Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 05:46

Отговори на тема  [ 19 мнения ] 
Роналдо с рекорд 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 02:55

9 гола в груповата фаза :-)

Много странно развитие на Байерн - Сити...
не мога да приема, че в един нормален мач на Алианц Арена, Байерн ще допусне да го обърнат от 2-0 до 2-3. :blink: :-o

Много червени картони - 2 за ЦСКА, цели 3 за Андерлехт, а в този мач гърците профукаха две поредни дузпи

Истинско крушение за Русия и Украйна. Ако утре и Зенит се провалят във Виена, което изобщо няма да ме изненада ще е истински шамар за олигарсите и милионите които хвърлят за лудо... :yes:

Чим Бом - Юве доиграват утре от 14:00 ч.

Последна промяна Diavolo на 11.12.2013 02:55, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 03:03

Diavolo написа:

не мога да приема, че в един нормален мач на Алианц Арена, Байерн ще допусне да го обърнат от 2-0 до 2-3. :blink: :-o

Много червени картони - 2 за ЦСКА, цели 3 за Андерлехт, а в този мач гърците профукаха две поредни дузпи

Истинско крушение за Русия и Украйна. Ако утре и Зенит се провалят във Виена, което изобщо няма да ме изненада ще е истински шамар за олигарсите и милионите които хвърлят за лудо... :yes:

Е то Галата-Юве беше най-интересното :-D

Златна топка за Роналдо :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 10:31

Не гледам мачове от групите, но бях сигурен,че или Шахтьор или Сити ше е двойка и сложих и на двата сингъли.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 15:23

Diavolo написа:

А спомняш ли си как в една паметна година Юнайтед обърна Юве от 2-0 насред Торино в един супер решаващ мач ... :cheers:

А Юве имаха :-) супер отбор тогава ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 20:10

Да, помня. :-)
един от най-великите мачове в историята на Юнайтед. Но онзи отбор на Юнайтед беше страхотен.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 20:26

Diavolo написа:
един от най-великите мачове в историята на Юнайтед. Но онзи отбор на Юнайтед беше страхотен.

Именно. Тогава Юнайтед ми бяха супер симпатични, колкото и абсурдно да звучи това. Отделно последната година на миналия век беше страхотна година за мене с много готини неща, които се случиха около мен. Абе 90-те си бяха най-готините години, въпреки развитието на хай-тека сега, което според мен е единствения плюс на съвремието.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 20:49

TheExorcist написа:
Diavolo написа:

Именно. Тогава Юнайтед ми бяха супер симпатични, колкото и абсурдно да звучи това. Отделно последната година на миналия век беше страхотна година за мене с много готини неща, които се случиха около мен. Абе 90-те си бяха най-готините години, въпреки развитието на хай-тека сега, което според мен е единствения плюс на съвремието.

Е как няма да са ти симпатичн, с Анди Коул и Дуайт Йорк бяха много атрактивни. Имаше и един мач с Барселона 3:3 на Кампа също много як, когато Коул и Йорк ми напомняха за Ицо и Ромарио.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 21:04

alessandron написа:
TheExorcist написа:
Diavolo написа:

Е как няма да са ти симпатичн, с Анди Коул и Дуайт Йорк бяха много атрактивни. Имаше и един мач с Барселона 3:3 на Кампа също много як, когато Коул и Йорк ми напомняха за Ицо и Ромарио.

Те и двата мача с Барса свършиха по 3-3 тогава. Иначе играчи като Шмайхел, Гигси ( баси той още играе ), Теди Шерингам и разбира се Оле Гунар си бяха култови. Бекъм все още беше пичага тогава. И разбира се Кийно, много любим играч. Просто рядко се среща формация, в която да имаш толкова симпатични футболисти. Не включвам великия артист Ерик, защото вече го нямаше тогава. :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 21:07

90-те бяха култови години, но Томи, те приключиха през 2000г.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 21:20

Vendome написа:
90-те бяха култови години, но Томи, те приключиха през 2000г.

Е ясно, ама защо го казваш?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   11.12.2013 22:28

Не помниш какво си написал?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   12.12.2013 02:02

Аз видях какво съм написал, но пак не вдявам. 90-те свършват през 2000-та. Това е комън сенс, ... :helpless:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Роналдо с рекорд   |   12.12.2013 08:51

TheExorcist написа:
Аз видях какво съм написал, но пак не вдявам. 90-те свършват през 2000-та. Това е комън сенс, ... :helpless:

Иска да ти каже, че всъщност говориш за ПРЕДпоследната година на деветдесетте. Юристи, какво да ги правиш.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Роналдо с рекорд   |   12.12.2013 17:26

SUBXERO написа:
TheExorcist написа:

Иска да ти каже, че всъщност говориш за ПРЕДпоследната година на деветдесетте. Юристи, какво да ги правиш.

