|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Anfield
(Real Green)
|

Тотнъм уволни AВБ! | 16.12.2013 14:40
Лаудруп е фаворит да наследи португалеца, но вчера на УХЛ беше и Капело, та нищо не се знае...
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
|

Re: Тотнъм уволни AВБ! | 17.12.2013 13:19
Дано Лаудруп си остане в Суонзи, където според мен върши добра работа. За последните 10-на години в Тотнъм сменят мениджърите средно веднъж на сезон (Реднап май беше единственото изключение), без особени разлики в представянето - очевидно проблемите са някъде другаде. Като се замисля, след "шпорите" кариерата на бившите им мениджъри тръгва на зле (е, при Йол е средна работа, a Реднап се справя добре в КПР, но другите въобще не ги знам къде са сега). Любопитен съм да видя какво би направил Капело - така или иначе той си е дърт и няма какво толкова да губи от евентуален провал.
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5076 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: Тотнъм уволни AВБ! | 17.12.2013 13:48
Най-вероятно новият мениджър на Тотнъм ще е Тим Шерууд, който е играл за тях през 90-те (също и за Норич и Блекбърн, капитан в шампионският им отбор). В момента мисля, че е спортен директор на Уайт Харт Лейн и това май ще му помогне да заеме поста.
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Тотнъм уволни AВБ! | 17.12.2013 14:30
Струва ми се че Шерууд ще е нещо като Ди Матео за Спърс. Италианецът, който по ирония на съдбата бе част от щаба на същия АВБ в Челси бе временен вариант, който не само че се оказа малко по-дългосрочен от предвиденото, но и смъкна напрежението върху сините и им донесе триумф както в Европа, така и у дома (ФА Къп). Нещо, което доста по-солидни мениджъри преди това не успяха да направят за доста повече време.
Сега и с Шерууд може да стане нещо подобно. Белите има мач за Купата на лигата у дома срещу чуковете. А до края на месеца имат 3 не толкова трудни мача - гости на Саутхямптън и домакинства на Уест Бром и Сток. С едни потенциални 9 точки при все, че отборите пред тях играят доста мачове помежду си, Спърс може да започне 2014-а като част от първата четворка
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Тотнъм уволни AВБ! | 18.12.2013 13:00
Е как, нали той си има сериозен ангажимент с Русия?!
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|