Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:18

Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Пекин/Токио - тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 12:36

Жребият и за двата турнира вече излезе. Вниманието ще бъде насочено главно в Китай, където ще има битка за първото място. Григор също ще играе там. В първи кръг го чака квалификант и при победа във втори ще играе срещу Джон Иснър. Джокович започва с Лукаш Росол, а Надал с Колшрайбер или Монтанес. Евентуалните полуфинали ще са Джокович - Ферер и Надал - Бердих. Преди тях Ноле може да срещне Вавринка, а Рафа - Томи Хаас. При финал испанецът ще е новият номер 1.
В Токио поставеният под номер едно е Хуан Мартин Дел Потро, който ще играе срещу Маркос Багдатис в началото. Под номер 2 е Жо-Вилфред Цонга, който ще започне срещу сънародника си Гаел Монфис.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 13:34

Мдам :)

Вамос! :devil:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 16:50

Гледайки жребия, Рафа не би трябвало да има проблем да стигне до финала, къдете евентуално пак ще играе с Джокович. Евентуално Иснър може би ще му създаде някакви проблеми, но знаем че американеца играе по-слабо извън северна америка. От другата страна се очертава още един хубав мач между Джоко и Вавринка. Григор едва ли ще стигне по далеч от втори кръг, където с тоя слаб ретур не виждам как ще затрудни Иснър.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 16:53

Да, отново кофти жребий за Григор.
Не му върви и това си е. А че и той тъпче на едно място си е едно на ръка.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 16:56

Истина е, че няма никакъв късмет с жребия цяла година, но аз не мога да приема и отпаданията в първи кръг на някои от турнирите срещу по-непретенциозни съперници. Честно казано колкото и да не ми се иска за мен Григор е бита карта за съжаление. Ще бъда изключително щастлив, ако успее някога да влезе в топ 20 и да спечели един atp250. За българския тенис това ще бъде огромно постижение, но ще остане горчивината защото ние знаем, че може повече.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 17:10

Гледам и тука погребахме Григор, а па да почакаме докато стане на 30-тина. Аз пък мисля, че е време Иснърчо малко да му поспаден формата, а Григор да подобри представянето. Оптимист съм, може да не е много оправдано, но все пак.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 17:14

Не съм го погребал, но мисля че изостава от тея на неговите години, въпреки че очевидно има повече талант от тях. Според мен тази "любов" с Маша ще му изяде главата и докато се е усетил е станал на 25. Ако там е изостанал от Раонич, Янович, Томич и други като тези, не виждам никакво основание да слагам розови очила.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 17:17

pink написа:
Не съм го погребал, но мисля че изостава от тея на неговите години, въпреки че очевидно има повече талант от тях. Според мен тази "любов" с Маша ще му изяде главата и докато се е усетил е станал на 25. Ако там е изостанал от Раонич, Янович, Томич и други като тези, не виждам никакво основание да слагам розови очила.

По какво е изостанал от Томич - щото Бърни взе една титла ли? Иначе в ранкинг си го бие. Единственото е, че не е взел титла Григор досега, това е. Никой от другите не е направил голяма победа над топ 4, а Григор има вече такава. Ние досега не сме имали играч от топ 30, нямаме никакви традиции в мъжкия тенис, така че аз се радвам да гледам българин по големите турнири, който дори взема че побийва понякога топ играчи. И съм сигурен, че топ 20 ще има за Григор, ако не и повече.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   28.09.2013 17:24

Well, точно титла му трябва макар и мики маус, че да си повярва малко. Иначе и аз това казвам, топ 20 пак си е огромен успех, ама...
Мина доста време откакто последно бях патриот, така че мога да бъда обективен. За момента лично за мен Григор не показва външен признак ако щеш, поведение, че ще може да стане нещо повече от един да речем .... Фабио Фонини (не като стил на игра ест). Леекичко ми е лигав Григорчо.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   29.09.2013 22:05

Какво става с Цура!?
Идват ми на ум 2 вица/лафа:
1) Песимистите казали: По-лошо не може да бъде!
Оптимистите казали: Можее, можее!
2) Цура стигна дъното и сега копае надолу. :helpless: :helpless:

Пояснявам: След като стана номер 99 в света (а отскоро вече и 101, извън стотицата!) и вече не може да играе директно в основна схема и затова трябва да играе квалификации, Цура отпадна ДВА поредни пъти в квалификациите в турнири в Азия! УЖАСТТТ! :devil: :devil: :no:

Последна промяна Naki на 29.09.2013 22:10, променена общо 4 пъти

ICQ YIM WWW
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   30.09.2013 14:19

Гришо-Дришо за пореден път показа, че е просто един Курников и нищо повече!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   30.09.2013 15:31

Пак ли са го млатили?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   30.09.2013 15:48

Vendome написа:
Пак ли са го млатили?

