Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:43

Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 20:39

alessandron написа:

Ако мачът ви е бил двоен (мързи ме да гледам), по формулата имат право на 4 избивки. Трябва да е троен, че да са с три мисля.

Троен е.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 21:22

За да не отварям нова тема, пускам тук официално искане за разглеждане и тълкуване на цялата ситуация около мача CDLM BLUE POWER - THE CURSED. По-долу ще пиша какво точно искам да се разгледа, но като начало ще сведа на вниманието ви още един въпрос. По тази ситуация в момента няма как да се събере ДК, понеже трима от четиримата й членове са страни по казуса (аз, Блуфи + Мандора като съдия). Така че Нера да му мисли какво ще прави. :)

Какво искам да се разгледа:

1. Как така имаме хем начало на ПМЛ срещата в 19:00, хем валиден мач от 16:00? И как така се получава, че имаме мач, върху който не можем да направим избивка (Сент Етиен), при положение че фундамент на играта е, че всяка нападателна прогноза трябва да може да се избива?

2. Е ли вината в ситуацията на организаторите или не е? Съответно подавам официална контестация срещу назначения ми ЖК.

3. На колко избивки имам право, при положение че без Сент Етиен съперникът има 17 валидни нападателни прогнози?

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 22:28

Началото на срещата се определя в четвъртък вечерта при обработване на избора-мачове. Ако след това бъде сменен началният час на номиниран мач, то той се счита за отложен (ако попадне извън диапазона на ПМЛ) или за редовен (ако е в диапазона). И при двата случая, началният час на мача не се променя. Мотивите за това са, че при подобна смяна няма как да бъдем сигурни, че вратарите ще забележат промяната на часа.

И това откога е така? Никога и в нито един правилник не е ставало на въпрос за такова нещо. Пак ли е някое правило в духа на играта? Защото ако е така, тоя дух да го духа. След като има промяна на час на мач, който е в диапазона на ПМЛ-срещата, няма абсолютно никаква причина да не се отбележи от съдията - това не е отложен мач, той е валиден.

Последна промяна alessandron на 01.12.2013 00:07, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 22:31

2/ оставащи 13-17 нападателни прогнози = 3 вратарски избивки

Не виждам на какво основание тогава се дават 4 избивки на противника?
Вината на организаторите си е тяхна, ние какво сме виновни,че ни се правят 4 избивки на 17 прогнози и чисто теоритично противника вижда,че единия мач вече е минал?

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 22:36

Крал Блуфен написа:
2/ оставащи 13-17 нападателни прогнози = 3 вратарски избивки

Не виждам на какво основание тогава се дават 4 избивки на противника?
Вината на организаторите си е тяхна, ние какво сме виновни,че ни се правят 4 избивки на 17 прогнози и чисто теоритично противника вижда,че единия мач вече е минал?

Вратаря на Кърсд няма вина, че се сменя начален час на мач от програмата в петък. Пуснал е преди началния час на вашия ПМЛ мач, така че няма редуциране на избивките, а вие играете с "бонус" неизбит мач.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 22:40

Mandor написа:

Вратаря на Кърсд няма вина, че се сменя начален час на мач от програмата в петък. Пуснал е преди началния час на вашия ПМЛ мач, така че няма редуциране на избивките, а вие играете с "бонус" неизбит мач.

Е тва са пълни глупости. Какъв бонус? Вратаря вижда,че единия мач вече е минал и си избива 4 мача въпреки,че остават 17 валидни прогнози? Вратаря е длъжен да си следи кой мач кога се играе и ако той е с по-ранен час вината трябва да си е негова,че не го е избил ако случайно му вкарат.

След като пише в правилата,че при 17 валидни прогнози следват 3 избивки няма какво да се коментира. Не ме интересува на кой е вината, но със сигурност не е наша! Или ше спазваме правилата или ше си ги тълкуваме както ни изнася...нека да се размереме как ше е!

Последна промяна Крал Блуфен на 30.11.2013 22:41, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 22:52

Вратарят не е длъжен да знае началните часове на всички мачове. Съдията ми е написал, че мачът ни започва в 19:00.

Написаното от Мандора няма да го коментирам отново, понеже общо взето е същото, което си писахме и по-рано. Само ще обърна внимание, че ДК има как да се събере, описано е в правилника на УС.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 22:54

Stuart написа:
Вратарят не е длъжен да знае началните часове на всички мачове. Съдията ми е написал, че мачът ни започва в 19:00.

Написаното от Мандора няма да го коментирам отново, понеже общо взето е същото, което си писахме и по-рано. Само ще обърна внимание, че ДК има как да се събере, описано е в правилника на УС.

Язродем пак ше кажа,че не ме интересува грам на кой е вината. Не може при 17 валидни нападателни прогнози да се правят 4 валидни вратарски избивки.

