Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 11:52

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   15.10.2012 21:40

Ето,че още от понеделник най-върлите МИЛИОНЕРСКИ фенове от Богота тръгнаха към Стария Дъб и подгряват подобаващо:

http://www.youtube.com/watch?v=qilH5G-Jzxk

От ръководството на CDLM BP ще поискаме ЦЯЛАТА ВИП ложа на стадиона на мечките и целия Сектор А за постоянната група момчета с черни дрехи, слушалки в ушите, бинокли и маркови дрехи Miguel Caballero (Moda y Seguridad personalizada)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 15.10.2012 21:40, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   16.10.2012 15:35

Нямаме вип ложа, по всяка вероятност ще сте на тревата зад едната врата, където в бъдеще ще се издигнем трибуната за гости. Ако това не ви харесва вариант е също да гледате мача в интернет, сртийм ще качим на сайта ни.
Като цяло малко свалете настроението, че като ви бием ще ви е много тъпо. :-D

(Arlito)

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   16.10.2012 16:02

Е кой ги лицензира тия стадиони? :-? Личи си че за федералния отбор важат други правила! :bear:

(The Grizzlies)

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   16.10.2012 16:05

Е все пак да си имаме уважението отбор сме на по малко от година и все пак не сме в "елита" т.н А лига, в "Б" не са толкова строги лицензионните правила.
Догодина като сме в "А" стадиона вече ще е със завършени 4 трибуни изчакайте малко де!!!!! 8-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   16.10.2012 18:34

Личи си,че си новак в играта защото щеше добре да знаеш,че нивото в Б група е по-високо от това в А. Следователно критериите за лиценз в "Б" би трябвало да са по-строги и да не се допускат стадиони без ужасно лъскави ВИП и УЛТРАВИП ложи, без паркоместа на ПЪРВА ЛИНИЯ за МПС-та в чието малко паспортче на немски език е отбелязано: gepanzert и без специално издигнати кули, от които денонощно да има хора с бинокли, които да следят за подозрителна дейност около стадиона, когато на него гостуват
CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS BLUE POWER

Хубаво е,че таите надежди за по-достойно представяне от 4-1 в последната ни среща или дори се надявате на нечовешки късмет отново за да стигнете до хикс, но ще те разочаровам. Ние сме КРАЛЕ на Латиноамерикански потоци и не случайно там ще се реши мача - на наша територия дори и като гостуваме :first:

Оставям ти една ужасно важна тема за размисъл преди срещата ако случайно не си се сетил все още за кое сещане иде реч ако се сещаш.

http://www.youtube.com/watch?v=4NagNNltckg

Последна промяна Крал Блуфен на 16.10.2012 18:39, променена общо 4 пъти

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   16.10.2012 20:04

Аз все още съм твърдо против такива спаринг срещи!
Само се разконцентрирваме и се занимаваме с глупости ...

Все пак за протокола да видят ТЕ с кои фланелки загряваме НИЕ на селското стадионче пред 150 човека от които НИТО ЕДИН милионер или поне следвал и изучавал идеите на Мишка Япончик!!!

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1114_n.jpg

(The Grizzlies)

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   16.10.2012 20:18

Крал Блуфен написа:
Хубаво е,че таите надежди за по-достойно представяне от 4-1 в последната ни среща или дори се надявате на нечовешки късмет отново за да стигнете до хикс, но ще те разочаровам.

Ся верно, че спаси 1-2 дузпички обаче за този мач не си прави илюзиите, категорично губите, върти ми се нещо като 2:0 или 3:1

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   16.10.2012 22:56

Prototype_Iblis написа:
Крал Блуфен написа:
Хубаво е,че таите надежди за по-достойно представяне от 4-1 в последната ни среща или дори се надявате на нечовешки късмет отново за да стигнете до хикс, но ще те разочаровам.

Ся верно, че спаси 1-2 дузпички обаче за този мач не си прави илюзиите, категорично губите, върти ми се нещо като 2:0 или 3:1

ТРИ дузпи да сме точни - и като сложиме и Англия- Сан Марино, която още преди да е почнал мача беше ясно,че няма как да влезе нагледно ви показах,че имате още много да се учите от УЛТРАВИПА :celebrate:

(The Grizzlies)

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   16.10.2012 23:56

Добре де три дузпи. :besnyo:

Ся я ми кажи случайно да видя коеф. за Х при 4-0 за Германия, просто ми е любопитно.
Аз както знаеш образно казано печеля само от овърите на Барса и Реал, всичко друго е :stop: обаче това Гер-Шве Х си го мислех като вариант, естествено не и при 4-0.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   17.10.2012 18:15

Prototype_Iblis написа:
Добре де три дузпи. :besnyo:

Ся я ми кажи случайно да видя коеф. за Х при 4-0 за Германия, просто ми е любопитно.
Аз както знаеш образно казано печеля само от овърите на Барса и Реал, всичко друго е :stop: обаче това Гер-Шве Х си го мислех като вариант, естествено не и при 4-0.

Крал Блуфен не се интересува от знаци освен когато те не касаят поредната протоколна и лишена от интрига победа на най-голямия гранд в съвременна латинска Америка - CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS от Богота! Относно въпросната издънка на каските бях сигурен още при 4-1,че ше се вкарат още голове до края. Голове и корнери - това е букварът за успех на всеки тарикат! :bluefan: :bluefan: :bluefan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: [S12W02M07] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER   |   18.10.2012 22:41

Настроението в лагера на CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS преди мача е в следния дух:

http://www.youtube.com/watch?v=UmUGZ2Mow0M&feature=related

Последна промяна Крал Блуфен на 18.10.2012 22:41, променена общо 1 път

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   19.10.2012 03:08

БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   20.10.2012 01:00

Противника е играл обратни знаци половината си мачове. На човек жал да му стане да ги бие с повече от 2-3 гола :whistle:

Играли ми 3 пъти загуба на САНТОС ЛАГУНА. На САНТОС ЛАГУНА? :safin: :safin: :petku: :petku: :nmr: :bear:

(The Grizzlies)

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   20.10.2012 11:03

Крал Блуфен написа:

Играли ми 3 пъти загуба на САНТОС ЛАГУНА. На САНТОС ЛАГУНА? :safin: :safin: :petku: :petku: :nmr: :bear:

И когато Сантос Лагуна загуби какво ще кажеш ?? :tomate: :90:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 00:15

Гооооооооооооооооооооооооооооооооооо
оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
оооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
оооооооооооооооооооооооооооооооооооо
оооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ооооооооооооооооооооооооооооооооооооол

УНИОН САНТА ФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :celebrate:

Напълно очаквано МИЛИОНЕРИТЕ откриват головата си сметка в първенството с гол в Аржентина. И то в 91вата мин! Върнахме им го за ония смешен гол с Фулъм миналата седмица с истински шедьовър! Браво на Рогача!!!

VAMOS!!!!!!! CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS!!!!

Последна промяна Крал Блуфен на 21.10.2012 00:18, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 00:22

рутинен гол на професионалист, нищо необикновенно

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 00:25

stg написа:
рутинен гол на професионалист, нищо необикновенно

Евала майсторе! Надето залъга слисания вратар на мечките с ловък финт и на тебе не ти остана друго освен да забодеш топката в мрежата!

Утре ги довършваме :dragon:

(The Grizzlies)

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 00:57

Не се радвай, чак толкова тая вечер пък и утре още има мачове.

Мен обаче в момента много повече ме вълнува дали това по долу наистина ти си го казал, ако да ЕВАЛА брат изкарах си залозите до нова година на Ла Kоруня - Барса, почнах го от овър и после залог след всеки гол. Ще каже човек, че бех стиснал златната рибка за мъдурите и оная вкарваше гол след гол само и само да я пусна.

alessandron написа:
falkenbach написа:
ебати ташака, отиде ми тотото днеска

Еми след 4:0 що не почна да играеш лайв - над 4,5, над 5,5, над 6,5 ... КРАЛЯ колко пъти е казвал, че така прави - хич и не се учиш 8-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 01:00

Prototype_Iblis написа:
Не се радвай, чак толкова тая вечер пък и утре още има мачове.

Мен обаче в момента много повече ме вълнува дали това по долу наистина ти си го казал, ако да ЕВАЛА брат изкарах си залозите до нова година на Ла Kоруня - Барса, почнах го от овър и после залог след всеки гол. Ще каже човек, че бех стиснал златната рибка за мъдурите и оная вкарваше гол след гол само и само да я пусна.

alessandron написа:
falkenbach написа:
ебати ташака, отиде ми тотото днеска

Еми след 4:0 що не почна да играеш лайв - над 4,5, над 5,5, над 6,5 ... КРАЛЯ колко пъти е казвал, че така прави - хич и не се учиш 8-)

Изнасяме ви лекция показно ако се сещаш. А за головете на Барса и Депортиво и аз се облажих още от 1вото по-сериозно и вече от лакомия второто. Ше се научиш :first:

(The Grizzlies)

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, І кръг)   |   21.10.2012 01:11

Около 2:20 като свърши Гремио - Коритиба очаквай изравняване. :-D :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща