Шанхай 2013: Надал - Дел Потро
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 12.10.2013 23:08
Нажа, ти определено си за психиатър Много омраза таиш в себе си, много мъка. Разбирам този Надал да е убил някой твой скъп човек или да те е изнасилил, знам ли аз вече, но не съм очаквал такива реакции от твоя страна. А отделно и да обиждаш персонално хора които ужким уважаваш Общо взето откакто сме в този форум само ти се държиш така, на моменти адски неадекватно. Очевадни истини не искаш да ги проумееш, каквото и да ти пишат ти си знаеш като латерна - ''ауу смешник, жалкар и т.н.'' супер ниво демонстрираш, как човек да спори с такъв корифей. 
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 12.10.2013 23:26
Надал нищо не ми е направил на мен, а кой не иска да проумее очевадни истини се вижда много лесно. Иначе много ясно, че няма да спориш, щото не можеш. Ти като си пееш като латерна едно и също вече 10 години ще стане, това са 'качествени мнения', 'фермани' и т.н. Нещо за конкуренцията да кажеш? За истинската същност? За това кой е ГОАТ? Хед ту хед? Значи ти може да си като развален грамофон и да четеш избирателно, обаче, като ти сипят от твоето лекарство, и пращаш на психиатър. Евала  П.С. 'Жалкар' не е дума от моя речник, може да е била любима на Мъри, не помня вече.
_________________ A man only sees what he wants to see...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 12.10.2013 23:42
Ако има някой смешник, то това си ти. Държиш се точно като такъв. И единствено ти нападаш персонално, никой друг в този форум. Определедно трябва да отидеш на някоя групова терапия по овладяване на гнева. В Америка са много популярни... Относно останалите неща, писал съм конкретно по всичко. Ти нямаш конкретни доводи по темата, почти никога не си имал. Не гледаш мачове на Надал, но спориш с великите думи смешник, латерна, развален грамофон. Каквото и да ти напише човек, ти си като папагал - коленца, смешник, Хименес. И си ги редуваш, което ти е по-напред в задника. Така че за последен път ти отговарям. Все някой трябва да отстъпи. По-умния в случая определено. 
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 12.10.2013 23:44
Ах, този бисер сега го забелязах :) Я се върни само една темичка назад и виж на кого точно му обясниха всички пишещи, че съвсем не е в час. Може да попитам и кой се точно се опита да разрази още един Мъригейт и да иска банове по ай пи и не знам си какво. Ама няма да питам, щото знам отговора. Ти явно не го знаеш. Но за едно си прав де - нивото тук е много ниско и всеки, който не пее хвалебствия по посока Машорка явно е неудобен и трябва да ходи на психиатър(или да го баннат направо по ай пи, може би ще е по-добре). Време е да ви оставя пак в розовия ви рай явно, където от Маникор по-големо нЕма. Хайде със здраве.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 12.10.2013 23:49
Няма повече, няма повече. Персонално нападнат се чувстваш, а? Щото да поватряш от 5 години една опашата лъжа и измислица за слабата конкуренция според теб не е смешно и жалко? Както и да е, жив и здрав, твори тука в блога на Дявола, копирай за по-сигурно в кафето и така. За финал - Надал е ГОАТ и ще спечели поне още 5 шлема, 2 или 3 ТМЦ-та и ще завърши поне още 5 години като номер едно. Поклон пред него! Това е ефектът от терапията, много са добри тука, което си е истина си е така.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 00:10
Откакто се преместихме тук нито веднъж не съм обидил някого персонално. Този трол за който намекваш, лично за мен е втори ник, изобщо не ме интересуват айпитата. В краен случай е класически трол. Пълно е с такива по форуми, където се пише без реигистрация. Тук това няма да се толерира. Това го казах още в първата си тема тук и това е правило за всички. И да не е нормално да се регистрираш в някой форум, да си абсолютен новобранец в него, да не пишеш изобщо и хоп изведнъж се появяваш в една конкретна тема по един конкретен спор и пишеш и разсъждаваш така все едно пишеш от години в същия форум и познаваш опонента си перфектно... Ти нападаш личностно непрекъснато, само преди няколко мнения ме нарече смешник за не знам си кой път. Искам да ми дадеш линк в този форум, където да съм те нападнал лично. Или някой друг стар клубар. Определено очакваш една грешна стъпка от мен, но няма да я получиш колкото и да ме предизвикваш. Едно е да нападаш даден тенисист, когото не познаваш, друго е когато обиждаш човек с който редовно играеш табла, чатиш и споделяш разни неща, както и той с теб естествено. Лично за мен това не е адекватно поведение и просто ми е странно. :о :/ Едно е да спориш за нещо в което вярваш и смяташ че е така (както аз смятам, че Федерер постигна най-големите си успехи в много по-слаба конкуренция отколкото е в момента ), съвсем друго нещо е да наричаш някого смешник и да смяташ това за уникален довод след който няма какво да ти отвърнат. Повтаряш си едно и също и за Хименес. Това последното и 1 млн. пъти да го повториш истина няма да стане. Ако това е смисълът на животът ти, то много, много лошо, Наж. Използваш едни и същи епитети и изрази и не виждам едно мнение в което да си написал нещо съществено за самия тенис. Поне откакто Надал доминира тази година е така. Преди това не беше такъв. Знам, че не можеш да го дишаш Надал, но недей прехвърля омразата си към него върху неговите фенове. 
