Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 19:20

Отговори на тема  [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Шанхай 2013: Надал - Дел Потро 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 14:51

Това 100 процента е така, тук си прав, като цяло печелиш, да. Както казах, Надал вчера игра супер за мен и падна. Днеска Ноле игра супер и би.
Това обаче не доказва, че не би победил следвашия път и Джокович 2011 и Федерер 2004-2009. За да сме наясно по въпроса, Надал никога не е имал по-силна игра от Джокович и Федерер на хард корт. Винаги е бил по-дефанзивен играч и от двамата на всички настилки. So what, те и Милан са дефанзивен отбор като история и традиции, но не сме дошли тука да им се смеем след всяка загуба.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 14:55

Чакай сега, аз никъде не твърдя, че Дел Потро винаги ше пада в тази си форма от Федерер в пика му или Джокович в пика му, като играят на хард. Твърдя обаче, че ще пада в 4 от 5 случая. Иначе за другото си е така и там мисля и двамата сме си на едно мнение :) И последно - аз на загубите на Надал не се смея, аз им се радвам ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 15:02

Well, не се разбираме явно. Тоест ти правилно ме разбираш само по половината въпрос. Ми да де и аз това казвам, че с тази си игра Дел потро може да бие и Джоко и Надал и Федерер във върхова форма. Дали Федерер ще запише 4/5 ти ще кажеш. Това което се мъча да ти кажа е ок Джоко и Федерер ще запишат 4/5 а Надал ще запише 3/5. Не вервам това да има съществено значение.
Паднал Надал, паднал. Трябва и вие да се радвате на нещо.

Мен загубите на Федерер не ме радват. Мен ме радват победите на Надал. Когато се получи така, че победите на Надал, да са едновременно загуби за Федерер, тогава може да се каже, че ме радват загубите на Феди. Другото мирише на хейтърщина.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 15:33

Е аз не крия, че Надал не го понасям и не крия и защо - за мен той е човек, който минава "под линията" по въпроса с допинга и вярвам, че Надал нямаше да е това, което е сега, ако го нямаше "доктора". Същевременно признавам, че Надал е уникален талант, невероятен боец и притежава качества, които друг в историята на тениса не е притежавал - способността да прави извънземни минаващи от "невъзможни" позиции например и дори без една капка "великански медец" пак щеше да е голям шампион. Но винаги, когато става въпрос за Надал, ще си задавам въпроса доколко зад някои от невероятните му постижения не стои "кръвната плазма". Не казвам, че Надал е единственият, дето сгазва лука и че другите са чисти като момини сълзи, но Надал не го харесвам и съответно се "вторачвам" повече в него. Наречи го хейтърщина, няма за кога да се променям - доставят ми удоволствие както победите на Федерер, така и загубите на Надал. Може би нямаше да е така по втората част, ако не бяха дългогодишните битки с Дявола на тема "Федерер - Надал - Сампрас", но това е положението - признавам, че и в тази насока съм повлиян в тенис фенщината си :-)

Последна промяна alessandron на 13.10.2013 15:34, променена общо 1 път

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 17:20

alessandron написа:
Е аз не крия, че Надал не го понасям и не крия и защо - за мен той е човек, който минава "под линията" по въпроса с допинга и вярвам, че Надал нямаше да е това, което е сега, ако го нямаше "доктора". Същевременно признавам, че Надал е уникален талант, невероятен боец и притежава качества, които друг в историята на тениса не е притежавал - способността да прави извънземни минаващи от "невъзможни" позиции например и дори без една капка "великански медец" пак щеше да е голям шампион. Но винаги, когато става въпрос за Надал, ще си задавам въпроса доколко зад някои от невероятните му постижения не стои "кръвната плазма". Не казвам, че Надал е единственият, дето сгазва лука и че другите са чисти като момини сълзи, но Надал не го харесвам и съответно се "вторачвам" повече в него. Наречи го хейтърщина, няма за кога да се променям - доставят ми удоволствие както победите на Федерер, така и загубите на Надал. Може би нямаше да е така по втората част, ако не бяха дългогодишните битки с Дявола на тема "Федерер - Надал - Сампрас", но това е положението - признавам, че и в тази насока съм повлиян в тенис фенщината си :-)

+1000000 :)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 17:22

pink написа:
Докато Наджа, аз ти казвам, аз с тебе разговор досега не съм водил по топика на форума.

Ами явно имаме различна представа за 'топика' на форума. Вчера за какво говорихме цяла вечер, за жени? То по-добре за жени да беше, ама все ми се струва, че само Надали, Федерери и други такива 'красавици' дъвкахме :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 17:46

alessandron написа:

Много точно си го написал.За мен важи същото само че с разменени роли на двамата тенисисти.Загуба на Федята=победа за Рафата макар и да не е чак толкоз голям кефа като при вас де,пък и с годините вече ми изчезна до голяма степен стария хейт към Федята,защото вече е послушен :).Просто на Надел хейтърите трябва да взимат,а и базикам тука едни фанатизирани авери нон-стоп(напоследък).To be continued... 8-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   13.10.2013 17:58

Christianssen написа:
Много точно си го написал.За мен важи същото само че с разменени роли на двамата тенисисти.Загуба на Федята=победа за Рафата макар и да не е чак толкоз голям кефа като при вас де,пък и с годините вече ми изчезна до голяма степен стария хейт към Федята,защото вече е послушен :).Просто на Надел хейтърите трябва да взимат,а и базикам тука едни фанатизирани авери нон-стоп(напоследък).To be continued... 8-)

Предполагам след три-четири години и на мен ще ми изчезне тръпката около Надал, щото и той ще почне да става все по-послушен - накрая всички "слушкат" пред ЕГН-то :-) А бъзикът е основна движеща сила на всеки форум. ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   14.10.2013 19:56

pink написа:
Well, не се разбираме явно. Тоест ти правилно ме разбираш само по половината въпрос. Ми да де и аз това казвам, че с тази си игра Дел потро може да бие и Джоко и Надал и Федерер във върхова форма. Дали Федерер ще запише 4/5 ти ще кажеш. Това което се мъча да ти кажа е ок Джоко и Федерер ще запишат 4/5 а Надал ще запише 3/5. Не вервам това да има съществено значение.
Паднал Надал, паднал. Трябва и вие да се радвате на нещо.

Мен загубите на Федерер не ме радват. Мен ме радват победите на Надал. Когато се получи така, че победите на Надал, да са едновременно загуби за Федерер, тогава може да се каже, че ме радват загубите на Феди. Другото мирише на хейтърщина.

А в случаите в които би загубил Федята какъв щеше да е резултата според теб?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шанхай 2013: Надал - Дел Потро   |   15.10.2013 12:05

2-1, 3-2, 3-1 вероятно с някой тайбрек. Както написах по-горе никога не съм смятал, че Надал има по силна игра от Фед и Джоко на хард корт, идеята ми беше крайно преекспонирана. Казах, че с тази си игра на Дел Потро и Федерер и Джоко също в най-силните си години биха паднали. Нито че ще го правят редовно, нито че ще паднат 6-2 6-4.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6