Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
| Автор |
Съобщение |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Navy | 23.10.2013 22:18
Осрахме ли пейзажа двамата тази седмица? Пак ще ви го сложим, бъди спокоен и запази концентрация 
Последна промяна tonzos_justice на 23.10.2013 22:18, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Navy | 23.10.2013 22:23
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Navy | 23.10.2013 22:33
Боли ме кура бе прасе, не се вживявам като тийнейджър. Жълт картон, дузпа, хахаха  те ти поздрав
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Navy | 23.10.2013 22:37
Не че нещо, но картонът на Нейви за пуснатите потоци след срок е червен и това е описано в Дисциплинарния правилник - Мандора не знам защо е решил само жълт. Иначе с кеф гледам това дерби 
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Navy | 23.10.2013 22:45
 |
|
navy
|

Re: Navy | 23.10.2013 22:56
Всъщност Мейджо се е оакал, пуснал е служ потоци след мен... е , не става така! Без мене!
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Navy | 23.10.2013 23:40
Две неща от мен - цитат и уточение. Цитатът: Уточението: Мейджъра не се е намесвал. Който се е намесил го е направил съгласно цитата и просто си е свършил работата.
 |
|
navy
|

Re: Navy | 23.10.2013 23:54
Прочети си правилника, там е даден срок до 12 часа. Но щом това ви е работата - ОК, без мене.
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Navy | 24.10.2013 00:06
Не знам защо се газираш толкова. Наистина. Дай спокойно и без излишни негативни емоции да видим всичко Срокът за избор потоци си е сряда 9 часа. Пише го изрично в темата за кръга. В правилника пише следното нещо: http://clubs.pmleague.com/site/?page_id=48В това, което пък ти даваш като линк пише: Нямам никакво намерение да се заяждам и само питам кое от двете днес не е съгласно правилника?
 |
|
navy
|

Re: Navy | 24.10.2013 00:19
 |  |  |  | Anfield написа: Не знам защо се газираш толкова. Наистина. Дай спокойно и без излишни негативни емоции да видим всичко Срокът за избор потоци си е сряда 9 часа. Пише го изрично в темата за кръга. В правилника пише следното нещо: http://clubs.pmleague.com/site/?page_id=48В това, което пък ти даваш като линк пише: Нямам никакво намерение да се заяждам и само питам кое от двете днес не е съгласно правилника? |  |  |  |  |
И кое е от правилника? Кой от Р§Д е пуснал тези потоци? Защо са пуснати след моето мнение! Никъде не пише модератор да пуска служ потоци, или ако да - то се подразбира след 12.00 ч! Вижте, смешно е това нещо, ако не го осъзнавате! На Тонза му теглих една, после се извиних, защото той има най-малка вина. По правилник ми се вдига червен картон, щото писах в темата, но бях изумен да видя тези мачове - когато пусках потоци нямаше такова нещо! Тотално опорочавате нещате - ние хем гости, хем дузпа срещу нас, хем не сме избрали нито потоците, нито мачовете, хем картони. А бе .... Нямам и грам намерение да си образувам негативни емоции екстра! Нямам и намерение някой си да се ебава с мен, ей така, щото видиш ли, бил някъде си модератор и аз едва ли не, съм му длъжен с нещо. Писах преди и за интернет форумите - те са зависими не от авторите, а от юзърите! Хайде трийте ми профила и това е, защото аз не видях как да си го изтрия! Няма 2 възможности!
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Navy | 24.10.2013 00:55
Пич, профил мога да изтрия, но нито ще го направя, нито е редно да се прави. Още повече на човек, който познавам виртуално от много време и реално от не чак толкова. Профилът ти ще си остане, заедно с всички мнения от него. Дали, кога и как ще го ползваш вече си е твое лично право.
Ще ти кажа и това ще е последното от мен по този казус. На мен също много неща не ми харесват, с много неща не съм съгласен... няма как всичко да харесва на всички. Дали един мач ще свърши 1:0 или 1:2 понякога е въпрос на греда, картон, съдия, Фернандо Торес :) или Гарет Бейл/Луис Суарес... Това не зависи от нас.. От нас зависи да спазваме едни правила. Точни или не, ясни или завоалирани, правилата са си тези. И според тях ти просто не си прав. И няма нищо лично към теб, отбора и т.н. При нас днес също Блу 2 не пуснаха потоци до 9 часа. Просто ние си следим сроковете, видяхме и като отбор домакин се възползвахме от правото да си изберем вариант за служебни потоци. Ако някой трябва да реагира във вашия мач са отборът домакин, защото имаха време да пуснат този избор на вариант за служебни потоци, за който избор срокът наистина е 12:00ч.