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 00:27
Я прочети пак какво си написал... Ама иначе никого не нападаш лично... освен новите потребители, дето явно нямат права, ако не са от твоя отбор. Ами като се държиш като смешник как да те нареча, крал? Искам, ама няма как, щото Краля е един Това е смисълът на живота ми, да те разгромя виртуално в ПМЛ форума. Как ме излови... Именно поради всичко това не ми е ясно кое точно те обижда? Хайде да не си слагаме думи в устите, а? Това за довода не знам къде го прочете, но то не ти е за първи път да четеш каквото ти отърва. Много си се засегнал с тоя 'смешник', ей... Да не е, щото вътрешно си даваш сметка, че точно така изглеждаш? ;) Иначе какъв аргумент, това беше просто констатация. Със смешни и изтъркани доводи като тоя за 'конкуренцията' нямам никакво намерение да споря. Гледам добре си гукате с Холгер в кафето по тая тема. Да не се окаже, че тоя варненски Холгер е всъщност софийски дявол Мдаа, щом дори в контекста на тая тема не ти е ясно защо се повтаря това милиони пъти (като изключим основното, че има мнооого големи и съвсем обосновани съмнения, ама там за щраусите и главите и пясъка...) не виждам никакъв смисъл да ти обяснявам. Да пробваме ето така: П.С. А и от таблата се скри нещо, а така яко ме биеше... :)
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 01:56
Между другото сега гледам статистика от мача и се оказва, че уинърите на Надал са общо 15, включително с пасингите, които бяха поне 4 или 5. Значи като добавим и късата и бекхенд смаша и то нищо не остана.  А ето какво казва и самият Дел Пони: "Видях, че Рафа стои много далеч зад основната линия, което е добре за моята игра, за сервиса ми и за увереносттта ми." Сигурно и той говори глупости и не разбира много-много. А понеже няма секция за новини, тук да спомена нещо интересно - Федерер няма повече да работи с Пол Анакон, като причина за раздялата не е конкретизирана. Просто вече били постигнали целите си и сметнали, че е подходящо време да продължат по различни пътища... Друго интересно е, че Йо-Йо се е пуснал на турнира в Стокхолм и дори е спечелил първия си мач в квалификациите срещу някакъв канадец. Имам чувството, че този човек постоянно се отказва и изведнъж се завръща все едно нищо не е било и дори пердаши играчи като Надал и Маю.  Само не разбрах дали ще е завръщане за постоянно или прави малко шоу на шведите веднъж годишно? 
 |
|
pink
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 02:29
Мдаа, определено не знам как да отговоря на всичко, но Наджа, ако не си гледал мача днеска - пускай и гледай. Да видим не са ли само линии и 160 км в час уинъри до припадък. За други мачове да съм коментирал? Сори, обаче вие тука подскачате от щастие като Надал падне, па дори да не е от Гоат. И тъй като се говори само глупости за допинг и без никакви доказателства - тогава какво, ние да си траем ли? Не става. Аз лично, не бих си позволил като падне Федя, да ида да напиша някъде, какъв е бил смешник и че примерно бекхенда го използва само да трепа мухи. За шлемовете, аз лично искам Надал да вземе още един. Препирнята за подобрението на рекорда иде от вашата яростна атака на втория, и хайде аз не се дразня толкова от очевидно ламерските изказвания за стила му, защото Надал одавна не е тенисиста със стил 2005-2006, а поради непрестанното изтъкване на темата с Допинга. Не се чуди Наджа, че Дяволо ти хвърля тогава аргумент за слабата конкуренция по времето на силните години на Феди.
Ако изравни Федя ок, ако не - за мен пак ще си е най готиния. Не е въпроса в шлемовете купите и величието. Винаги е било до Х2Х. Никога не'а да си изтриете тая горчивина от съзнанието. Ми нали гледам - тук, тенискафето, дир-а, menstennisforum, навсякъде е едно и също и ще ти кажа какво - омраза от страна на Федереристите. И какво, като хванат Надал с допинга finally и му отнемат всички шлемове и победи vs твоя човек, това ще те успокой ли най-накрая Надже!? Аз мисля, твърдо не! Мисля, че пак ще си спомняш всички мачове Надал - Федерер с не до там приятно чуство.
