Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:49

Отговори на тема  [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   28.09.2013 00:26

pink написа:
Bacchus написа:
Diavolo написа:
Айде стига глупости :-)
Не визирам теб или Пинк и никога не съм си и го помислял.
И изобщо не става въпрос за вашия тип поверително и лично...

Абе какво ви става ве хора? :dunno:

Хммм, да се чуди човек какво им става на хората. :innocent:
Ех, трагикомично е, но все пак ще ти помогна с отговора... Амиии, просто е... - Не те разбират, понякога (обаче трябва да си доволен, щото много често от куртоазия си премълчават)!!! :blink: ... ... ... - Дааа, знам от "опит", звучи странно, но е факт, Дяволе!

Не че искам и на теб некакъв акъл да ти давам, но може и ти малко да посмекчиш тона.

Тона ми си е ок!... и акъл не искам! Thanks, все пак!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   28.09.2013 00:28

Well, но тогава по-скоро има опастност ти да останеш сам да си приказваш, а не дявола.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   28.09.2013 00:32

IchWill написа:
Bacchus написа:
IchWill написа:
А аз мога ли да помоля да преместите личните нападки някъде другаде?

Драга IchWill (дай вариант на името си в кирилица, плс) , може ли да разтълкуваш за какви лични нападки говориш?

П.с. Както и Дявола отбеляза биеш рекорда с брой мнения. Това само може да те радва.

П.п.с. Възползвай се и трупай дивиденти. :whistle:

1. Не съм длъжна да давам на дефиниция на името си. - Не съм ти искал дефиниция, а как се изписва на кирилица. За мое удобство и да елиминирам варианта да го напиша грешно.
2. Рекордът за брой мнения ме радва толкова, колкото и пълненето на системния ми диск. - Щом ти харесва да си серт, ок.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   28.09.2013 00:38

От доста време ми излиза тая тема най-отгоре и реших да попитъм Гугъл кой аджеба е въпросния пинковец,анорексик,дребнопишковец и карабатак Виктор Троцки.
Веднага ми излезе снимка на въпросния брадчед на брадчеда Лари, двойник на полицай Анди от Туин Пийкс, сиамски близнак на Хорас от Доктор Куийн лечителката и близък родственик на Барни Ръбъл от семейство Флинстоун.

Освен,че е всичко от гореизброеното явно Троцки е и пълен ИДЕОТ след като не е представил медицинско,че въпросната химия на игли и хапове се явява животоспасяваща тъй като видимо страда от остра форма на анемия!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 28.09.2013 00:44, променена общо 2 пъти

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   28.09.2013 00:48

Крал Блуфен написа:
От доста време ми излиза тая тема най-отгоре и реших да попитъм Гугъл кой аджеба е въпросния пинковец,анорексик,дребнопишковец и карабатак Виктор Троцки.
Веднага ми излезе снимка на въпросния брадчед на брадчеда Лари, двойник на полицай Анди от Туин Пийкс, сиамски близнак на Хорас от Доктор Куийн лечителката и близък родственик на Барни Ръбъл от семейство Флинстоун.

Освен,че е всичко от гореизброеното явно Троцки е и пълен ИДЕОТ след като не е представил медицинско,че въпросната химия на игли и хапове се явява животоспасяваща тъй като видимо страда от остра форма на анемия!!!

Ееех, Блуфи, Блуфи... пак чел-недочел. Каква химия, какви игли? Тя цялата сага за Виктор тръгна от там, че го било страх от игли. Ама то с тая анемия как да не го е страх? За останалото, както винаги, си прав.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   28.09.2013 03:57

ихвил се чете на български ;) и е стойостна мацка :)

та, ихвил, аз няма да се извинявам за спама мисля че се знаем и с на ясно, какво да очакваш :yes:

пинк, новак?, а аз съм блондинка под прикритие ... питай останалите, с коит се знаем :-?

лека и приятна от мен

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наказаха Виктор Троицки за 18 месеца   |   25.10.2013 15:14

Това вярно ли е? В официалния сайт на ATP не видях нищо.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 327 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17