Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 01:56

Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг) 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 16:56

Не ми се рови, но веднага ти казвам Нордселанд, щото ни тече в момента. Последните две години шампион и втори, тая година първи над чертата в битка за оцеляване.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 17:00

alessandron написа:
Добре бе, Момчи, айде кажи ти тогава какво трябва да се избира, та да "не куца играта"? Абе много сте ми чудни тия хора, дето се оплаквате от ботските диапазони - който иска игра с много и красиви голове, взема една топка, събира другарите и айде на кварталното игрище или в някоя зала. Кой си дава мачове, за да прогнозира 5:0, 6:3 и т.н.? Колко често излизат тези резултати? Колко често се хващат?

Проблема е че нещата са супер изравнени. Като измисля нещо ще пиша.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 17:30

Diavolo написа:
Ами аз за друго не се сещам
обясни ми къде другаде един отбор станал шампион в следващия сезон изпада или е близко до изпадане. Ако не се лъжа това е ставало 3 пъти в историята, не мога да кажа с точност. Или отбор завършил на 2 място, бил близко до титлата в следващия сезон прави същото упражнение. Къде го има това в индивидуалните игри или пък в реалния футбол.
Състава е същия, тактиката е същата, но нещата изобщо не се получават.

Оооо.... за второто пак се изложи... Валките ставаха шампиони 3 поредни сезона... Синята Лавина също направиха поредни сериозни сезони в челото на класирането... В момента ние изпуснахме титлата миналата година, а сега (до този момент) се борим за първото място... Така че... тук определено не си прав...

А за това как си станал шампион, а после си близо да изпадането... стига ти само на един или двама от отбора да не им обръзне играта и да отбиват номера... и си приключен... същото е в индивидуалните игри, а с реален футбол как може въобще да се правят аналогии при положение, че нещата нямат нищо общо... И отново мога да ти дам пример с Крива Нива, когато станахме шампиони отделях доста време на играта като капитан и към всеки мач се похдождаше индивидуално, спрямо съперника и спрямо кръга с реални мачове. След това си надръгнах крастата, както се казва и следващите сезони нормално да не бъдат толкова добри и имаше спад, който се дължеше най-вече на мен... така сменихме и капитаните и сега отново има възход, защото Оейзис също подхожда много отговорно към нещата...

Последна промяна LaVilla на 01.12.2013 17:35, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 17:36

моля?
точно за вас съм писал и за лавината, чел ли си изобщо?
валките в далечното минало, когато нямаше вратари и триплираха с 1-1 като гости.
но да валките са единствената класа в играта в истинския смисъл на думата, там обаче работеха с некви формули и всичко беше математика и вероятности. аз винаги съм разчитал само и единствено на знанията си относно отборите, защото гледам твърде много футбол и спорт като цяло. да, следя статистики, баланси и коефициенти, но преди всичко решаващо е набюдението над самите отбори. само със сухи цифри не боравя.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 17:37

LaVilla написа:
Diavolo написа:
Ами аз за друго не се сещам
обясни ми къде другаде един отбор станал шампион в следващия сезон изпада или е близко до изпадане. Ако не се лъжа това е ставало 3 пъти в историята, не мога да кажа с точност. Или отбор завършил на 2 място, бил близко до титлата в следващия сезон прави същото упражнение. Къде го има това в индивидуалните игри или пък в реалния футбол.
Състава е същия, тактиката е същата, но нещата изобщо не се получават.

Оооо.... за второто пак се изложи... Валките ставаха шампиони 3 поредни сезона... Синята Лавина също направиха поредни сериозни сезони в челото на класирането... В момента ние изпуснахме титлата миналата година, а сега (до този момент) се борим за първото място... Така че... тук определено не си прав...

А за това как си станал шампион, а после си близо да изпадането... стига ти само на един или двама от отбора да не им обръзне играта и да отбиват номера... и си приключен... същото е в индивидуалните игри, а с реален футбол как може въобще да се правят аналогии при положение, че нещата нямат нищо общо... И отново мога да ти дам пример с Крива Нива, когато станахме шампиони отделях доста време на играта като капитан и към всеки мач се похдождаше индивидуално, спрямо съперника и спрямо кръга с реални мачове. След това си надръгнах крастата, както се казва и следващите сезони нормално да не бъдат толкова добри и имаше спад, който се дължеше най-вече на мен... така сменихме и капитаните и сега отново има възход, защото Оейзис също подхожда много отговорно към нещата...

добре, добре разбрах, че сте вся и всьо и разбирате повече от простосмъртните, ще видиме нататък, а напролет има още един мач.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 17:39

и според мен това са глупости. винаги се играе за победа и отговорно. всеки който твърди противното лъже. сега понеже не ви се получаваха нещата доста години и хайде не сте отнасяли сериозно. сега изведнъж пак сте сериозни.
тия ги разправяй на някой друг.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 17:51

Diavolo написа:
и според мен това са глупости. винаги се играе за победа и отговорно. всеки който твърди противното лъже. сега понеже не ви се получаваха нещата доста години и хайде не сте отнасяли сериозно. сега изведнъж пак сте сериозни.

