● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 26.10.2013 23:42
утре да боднем някой от турция или холандия няма да е лошо, че горчат малко тия пропуски и да направим победата по-сладка, ще стискам палци, че всеки гол е ценен, накрая ако примерно сме равни с някои головата разлика се гледа нали
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 26.10.2013 23:46
Да, при равенство в точките се гледа головата разлика. Иначе не съм оптимист за утрешните мачове. Най-големия шанс за хващане е Галата. Двата холандски ги пиши бегали.
|
|   |
|
 |
|
PEPITO
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 26.10.2013 23:47
Diavolo Пич,за мен си като Буда.Голям стратег и наистина го чувствам вече толкова време и мога да се подпиша и с двете ръце в потвърждение на това.Но даже ТИ не си безпогрешен и нямаш поглед в бъдещето за жалост.Хубаво е да ни държиш в напрежение,но ми излизат пъпки от чувство за отговорност и от съмнения че не съм задоволил високите ти изисквания.Но си викам да се жертвам за отбора-дано бъде оценено.Победата е хубаво чувство и си заслужава жертвите,не е ли така? 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 27.10.2013 00:07
Така е Пепитко  Отбора трябва да е над всичко. Вътрешното его и личната амбиция и инат трябва да се жертват в името на голямата цел! Който иска да се развихря както си знае има една камара индивидуални игри, където да се доказва. Иначе спокс ве, аз така си мрънкам всеки път къде заслужено, къде незаслужено, а и аз лично нямам късмет в тази игра, имам чувството, че някой ме е проклел никога да не я спечеля, може би за да има равновесие в природата заради безчетните ми победи по най-различни форуми и сайтове в индивидуалните игри. Така че може и аз самия да преча със самото си присъствие в отбора. Замислял съм се доста сериозно над тези неща. Та ако не бях доволен от някои хора или от отбора като цяло сега нямаше да сме в същия състав като миналата година. Ти и Ювето сте големи ентусиасти и радвате много.  Дано се намерят още такива като вас, че на играта определено и трябва свежа кръв и живец.
Последна промяна Diavolo на 27.10.2013 00:08, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
PEPITO
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 27.10.2013 00:17
Благодаря за разбирането.Сега ще ти сипя една текила в чаша предназначена за теб...и ще я изпия за твое здраве. 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 27.10.2013 01:07
Честита победа на Зомбитата. И двата мача, които не избих се оказаха гол и бяха фатални. Влезнахме в добра серия напоследък, но отново почваме от начало.
Играхме с повече дубъли защото мачовете така ги виждахме. Ако бяхме хептен ботове щяхме и Дарби да дублираме и сега нямаше да паднеме,но от такива точки файда няма.
Извинявам се на отбора,че ги провалих.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 27.10.2013 01:07, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 27.10.2013 17:43
Мерси. Е, ти пък, всичко друго, но не и 'провалих' Вратарския пост е най-шибан в тази игра и в него има доста доза късмет. Просто както се казва не влезна този път и това е. А и гостуващия отбор си е зависим малко или много и от избора на капитана на домакините.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 27.10.2013 21:40
FT 2-1 всичко си се реши още в събота, както и очаквах. Явно Холандията бе неловима този уикиенд и за домакини и за гости. шибано първенство. Стана качествен мач с равностоен съперник.  п.с. Блу, ако имахте дубъл на Генчлер и на Дарби, щях да избия резняците и Дарби - Бирмингам за сметк на Бреша и Лориен. Щях доста да треперя преди началото на мачовете де, но по принцип най-опасни ми се виждаха: турчолята, дарби - бирмингам и турчолята. Не исках да избивам единични удари само и единствено заради провала с дублите предните два кръга, които решиха всичко.
Последна промяна Diavolo на 27.10.2013 21:41, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "А" Лига, V кръг) | 27.10.2013 21:45
Еми, така е. Едната беда никога не идва сама. Естествено беше мачовете, които съм писъл,че няма да избивам да излязат и двата и да паднеме заради това. По всички закони на Мърфи отнесохме плувката, но и в такова трудно гостуване само един гол не е достатъчен. Писах вече,че аз съм виновен за загубата ни заради слабите ми избивки. На първо четене и двата ви гола бяха там, но на второ отпаднаха поради някакви си мои убеждения,че в заводски мачове немало смисъл да се избива нищо...абе кво да ти обеснявам =))) Успех напред. Имате всички шансове да станете шампиони тоя сезон.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
|