Е тва НИКОГА не можах да го разбера. Новото хилядолетие го празнувахме нощта на 31 Декември 1999 срещу Януари 2000. Аз бях на до колелото на Темза и из Лондон имаше около 4 милиона души. Беше нещо уникално. А иначе 90-те по силата на логиката не трябва ли да свършват ... КОГАТО СВЪРШВАТ 90-ТЕ??? :question: :?: :question:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Роналдо с рекорд   |   12.12.2013 19:48

TheExorcist написа:
SUBXERO написа:
TheExorcist написа:

Е тва НИКОГА не можах да го разбера. Новото хилядолетие го празнувахме нощта на 31 Декември 1999 срещу Януари 2000. Аз бях на до колелото на Темза и из Лондон имаше около 4 милиона души. Беше нещо уникално. А иначе 90-те по силата на логиката не трябва ли да свършват ... КОГАТО СВЪРШВАТ 90-ТЕ??? :question: :?: :question:

Чисто математически и логически погледнато хилядолетието започна на 01.01.2001. Аз също съм на това мнение, но тези като мен под чертата май се оказахме малцинство. В крайна сметка бе естествено и трябваше да се очаква, че масата ще се съсредоточи върху "грешната" дата, понеже в психологически аспект стъпката 1999->2000 има най-голяма тежест, а масата така или иначе мисли само когато непременно се налага.
То това да ни беше проблемот…

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   12.12.2013 22:26

Тва, дето ми го казваш го чух в Бг за пръв път, в Англия всички празнуваха 2000 както ти описах. На мен лично не ми пука, това е все едно да спориш с различните видове календари ( юлиански, грегориански, майски етс ). За мен специално 90-те свършиха на 01.01. 2000.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   13.12.2013 00:00

Роналдо определен за най-добър играч на 2013 от списаниe ''World Soccer''. :yes:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   13.12.2013 01:25

Да видим дали скандала с Блатер няма да му изяде главата на Роналдо.
Отделно босовете гласяха Рибери за сигурен победител в надпреварата и всичко сочеше за негова победа (нещо като със Снайдер от 2010 г.), но никой не е планувал тази луда есен за Роналдо с купища голове в ШЛ, примера и за националния отбор. Като цяло за годината Рибери е сигурен през цялото време, но в Байерн по-скоро колектива печели, докато Реал без Роналдо е друг отбор просто.
Не знам, аз лично не се бих наел с прогноза кой ще спечели златната топка заради редица фактори сред които и не малко нефутболни такива...
Ако лично аз я давах топката бих му я дал на Роналдо с много малка преднина пред Рибери, а и някак си не му отива на играч от неговата класа и неговото КПД да има само една златна топка и да е вечно в сянката на Меси. Тази година е по-добър от Лионел и то много по-добър.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роналдо с рекорд   |   13.12.2013 02:17

Diavolo написа:
Да видим дали скандала с Блатер няма да му изяде главата на Роналдо.
Отделно босовете гласяха Рибери за сигурен победител в надпреварата и всичко сочеше за негова победа (нещо като със Снайдер от 2010 г.), но никой не е планувал тази луда есен за Роналдо с купища голове в ШЛ, примера и за националния отбор. Като цяло за годината Рибери е сигурен през цялото време, но в Байерн по-скоро колектива печели, докато Реал без Роналдо е друг отбор просто.
Не знам, аз лично не се бих наел с прогноза кой ще спечели златната топка заради редица фактори сред които и не малко нефутболни такива...
Ако лично аз я давах топката бих му я дал на Роналдо с много малка преднина пред Рибери, а и някак си не му отива на играч от неговата класа и неговото КПД да има само една златна топка и да е вечно в сянката на Меси. Тази година е по-добър от Лионел и то много по-добър.

абсолютно точно си го казал ... тоя път :laugh: Топката от няколко години насам се на най добрия футболист на годината, не на този спечелил най-много трофеи. Роналдо е много пред Рибери, иначе вземи още 2-ма, 3-ма от Байeрн, които имат не по малко заслуги за всичките им титли, защо да не са те примерно.
Роналдо се скъса да вкарва тая година, играе на върха на възможностите си, може би прави годината на своята кариера, а мачовете с Португалия бяха върха на сладоледа.
Твърдо 1. Роналдо, 2. Рибери, 3. Меси .. даже Меси може и втори ... колкото и комерсиално да изглежда, да не говорим, че миналата година Роналдо я заслужаваше повече от Меси, но я дадоха на Меси заради головете, така, че сега спокойно може да му се реваншират

Иначе World Soccer и Ballon D'OR са се разминавали само веднъж досега:

Изображение

и все пак тая година е супернеясна .. но да видим

Топка ..за Роналдо
Тренер - големия Юп Хайнкес
Отбор - Байерн
Гол - Ибрахимович

Последна промяна Balleta на 13.12.2013 02:19, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]