Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:49

Отговори на тема  [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща
Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 00:39

Diavolo написа:
Henman написа:
НЕ, ТВЪРДО НЕ! Прочети пак последните ми около 10 мнения и коментирай пак.

Брей, не мога да повярвам. :-o
сега пък излиза, че само Сандро и Нажат останаха с теорията за Хименес и психиката и кога се появява у Надал ;)
ОК тогава. Ами значи много се радвам, че мислиш така.
Някак си не си личеше, но здраве да е. :)

Цитат:
А кое е най-важно - естествено, че и трите. Ако имаш само психика, но не си добър физически и технически, доникъде няма да стигнеш /това ти повтарям и за Надал от около 3 дни.../. Бих казал, че физиката и техниката са необходими, за да влезеш изобщо в елита, а оттам нататък психиката може да те превърне в наистина специален играч и да направи разликата спрямо останалите в елита. Това е.

Е, клише е все пак, но пък си е вярно такова.
Аз в едно от първите си мнения също споменах, че при най-великите и трите вървят ръка за ръка. Е, то е ясно...
Иначе аз лично се присъединявам към това мнение и да добавя, че с това ти мнение ти индиректно се съгласяваш с мен, че психиката все пак е най-важния компонент, защото сам си написал -> тя прави разликата между добрия и специалния играч/шампион.
Аз също съм писал за това и не случайно дадох някои конкретни примери, тъй като много лесно тези мачове можеха да се развият и в полза на противоположната страна и тогава щяхме да имаме една съвсем друга тенис история...

Е, как да не си личеше, ве, 100 пъти ти повторих, че за мен Надал е най-силният ментално тенисист, но ако не може да тича и да блъска на макс, това му качество (силната психика, която не изчезва и продължава да си я има ВИНАГИ), няма как САМА да му печели турнири. Първо трябва да я има основата (физически да е на 100 %/да е назобан :) и тогава вече психиката може да направи разликата при 7-7 срещу Федерер в петия сет например. :-)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 01:11

Petita написа:
мерси ... пърхам с мигли ( и тук ми липсват правилните емотикони)
за собствено успокоение няма да питам с какво ме помниш, но толерантна не съм, въпреки че се уча да бъда :dunno: ..... а шевата и дявола ме убедиха, че зад хейтърски никове може и да се крият качествени личности ;) за фогела и сандро няма смисъл да споменавам .... тях ги обичам по дифолт :-P

п.с. кисел е хейтърско, концентриран е реалното.... от собствен опит .... мнг хора ми казват, че гледам лошо или странно и ми писна да се обяснява, че начинът по който гледам няма общо с личността отсреща....

А аз с нито един ник не присъствам в тоя списък... подсмрък, подсмрък... :unsure:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 01:50

naja_haje написа:
Bacchus написа:
...

Еееех, добре си поиграх, време е да си призная.... Бакус ми е втори ник :-(

Ама, от друга страна, ако тоя форум имаше истински модеатор, а не аматьор, нямаше да отнеме 31 мнения, че да ме разкрият. Жалко само, че не можах да се регна в Уинърз на време, че да се сложа на резервната скамейка за наказание :-x

Иначе по темата няма какво да се добави, всичко се изясни вече. Д-р Хименес е създал отрочето си Надал и то от най-крехка детска възраст работел над него. Първите 7 години му изградил силна психика, а следващите 20на се грижи за физиката му. Дай Боже всекиму такива ментори!

Наж, неееееее, защо го направи? Защо ни (се) разкри? Така добре си беше да съществуваме заедно... А сега какво, Аз как ще оцелея в кибера?... за това не помисли, нали(?)... знаех си? Хммм, май трябва да се оттегля? :witch:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:05

Дяволе, и да се пениш и да нагрубяваш (което, не ти прави чест... но пък, ти си знаеш!) все тая... Съветът ми продължава да тежи!... и все повече се убеждавам (а, и ти ми го доказваш), че не четеш а само чатиш!!! Още повече факта, че си афектиран говори вече, че съм настъпил болно място... тц,тц,тц! А, да, и не е нужно да ми се доказваш с думи (аргументи) от типа „АЗ откога съм тук... АЗ какво съм направил... ти си тук отскоро...” - тинтири-минтири. Мога да чета и преценям сам!

За да не съм голословен, ще вметна по-долу какво си написал ТИ в последните си няколко поста... изводите си ги прави сам, ако можеш... Бтв, тук е мястото да кажа, че си МЕГА стерилен фен. Т.е. като чуеш името Надал и скачаш на нож – инстиктивно – както акад. Павлов го е описал и едва след това гледаш дали написаното е „+” или „-„. Ако е първото си много хрисим, ако е 2-то... жална му(й) майка на юзъра!

