Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 04:52

Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
шл - 27.11 сряда 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  шл - 27.11 сряда   |   28.11.2013 02:34

* 36 гола или средно на мач по 4.5 гола :outofspace: :-o
от общо осем мача по програма, седем излязоха оувър 3.5, а четири мача оувър 4.5?! :ludnica:
за първи път се регистрираха 4-1 и 2-3 като резултат за този сезон в лигата.
Ех, ако знаех предварително, че така са се наговорили с букитата ама кво да праиш :dunno: :-D
Не знам дали това е рекорд, обзалагам се, че е.

* Байерн Мюнхен вече с рекордните 10 поредни победи в ШЛ. :first: Пеп подобри собствения си рекорд с дрийм тийма на Барса. Според мен ще ги направят минимум 13 с оглед раликата в класите със Сити и предполагаемия лесен съперник за 1/8 финалите

* Реал без Роналдо и с 10 човека като на тренировка си правеха гаргара със смешните турци, които инкасираха общо 10 гола в двата си мача с Реал. Страхотен Иско!

* Уникален гол на бразилеца, Дъглас Коста за 3-0 срещу разочарованието на турнира, Реал Сосиедад. За мен един от головете на сезона! :cheers: :moufan:
Не мога да намеря видео от уникалното му бомба в паяжината от движение и от труден ъгъл, ама сигурно идните дни ще качат.

Яд ме е, че орлите най-вероятно ще отпаднат, но сами са си виновни. А и Олимпиакос също ме кефят де, но исках Бенфика да продължи. Сега дори и да бият резервите на ПСЖ, ако Олимпиакос бие Андерлехт всичко ще е ясно.

Порто също е на път да изхвърчи от надпреварата, което ще е голям удар върху португалския футбол. Зенит бие ли във Виена се класират, но въпросът е дали ще успеят, защото Аустрия навлезна във форма, а и Зенит се мъчи срещу отбори от подобен ранг.

Яд ме е също така, че най-вероятно Шахтьор също ще отпаднат за сметка на нещастниците от Невърхузен, а дано Соседад ги резнат, ама надали...
А защо пък Юнайтед да не полегнат :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: шл - 27.11 сряда   |   28.11.2013 08:01

Юнайтед няма да паднат, защото изпускат първото място. Но и Леверкузен няма да бият в Испания. Най-после ги разкриха.

Най-интересна ще е развръзката в групата на Арсенал/Наполи/Борусия. Дано да няма драми и гостуващите отбори да си вземат мачовете.

Галатасарай-Ювентус е твърда двойка за мен.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: шл - 27.11 сряда   |   28.11.2013 11:48

Hiksa написа:
Юнайтед няма да паднат, защото изпускат първото място. Но и Леверкузен няма да бият в Испания. Най-после ги разкриха.

Най-интересна ще е развръзката в групата на Арсенал/Наполи/Борусия. Дано да няма драми и гостуващите отбори да си вземат мачовете.

Галатасарай-Ювентус е твърда двойка за мен.

Бе не знам колко е твърда тази двойка, но ако Ювентус отпаднат, всички активи на Конте моментално ще се нулират.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]