Няма как, тоя хед ту хед ще си остане единствената и най-голяма болка. Мисля, Фогела го беше казъл хубаво в стария форум. Тая болка, която да му напомня на него и на феновете му, че не е бог а човек. Нещо от този сорт.
И към всички останали, отказвам се да споря кой - кой е можел да победи и имало ли е слаба конкуренция по време на Фед. Факта е само едно.
Надал пада от време на време, да - обаче има положителен хед ту хед vs всички важни клечки в тура. Има и 13 шлема. Федерер има 17 шлема и сигурно може да шамари до припадък Дел потро от днешния мач, но няма положителен хед ту хед срещу най-важните клечки.
Тогава аргумента, че Феди щел да бие Дел потро 4 от 5 пъти, а Надал 3 от 5 пъти просто е ирелевантен.
п.с. Само още нещо да кажа: Никога не бих го нападнал Федерер за това как е играл, но за мене този човек избяга от среща срещу Надал на US OPEN 2013 г., нямам доказателства, то като че ли за на Надал допинга има. Убеден съм, че си толкова убеден, че Федерер избяга от този мач, колкото и това, че Надал взима допинг. Това как е, сигурен съм, че дълбоко вътрешно знаеш, че това е истината, въпреки, че ще го отречеш, на мен не ми пука, въпреки че ме беше много яд, че избяга. Но предполагам, не ни виждаш във всяка тема да хулим "страхливеца" Федерер, нал тъй. Щото тука всеки може да почне да го прави, както вие го правите с Надал.
Толкоз.
_________________ There's someone in my head but it's not me
Последна промяна pink на 13.10.2013 02:44, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 02:47
Гледах втория сет, особени линии не видях. Като цяло си беше равностоен сет. Ама ти щом си припаднал може и да греша И аз сори, ама как така всяка тема за Надал я извъртате към Федерер не знам. Тук уж щеше да се пише за мача Надал-Дел Потро, а пак го извъртяхте на кой е по-по-най. Голям комплекс ви тресе от тоя Федерер, що така, нали е положителен Х2Х? Ама не разбира се, защо да си траете? Крийте си главите в пясъка като щраусите. Ама и много говорите, как не се задавяте с пясък не знам Да се чудя? Единствено ме учуди, че му отне около 2 мнения. Обикновено е много по-бърз. Скоро и за истинската същност ще отвори дума, само стой и гледай :) Хихихи, разбира се, разбира се. И седмиците номер едно нямат никакво значение, важно е колко пъти си завършил годината като номер едно. И финалният мастърс е аматьорско турнирче, на което всички отмарят и ходят само да вземат парите. И на трева не се играе тенис, а някаква пародия бум-бум точка. Аз пък гледам само тоя форум - докато си пишеше сам Дявола и тук беше някакъв Надалски рай всичко беше ОК. Като взеха хората да не се съгласявта с него настана една... банове по ай пи, тролове, втори никове, пращане в психиатрията... Във всяка тема се намесва Федерер - той човекът кротко си пада под път и над път тая година, ама много го мразите явно, та все трябвя да го споменете. Е тук вече няма достатъчно подчертавки, които да покажат колко си прав :)))) Е то тоя аргумент ти го подхвана с изказването, че Дел По в тая форма нямало кой да го бие. А сега изведнъж стана 'ирелевантно'. Гоу фигър, щом ще си говорим на чужди езици :) Толкоз.
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 03:01
По добре кажи с две думи ква ти е тезата, щото моята теза е ясна: 1. Надал направи хубав мач, а Дел Потро страхотен мач и аз съм убеден, че той щеше да бие и пиковия Федерер, твоята половина казаха как едва ли не онзи Федерер щял да разнася този Дел Потро под път и над път. Ама оф корс. 2. Тея седмици номер едно са следствие на това кои турнири си спечелил и кои играчи си победил. Да не мерим второстепенните постижения, защото и Надал има некои работи дето Федерер ги нема. Единствено са важни шлемовете. Винаги си е било така. Ако шлемовете са равни ще се гледа Х2Х, какво има да се говори повече. 3. Допинга си го коментирай щом те кефи, на мен лично не ми пука дали Надал взима допинг. Спорт по телевизията, не вадя пари от това. Намерил е начин да цака конкуренцията, цака я. 4. Направи ли Надал 14 шлема, аз ще бъда безкрайно щастлив, ще мине непосредствено зад "най-великия". Което не е малко. Още повече, че най-великия има толкова съмнителни епизоди от величието си - като попиляване от най-големия си съперник, като страхливост и крехка психика за да е най-велик ... а да и съмненията в употреба на допинг, което лично за мен не му прави чест.
