ебати ташака.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г. | 23.09.2013 12:30
Сигурно и тва е така. Послушници лесно се намират, но все си мисля,че като си млад и искаш да спечелиш уважението на зрителя и да те взимат на сериозно (нали това е основно за един журналист) не би требвало толко да ти дреме кой кой е. Обаче вероятно от покемонска и гъзолизаческа гледна точка на въпросните индивиди всичко им е на 6 =)
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г. | 23.09.2013 12:57
Съгласен съм. Та само той ни би... и още колко мача ви взе...
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г. | 23.09.2013 13:14
Много грешки се допуснаха, Баце. Не искам да изглеждам като някакъв дърт мърморко и само да критикувам, така че първо да кажа, че виждам и положителните неща, но все пак добре е да се помислят и анализират грешките за да се върви напред: 1. Тошко, беше един от тримата не получили почивка, защото беше с лагера на националите. Там получи болки в коляното, днес излиза информация, че е играл мача с Докото на инжекции, е питам толкова ли беше важно да играе в мача за купата с Нафтата? Не случайно, Мъри беше толкова изнервен на пресконференцията преди мача с Берое и нападна съдиите, просто щото осъзнава грешката си (дано!). 2. Вуйчо - това беше другият ни ключов играч, даже смея да твърдя, че предният сезон изкара по-силен сезон от Тошката. Е даеба, лекарите си признаха, че прибързах и ся кур. Пак грешка в екипа! 3. Огнянов - друг ключов играч, също много важен в схемата. Контузи се на тренировъчен мач с Раковски?!? Да случва се такива неща в тренировки ама все пак ония малко или много искат да се докажат пред нашите и се напъват пред треньорският щаб. Трябва да се помисли и по-тоя въпрос Накрая като сложиш, че и Вандата не си е възвърнал формата след контузията, та се наложи Дяков да почне титуляр... Липсата и на Домофона - не че е нещо ключов ама пак по-добре от Коство. Еми толкова. Реално напред в момента сме доста осакатени.
 |
|
El Capitan
|

Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г. | 23.09.2013 16:09
 |  |  |  | bai Momchil написа: Много грешки се допуснаха, Баце. Не искам да изглеждам като някакъв дърт мърморко и само да критикувам, така че първо да кажа, че виждам и положителните неща, но все пак добре е да се помислят и анализират грешките за да се върви напред:
1. Тошко, беше един от тримата не получили почивка, защото беше с лагера на националите. Там получи болки в коляното, днес излиза информация, че е играл мача с Докото на инжекции, е питам толкова ли беше важно да играе в мача за купата с Нафтата? Не случайно, Мъри беше толкова изнервен на пресконференцията преди мача с Берое и нападна съдиите, просто щото осъзнава грешката си (дано!).
2. Вуйчо - това беше другият ни ключов играч, даже смея да твърдя, че предният сезон изкара по-силен сезон от Тошката. Е даеба, лекарите си признаха, че прибързах и ся кур. Пак грешка в екипа!
3. Огнянов - друг ключов играч, също много важен в схемата. Контузи се на тренировъчен мач с Раковски?!? Да случва се такива неща в тренировки ама все пак ония малко или много искат да се докажат пред нашите и се напъват пред треньорският щаб. Трябва да се помисли и по-тоя въпрос
Накрая като сложиш, че и Вандата не си е възвърнал формата след контузията, та се наложи Дяков да почне титуляр... Липсата и на Домофона - не че е нещо ключов ама пак по-добре от Коство. Еми толкова. Реално напред в момента сме доста осакатени. |  |  |  |  |
Ама няма какво да се извиняваш бе братле, това са ФАКТИТЕ! Нещо е УЖАСНО сбъркано при нас откъм физическа подготовка,възстановяване и т.н. Тошко ти играе с инжекции срещу буферите,взима ти мача и ти за благодарност го пускаш два дена след тва срещу Нафтата-да не би случайно да бием с по-малко от 5 гола-ТОТАЛНО безумие. В резултат разбира се: ЗЕМИ!!! И сега до края на годината: КУР! Аз ако съм на Тошко,изобщо няма да се връщам в България-ебал съм ги в михлюзите, не искаме втори Мето Деянов дето му ебаха майката контузиите, а беше вълшебен играч. За Дяков и Костов изобщо не искам да говоря,защото ме избива на псувни...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г. | 25.09.2013 11:54
 |  |  |  | alessandron написа: Добре де, аз не знам конкретни цифри, щото никое министерство не ще да ги даде на некъв прост калитко кат мен :), ама ти щом имаш инфо, сподели, ако можеш. Според мен КТБ има такова влияние, защото Цецо Василев се е заобиколил с адски умни копелета във всички сфери, където му е нужно, но мисля, че това не е станало само заради чудния му мустак т.е. тука има помощ от по-високо ниво. А КТБ не е само държавните пари, ами и позициите в икономиката, които оказват пряко влияние върху работата на държавата. Иначе наистина ще ми е интересно да кажеш за цифрите, 400 млн. верно са плюнка, като говорим за държава, дори и за нашата пропаднала :)
|  |  |  |  |
Поредния бизнесмен, на който мафиотските структури на Ц.В. искат да му вземат бизнеса. http://www.blitz.bg/news/article/224166
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г. | 25.09.2013 13:27
 |  |  |  | Крал Блуфен написа:  |  |  |  | alessandron написа: Добре де, аз не знам конкретни цифри, щото никое министерство не ще да ги даде на некъв прост калитко кат мен :), ама ти щом имаш инфо, сподели, ако можеш. Според мен КТБ има такова влияние, защото Цецо Василев се е заобиколил с адски умни копелета във всички сфери, където му е нужно, но мисля, че това не е станало само заради чудния му мустак т.е. тука има помощ от по-високо ниво. А КТБ не е само държавните пари, ами и позициите в икономиката, които оказват пряко влияние върху работата на държавата. Иначе наистина ще ми е интересно да кажеш за цифрите, 400 млн. верно са плюнка, като говорим за държава, дори и за нашата пропаднала :)
|  |  |  |  |
Поредния бизнесмен, на който мафиотските структури на Ц.В. искат да му вземат бизнеса. http://www.blitz.bg/news/article/224166 |  |  |  |  |
После нека разправят, че Пеевски не е шеф на ДАНС... Вярно не е, но е ясно кой всъщност е!
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Битката за Пловдив - 14.09.2013г. | 08.12.2013 17:12
Празни места на Лайнута, при смешен капацитет. После мангалите да ми говорят, как имали повече фенове в Пловдив. Смешници!
|