Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 20:42

Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Край с надеждите 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   12.10.2013 17:07

El Capitan написа:
alessandron написа:
Аз не виждам алтернатива на Манолев в снощния мач при контузен Неделев

Ако ТОШКО играеше,тея смешници отиваха на петица още първото, тва да не е сакатия Манолев да пропуска положение след положение...

Въобще, аз състава за следващите квалификации го виждам така:

1.Стаховяк
2.Единия близнак
3.Спрокел
4.Другия близнак
5.Бобан
6.Иршак
7.Тва малкото лешперче от Левски
8.ТОДОР НЕДЕЛЕВ
9.Некой от нашта школа
10.БОГ ВАНДЕР
11.Ромарио

Копеле тия ваще само вие сте си ги чували =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   12.10.2013 22:19

El Capitan написа:
Ако ТОШКО играеше,тея смешници отиваха на петица още първото, тва да не е сакатия Манолев да пропуска положение след положение...

Въобще, аз състава за следващите квалификации го виждам така:

1.Стаховяк
2.Единия близнак
3.Спрокел
4.Другия близнак
5.Бобан
6.Иршак
7.Тва малкото лешперче от Левски
8.ТОДОР НЕДЕЛЕВ
9.Некой от нашта школа
10.БОГ ВАНДЕР
11.Ромарио

Еееее, а Вуйчо Ваньо, къде го забрави?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   13.10.2013 11:51

bai Momchil написа:

Той ще е в разширения състав,въпреки че по тва време ще е на 108.Въпреки тва ше е около 10 пъти по-полезен от оня микроб Бадема.
Боби Галчев и Сърмата също ше са в отбора.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   13.10.2013 12:13

El Capitan написа:
bai Momchil написа:

Той ще е в разширения състав,въпреки че по тва време ще е на 108.Въпреки тва ше е около 10 пъти по-полезен от оня микроб Бадема.

Между другото, наистина съм удивен защо Пенев не викна Галчев, при положение, че Г Илиев е контузен? Галчев изчисти доста играта си, макар че е много хазартен все още.
Колкото е да не им се иска на някои Миллиев е в пъти по-добър вариант от тролея Бодуров.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   13.10.2013 16:53

navy написа:
El Capitan написа:
bai Momchil написа:

Между другото, наистина съм удивен защо Пенев не викна Галчев, при положение, че Г Илиев е контузен? Галчев изчисти доста играта си, макар че е много хазартен все още.
Колкото е да не им се иска на някои Миллиев е в пъти по-добър вариант от тролея Бодуров.

Колкото и абсурдно да звучи, вероятно за да не получи червен картон :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   14.10.2013 17:38

Stuart написа:
spurs написа:
Ти казваш горе-долу същото, но заключението ти е, че сме супер зле.

Не казвам същото. Казвам, че лузърщината при нас е придобила гигантски размери. А лузърщина се преодолява само с победи. Добрата игра, красивите загуби, боевите ремите и т.н. клишета не топлят никого.

Затова и не съм оптимист за следващите квалификации. Единственият шанс е някоя адски смешна група с водач от рода на Норвегия и разни други лузъри надолу.

По принцип това с лузърщината за мен е някакво клише, което в повечето случаи няма кой знае колко реално измерение. В конкретния случай например, всички очакваха да завършим най-много четвърти, а кръг преди края ние сме с реален шанс за второто място, че даже и с теоретичен шанс за класиране. На практика, ако не беше малоумното правило за най-слабия втори (сега да не кажете, че почвам с лузърските оправдания, доколкото го знаехме предварително естествено, че това не може да е оправдание, просто по принцип мисля, че е изключително малоумно това правило, защото не зависиш само от себе си и собствените си резултати, а и от някакви други отбори, които са с други съперници, друга мотивация и т.н.), сега щяхме да имаме съвсем реални шансове да се класираме на бараж. Не знам как точно това, че си постигнал повече от очакванията, се квалифицира като лузърщина.

п.с. сега след разочарованието в Армения, аз лично няма да се изненадам и да паднем от Чехия, при което май може дори и пети в групата да завършим. Отсега казвам, че поне на мен, това няма да ми промени оценката за квалификациите като цяло.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   14.10.2013 22:18

Цитат:
По принцип това с лузърщината за мен е някакво клише, което в повечето случаи няма кой знае колко реално измерение.

Нормално, все пак поддържаш Тотнъм :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   15.10.2013 14:28

bai Momchil написа:
[вероятно за да не получи червен картон :laugh:

Което...така да го кажем...не е нещо невиждано когато става дума за лицето Б.Галчев... :laugh: :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   15.10.2013 23:07

spurs написа:
Ти казваш горе-долу същото, но заключението ти е, че сме супер зле.

Не казвам същото. Казвам, че лузърщината при нас е придобила гигантски размери. А лузърщина се преодолява само с победи. Добрата игра, красивите загуби, боевите ремите и т.н. клишета не топлят никого.

Затова и не съм оптимист за следващите квалификации. Единственият шанс е някоя адски смешна група с водач от рода на Норвегия и разни други лузъри надолу.

По принцип това с лузърщината за мен е някакво клише, което в повечето случаи няма кой знае колко реално измерение. В конкретния случай например, всички очакваха да завършим най-много четвърти, а кръг преди края ние сме с реален шанс за второто място, че даже и с теоретичен шанс за класиране. На практика, ако не беше малоумното правило за най-слабия втори (сега да не кажете, че почвам с лузърските оправдания, доколкото го знаехме предварително естествено, че това не може да е оправдание, просто по принцип мисля, че е изключително малоумно това правило, защото не зависиш само от себе си и собствените си резултати, а и от някакви други отбори, които са с други съперници, друга мотивация и т.н.), сега щяхме да имаме съвсем реални шансове да се класираме на бараж. Не знам как точно това, че си постигнал повече от очакванията, се квалифицира като лузърщина.

п.с. сега след разочарованието в Армения, аз лично няма да се изненадам и да паднем от Чехия, при което май може дори и пети в групата да завършим. Отсега казвам, че поне на мен, това няма да ми промени оценката за квалификациите като цяло.[/quote]
И по принцип?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   16.10.2013 11:03

Е виж ми послеписа де :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Край с надеждите   |   19.10.2013 21:53

navy написа:

След днешното 3:0 още ли го мислиш? Пиша ти, щото аз бях този, който се изсмя да сменим Бодуров с Милиев или Апостол Попов.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3