Та...

1) „Талантът може да се развие (или да речем да усъвършенстваш един подход, който да е печелиш и да носи дивиденти, пък този от другата страна по-големия талант да му мисли с кое оръжие да ти противодейства), физиката да се подобри, но психиката мой човек - НЕ.”... и в друг пост по-късно... „Да, тя (психикате) е променлива, но спортната форма и кондицията са още по-променливи.” – Коментирай се сам.

2) „да, много адвокати се навъдихте, но аз съм си достатъчен и сам и винаги съм си бил.” – Хммм, не си прав... ами pink(?) къде го забрави??? Хитрец си ти!

3) „просто някои хора (или втори никове )” и „(и един нов потребител, който до тук беше много незабелижим и изведнъж се намърда в точната тема на точното място и то с най-язвителните нападаки по мен и то с един даскалски тон - абсолютен втори ник Хенмане!)” – Ей това вече е уникално. Класика на поговорката „- Гузен негонен бяга!” Дяволе, това че съм усетил, че юзъра pink е криминално подозрителен, (който, бтв, странно изчезна тези дни) и ти го намекнах няколко пъти в предишните ми постове, ама ти не се спря о’време, не значи, че и аз съм такъв!!! Сигурен съм, че сега всеки от пишещите тука ще изпаднат в дилема. Но повярвай ми аз съм си Аз, докато pink, според мен няма да го чуем повече, или пък се бъркам. Нека да пробваме, все пак, това ще е фамозно...

4) „че даже ще се обръща персонално и личностно към мен, алооу?! ” – Опс, извинете господине, не знаех, че сте специален фасон.

5) „Но аз не се крия и отговарям на всичко, а не избирателно...” – Ама си и вярваш. За да спестим място, като контра на това приеми, че съм копирал тук всички твои отговори (ок де, почти всички).

6) „Като категорично отричаш моята теза за какво изобщо е спора?” – Понеже много си писал и тезата ти се е разпиля някак си, честно ти казвам, дай сега в едно изречение да чуем какво точно афишираш? Само в едно обаче! Без излишни „доказателства” и т.н... Ти си, всички сме в слух... ... ... ...

7) “и не ти говоря за допинга а за това, че Надал е ментално най-силния тенисист евър” – Виж сега, не му обръщай внимание на топика, давай нататък . Във всяка тема това го четем по ХХХ пъти, вече сме свикнали, поне аз! (Да вмента само че съм нов, и вече ми дотегна това: - Надал, Надал, Надал. Пак ще кажа Той отдавна се е доказал и му правиш лоша реклама с това нятякване!)

8) „а не да пишеш как аз съм гонел някого след като никъде не съм писал нещо подобно.” – Може би Henman (който явно чете правилно за разлика от теб) е имал предвид следното, казано от теб към нов юзър („А ти какво казваш ве дървен философове? ; Алоу, не съм видял нещо стойностно от теб по темата или каквото и да било, за да даваш акъл на мен или на който и да е друг, ясно?)

9) „Когато обаче не играеш правилно няма как да се спасиш, по простата причина, че нямаш тенис аргументите за да се измъкнеш при 5-5/6-6 и т.н. просто губиш с 2-6 3-6.
Когато физически си свършил горивото също нямаш отговор”
– Това как да се чете(?), че аз вече се обърках... помагай, плс.

10) "ти, нажата, сандро (и един нов потребител...) твърдите,че:

1) Надал е допингиран
2) Надал е нищо без допинг
3) само Надал взима допинг
4) Фуентес е създал Надал
5) топ спина, сервиса, 13 ГШ титли, Сиска - всичко е от Фуентес
иии
6) по дяволите Надал взима допинг!

дали изпускам нещо?
– Да, най-малкото, че аз това не го твърдя... ама нищо де, давай всичко под общ знаменател, все тая... Ех, ех, ех, няма да се научиш да четеш и това е.

11) „и без нито една обида забележи, дори и намек за обида.” – Без коментар.

Сега погледни всичко написано по-горе, ама внимателно(!)... и се виж само как блуждаеш от теза в теза, от тема в тема, от нещо си в нещо си... Ноооо, важно е Надал да е на първа линия, нали(?)... Хм, започвам да се съмнявам дали Той (Надал) има полза (нужда) от такива „фенове” като теб!? Сори за откровеността, но сам си го потърси.

П.с. Съвет, добронамерен – Ако така продължаваш този форум ще се превърне в блог... блогът на Дявола!

П.п.с. И това е само на прима виста. Ех, май съм късметлия, че съм само от два дена тук 

Лека ти.

