Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:04

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Искане за официално становище!!! 
Автор Съобщение
(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Искане за официално становище!!!   |   25.11.2013 19:06

Stuart написа:
Играч, който получи ЧК, пропуска следващия мач. Това винаги е било така и е меко казано абсурдно точно ти да го оспорваш след повече от десетилетие в тая игра.

И така, след като си поговорихме, поспорихме и прочее, идваме до "официалната " част...

Засега не мога да подам жалба, защото все още никъде не виждам дали съм наказан за предстоящия мач на Орфиците с Плужеците...
Но изхождам от твърденията на Стюарт (цитирано по-горе) и на Мандора (по-рано днес в скайп), че "по правило пропускам следващия мач"...

Значи:
1) Аз твърдя, че съм пропуснал вече 1 мач.
2) Искам точно цитиране на действащо правило, според което Стюарт и Мандор твърдят, че не мога да играя в следващия мач на отбора.
3) Чета правилата, препрочитам ги, трети път ги чета... И питам - освен вас двамата, кой още е в Дисциплинарната Комисия (ДК)?
4) Въпросната ДК ще вземе ли решение по моя случай? И кога ще науча за решението (не за друго, а за да мога да го обжалвам)?
Защото:
"Състезател, получил червен картон, няма право да участва в официални мачове до потвърждаване размера на наказанието му от Дисциплинарната комисия". - това гласят правилата, за тези, които не знаят.

А, да... Има и още едно правило:
"В момента на получаването на червен картон съответният състезател няма право да продължи участието си в мача" - тук разбира се има и друг казус: аз участвал ли съм в мача, след като пуснатия от мен избор-мачове е невалиден... Но дори и да приемем (с всичките условности), че съм се опитал да започна да играя в мача (и псувайки съдията в тунела, той ми е показал ЧК - хич ама не знам възможно ли е това в реалния футбол, ама нали обичаме да теоритизираме), дори да приемем това - следва че според правилото "прекратявам участието си в мача"... И толкова - никъде не пише, че не играя и следващия мач...

И какво излиза - че само ДК може да реши дали играя или не?
Та така - чакам решение на ДК... И мотиви за решението, разбира се... (Ако може - без "те вече изгоряха преди теб други, затова и ти гориш"...) Интересно ще е, защото така и не видях правила, които да дават насока на ДК какво решение да вземе...

П.С. Надявам се, че ДК ще успее да се произнесе преди началото на мача?! Оппа - то всъщност кога започва един мач?!

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за официално становище!!!   |   25.11.2013 19:12

4. Лишаване от състезателни права
В зависимост от натрупаните картони/наказателни точки на състезател се налага наказание лишаване от състезателни права, както следва:
- за 1 среща – при получен червен картон в предходния официален мач или при натрупани 3 жълти картона в рамките на сезона.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Искане за официално становище!!!   |   25.11.2013 19:33

ОК - разбрах. Мерси.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]