|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Ювентус - Милан | 07.10.2013 11:45
Чаках Дявола пръв да пусне тема за мача, аз иначе още снощи щях да я пусна, ама гледам, хич не му е до писане. Хванах го от към 25-тата минута някъде, изпуснах първите два гола. Получи се доста добър мач на фона на езерото, на което играха. По-добрият победи естествено, въпреки, че на косъм можеше типично в техен стил миланистите да измъкнат точката накрая. Като казвам победи по-добрия, нямам предвид, че Милан бяха слаби снощи, напротив, дадоха доста отпор, сътвориха положения, вкараха 2 гола и дет се вика можеше и с точка да си тръгнат. Не съм съгласен с коментарите на тоя плешивия фен в студиото снощи, че Милан били слаби, просто Юве стояха по-добре. Вторият им гол беше бижу, третия също. А при головете на Мунтари, мисля, че при първия на повторението Буфон се подхлъзна и не очакваше удара, при втория рикошета го излъга, иначе удара на Мунтари беше също страхотен.
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Ювентус - Милан | 08.10.2013 00:05
Не знам какво още трябва да се случи, че да вземем да разкараме този нещастник Алегри 
|
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Ювентус - Милан | 12.10.2013 17:11
Аа така, предизвиквай ти, и в тройката ще влезете!