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Navy | 24.10.2013 07:49
Нейви, айде не се дръж като български футболист, когато е сгафил пред международен съдия. Цитирани са ти точните текстове от правилника - до 9 часа сутринта в сряда пускаш потоци. Между 9 и 12 часа може да пусне потоци противниковия капитан, защото ти не си успял преди 9. По-ясно от това няма как да се обясни. Ако не можеш да приемеш едно конкретно и ясно правило, което действа от поне две години, еми извинявай - всеки в тая държава говори как не се спазват правилата, но когато опре до него изведъж е "жертва на лошите".
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Navy | 24.10.2013 09:22
А бе вие на малоумни ли се правите? На мен ли ще ми говорите за правила??? Нещото би било ОК, ако бе така. Но не е, а именно: 1. Закъснявам - дузпа, картон - ОК. 2. Пуснал капитана на РОД - ОК, но не е пуснал ТОЙ! 3. Аз пускам потоци в 10.53, ПРЕДИ капитана на РОД или Мода да е пуснал служ потоци. И питам следното просто нещо - защо те не се зачитат? 4. Защо мода пуска в 11.33 служебни потоци? Мода капитан на РОД ли е, или? Въпросът е КОЙ (???) решава това? Защо след като има пуснати потоци, макар и със закъснение, за което има съответната санкция (дузпата бе обявена преди да пусна потоците) КОЙ решава, че ще се налага и друга санкция? 5. Защо има навсякъде мек и твърд срок, само тук няма? 6. Получават се 3 наказания накуп за 1 прегрешение - това, извинявам се, никоъде го няма. 7. Понеже вече има тенденциозност спрямо нашия отбор и този случай е брутален, няма да го бъде! Иначе нито ме брига за играта, нито за резултатите, нито нищо! Прекалено много други, много по-важни и полезни и приятни неща имам ежечасно, че да си губя времето тук. Просто принципа е важен. Не ми обяснявавайте правила и прочие. Трийте ми профила и това е!
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Navy | 24.10.2013 09:39
Нейви, преди началото на сезона се направиха следните неща - МС в който имате представител (Ледо) гласува избор на УС. Ако правилата ви се струват кофти, нищо не пречи Ледо да предизвика дискусия по-промяната им в същият този МС.
Колкото до профила ти няма проблеми да ти го изтрия, НО искам официално становище от капитана ви, че си разкартотекиран и вече не си част от Ъндърграунд, за да няма после оплаквания, че играча в случая ти е бил възпрепятсван да пусне прогнози.
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Navy | 24.10.2013 10:00
 |  |  |  | navy написа: А бе вие на малоумни ли се правите? На мен ли ще ми говорите за правила??? Нещото би било ОК, ако бе така. Но не е, а именно: 1. Закъснявам - дузпа, картон - ОК. 2. Пуснал капитана на РОД - ОК, но не е пуснал ТОЙ! 3. Аз пускам потоци в 10.53, ПРЕДИ капитана на РОД или Мода да е пуснал служ потоци. И питам следното просто нещо - защо те не се зачитат? 4. Защо мода пуска в 11.33 служебни потоци? Мода капитан на РОД ли е, или? Въпросът е КОЙ (???) решава това? Защо след като има пуснати потоци, макар и със закъснение, за което има съответната санкция (дузпата бе обявена преди да пусна потоците) КОЙ решава, че ще се налага и друга санкция? 5. Защо има навсякъде мек и твърд срок, само тук няма? 6. Получават се 3 наказания накуп за 1 прегрешение - това, извинявам се, никоъде го няма. 7. Понеже вече има тенденциозност спрямо нашия отбор и този случай е брутален, няма да го бъде! Иначе нито ме брига за играта, нито за резултатите, нито нищо! Прекалено много други, много по-важни и полезни и приятни неща имам ежечасно, че да си губя времето тук. Просто принципа е важен. Не ми обяснявавайте правила и прочие. Трийте ми профила и това е! |  |  |  |  |
Нейви, в течение съм на казуса и искам да ти кажа нещо важно. Първо, срока за пускане на потоци е един и същ от години и той важи за всички - до сряда, 9 часа. Само за пример ше ти дам,че и нашата капитанка на 2-рия отбор забрави да пусне потоци, а аз видях за ситуацията някъде към 9:30 и теоритично и аз като тебе можех да пусна някакви потоци, но това би било безсмислено по 2 причини: 1) и с 1 мин да е изтекъл срока правилата са си правила. Назначават се служебни потоци. Така е било винаги в тая игра и за толкова години в ПМЛ не съм виждал изключение на това правило, когато и да било и за който и да е отбор. 2) всяко пускане на потоци след 9:00 освен,че е 100% невалидно и няма да се зачете води и до допълнително наказание за провинилия се отбор. Сега, ако в конкретната ситуация можеш да имаш каквито и да било претенции то те се свеждат до това дали трябва да има и допълнително наказание за теб освен вече дадената дузпа срещу отбора ви. Имаше дискусия в УС по тоя въпрос и тя все още тече. Какво ще се реши и аз не знам още, но протести относно това защо не ти се зачитат потоците и защо са назначени служебни не може да има. Така е било винаги и можеш да питаш Ледо по тоя въпрос. Няма никакъв смисъл от излишни нерви и глупости. Нормално е като нов мениджър още да не си свикнал с всички детайли около правилата и е верно,че правилника трябва да е сложен някъде на видно място, НО под самата главна тема си пише до кога е срока за всяко едно нещо. 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Navy | 24.10.2013 10:17