Здрасти,
Pink управлява софтуерен отдел на една от най-големите IT фирми в България и не можа да отговаря постоянно тук.
Освен това, седмицата е без турнири и няма какво толкова да се коментира. Освен това "pink" си има регистрация и в стария форум от 2002 г. Регистрация, която е по-стара и от на господата: Дявол, Хенман, Наджа, Сандро.
"pink" повече обича да чете, отколкото да пише, но най-много "pink" не обича да чете тъпотии и заяжданици. След като основната теория на господата от страна на "божеството" е, че взима допинг във всеки първи пост, а някой си господин с име на бог, а вероятно и подобна оценка за себе си, ми прави забележка колко съм непоследователен, а пък неговия пост едва се: 1. чете и 2. разбира, аз няма какво повече да кажа към момента.
Да, дявола е по-краен и не съм съгласен с някои неща за психиката които казва, но не съм го чул да се изказва негативно нито към тебе, нито към Федерер. Сори! Както казах, аз съм фен на Надал и ще си остана такъв. Разбира се, че не ми е приятно да чета само "допинг", "допинг", "допинг".
За това явно е умрял форума в dir.bg.

Поздрави,

IP-тата от които пиша са две:
212.91.166.163 и 78.90.210.58, какво точно има да се крие тук !? Така или иначе се логват от форума. А твоето е !?

There's someone in my head but it's not me

There's someone in my head but it's not me

Здрасти и на теб,
Добре си се обосновал (който и да си ?), и все пак да кажа... всъщност, може ли по-късно да се върна към поста ти(?)... Thanks за разбирането!

П.с. За да остане пламъка за съмнение жив, само ще отбележа, че това е единственият ти пост, в който сигнатурата ти е двойна... обикновено така се получава при copy-pastе и не се внимава. :unsure:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:09

alessandron написа:
Бакхус, не си прав за pink, той просто по-рядко се включва.

Може и да си прав... но засега съмнението ми остава. Ако греша, ще се извиня на pink!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:12

naja_haje написа:
alessandron написа:
Бакхус, не си прав за pink, той просто по-рядко се включва.

Ееех, и за да сбъркам един път :laugh:

Поправка, отчитайки поста ти (ни) от по-горе, вече станаха 2 :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:14

Stuart написа:
Наджа, другия път малко повечко се постарай. Пробвах да прочета мненията на другаря Бакхус, ама нищо не му се разбира дейба. 8-)

Пробвай пак!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:27

Diavolo написа:
Хаха, Нажа спипах те
и то без да виждам айпитата :devil:
Дявола си е Гявол, това е!

хохохо, на краставичар краставици ще продаваш :-P :-P

Санде, Санде още ли вЕрваш на Бачуса :rofl:

Ех, ако можеше виртуала да стане реалност... щеше да падне голям смях, вервай ми!

И понеже, все много знаеш и си супер вещ, щот си Гявол да се върнем към т. 6 от поста ми по-горе. Ще го копирам за да не ровиш назад...

6) „Като категорично отричаш моята теза за какво изобщо е спора?” – Понеже много си писал и тезата ти се е разпиля някак си, честно ти казвам, дай сега в едно изречение да чуем какво точно афишираш? Само в едно обаче! Без излишни „доказателства” и т.н... Ти си, всички сме в слух... ... ... ..

Само да вметна моята теза по темата: Надал е взимал, взима и ще взима „допинг”, Джоката също... дори и Фед...а, и не само те (бтв, мисля, че и ти си съгласен с мен по този въпрос, нали?). Но, понеже нямам доказателсва, затова и не го коментирам. Още повече, (затова и думата допинг е в „”) смятам, че в днешно време Това (под каквато и да е форма – кръв, плазма, става, т.н.) е просто нещо, което или не е забранено все още или е последна дума на химията, oт която обаче, могат да се възползват само единици. Факт е, че То дава предимство на този, който Го използва, но и не мисля, че обезателно е нелегално... за мен е по-скоро - неморално. Ето защо, употребата на Това трябва да се легализира, т.е. да може да се използва от всички – официално! Така или иначе, утрешният ден (след хх години), нашите потомци ще гледат не мач между хора а между хапчета!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:38

Diavolo написа:

Наж, с втори, трети и четвърти никове съм си играл в менстенисфорумс още преди да знаеш за клуб тенис в дира ;)
а и не знаеш какво беше навремето в дира, операция сранье и т.н. легендарни години. Аз имам доста никове в дира, както и други велики виртуални герои. Но тук в този форум, както и в кафето - нямам нито един и никога няма да си направя, защото сам на себе си съм си забранил и защото се прави нещо ново.
- Не звучиш убедително, ако ще и в цветовете на дъгата да го напишеш!