Пада 6:4 6:2 от Роберто Баутиста (който и да е тоя).
В тази връзка - четох нещо в смисъл, че шведите му бият шута, понеже стои само в щатите. "Прекратяваме отношенията си с Григор Димитров и му желаем всичко най-хубаво за в бъдеще" и т.н. Та понеже не ми се търси специално, да попитам тенис-феновете тук - това какво означава, че като го изритаха от академията вече е и без треньор или как?
Едит: Баутиста е некъв испанец под номер 58, сега проверих :-P Значи все пак не е токоз слаб, колкото си мислех - таман за нивото на нашия.

Последна промяна Shifter на 30.09.2013 15:52, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   30.09.2013 16:14

Shifter написа:
Vendome написа:
Пак ли са го млатили?

Пада 6:4 6:2 от Роберто Баутиста (който и да е тоя).
В тази връзка - четох нещо в смисъл, че шведите му бият шута, понеже стои само в щатите. "Прекратяваме отношенията си с Григор Димитров и му желаем всичко най-хубаво за в бъдеще" и т.н. Та понеже не ми се търси специално, да попитам тенис-феновете тук - това какво означава, че като го изритаха от академията вече е и без треньор или как?
Едит: Баутиста е некъв испанец под номер 58, сега проверих :-P Значи все пак не е токоз слаб, колкото си мислех - таман за нивото на нашия.

Еми не можел шведския треньор да го тренира, защото нямал възможност да го следва в Щатите (ЛА) ...голяма работа, сега ще си вземе Джими Конърс за тренер и Марчето за спаринг (или тя него :whistle: ) и най-малко УСО-то му е в кърпа вързано :laugh: :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   30.09.2013 20:43

Гледайки, статса от мача на Димитров, определено мисля, че върви назад, или ако не това, поне тъпче на едно място.
Хайде, да речем 5 седмици без игрова практика ОК. Не е имал дори една точка за пробив! На Ретур е бил отчайващ, както очаквах. Няма подобрение в този елемент. Само 21% спечелени точки. Баутиса е играл с 52% вкаран първи сервиз! Той не е някакъв сърв бот. Ако Димитров не си промени атитюда към играта, участията в турнирите и тренировките и другата година не се види някакъв напредък, времето ще му мине и ще си остане просто една надежда. Срамота.

Последна промяна pink на 30.09.2013 20:44, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   30.09.2013 21:37

:uuu:

Явно за него е по-важно да разхожда кучето на Шарапова в Ел Ей отколкото да си скъсва задника от тренировки в Швеция.
Григор е направил своя избор, негово право си е. И не сме ние, които да го съдим.
Аз лично на такъв спортист няма как да съм фен. Моите разбирания са съвсем различни, а и не си падам по парвенюта.
Иначе да е жив и здрав и да ни радва, все пак е талант и такъв като него скоро няма да имаме.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   30.09.2013 22:40

На същото мнение съм. И аз няма как да съм му фен. Винаги съм смятал, че пропиляването на талант от страна на някой надарен в нещо човек, е обида към тези дето нищо не им е дадено свише.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   02.10.2013 20:41

Well, поради неудобния часови пояс, нищо не мога да изгледам. Както се вижда се спукваме да коментираме обаче по всички теми :)
Явно кафето е реално новото място. Твърде жалко :(

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   03.10.2013 00:20

pink написа:
Well, поради неудобния часови пояс, нищо не мога да изгледам. Както се вижда се спукваме да коментираме обаче по всички теми :)
Явно кафето е реално новото място. Твърде жалко :(

Е то няма и много за коментиране - д-р Хименес продължава да рулира, явно великанският мед за твърди кортове се е получил учудващо добре тая година ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Пекин/Токио - тема за коментари   |   03.10.2013 01:22

Какво да коментираш тия шибани азиатци дето играят сутринта бг време, няма как да ги гледа човек. :uuu:
днес хванах края на мача на Надал, гледах последните 5 гейма + тайбрека и останах доволен от видяното. Много як мач.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща