Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:22

Отговори на тема  [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща
За сериалите 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   21.10.2013 23:44

В голяма грешка сте, че ме гледате American Horror Story.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалитеъ   |   22.10.2013 00:00

IchWill написа:
Всеки сериал вече ще си има такъв, а преди не помня да е било така. За мен единственият сполучлив е този на Бар Наздраве - Фрейзър.

Не е единствения успешен- Военни престъпления (NCIS) също е успешен (например). Няколко от спинофите на Закон и Ред също са успешни. От местопрестъплението: Ню Йорк също беше успешен (Маями също... дори и да ме дразнеше накрая);-) Angel също беше добър сериал.
Но като цяло повечето спинофи не са сполучливи.

А иначе навремето сериал имаше поне половин сезон шанс да си оправи рейтинга. Сега след 2/3 епизода и изчезва от графика. Спиноф гарантира че поне в началото рейтингът ще е сравнително добър. И едновременно с това позволява популярни герои да получат повече екранно време без да се намалява времето на главните герои.

Последна промяна Venabili на 22.10.2013 00:01, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.10.2013 00:42

Banditoo написа:
В голяма грешка сте, че ме гледате American Horror Story.

Кофто ми е качеството Бандитче. Много добре го знам този сериал, свалих си го, ама действието се развива почти непрекъснато нощно време и с тия рипове нищо не се вижда. Може би трябва да го дръпна с най-високия битрейд, ама... Друго си е ако изпдане на блурей или го пуснат по някоя телевизия. Иначе много ми се гледа.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.10.2013 00:44

Май най-успешния спионф е на Ейнджъл, гаджето на Бъфи? :)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.10.2013 04:13

Зависи как броиш успешност по принцип. Останалите примери (включително Фрейзър) имат повече сезони от Angel. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.10.2013 15:31

Почнах да гледам и Клънци/Срежи.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалитеъ   |   22.10.2013 18:03

Venabili написа:
IchWill написа:
Всеки сериал вече ще си има такъв, а преди не помня да е било така. За мен единственият сполучлив е този на Бар Наздраве - Фрейзър.

Не е единствения успешен .... Няколко от спинофите на Закон и Ред също са успешни..

Да не говорим, че SVU е най успешния франчайз на Low and Order, а Маришка Харгитей, въпреки годините си все още е на 2-о място (доскоро беше номер 1) по заплащане сред ТВ актрисите - след София Вергара и наедно с Кейли Куоко от Бинг Бенг.
Criminal Intent също беше много добър, може би повече от оригинала

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   22.10.2013 23:17

Criminal Intent беше най-добрият сериал от всички Law and Order. От друга страна, оригиналният сериал си има своята уникалност в жанра.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   24.10.2013 15:42

Vendome написа:
Criminal Intent беше най-добрият сериал от всички Law and Order. От друга страна, оригиналният сериал си има своята уникалност в жанра.

Доста трудно бих посочил кой е по-добър - оригиналният CI или SVU. Едно е сигурно обаче, двойките Горън-Иймс и Стейблър-Бенсън поне за мене са може би най-великите крими тандеми и ще държат всички останали на дистанция още бая време. Твърдя го, въпреки че съм голям фен на всички серии, както и всички CSI и прочее.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   24.10.2013 16:54

SUBXERO написа:
Vendome написа:

Доста трудно бих посочил кой е по-добър - оригиналният CI или SVU. Едно е сигурно обаче, двойките Горън-Иймс и Стейблър-Бенсън поне за мене са може би най-великите крими тандеми и ще държат всички останали на дистанция още бая време. Твърдя го, въпреки че съм голям фен на всички серии, както и всички CSI и прочее.

Стейблър - Бенсън е абсолютната класика, мене и двата ме кефят, но SVU си остава най-успешния L&O и новите серии също са супер яки, првия плот тая година, двучасовия беше трепач.CI обаче също ми беше много любим. Принципно двата са различни като идея, так, че и съпоставката е трудна. Веселбата беше, когато в една серия събраха героите на SVU и CI да разследват заедно :-D

От CSI старите серии на Маями, като че ли най ми допадаха, макар, че и Ню Йорк си го харесвам

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   24.10.2013 20:55

SUBXERO написа:
Vendome написа:

Твърдо за Горън-Иймс.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   06.12.2013 15:14

Някой следи ли The Walking Dead?

Какво ще кажете за последната серия от първата половина на четвъртия сезон? :razor: :ludnica:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   06.12.2013 15:20

Venabili написа:
Те толкова ясно намекват, че е бащата, че искрено се съмнявам, че това ще се окаже случая. Ама... ще видим. Може и да играят "ние ясно ви го казваме, вие знаете, че това значи, че не е така ама накрая ще се окаже, че е точно това". Поне засега рейтинга изглежда добре, официално е поръчан пълния сезон (22 епизода) - ще видим какво ще се случи оттук насетне... :-)

Е, вече мисля няма никакви съмнения, че точно той е баща и.
Жалко, че и този сезон ще прекъсне за кратко както е американската традиция :uuu: Не знам защо го правят това, направо ме вбесяват.
А сериалчето от серия на серия става все по-добро. Малко са сериалите, които вървят във възходяща градация. И средната му оценка в имдб също расте от серия на серия... :yes:
Лично за мен, това е най-добрия нов сериал.

