Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:55

Отговори на тема  [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Шанхай 2013: Надал - Дел Потро 
Автор Съобщение
(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 04:06

pink написа:
Еее, честно, мога да си призная, че ... Сърбина ме стряска и се будя от време на време.
Но честно, от уимбълдъна 2008 - винаги сядам да гледам Федал мачовете с огромен кеф. Нищо притеснително няма в мене. Вярвам и в тебе.

Ама ти наистина не се усещаш, хехе. 100 мнения изписа и все ти е Федерер в устата. Ама иначе си фен, а аз съм хейтър :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 04:14

Well, приятно ми е да си бъбрим, но ще си лягам. Ако искаш го приеми като още един разгром над противника :) Все пак, хубаво е феновете на "най-великия" да печелят винаги както божеството си.

Пиши си за Надал и допинга, не ми пречиш. Единственото което мое да стане е да се преебе форума напълно. Ако на това държиш, имаш право на 101 "уж" процентов сърказъм в постовете си. Аз лично ако така продължава, мисля да изчезна пак, и то не защото ще се обидя нещо, а просто ми става досадно.

п.с. По-горните неща за Федерер не ги мисля, просто се помъчих да ти покажа колко неприятно може да са такива приказки във всеки пост. Явно не сработи.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 04:17

naja_haje написа:
pink написа:
Еее, честно, мога да си призная, че ... Сърбина ме стряска и се будя от време на време.
Но честно, от уимбълдъна 2008 - винаги сядам да гледам Федал мачовете с огромен кеф. Нищо притеснително няма в мене. Вярвам и в тебе.

Ама ти наистина не се усещаш, хехе. 100 мнения изписа и все ти е Федерер в устата. Ама иначе си фен, а аз съм хейтър :)

Човече това е абсурдно, Идват некакви фенове на Федерер и все Надал им е в устата допинг, хименез, три метра зад основната... А пък искаш на нас да не ние Феди в устата. Е как да стане :) Спри да плямпаш щуротии за Надал и едва ли некой ще коментира така или иначе out of date Федерер-а.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 04:22

pink написа:
Well, приятно ми е да си бъбрим, но ще си лягам. Ако искаш го приеми като още един разгром над противника :)

Големи деца сте... Какъв разгром какви пет лева? Ама както и да е, лека и, ако се стреснеш на сън от числото 17 не се притеснявай, нормално е :)

pink написа:
Аз лично ако така продължава, мисля да изчезна пак, и то не защото ще се обидя нещо, а просто ми става досадно.

Еми какво да ти кажа, явно на вас феновете Надалови всяко мнение, което не поставя момчето от Машока на пиедистал не ви понася. Така че освен да видим кой ще зачезне пръв, щото и на мен всенародната любов и лиготия по посока на Машорка ми идват в повечко, а вие явно това искате - да си правите четки един на друг и да се кефите колко сте велики. То така и така скоро ще отнеса бан по ай пи, ако преди това не ми подпечатат жълтата книжка.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 04:25

pink написа:
Човече това е абсурдно, Идват некакви фенове на Федерер и все Надал им е в устата допинг, хименез, три метра зад основната... А пък искаш на нас да не ние Феди в устата. Е как да стане :) Спри да плямпаш щуротии за Надал и едва ли некой ще коментира така или иначе out of date Федерер-а.

За едно си прав - абсурдно е. Значи това е панацеята, а? Да не се говорят неприятните истини за Надал, за да сте щастливи. Така и не ми обясни как намесването на Федерер във всеки спор променя факта, че бележничето на Фуентес бе запечатано от испанския съд? Как така се появи магически сервиз само за един турнир, а след това се пазело раменцето? Ама кажи сега колко е лош Федерер, щото то друго и да искаш не можеш.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 09:30

Diavolo написа:
Този трол за който намекваш, лично за мен е втори ник, изобщо не ме интересуват айпитата. В краен случай е класически трол. Пълно е с такива по форуми, където се пише без реигистрация. Тук това няма да се толерира. Това го казах още в първата си тема тук и това е правило за всички.

