Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
Едно дребно казусче (камъче)...
| Автор |
Съобщение |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Едно дребно казусче (камъче)... | 26.11.2013 11:52
Казус не казус - само се палите излишно. Ей, на виж класирането в А група. Какво ти говори? Ей, на Даскала и той се появи във форума може и математически обосновано да ти го обясни. Подобен избор на мачове, подобни диапазони, след натрупване на достатъчно статистическа информация, абсолютно логично нещата са изравнени.
Тва е. Има нещо гнило в ПМЛ, но това определено не са частните казуси за ЧК и наказанията, а нещо много по-дълбоко. Смеем се на Ботърз, за тактиката 1:1, но всички останали сме абсолютни ботове, само диапазона ни е различен 1:0/2:0/2:1 за 1-ци, 2:1/1:1/1:2 при троен мач в гостувания.
Тъй че няма за кво да се хабите в тая насока...
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Едно дребно казусче (камъче)... | 26.11.2013 11:57
Ами виж сега , ти като по грамотен , да беше видял по какъв повод съм го написал , а не да умуваш колко си умен . Не , не си умен и най хубавото нещо което можеше да направиш , е да подадеш оставка . Сега разбирам защо играта е зацикляла на едно място толкова години . С такива като теб , толкова .
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: Едно дребно казусче (камъче)... | 26.11.2013 12:06
Мда, това ще да е, да знаеш... Очаквам и се надявам сега играта да полети на крилата на новото, умното и прогресивното... Аз ще си седя кротко в единия ъгъл и тихичко ще си пия рома...
Ужас, просто ужас... Я кажи за нас простите, некласни аборигени - кой е този толкова скрит повод, поради който си ми написал ТОЧНО това, което още преди да напиша темата вече знаех и бях чул няколко пъти (и отделно, бях помолил да не ми го повтаряте излишно)?!?! Всъщност недей - нЕма сми'... Аз поне не виждам как мога да говоря на български с някой, който явно смята, че си общуваме на патагонски...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Едно дребно казусче (камъче)... | 26.11.2013 12:14
 |  |  |  | alexbg написа: Мда, това ще да е, да знаеш... Очаквам и се надявам сега играта да полети на крилата на новото, умното и прогресивното... Аз ще си седя кротко в единия ъгъл и тихичко ще си пия рома...
Ужас, просто ужас... Я кажи за нас простите, некласни аборигени - кой е този толкова скрит повод, поради който си ми написал ТОЧНО това, което още преди да напиша темата вече знаех и бях чул няколко пъти (и отделно, бях помолил да не ми го повтаряте излишно)?!?! Всъщност недей - нЕма сми'... Аз поне не виждам как мога да говоря на български с някой, който явно смята, че си общуваме на патагонски... |  |  |  |  |
Ами айде прочети го пак , пък дано умната ти главица го проумее  |  |  |  | Гонзо написа: Айде стига драми и стига се вкарвахме в приключения . Сега да променяме правилника , за всеки който е бил в УС , ДК , БКП , ДПС и тн. На Алекс , който много добре знае правилника , ще му кажа : А/Най добрия начин да не получаваш наказание е , да спазваш сроковете . Б/Отборите освен Капитан (мениджър) , има и заместник такъв . С/Като си видял , че си пуснал след срока , защо не си изтри мнението и нямаше да има наказание . Елементарни неща , но по важното е да се вдига шум и да се хвърлят оставки . |  |  |  |  |
|