Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:44

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Формат на "Б" лига - дискусия 
Автор Съобщение
- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 13:39

Хубаво, ама сте забравили датите за плейофи, т.е. 18-ти кръг не може да свърши след 31 март при каквото и да е разтягане на кръговете, защото ти трябват четири дати за плейофи (3-6) след това. Нали този вариант подкрепяхте?!

:)

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 13:44

Крал Блуфен написа:
Mandor написа:
Сложи Б-лига пролетта да играе през седмица, така че да завършат двете лиги заедно в края на Април и готово.

През седмица не е оферта да се играе. Категорично против.

Споделям и аз тезата на Блуфена, дайте да си изиграем срещите, ще видите накрая колко безсмислен е този спор.
"Ощетени" няма на практика. Първите 2 отбора които приключат на 17 март на първите 2 веста няма как да страдат от късия сезон по дефолт. Последните 4 също..., а дори и да страдат там им е мястото, казвам го като човек капитан на отбор, който потенциално би могъл да е там, но ме боли хаспела от това. Когато нещо е справедливо от него не боли. Да не говорим, че ние бездействаме и то "в пълна бойна готовност" от 15 септември, но първенството ще го почнем на 20 октомври, както се вижда, що за безпринципност..., от тоя който се е загрижил за бездействащите отбори през април. Ами ще ма'ат контроли, който иска, не по-малко безмисрлени ще са от септемврийското тъпчене на място.

Всъщност за мен с тия последни изказвания, разговора и дебата е приключил..., всеки си каза мнението. Друг от страната на Мейджъра, поне аз не виждам.
Действайте!

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 13:47

PMLeague написа:
Хубаво, ама сте забравили датите за плейофи, т.е. 18-ти кръг не може да свърши след 31 март при каквото и да е разтягане на кръговете, защото ти трябват четири дати за плейофи (3-6) след това. Нали този вариант подкрепяхте?!

Не бе ефри, изместваш темата, това което предложи Стюърт от твое чудо, поражда тези неща. Играем плътно 18 кръга и следват плейофи. Какво повече, 2 отбора са се класирали, метат банските и на Аруба, другите 4, още по-голям кеф, ще страда някой при смяната на лятното часово време, че няма да следи лайвскора в уикендите, ай сиктир. Ако страда - контроли, има ги всекакви....

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 13:47

terminator написа:
Крал Блуфен написа:
Mandor написа:
Сложи Б-лига пролетта да играе през седмица, така че да завършат двете лиги заедно в края на Април и готово.

През седмица не е оферта да се играе. Категорично против.

Споделям и аз тезата на Блуфена, дайте да си изиграем срещите, ще видите накрая колко безсмислен е този спор.
"Ощетени" няма на практика. Първите 2 отбора които приключат на 17 март на първите 2 веста няма как да страдат от късия сезон по дефолт. Последните 4 също..., а дори и да страдат там им е мястото, казвам го като човек капитан на отбор, който потенциално би могъл да е там, но ме боли хаспела от това. Когато нещо е справедливо от него не боли. Да не говорим, че ние бездействаме и то "в пълна бойна готовност" от 15 септември, но първенството ще го почнем на 20 октомври, както се вижда, що за безпринципност..., от тоя който се е загрижил за бездействащите отбори през април. Ами ще ма'ат контроли, който иска, не по-малко безмисрлени ще са от септемврийското тъпчене на място.

Всъщност за мен с тия последни изказвания, разговора и дебата е приключил..., всеки си каза мнението. Друг от страната на Мейджъра, поне аз не виждам.
Действайте!

Да, подкрепям. Реално ако нещо ше се променя да се пусне една анкета и да се види. Иначе си караме по стро му.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 14:21

Mandor написа:

И аз съм категорично против. И изобщо не разбирам какъв е тоя мерак да свършат и двете лиги едновременно? Терминатора в няколко поста добре обрисува картинката, обаче дебелата глава на Федерацията не ще и да увре, при все че е малцинство за пореден път. ФедерациЙО, нали основната цел е "да се играе играта честно, почтено, в съзвучие с морал и етика"? Защо тогава се мислят и предлагат варианти да играят всички в Б група зорлем, за да може някои, които нямат никакъв стимул и не се борят за нищо, да се отнасят несериозно и да се дава предимство на други? Два отбора влизат, третият играе бараж с предпредпоследния от "А" и толкова. В краен случай да има баражи там по схема 3-6 и 4-5 и стига вече с тия излишни опити да се напасва изкуствено и да се залагат скрити мини. Който иска да прогнозира - Бирена лига, Мания, Британиада.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 14:23

Да, айде да приключваме.
18 кръга, след това 3-6, 4-5 и бараж с 10-тия в А група.

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 14:47

alessandron написа:
Mandor написа:

И аз съм категорично против. И изобщо не разбирам какъв е тоя мерак да свършат и двете лиги едновременно? Терминатора в няколко поста добре обрисува картинката, обаче дебелата глава на Федерацията не ще и да увре, при все че е малцинство за пореден път. ФедерациЙО, нали основната цел е "да се играе играта честно, почтено, в съзвучие с морал и етика"? Защо тогава се мислят и предлагат варианти да играят всички в Б група зорлем, за да може някои, които нямат никакъв стимул и не се борят за нищо, да се отнасят несериозно и да се дава предимство на други? Два отбора влизат, третият играе бараж с предпредпоследния от "А" и толкова. В краен случай да има баражи там по схема 3-6 и 4-5 и стига вече с тия излишни опити да се напасва изкуствено и да се залагат скрити мини. Който иска да прогнозира - Бирена лига, Мания, Британиада.

Тоя разговор с Мейджа съм го водил от 2001 г., хаха, нема оправия. Ти му приказваш, оно си рупа..., нека ми посочи 3 кептъна от Б група, които ще се косят, че няма да играят след 18 кръг и тогава да защитава тезата си.
Аз съм дотук в тая тема.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 15:11

Вариант 3.1
2 директно влизащи +
баражи 6.-3. и 5.-4. в два мача
финал също в два мача.
Победителят играе с/у 10. от А

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   10.10.2012 15:28

NuFc написа:
Вариант 3.1
2 директно влизащи +
баражи 6.-3. и 5.-4. в два мача
финал също в два мача.
Победителят играе с/у 10. от А

Нуф, един от 3-мата си, които не са ми отговорили за Мениджърския съвет. Искрено се надявам да го направиш колкото се може по-скоро. Мерси :)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Формат на "Б" лига - дискусия   |   11.10.2012 00:54

PMLeague написа:

И какво пречи да свърши на 31 март? Преди 3 сезона Б група е свършила на 3 април, като в последния кръг се е играла умопомрачителната бройка от ТРИ мача. Година по-рано - 5 април. 31 март е няма и една седмица по-ранно завършване спрямо тези два сезона. При по-малко от 12 отбора това е положението - всички могат да играят само при някаква схема като миналогодишната, която за мен беше пълен ташак. Отборите от дъното да решават срещу кого да играят на макс, срещу кого да пускат 3:2/2:3 и срещу кого да си правят експериментчета с 16 пъти 1:1.

Който смята, че не е добре обяснена аржентинската система или други вариации на миналогодишната 2-ра фаза, не виждам какво му пречи да го направи и да опита да обърне нагласите на хората.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3