И още нещо, откакто съм в този форум, не съм нагрубил никого, нито съм нападал някого личностно. ФАКТ. - Не факт, а ФАРС!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:40

alessandron написа:
Diavolo написа:
Хаха, Нажа спипах те
и то без да виждам айпитата :devil:
Дявола си е Гявол, това е!

хохохо, на краставичар краставици ще продаваш :-P :-P

Санде, Санде още ли вЕрваш на Бачуса :rofl:

Наж, не исках да те цитирам, защото си мислех, че трола ще се разкара сам след като го скастрих, а ти взе, че си призна.
щях да те питам дали случайо не си ти на поредната табличка
и между другото беше забавно, няма проблеми, аз за такива неща не се сърдя, като някои други, широко скроен съм.
Сериозно!

Стягай се за мега про лигата по табла която чука на вратата, след седмица/две пускам темата и да видим колко ще се съберем, уф.
Но да знаеш, че оттук-нататък ще те мачкам безмилостно, особено на тапата :devil:

А дали Нажата не те бъзика теб, че това му е втори ник? ;-)

Сандро, не подсказвай, моля те 8-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:53

Diavolo написа:
pink написа:
Добре де, не че е толко важно, ама каква ти беше основната цел с тоя ник, не вервам да имаш раздвоение на личността :-)

основно, за да съживя поумрелия клуб 2009 г.
исках също така да видя дали ще успея да го направя номер 1 в ранглистата и отделно не можеше да няма нито един фен на Анди мамка му.
само федерер, надал и ноле. ужас :о
трябваше обаче да прекратя нещата много по-рано, не го направих и осъзнавам, че играчката бе станала плачка. Генерално погледнато, по-скоро сбърках. щеше да е по-яко след 2 г. да си бях признал сам с нарочна тема или хайде в края на 2010 г. например. Но основна човешка слабост е, че хората се опияняват от успеха и не знаят кога да спрат.
всъщност щях да спра сам лятото на 2012 г. т.е. нямаше да регистрирам Мъри в този форум и бях взел твърдо това решение, но нали знаеш за умната приказка, че власите се давят на край Дунава...
Точно тогава бях хванат и така.

Доволен ли си вече? Отново имаш поредния удобен въпрос на "pink", който ти дава възможност да кажеш нещо, което те мъчи ... но "замаскирано". Евала на "pink" усеща ги нещата 8-) ... Да не би да сте братя? :whistle:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 02:57

Diavolo написа:
alessandron написа:

за мен на 99% е. Давам 1% шанс да не е, защото не виждам айпитата.
И почти еднаквия стил и мисъл не е точно определящия в случая, а основния закон, който гласи, че вторите никове идват в помощ на основния ник създател в някой напечен момент. Това е като законът за роботите създаден от великия Азимов. За това и Мъри не бе проектиран така в началото и за това се заяждаше най-много с мен и Надал първата година... :-P

Тук ти пиша шестица - много добре си го казал, особено подчертаната част! :music:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 03:00

alessandron написа:
Diavolo написа:
alessandron написа:

за мен на 99% е. Давам 1% шанс да не е, защото не виждам айпитата.
И почти еднаквия стил и мисъл не е точно определящия в случая, а основния закон, който гласи, че вторите никове идват в помощ на основния ник създател в някой напечен момент. Това е като законът за роботите създаден от великия Азимов. За това и Мъри не бе проектиран така в началото и за това се заяждаше най-много с мен и Надал първата година... :-P

А аз мисля, че шизофренясваш с вторите никове - обърни внимание на третите :laugh: ;-)

Сандро, ти пък си за десятка!!! :first: Повтори го още XXX пъти на Дявола, белким се усети.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 03:12

Дяволе, много станаха мненията, вече над 270! Бтв, това носи ли ти дивиденти като мод?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 08:41

Отказвам да комюникирам с дубликати, само с оригинала :-D

И Дявола и Пинк нямат нищо общо и никога не са имали.
виж кога се е регистрирал в дира (ест. ако този тук е именно този пинк, в което вярвам), аз тогава изобщо не знаех за тези клубове и пишех в бгплей. Факт е че тук нямам втора регистрация.
Ако се съмняваш това си е лично твой проблем, Наж и бтв вече не си интересен по темата, а мненията ги трупаш ти, явно ти искаш да се качва бройката :-D
Не знам какъв ти е проблема, но мисля, че е време да се спреш, защото се повтаряш.
И не не позна, в нито един момент Пинк не се е включвал в темата, камо ли на моя страна. Чак вчера и то когато го нападна, което е нормално, явно преди това само е четял, както и в дира, което е факт и се знаеше, че е така.
Спора започна между теб и мен, Хенман и Сандро дойдоха по-късно. А единствения който се заяждаше личностно беше второто ти аз. :uuu: :-D