Специално за Бакхус питах админите тук откъде пише и не е от САЩ, а ти също го знаеш, щото си питал и ти, друг е въпросът, че май не вярваш :) Обаче на мен ми говореше как "Сандето само не бил разбрал". Менторският ти и поучителен тон в много случаи е това, което кара хората, Нажа в случая, да ти връщат.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 09:44

Колкото до това кой щял да зачезне от форума, ако другият не бил "спрял" - айде не по детската. Всеки вади аргументи и сори, за мен това с пробите в Испания и нежеланието да излязат на бял свят, показано точно от испанската правосъдна система, е повече от скандален факт във вреда на Надал. Федерер може да е арогантен, страхливец и т.н., но тая година, когато се появиха наистина по-сериозни проблеми в гърба, се вижда как играта му страда много и деградира, а не се минава с тънки обяснения "боли ме коляното, ама не ми пречи да търча като най-ненормалния на Земята след най-сериозната контузия в кариерата ми". Както във вреда на Федерер има куп неприятни факти, така и във вреда на Надал има такива и то много по-сериозни, щото да си "спортен страхливец и да паднеш от Робредо, понеже не щеш да играеш с Надал" е едно, ама да се друсаш и да търчиш като ненормален е друго, наказуемо по правилата. И понеже Пинк пита - да, ако пробите от Фуентес/Хименес излязат на бял свят, аз лично ще съм щастлив. Нека да ги покажат, Надал като е невинен, не виждам от какво ще има да се страхува. Но интервютата му през годините по тая тема, колкото и да са малко, подсказват, че той много-много не иска да му връзват името с докторчето ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 11:54

Момчета, аз винаги съм се считал за умерен фен, нито съм го турил Надала на некакъв пиедестал, нито говоря тъпотии за Федерер или некой негов конкурент.

Дойдох да си кажа мнението за мача вчера, и ще го кажа пак: с тази игра Дел потро би победил и най-силния Федерер на хард корт. Ще видим след малко ще я
покаже ли пак срещу джокович.

Спора си тръгна непринудено и така се намеши Гоат.

Well, няма детски истории... просто ако се пише постоянно за допинга на Надал, неминуемо ще загубите някой и друг негов почитате. Просто е досадано.

Ако си имате стари закачки с дявола и това ви е начина да се ядете по цял ден... добре. Не виждам иначе кой друг поставя даден спортист на пиедестал, или приказва нон стоп да допинг. По дяволите, не е готино за другите участници, но явбо не го съзнавате!.

Грешно бихте решили, че има сърдене, ако някой си замине. Сърдене за какво? Не, просто е супер досадно и тъпо. И като цяло, със Сандро се получи нещо като лек разговор, около това дали Дел потро щеше да напердаши Федерер. Което трябва и да се получава, може би (незнам) в един тенис форум. Докато Наджа, аз ти казвам, аз с тебе разговор досега не съм водил по топика на форума. Може и да имаш чуство за хумор, сърказмите ти да са на високо равнище, но аз откак съм дошъл, друго освен сърказми и уникални мнения в които присъстват допинг и хименез, не съм видял.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 12:01

Надявам се, Пинк, сега да гледаш внимателно какво се случи в първите два гейма на днешния финал - Джокович не седи като Надал на ретур на четири метра зад основна линия и не дава на Дел Потро "да цели линиите" ей така безнаказано. Разбира се, още е рано, сега Ноле направи непредизвикани грешки, но е факт, че Надал редовно при биг хитъри с добър ден се е дърпал назад и е оставял по-често инициативата от другата страна. Е, Федерер никога не го е правил - може да се е самоунищожавал с непредизвикани грешки заради упорството си да не отстъпва от основна линия, обаче не е чакал другият да прави грешки, не е играл така, че да се надява той да не уцели, както Надал редовно е правел през годините и ще прави и занапред, когато не е "форсиран" максимално. И Дел Потро дотук си блъска като вчера, само дето отсреща има играч, който не желае да чака блъскането да премине в непредизвикани грешки поради все по-дълги и по-дълги разигравания ...