Интересно ми е какво мислиш за съпругът на Лизи. Тъмна и мътна. Първоначално си мислех, че е някакъв агент на ЦРУ пратен да я шпионира заради Ред (ако ''тези'' (които и да са те, явно са над държавата) ) ако обаче 'те' знаят, че той и е баща или да кажем подозират. Дали обаче не е от онези агенти, които ''спят зимен сън'' докато не бъдат събудение от вълшебната думичка, т.нар. контрол на съзнанието/ума за който доста се говори, но това последното все по-малко ми се вписва.
Много силна 10 серия, първата от две части в сериала досега. :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   08.12.2013 21:09

Я да видим колко от тук ще си признаят - случвало ли ви се е даден сериал, който го следите с интерес, да ви разочарова до голяма степен? Американците имат гадния навик да развалят даден сериал след няколко успешни сезона и да го превръщат в такава боза, от която на човек да му се придрайфа. Не знам колко хора ще се съгласят с мен, но Как се запознах с майка ви в последните 2 години до такава степен взе да пропада, че е все едно дали ще си пуснеш някоя романтична бозица или ще гледаш него. Няма ги вече наистина забавните моменти, има само някакви плоски шеги и излишна драма. Последният сезон удари дъното - в продължение на цял сезон действието се развива в рамките на 56 часа :help: Явно смисълът да го подновят за още един сезон беше да го закопаят съвсем :sick: Ако някой следи Теория за големия взрив моля да сподели дали и той не се е превърнал в поредната сапунка, за да знам дали да го свалям изобщо.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   08.12.2013 22:27

На мен не ми се е случвало. :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   09.12.2013 12:10

IchWill написа:
Я да видим колко от тук ще си признаят - случвало ли ви се е даден сериал, който го следите с интерес, да ви разочарова до голяма степен? Американците имат гадния навик да развалят даден сериал след няколко успешни сезона и да го превръщат в такава боза, от която на човек да му се придрайфа. Не знам колко хора ще се съгласят с мен, но Как се запознах с майка ви в последните 2 години до такава степен взе да пропада, че е все едно дали ще си пуснеш някоя романтична бозица или ще гледаш него. Няма ги вече наистина забавните моменти, има само някакви плоски шеги и излишна драма. Последният сезон удари дъното - в продължение на цял сезон действието се развива в рамките на 56 часа :help: Явно смисълът да го подновят за още един сезон беше да го закопаят съвсем :sick: Ако някой следи Теория за големия взрив моля да сподели дали и той не се е превърнал в поредната сапунка, за да знам дали да го свалям изобщо.

Специално за Big Bang Theory мога да ти кажа да не се притесняваш - още си е на ниво. Аз си го гледам редовно. Иначе много често ми се е случвало това, което казваш. На прима виста се сещам за WEEDS, който почна обещаващо, но някъде след 3ти сезон стана боза, а на 4ти или 5ти май го спрях окончателно.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   10.12.2013 00:56

Напълно съм съгласен - Теория за големия взрив се превръща в абсолютна боза и няма нищо общо с предишните сезони! Вече го гледам "по задължение", да пак си ги има смешните моменти, но не е като преди...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   10.12.2013 01:39

Всъщност като се замисля има един сериал и това е Дневниците на вампира. 5 ия сезон до тук е под всякаква критика.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   12.12.2013 01:29

Diavolo написа:
Е, вече мисля няма никакви съмнения, че точно той е баща и.
Жалко, че и този сезон ще прекъсне за кратко както е американската традиция :uuu: Не знам защо го правят това, направо ме вбесяват.

Какво знаем и не знам за бащата е все още отворена тема - от самото начало се предполага, че е... но все още няма потвърждение (и след като вече беше потвърдено, че ще има втори сезон, може и да не разберем преди края на този сезон.

А за разделените сезони - има поне две причини:
- Много хора гледат телевизия основно зимата - след като ги зарине снега. Те попадат в средата на сериали... и просто ще сменят канала. Затова това е времето на маратони на сериали, специални програми и други подобн.
- Доста хора пътуват или като цяло си намират други занимания за вечерта (семейство и не знам си какво). Половината народ покрай мен се изнася по празници по роднини в другия край на Щатите или на места без телевизия... Ако има нови епизоди през този период, тези хора или ще ги изпуснат или просто ще спрат да гледат сериала... Да не говорим, че вероятността някой да гледа Ред и компания на Коледа например е около нулата... по-скоро хората ще решат да не гледат нищо.
Затова и през зимата всичко замира - с малки изключения. Пак добре, че няма да се завърнат чак през март - че доста сериали имат есенен полусезон септември-началото на декеври и после пролетен - март-май. Пак го докарват на 22-24 епизода, ама изнервят света (Revolution миналата година загуби половината си зрители след като изчезна за 4 месеца...).
А някои канали използват тази пауза за минисерии, повторения на сезона до момента и други начини да накарат хората после да гледат след като се върнат сериалите:)

А иначе - тя тази традиция вече малко няма смисъл с Hulu и с DVR ама.. традиции. А и... има една голяма група от хора, които си гледат телевизия по стария начин (аз сериал навреме не съм гледала от месеци - все на запис или на сайта на телевизията или нещо подобно... но много хора са си пред телевизора в 9, защото тогава е сериала.)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   12.12.2013 01:29

Diavolo написа:
Всъщност като се замисля има един сериал и това е Дневниците на вампира. 5 ия сезон до тук е под всякаква критика.

Той да беше само петия... :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Следваща