Относно това, че има нови/незабранени методи и че малцина богоизбрани имат достъп до тях не съм съгласен. Всеки един милионер би имал достъп и едва ли в Испания са открили нещо, което в другите топ държави да е табу.
Относно легализирането на допинга, от чисто политически причини това няма да стане никога, най-малкото заради МОК и принципа, иначе аз съм 'ЗА'

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 08:46

Bacchus написа:
Само да вметна моята теза по темата: Надал е взимал, взима и ще взима „допинг”, Джоката също... дори и Фед...а, и не само те (бтв, мисля, че и ти си съгласен с мен по този въпрос, нали?). Но, понеже нямам доказателсва, затова и не го коментирам. Още повече, (затова и думата допинг е в „”) смятам, че в днешно време Това (под каквато и да е форма – кръв, плазма, става, т.н.) е просто нещо, което или не е забранено все още или е последна дума на химията, oт която обаче, могат да се възползват само единици. Факт е, че То дава предимство на този, който Го използва, но и не мисля, че обезателно е нелегално... за мен е по-скоро - неморално. Ето защо, употребата на Това трябва да се легализира, т.е. да може да се използва от всички – официално! Така или иначе, утрешният ден (след хх години), нашите потомци ще гледат не мач между хора а между хапчета!

Аха, нямаш доказателства за тях, но за Надал имаш, колко забавно... :yes:
Това което си изтипосал си писал за него и в дира ако си забравил. :-D
Но понеже ме питаш ще ти кажа, че според мен всички взимат допинг, капиш? В съвременния спорт няма как да си на това ниво без допинг. Знам това от първа инстанция, защото съм спортувал на професионално ниво.
Но не допинга дава разликата.
За останалото виж горния ми пост, в краят му.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 10:41

Дяволе, мисля че това лице Bacchus е различно от Наджата. Твърде непоследователен изказ и стил има. Не е толкова лесно дори с втори ник да си промениш толкова стила на писане. Ако пък е Наджата да се спре щото не е интересно вече.

п.с. Ако не е Наджата, значи има доста ограничени възможностти за проследяване на някакви логически връзки. Сигнатурата ми е двойна в онзи пост, защото тогава още не знаех как да настроя да се слага автоматично и за това съм я написал ръчно. След което като си я сложих в профила, форума я е добавил по другите ми мнения. Ама къде ти да се за замислим за нещо.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 15:06

Другия заподозрян освен Нажата е Алесандрона (80 на 20 за Нажата)
Неслучайно ме попита дали това не е бъзик, а после Бачуса го е копирал. Освен това той винаги е бил за легализирането на дрогата, т.е. всички да зобат и да няма наказания и да се види кой-кого. Аз също нямам нищо против това (но няма да стане никога).
Изобщо не ме интересува чий втори ник, важното е, че е такъв.

Та, ако този трол не спре, защото вече не е интересен и беше разкрит бързо, бързо ще изискам БАН по айпи.
Идеята е този форум да не заприлича на клоаката в която бе превърнат дира и това е основната идея, но явно с добро не става и ще се предприемат крути мерки.
Също така личностни нападки тук не се толерират, а Бачуса и тук наруши ФАКчето на форума.

Толкоз по темата

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 16:05

Дяволе, не мисля, че този човек е втори ник. Не ми изглежда в стила на Сандро да прави подобни глупости. Според мен, това си е някакъв нов потребител. Стила му е доста различен.

Освен това, чак пък банове. Той нищо лошо не е направил или да е обиждал някой.

Нека да си пише човека, защо трябва да се гонят и малко хора дето идват.

Поздрави,

P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   27.09.2013 17:06

Diavolo написа:
Та, ако този трол не спре, защото вече не е интересен и беше разкрит бързо, бързо ще изискам БАН по айпи.
Идеята е този форум да не заприлича на клоаката в която бе превърнат дира и това е основната идея, но явно с добро не става и ще се предприемат крути мерки.
Също така личностни нападки тук не се толерират, а Бачуса и тук наруши ФАКчето на форума.

Толкоз по темата

е тука вече минаваш в абсурда - как ще изискваш бан за потребител, който дефакто не е направил нищо. Да не говорим, че нямаш никакви доказателства, че е втори ник. Айде стига глупости, виж каква яка тема стана :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Следваща