Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:17

Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Тотнъм уволни AВБ! 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Тотнъм уволни AВБ!   |   16.12.2013 14:40

Лаудруп е фаворит да наследи португалеца, но вчера на УХЛ беше и Капело, та нищо не се знае...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тотнъм уволни AВБ!   |   17.12.2013 13:19

Дано Лаудруп си остане в Суонзи, където според мен върши добра работа. За последните 10-на години в Тотнъм сменят мениджърите средно веднъж на сезон (Реднап май беше единственото изключение), без особени разлики в представянето - очевидно проблемите са някъде другаде. Като се замисля, след "шпорите" кариерата на бившите им мениджъри тръгва на зле (е, при Йол е средна работа, a Реднап се справя добре в КПР, но другите въобще не ги знам къде са сега). Любопитен съм да видя какво би направил Капело - така или иначе той си е дърт и няма какво толкова да губи от евентуален провал.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тотнъм уволни AВБ!   |   17.12.2013 13:48

Най-вероятно новият мениджър на Тотнъм ще е Тим Шерууд, който е играл за тях през 90-те (също и за Норич и Блекбърн, капитан в шампионският им отбор). В момента мисля, че е спортен директор на Уайт Харт Лейн и това май ще му помогне да заеме поста.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тотнъм уволни AВБ!   |   17.12.2013 14:30

Струва ми се че Шерууд ще е нещо като Ди Матео за Спърс. Италианецът, който по ирония на съдбата бе част от щаба на същия АВБ в Челси бе временен вариант, който не само че се оказа малко по-дългосрочен от предвиденото, но и смъкна напрежението върху сините и им донесе триумф както в Европа, така и у дома (ФА Къп). Нещо, което доста по-солидни мениджъри преди това не успяха да направят за доста повече време.

Сега и с Шерууд може да стане нещо подобно. Белите има мач за Купата на лигата у дома срещу чуковете. А до края на месеца имат 3 не толкова трудни мача - гости на Саутхямптън и домакинства на Уест Бром и Сток. С едни потенциални 9 точки при все, че отборите пред тях играят доста мачове помежду си, Спърс може да започне 2014-а като част от първата четворка

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Тотнъм уволни AВБ!   |   18.12.2013 13:00

Anfield написа:
но вчера на УХЛ беше и Капело, та нищо не се знае...

Е как, нали той си има сериозен ангажимент с Русия?!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]