 |  |  |  | navy написа: А бе вие на малоумни ли се правите? На мен ли ще ми говорите за правила??? Нещото би било ОК, ако бе така. Но не е, а именно: 1. Закъснявам - дузпа, картон - ОК. 2. Пуснал капитана на РОД - ОК, но не е пуснал ТОЙ! 3. Аз пускам потоци в 10.53, ПРЕДИ капитана на РОД или Мода да е пуснал служ потоци. И питам следното просто нещо - защо те не се зачитат? 4. Защо мода пуска в 11.33 служебни потоци? Мода капитан на РОД ли е, или? Въпросът е КОЙ (???) решава това? Защо след като има пуснати потоци, макар и със закъснение, за което има съответната санкция (дузпата бе обявена преди да пусна потоците) КОЙ решава, че ще се налага и друга санкция? 5. Защо има навсякъде мек и твърд срок, само тук няма? 6. Получават се 3 наказания накуп за 1 прегрешение - това, извинявам се, никоъде го няма. 7. Понеже вече има тенденциозност спрямо нашия отбор и този случай е брутален, няма да го бъде! Иначе нито ме брига за играта, нито за резултатите, нито нищо! Прекалено много други, много по-важни и полезни и приятни неща имам ежечасно, че да си губя времето тук. Просто принципа е важен. Не ми обяснявавайте правила и прочие. Трийте ми профила и това е! |  |  |  |  |
Ако може, да кажа и аз... Само държа да уточня, че не съм гледал подробностите - за хронологията се доверявам на написаното в 7 точки от Нейви. Та: 1. Пускаш избор-потоци след сряда 09:00 - ЧК. Няма какво да говорим. 2. Между 09:00 - 12:00 в сряда противника (в случая РОД) има право да пусне от вариантите за служебни потоци (без значение дали Тонзос или някой друг от състава). И тук мисля, че няма какво да коментираме.. 3. Ти нямаш право да пускаш потоци след 09:00. Тоест - имаш право, но 1) получаваш ЧК за това и 2) не се признават пуснатите от теб потоци. Такива са правилата. (И между другото, наказанието ЧК е най-вече заради това, че по този начин се подвежда противника.) 4. Ако наистина Мод е пуснал служебни потоци преди 12:00, то това е нарушение, защото още 27 минути РОД са имали право на свой избор служебни потоци. Не знам как се процедира в този случай. Трудно е да наказваш мод, делегат на мача, съдия и прочее... Просто, защото тези юзъри правят това, което правят тъй да се каже "про боно"... И единствено може да им се забрани да го правят - но тогава остава по-големия проблем: кой ще ги замени... Все пак - едно порицание в случая, както и напомняне да се придържа по-стриктно към Правилата е задължително, според мен... Както и остра забележка към целия УС (който вчера заседаваше неофициално по казуса в скайп) да внимаваме и да не прибързваме с изказвания и изисквания преди да се огледат нещата обстойно и съгласно правилата!!! 5. Мекият срок е за прогнози. За избор-потоци, както и за избор-мачове, няма "поправителен" срок за закъснелия отбор. Има само възможност противника сам да избира (при това в ограничени рамки). 6. Наказанията са за: 6А Дузпа - заради непуснат навреме избор-потоци (1-во нарушение); 6Б ЧК - заради пускане на избор-потоци след срока, което потенциално води до подвеждане на противника (2-ро нарушение); 6В Което третото наказание - не разбрах. Ако поясниш - може би ще мога да дам разумно обяснение и за него. 7 Коя е тази тенденциозност срещу Подземните?! Моля те прецизирай - аз поне не съм останал с такова впечатление. И наистина - изчакай малко, да мине известно време, спри да мислиш за казуса и за ПМЛ... и след някой друг час (или ден) погледни пак на нещата... Помага (от личен опит знам)...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Navy | 24.10.2013 10:18
Единствено по точка 4. имаш право и на този въпрос нека отговори Мандора. Пуснати потоци със закъснение, т.е. след 9:00 нямаш право да даваш - не знам как по-ясно да го кажа. Дузпата логично се обявява веднага СЛЕД изтичането на срока сряда 9:00 часа. Мек срок има и тук - но мекият срок е за капитана на отбора-домакин, не за капитана на отбора-гост.
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: Navy | 24.10.2013 10:22
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Navy | 24.10.2013 10:27
А тази тема защо не я преместите където й е мястото?
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Navy | 24.10.2013 15:46
И ти май не си наясно, че аз съм капитана...
|
|   |
|
|