Написано е в правилата и настоявам те да се спазват, а не да се тълкуват избирателно.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 22:58

Крал Блуфен написа:
Stuart написа:

Язродем пак ше кажа,че не ме интересува грам на кой е вината. Не може при 17 валидни нападателни прогнози да се правят 4 валидни вратарски избивки.

Написано е в правилата и настоявам те да се спазват, а не да се тълкуват избирателно.

Ами аз нямам нищо против да са 3 избивки. Имам против тоя картон, дето ми го е сложил Мандора. Събира се ДК и решава кое и как.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 23:03

Stuart написа:

Ами аз нямам нищо против да са 3 избивки. Имам против тоя картон, дето ми го е сложил Мандора. Събира се ДК и решава кое и как.[/quote]

Не мисля,че точно 3:1 ше излезе тоя мач (по скоро 3:0, което ние нямаме), но въпроса е изцяло принципен. Не знам дали като си пускал си знаел,че мача вече е свършил, но след като при 17 нападателни прогнози се присъждат 3 избивки това трябва да се спазва. Такива глупости дето Мандора е писал,че видите ли ранния мач се явявал "бонус" за нашия отбор дори не искам и да ги коментирам!

Вече за картона ти не мога да взема отношение в моемнта, трябва да прочета правилата ако изобщо е упоменат такъв случай, но ако за редакция след 15 мин се дава картон значи правилно е отсъден. Нека наистина ДЦ гласува и реши, но по въпроса с избивките съм шокиран,че изобщо се дискутира какво да се прави. :helpless:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 23:07

За редактиране след 15-минутния срок се дава ЖК, освен ако не е по вина на организаторите. Писал съм защо според мен е по вина на организаторите, Мандора е писал защо според него не е.

А за избивките буквата е, че правилото се отнася за пускане след началото на мача. Тука имаме пускане преди формалното начало на мача (19:00). Изобщо, явно ще се замерваме с тирета от правилника отново.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 23:11

Блюфка , хем така сте се насрали , че не виждам какво се обясняваш ? Гледай си Лески и се забавлявай и остави вратаря ни да избива как си иска!

Само сър-ове ....

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 23:13

Мандоре , а ти какво искаш от нас ? Не виждаш ли, че едвам успяваме да пуснем прогнози ... ти искаш да ни прогониш от тук ли ?

Само сър-ове ....

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 23:15

qUeStIoN написа:
Блюфка , хем така сте се насрали , че не виждам какво се обясняваш ? Гледай си Лески и се забавлявай и остави вратаря ни да избива как си иска!

абе некой със сигурност се е насрал тоя мач ама май не сме ние =))

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   30.11.2013 23:39

Мощен кур за путките от НАК, които изпуснаха да вкарат за 3-1 накрая и ги изравниха от дузпа.

Не върви срещу Курск. Миналата година с дузпа, сега с човек повече и не става...дано утре изравниме поне. :uuu:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 00:30

Какво сте направили тука, бе :laugh:
айде го изнесете това питане за ДК някъде на видно място, че аз съвсем случайно цъкнах на вашия мач и го видях. Уф, ще трябва и да чета как да допълня ДК :laugh:
големи сте маскари, значи,само създавате некви казуси :Р

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 02:52

0-1 на полувремето! Крив гол се получи в Холандия - избирах мача за над 3.5 гола и то така се получи,но малшанс,че баш на тоя мач Курск имаха 2:2, а не на другия.

От 3те ни изминали атаки можеме да съжаляваме най-много за Селта,че се изсилиха с един гол повече както и за Ст. Етиен,че се развкарваха излишно. Цволе също до последно чакахме 2:1, но не стана. Утре имаме 5 атаки срещу 2 на противника и 2 ПСУ-та. Ако не вкараме никъде просто не заслужаваме нищо в тоя мач.

Очаквам и адекватно становище на Федерацията по казуса с избивките на Stuart. Предупреждавам,че ако 4тата избивка на Витес се зачете против всякакви правила няма да оставим нещата така! :thanks: :major:

Последна промяна Крал Блуфен на 01.12.2013 02:52, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 04:21

Впрочем, и аз предупреждавам същото, ако жълтият картон остане. :clown: :razor: :censored:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 12:04

Крал Блуфен написа:
Очаквам и адекватно становище на Федерацията по казуса с избивките на Stuart. Предупреждавам,че ако 4тата избивка на Витес се зачете против всякакви правила няма да оставим нещата така!

Stuart написа:
Впрочем, и аз предупреждавам същото, ако жълтият картон остане. :clown: :razor: :censored:

А аз предупреждавам и двама ви , че ще си взема биричка и ще следя нещата изкъсо , случващи се в този мач :pukanki:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 12:46

Значи всички могат да се считат за предупредени!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща