Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:52

Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Фенски тръст за Левски 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   04.12.2013 15:27

Много добре говорите момчета, поздравления ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   04.12.2013 23:16

bai Momchil написа:
Крал Блуфен написа:
Balleta написа:

то и да ви видим щото ще ви познаем :-D виж Блуфена сигурно не може да се сбърка ... ако е бил там :-D

Направи ми лошо впечатление един програмист, който ужасно гордо взе микрофона и каза,че работи в HP все едно казва,че е отрязал ушите на половин София.

От това което гледах, тоя беше най-малоумният на тази сбирка :laugh:

Иначе евала на Вендома - респектираше отвсякъде :rofl:

бтв. Кой е четвъртият? :help:

Не ти разбирам иронията, ама важното е ти да си я схващаш. На "нелепата" сбирка поне не мислим за лицензи на отбори от Сопот.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   04.12.2013 23:26

Vendome написа:

Не ти разбирам иронията, ама важното е ти да си я схващаш. На "нелепата" сбирка поне не мислим за лицензи на отбори от Сопот.

Няма ирония. Ся като гледам поста може би грешната емотиконка съм сложил и от там ти идва грешното впечетление. Както и да е - дано не ви се налага да дискутирате чий лиценз да използвате.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 11:10

goro_levskara написа:
Бих искал само да вметна, че въпросния автомонтьор е един от най-истинските Левскари в България. Бай Любаци е един от основателите на оня истинския Запад, който беше създаден преди толкова години и който няма нищо общо с този в момента. Чест му прави, че след изкарана много тежка болест продължава да ходи на мачове и да учавства в такива каузи. Дали е изпил 20, или 50 бири няма никакво значение. Бъдете сигурни, че ще даде и последния си лев за Левски, правил го е многократно и ще продължава да го прави.

Жорка, тука не става дума кой е по-по-най левскар. Дайте да гледаме реално на нещата. Наскоро Митко Байлов - говорителя на НФК ми каза,че от около 3000 регистрирани члена за тая година членския внос са си платили 18 човека.
Не го питах в какъв размер е ама сигурно е нещо от рода на 20-50лв.
В тръста има 500 човека...да станеме 1000 по некое време, макс 2000. С 20лв на година ше събереме колосалната сума от 40 000лв.

Васко хубаво казва,че тия пари можело да отидат за стипендия на некое дете обаче аз лично не виждам кой знае какъв смисъл в тва. Най-много да произведеме поредния Сърмов, поредния Хичо, поредния Балтанов. 250к евро обезщетение трудно ше ти даде някой за такива играчи. Тука от няколко месеца всичкис е прехласвате по Вутов, който освен на Любимец на друг не е вкарвал гол, а отделно е един от най-грубите играчи в А група и само детския му вид го спасяваше от изгонване поне в 2-3 мача до сега.

Ходете вижте в Холандия кво става...такива Вутовци на 17-18 г играят по 90 мин,че и по 2 мача на седмица!

Та идеята ми е,че без да сме събрали някаква по-сериозна сума не правиме нищо, а с 20лв на година тва нема да стане щото няма да имаме 1 000 000 членове и за тва съм съгласен с предложението на Фалк и на другите, които се изказаха за по-висок членски внос.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 11:31

Крал Блуфен написа:
.............. и за тва съм съгласен с предложението на Фалк и на другите, които се изказаха за по-висок членски внос.

Това не може да се реализира в България. Колко са хората, които ще дават повече от 20.00 BGN? Българинът е скъперник, дори да има възможност, обмисля 100 пъти една идея и е нерешителен.

Общо взето този Тръст (ако съм разбрал правилно идеята с кратко четене) ще трябва да обхване хиляди, даже десетки хиляди.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 12:46

Крал Блуфен написа:
Наскоро Митко Байлов - говорителя на НФК ми каза,че от около 3000 регистрирани члена за тая година членския внос са си платили 18 човека.
Не го питах в какъв размер е ама сигурно е нещо от рода на 20-50лв.
В тръста има 500 човека...да станеме 1000 по некое време, макс 2000. С 20лв на година ше събереме колосалната сума от 40 000лв.

Васко хубаво казва,че тия пари можело да отидат за стипендия на некое дете обаче аз лично не виждам кой знае какъв смисъл в тва. Най-много да произведеме поредния Сърмов, поредния Хичо, поредния Балтанов. 250к евро обезщетение трудно ше ти даде някой за такива играчи.

Та идеята ми е,че без да сме събрали някаква по-сериозна сума не правиме нищо, а с 20лв на година тва нема да стане щото няма да имаме 1 000 000 членове и за тва съм съгласен с предложението на Фалк и на другите, които се изказаха за по-висок членски внос.

Точно това исках да им кажа, че ако искаме да имаме влияние, сметките са необходими. Трябва да ни е ясна каква е целта. Ако целите са ни големи.
То ще трябва да събираме големи суми. За съжаление доста хора си мислят, че като се сложи минимум от 20 лв. то ще има такива, които видиш ли ще дадат по 500-1000 лв и ще са ок, да имат равен глас с тея дето дават по 20 лв. Да ама това не е така. По принцип би било яко, но действителността не е такава. Затова нека си гарантираме минимум. А тоя минимум трябва да е поне 200 000 на сезон. Това значат 10 000 хиляди по 20 лв, 5000 по 40 лв, 2500 по 80 лв или за мен най-постижимото - 2000 човека по 100 лв. Освен това като сложиш по-висок минимум, хората, които биха вкарали повече пари (примерно 500-1000-2000 лв) ще са по-склонни да ги дадат, отколкото когато минимума е 20 лв. Супер логично, но нз защо някои хора не могат да си ги направят тея елементарни сметки.

Взех да обработвам едни анкети в нас, като гледам нагласите май ще се стигне до някакъв компромис от 50 лв на година, което кажи речи ще събираме по макс 100 000 лв на година, което е колкото да поддържаме високо ниво на школата + добиване на популярност.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 12:51

falkenbach написа:
Точно това исках да им кажа, че ако искаме да имаме влияние, сметките са необходими. Трябва да ни е ясна каква е целта. Ако целите са ни големи.
То ще трябва да събираме големи суми. За съжаление доста хора си мислят, че като се сложи минимум от 20 лв. то ще има такива, които видиш ли ще дадат по 500-1000 лв и ще са ок, да имат равен глас с тея дето дават по 20 лв. Да ама това не е така. По принцип би било яко, но действителността не е такава. Затова нека си гарантираме минимум. А тоя минимум трябва да е поне 200 000 на сезон. Това значат 10 000 хиляди по 20 лв, 5000 по 40 лв, 2500 по 80 лв или за мен най-постижимото - 2000 човека по 100 лв. Освен това като сложиш по-висок минимум, хората, които биха вкарали повече пари (примерно 500-1000-2000 лв) ще са по-склонни да ги дадат, отколкото когато минимума е 20 лв. Супер логично, но нз защо някои хора не могат да си ги направят тея елементарни сметки.

Взех да обработвам едни анкети в нас, като гледам нагласите май ще се стигне до някакъв компромис от 50 лв на година, което кажи речи ще събираме по макс 100 000 лв на година, което е колкото да поддържаме високо ниво на школата + добиване на популярност.

Абсолютно няма логика аз дето съм дал 1000лв примерно и продавача на дюнери с 20лв да имаме равен глас.
20лв може да се равнява на 1 глас, но 1000лв трябва да се равняват на 50гласа. Тоест 1 глас=20лв. Който иска да има по-голямо влияние да даде повече пари. Елементарно!
Помислете за такъв вариант.

Последна промяна Крал Блуфен на 05.12.2013 12:52, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 14:15

Крал Блуфен написа:
Абсолютно няма логика аз дето съм дал 1000лв примерно и продавача на дюнери с 20лв да имаме равен глас.
20лв може да се равнява на 1 глас, но 1000лв трябва да се равняват на 50гласа. Тоест 1 глас=20лв. Който иска да има по-голямо влияние да даде повече пари. Елементарно!

Е тука вече излизаш от идеята за футболен тръст. Това не ти е акционерно дружество, където броя на акциите, определя броя на гласовете.

Това, което казвам, е че тоя дето иска да даде 1000 лв, ще се чувства по-малко преебан ако минимума е 100 лв, отколкото 20 лв.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 14:17

falkenbach написа:

Това, което казвам, е че тоя дето иска да даде 1000 лв, ще се чувства по-малко преебан ако минимума е 100 лв, отколкото 20 лв.

Еми те нещата са свързани бате. Точно щото тоя с 1000шв се чувства преебан нема да има стимул да даде 1000лв, а ше си дава 20 и в най-дбрия случай ше сме събрали 20 000лв на година. И кво правиме с тия пари?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 14:33

falkenbach написа:
Крал Блуфен написа:

Е тука вече излизаш от идеята за футболен тръст. Това не ти е акционерно дружество, където броя на акциите, определя броя на гласовете.

Да, на тръста, и на НПО идеята е друга, по 1000 лв ще дада фирми, да речем. Аз бих дарил стотина лв, без да имам претенции за повече тежест при гласуването. Васко каза, че целта е популярност, а оттам - и приходи. С висок чл внос няма да стане, казвам го от опит.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 14:38

Крал Блуфен написа:
falkenbach написа:

Еми те нещата са свързани бате. Точно щото тоя с 1000шв се чувства преебан нема да има стимул да даде 1000лв, а ше си дава 20 и в най-дбрия случай ше сме събрали 20 000лв на година. И кво правиме с тия пари?

За 100 годишнината ще черпите чорбарите ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   05.12.2013 14:39

navy написа:

Да, на тръста, и на НПО идеята е друга, по 1000 лв ще дада фирми, да речем. Аз бих дарил стотина лв, без да имам претенции за повече тежест при гласуването. Васко каза, че целта е популярност, а оттам - и приходи. С висок чл внос няма да стане, казвам го от опит.

Ами нека видиме колко ше се популяризира, но аз в най-добрия случай виждам 2000 човека, които реално ще си платят членския внос. Тва колко сме във фейсбук не е никакво мерило.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   06.12.2013 03:52

Сдружението на феновете на Ботев е нещо подобно на това, което вие правите. Ние почнахме с членски внос 240 лева, имаше около 200 човека платили го. След това се намали на 120, хората станаха почти двойно. Но вече се загуби интереса и хората сигурно са под 100. Но не съм сигурен.

Членовете на това сдружение имат право на глас когато се обсъждат дейности около клуба, 10% отстъпка във феншопа, коледен банкет на 19.12 и от тази година отстъпка от 50 лева за абонаментните сезонни карти.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   06.12.2013 09:31

izgrev_lamerz написа:
Сдружението на феновете на Ботев е нещо подобно на това, което вие правите. Ние почнахме с членски внос 240 лева, имаше около 200 човека платили го. След това се намали на 120, хората станаха почти двойно. Но вече се загуби интереса и хората сигурно са под 100. Но не съм сигурен.

Членовете на това сдружение имат право на глас когато се обсъждат дейности около клуба, 10% отстъпка във феншопа, коледен банкет на 19.12 и от тази година отстъпка от 50 лева за абонаментните сезонни карти.

В какво влагате кинтите? Използвате ли онлайн платформа за гласуване? Изобщо, дай малко повече подробности.

Последна промяна falkenbach на 06.12.2013 09:31, променена общо 1 път

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Фенски тръст за Левски   |   06.12.2013 22:16

Общо взето сдружението се занимава с организацията на събития около клуба, като празнуването на 100-годишнината. Няма онлайн платформа, правят се събрание, на които само членовете могат да присъстват, като се гласуват различни точки. Например когато бяхме във В група, именно хората в това Сдружение избираха емблемата на отбора, но след като Цветан Василев взе управлението, имаме ако не се лъжа само 1% от Ботев. За другото отговаря Цветан Василев. И от тогава спадна интереса към сдружението и членовете сме много малко :( Аз даже не съм бил на нито едно събрание, по простата причина, че се правиха в супер неудобни дни и часове през седмицата.

Иначе при нас ще се направи обединен фен клуб на феновете. Учредяването, ще е на 14-ти декември, но не знам подробности.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2