Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 23:43

Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 13:46

Крал Блуфен написа:
Значи всички могат да се считат за предупредени!

Или заплашени ;-)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 16:28

Аз не заплашвам, най-малко пък Блуфи, който в случая е също толкова потърпевш от съдийския произвол в тази игра! :major:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 17:42

Ето, някои хора се оплакват от късмета. Блуфи и той нареди зверски Бреда, обаче кво се случва след това - Бетис ни бяга в 90+, Тюн мега пропуск от наша страна + греда за Лозана в последната минута. Така че нещата винаги се уравновесяват. В случая в същия мач, понякога в следващия, но винаги се уравновесяват. Пък нека на някои само фортуна им е виновна. ;)

Последна промяна Stuart на 01.12.2013 17:43, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:20

Крал Блуфен написа:

Не мисля,че точно 3:1 ше излезе тоя мач (по скоро 3:0, което ние нямаме), но въпроса е изцяло принципен.

Еми какво да говориме просто? На Курск им излиза някакъв нереален гол на Бреда в 90+, a на нас сега ни бeга Витесе в 92рата точно с резултата, който написах,че нямаме.

Тая игра наистина не си заслужава нито времето, нито усилията, нито нищо.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 01.12.2013 18:22, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:22

Stuart написа:
Ето, някои хора се оплакват от късмета. Блуфи и той нареди зверски Бреда, обаче кво се случва след това - Бетис ни бяга в 90+, Тюн мега пропуск от наша страна + греда за Лозана в последната минута. Така че нещата винаги се уравновесяват. В случая в същия мач, понякога в следващия, но винаги се уравновесяват. Пък нека на някои само фортуна им е виновна. ;)

коментирай нашите 4 греди и къде е компенсацията тук? може би в отложения мач, за да не загубим с 0-4 :outofspace: :-D :dunno:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:36

Diavolo написа:
Stuart написа:

коментирай нашите 4 греди и къде е компенсацията тук? може би в отложения мач, за да не загубим с 0-4 :outofspace: :-D :dunno:

Вас не ви следя, така че не мога да коментирам. Писал съм "понякога в следващия мач". И дай да не си говорим за греди, щото точно годината, когато влязохме отново в А (2011/12) бяхме твърдо начело по греди. Обаче се класирахме, а и не си спомням да сме ревали всеки мач.

Крал Блуфен написа:
Крал Блуфен написа:

Не мисля,че точно 3:1 ше излезе тоя мач (по скоро 3:0, което ние нямаме), но въпроса е изцяло принципен.

Еми какво да говориме просто? На Курск им излиза някакъв нереален гол на Бреда в 90+, a на нас сега ни бeга Витесе в 92рата точно с резултата, който написах,че нямаме.

По-добре, че го нямахте 3:0 (вместо 3:1), щото вервай ми - точно това щеше да ми е добавената 4-та избивка. И тогава не знам вече какъв щеше да е скандалът. :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:39

Stuart написа:
И дай да не си говорим за греди, щото точно годината, когато влязохме отново в А (2011/12) бяхме твърдо начело по греди. Обаче се класирахме, а и не си спомням да сме ревали всеки мач.

хохо, именно защото не ни следите ще ядете всеки мач срещу нас дебелия :devil:

а относно гредите в исторически план едва ли има отбор, който да е по-голям карък от нас в това отношение. Сещам се само за блутата и род. :uuu:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:41

То на вас това ви е утехата - че биете грандовете. Същи говеда. :cow:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 19:16

Stuart написа:

Лозана не знам, кога си го загледал, но при 2-0 изпуснаха Тун изпуснаха няколко чисти положения включително и греда - един остана сам срещу вратаря и пропусна така,че тоя мач трябваше да е излетял много преди гредата за Лозана.

Падаме заради гол в продължението - тва е. Пореден мач, в който не ни върви. След като миналата седмица надиграхме противника, но взехме само хикс сега отново губиме важни точки.

Не казвам,че само шанса ни е виновен, но в случая тва са фактите. Нашия холандски мач бега в продължението, а вашия излиза тогава. Бетис и Райо ви го дадох за над 3.5 гола...ако го очаквах 1:0/2:1 щях да си го дам за нас.

Наша си е и вината,че на Витес нямаме 3:0/3:1 - пак ше кажа,че нема мач на тия дето да не са вкарали в продължението. Още като видях прогнозите ни ми беше ясно,че мача ше е точно тва дето нямаме 3:0 и дори го написах по-горе. Ако го беше избил просто нямаше да се зачете то е повече от ясно =)

Нейсе. Честита победа. Тоя мач доказва,че каквито и да било разбори и дискусии за мачовете в тая игра са абсолютно излишни. Пускаш там с 2,3 квото си искаш и си биеш. Никъв проблем!

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 19:24

Е, каква победа бе. Вие имате още 2 мача + ПСУ. :)

Що касае Витес - при 3:0/3:1 не знам какво щях да избия, но при 2:0/3:0 със сигурност 3:0 и независимо дали се зачете или не - щеше да има скандал, факт. :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THE CURSED ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 19:31

Stuart написа:
Е, каква победа бе. Вие имате още 2 мача + ПСУ. :)

Що касае Витес - при 3:0/3:1 не знам какво щях да избия, но при 2:0/3:0 със сигурност 3:0 и независимо дали се зачете или не - щеше да има скандал, факт. :)

След вашия гол, след нашта греда...тоя филм е ясен. Гледал съм го много пъти и свършва винаги по един и същи начин - оставаме с пранзи ръце! И 20 мача да имахме до края все тая...най-много да подобриме рекорда на Зомбитата за греди в един мач =)

Вече отдавна не се нервирам излишно заради случващото се в ПМЛ...единственото, за което ме е яд е,че в 89 тата мин не сложих на коефициент 5.50 за гол на мача на Витес. И то не сложих щото не съм вкарвал пари в сметката ми в последно време. Иначе със сигурност щех да тресна едни 200-300 евра защото ми беше ясно какво ше последва.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3