Последна промяна pink на 13.10.2013 03:04, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 03:21
Чакай сега, нали това беше ирелевантно? Без коментар. Второстепенно постижение, хаха. Абе не ти пука, ама ей на, пак го коментираш :) То баш там си му е мястото - 5 години номер 2. Ааа, ама то това всъщност това нямало значение, забравих. Та твоята 'теза' само на тебе ти е 'много ясна'. Едно се разбира де - всичко мериш по Федерер, както се вижда и от това колко пъти си го споменал. Защо така?
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 03:28
Я вземете и двамката с Дявола се върнете на 1ва страница в тая тема и се вижте какви хубавци сте и как биете негрите. До вашето хвърляне на амбразурата никой не беше споменал Федерер. Ама не може да пропуснете да го намесите тоя мръсник, как иначе ще си говорим за Х2Х, слаба кокуренция и други подобни много добре обосновани тези.
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 03:32
Просто не разбирам кое не ти е ясно:
ще го кажа пак: според мене днешния Дел Потро щеше да бие Федерер 2007/2009. Твоя щаб се заяде колко това не било така. Не е, не е, ама Пони наказа "най-великия" 2009 на Уса нали, да. В крайна сметка аз казвам, че това не е от значение, след като и двамата си го дупат доволно. Или ще го кажеш още един път "кое е ирелевантно", че да си преливаме от пусто в празно.
Седмиците номер едно са важни .... без коментар. 'Се едно Рони не стана световен по снукър въпреки че беше 20 и незнам си кой... при това на два пъти го направи това. Ми ОК Надал има повече мастърс серия, кое е следващото ТМЦ ли -> олимпиади + davis cup, турнири 500 и т.н. Изобщо що се занимаваш с глупости. Голям шлем, толкоз.
Номер две не е изобщо лошо постижение. При условие, че номер едно е такъв лузър, страхливец и допингиран. Не е лошо да си номер две. I agree.
Допинга пак го споменавам да ... колкото и ти във всеки пост.
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 03:35
Аааа моля, моля - намесването на господин "най-великия", идва след неистовата радост от загубата на Надал на двамата най-големи фена на Дел потро - Наджа и Сандро. Аз поне си мислех, че това е дошло от годините насъбрана горест от загубите на вашия любимец от моя любимец и за това сега така се радвате, за това намеших "най-великия" (наркоман и страхливец). Ако не е така моля да ме извиниш. Няма да се повтори.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 03:54
Еми аз като казвам, че биете негрите... Това какво общо има с днешния мач? И как така 'нашия щаб' (още малко и фюрер ще си имаме сигурно) се е заял? Ти каза 'а' ей така без никакъв повод, Сандро каза 'б', ама Сандро се бил заял. Ееех, логика... от Машорка :) Ми то и аз това написах - важни са, без коментар. Тука взе сам да се оплиташ... почваш да звучиш леко несвързано, а и се появяваш точно, когато Дявола млъкна, щото няма какво да каже... Дали си втори ник или си просто трол, ще трябва да питам Дявола и да изискам бан по Ай Пи 
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 03:56
Не се оправдавай - и на сън ви стряска тоя Федерер, хаха. Дори, когато прави толкова слаб сезон, пак ви стряска. Не е лесно вечно да си втори 
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 04:00
Ех човече, труден си. Ами коментирах супер силната игра (според мен) на Дел Потро като му направих четка, че с тази игра е щял да бие и най-добрия в занаята на харт корт в най-пиковите си години. Е щом за теб са важни тези седмици - важни са, за мен са по важни мастърсите. В последната точка не разбирам къде се оплитам, - нима ти не можеш да допуснеш, че има хора за които да си номер две е страхотно постижение ? Или пък има хора които смятат, че Федерер е лузър, страхливец и наркоман (а да и ревливо момиченце) ?
|
|   |
|
 |
|
pink
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 04:02
Еее, честно, мога да си призная, че ... Сърбина ме стряска и се будя от време на време. Но честно, от уимбълдъна 2008 - винаги сядам да гледам Федал мачовете с огромен кеф. Нищо притеснително няма в мене. Вярвам и в тебе.
|
|   |
|
 |
|
naja_haje
(Dune Warriors)
|

Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро | 13.10.2013 04:05
Ами, нищо подобно. Много съм лесен даже. Добре, че не съм се родил жена :))) Вече казах, няма нужда от оправдания, разбираемо е, че и на сън ви стряска Федерер. Чакай сега, за теб не беше ли най-важно дали Дел Потро с днешната си игра ще бие Федерер от преди няколко години? Аз като ти казвам, че съвсем почна да се бъркаш :) Е то, ако разбираше, едва ли щеше да се оплетеш ;)
|
|   |
|
|