Аз говоря за себе си... Когато реално "кипях" в играта и приемах нещата с голяма доза ентусиазъм станахме шампиони... станах голмайстор, но реално хабих много време и нерви за това... Сега същото го прави и Оейзис и се движим добре. След като го направихме (преди доста години вече) ентусиазма ми падна и това повлия на резултатите. Сега също си признавам, че времето, което отделям на играта в сравнение с тогава е 1 към 10... и естествено играта ми е доста слаба, защото не гледам чак толкова детайлно нещата... Аз съдя по себе си... и съм си направил необходимите изводи за играта (доста години се натрупаха вече).

Освен това въобще не смятам, че сме вся и всьо... До голяма степен тази игра зависи от капитана... Другите (в по-голямата си част) го следват, ако разбира се не правят екстравагантни прогнози... Купите и титлите се печелят от капитаните... Това е... Слаб отбор е равен на слаб капитан

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:11

Diavolo написа:
сега понеже не ви се получаваха нещата доста години и хайде не сте отнасяли сериозно. сега изведнъж пак сте сериозни.

Доста години??? Та ние за десетина години в играта имаме два слаби сезона - този, в който изпаднахме и следващия в Б група... без да съм си правил труда да проверявам, но във всички останали (така поне мисля) винаги сме завършвали най-малко в първата петица на класирането на няколко точки зад лидерите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:14

Ама ти да не намекваш, че сме слаб отбор, харалампи?
Постоянно сме в А група без един сезон и 4 сме били в спора за първото място, само два пъти сме били намешани в борбата за оцеляване за толкова години.
В нашия отбор всичките до един са уникални майстори на прогнозата и това, че засега не се получават нещата наистина е абсурдно.
Понякога е хубаво да си малко по-скромен, особено когато побеждаваш категорично, защото всичко се връща.
Освен това отбора ни е пълен с ентусиасти, които обичат играта и малко от малко разнообразяват скуката тук с по 4 мнения на тема.
И въпреки третата ви поредна победа над нас си оставате в исторически план един от най-удобните ни отбори.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:15

LaVilla написа:
Diavolo написа:
сега понеже не ви се получаваха нещата доста години и хайде не сте отнасяли сериозно. сега изведнъж пак сте сериозни.

Доста години??? Та ние за десетина години в играта имаме два слаби сезона - този, в който изпаднахме и следващия в Б група... без да съм си правил труда да проверявам, но във всички останали (така поне мисля) винаги сме завършвали най-малко в първата петица на класирането на няколко точки зад лидерите.

казах, че вие и лавината сте някакъв белег за класа, каквото и да значи това. чети по-внимателно преди да ме цитираш.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:18

Diavolo написа:
Ама ти да не намекваш, че сме слаб отбор, харалампи?
Постоянно сме в А група без един сезон и 4 сме били в спора за първото място, само два пъти сме били намешани в борбата за оцеляване за толкова години.
В нашия отбор всичките до един са уникални майстори на прогнозата и това, че засега не се получават нещата наистина е абсурдно.
Понякога е хубаво да си малко по-скромен, особено когато побеждаваш категорично, защото всичко се връща.
Освен това отбора ни е пълен с ентусиасти, които обичат играта и малко от малко разнообразяват скуката тук с по 4 мнения на тема.
И въпреки третата ви поредна победа над нас си оставате в исторически план един от най-удобните ни отбори.

Ти пък къде видя да коментирам вашия отбор...? Мисля, че дискусията започна като цяло за играта и моите мнения тук са за това без да говоря за конкретика с изключение на личните примери, които давам... Въобще не говоря конкретно за този мач, а далеч по-глобално за играта като организация

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:19

още една греда с витеса фогела направи хетрик от греди, това сигурно е някакъв рекорд бах му майката :ludnica:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:20

4 греди :-x :-x :-x

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:23

Diavolo написа:
4 греди :-x :-x :-x

тия греди поне показват че си ни дал добри мачове, просто карък, другия път предполагам че няма да стане така, но в тая нелогична игра пак не е сигурно, всичко е на късмет

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:25

Няма мач на Витесе, който да съм гледал и да не са вкарали в продължението. Ше стискам палци и на краката да не станат шампиони тия мръсни путки!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 18:30

juve написа:
още една греда с витеса фогела направи хетрик от греди, това сигурно е някакъв рекорд бах му майката :ludnica:

Жалко, че не сме играли Аякс 0-3, което си е пропуск... :-D :-P
сега щяхме да имаме рекордните 5 греди в един мач, което щеше да е безпрецедентно постижение. :rofl: :ludnica:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 19:55

Мдам, а сега за капак гола на сезона няма да се зачете
гаргарата с играта е пълна :dunno: :uuu:

Апелирам, Шифтъра да включи като номинация шедьовъра на Моандър, Йънг Бойс - Базел 2-2, всичко останало е... :censored:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 19:59

Ето го и най-новия виц.
защо няма греда след гол в 90 мин на Йънг Бойс - Базел?
Ами защото мача е анулиран и не се зачита за официалната статистика. :rofl:

Последна промяна Diavolo на 01.12.2013 19:59, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 20:17

Определено влизате в топ каръците на ПМЛ с този мач. :fatal: :fatal: :fatal:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - КРИВА НИВА ● (ПМЛ "А" Лига, IX кръг)   |   01.12.2013 22:31

Ебати развоя на туй дерби. Отдавна не съм се кефил така. ГУСТО МАЙНА! За един сватба, за друг... мотика! :thanks: фо зи атеншн.

:kn: :kn: :kn:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3