п.п. А като си математик, как реши от един финал на У СО, че Дел Потро редовно ще бие Федерер, като играе "така здраво"? Щото аз пък съм виждал милион пъти Федерер като вземе да вкара 80% първи сервис какво се случва. :-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 12:23

Джокович до момента е като през 2011. Къде беше тази безгрешна игра на Уимбълдън и ЮС се пита в задачата?! :question:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 12:24

Henman написа:
Джокович до момента е като през 2011. Къде беше тази безгрешна игра на Уимбълдън и ЮС се пита в задачата?! :question:

Питай Значката - той беше дал един доста вероятен отговор :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 12:39

Ето, Джоката не пропусна да изциркаджийства в един гейм и сега вече трябва да стане здрав мач.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 12:40

Ако Значката е прав и тенисът ще стане "гейски спорт, в който едни розови сатанински гейове си бъркат с пръчки в задниците". :laugh:

Иначе Киро Владимиров в началото на мача изръси глупостта на века - тактиката на Джокович била постоянно да излиза на мрежата?!?!?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 12:41

Ама ти още ли се занимаваш с Филм+ и ТВ+?

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 12:58

Аз съм на Булсата от няколко години вече и си е оферта като цяло, но Киро и Тото си остават несменяеми... :-(

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 12:59

Евала на Дел По, какво измъкване - не пропусна първи сервис, като му трябваше и сам си завършваше точките, не се надяваше на грешка на Джокович. Ноле пък нямаше какво да направи - требе да си има трети сет ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 14:24

Е, ако ми кажеш пък къде съм казал, че с тази си игра ще го бие редовно Федерер :stop:
Казах, че би го победил в топ форма. Гледах да, и все пак мача завърщи твърде близо. За първия сет няма какво да съдя, Делпотро беше с 50 процента първи сервиз а и на Ноле всичко му се получаваше. Видя се после че Делпотро игра на едно и също ниво с Ноле до края.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 14:33

pink написа:
Е, ако ми кажеш пък къде съм казал, че с тази си игра ще го бие редовно Федерер :stop:
Казах, че би го победил в топ форма. Гледах да, и все пак мача завърщи твърде близо. За първия сет няма какво да съдя, Делпотро беше с 50 процента първи сервиз а и на Ноле всичко му се получаваше. Видя се после че Делпотро игра на едно и също ниво с Ноле до края.

И като игра до края, кво стана? Надал вчера падна, щото седя зад основна на три-четири метра, а Джокович днес не падна и направи тоя първи сет, щото не седя да чака ънфорсите и не даде на Дел Потро да почне отначало да си разиграе коня. Така че, сорка, днес нагледно доказателство, че Дел Потро и в тая си форма пак има кой да го бие и да, твърдя че в пика си Федерер щеше да го бие точно както днес Джокович.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 14:38

Well, имаш право на мнение както и аз. Обаче 2 точки накрая да бяха станали по друг начин и аз щех да се появя първи да ти кажа как съм бил прав нали :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 14:41

pink написа:
Well, имаш право на мнение както и аз. Обаче 2 точки накрая да бяха станали по друг начин и аз щех да се появя първи да ти кажа как съм бил прав нали :)

Да, ама не станаха :) Кой вчера разправяше, че математиката не работела с "ако"? :) А, и друго - Джокович имаше пет мачбола в мача, повече точки за пробив, повече уинъри, повече спечелени точки на първи и втори сервис, при ПО-ВИСОК процент сервис на Дел Потро - значи още нещица, които накланят везните към моето твърдение ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща