Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:41

Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Доха/Бризбейн- тема за коментари 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   31.12.2013 20:26

еййййй няма кой една тема да пусне. РАФА БИ РОСОЛ!!! ВААААААААААААААМОС :laugh: :moufan: според мен целите за тази година бяха изпълнени с този мач и всичко оттук-нататък ще е бонус ;-) Мъри направи уайтуош на някакъв катарец за половин час, а Ферер се справи с Долго макар и по-трудничко.
в Австралия чакаме дебюта на Фед, а наш Григор в първия кръг се справи с Хаасе.
иначе вчера успях да прочета автобиографията на Надал. доста по-постна е от тази на Агаси, но нормално. голямо внимание е обърнато на финала на Уимби 2008 и загубата година по-рано, която е била доста силен удар за Рафа. има много смешни анекдоти за отношенията му с тио Тони и семейството като цяло, за дупката, в която е изпаднал след развода на родителите му и за съперничеството с Джокович. за мен бе най-интересна частта за справянето с контузиите и някои описания как се чувства и какво минава през главата му в най-важните и трудни точки от големите мачове. някой ако има интерес, мога да споделя още.

хайде сега да се приготвяме за фиеста. Приятно изкарване на всички клубари и успешна 2014!

НАЗДРАВЕ :celebrate: :cheers: :outofspace:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   01.01.2014 02:37

Тамън щех да пускам тема! :laugh:
Жените тука ли ще обсъждаме?

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   01.01.2014 14:19

Жалко, че Григор изпусна Чилич, но това е - като не правиш брейкболите, ще ти ги правят :) Иначе мен ми е малко смешно действащи тенисисти да правят автобиографии, но все пак пък има интересни неща в тях.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   01.01.2014 20:12

Чилич е твърде голяма хапка, поне за сега. Игра му много силно на бекхенда на Григор, а нашия все още няма стабилна защита от тази страна.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   02.01.2014 00:34

чета, че Чилич много е подобрил сервиса, ако това наистина е така (не съм го гледал Марин тази година) ще е много опасен, особено на по-бързи настилки. Явно работата с Горан върви...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   04.01.2014 11:38

Добри финалчета се заформиха в Доха и в Брисбейн.
Първо за Австралия, все пак аз пиша - гледах Роджър сега с Шарди и не споделям ентусиазма на някои фенове за новата ракета, па кви ретури правил, па дрън-дрън - пак си има сериозни спадове от основна линия, но пък на сервис беше железен, но явно и по-бързата настилка помага - наби 20-тина аса за три сета. Сега среща с друго старо куче - Хюит, може да се очаква сериозна битка.
В Катар Надал му гледах отрязъци от мачовете с Гулбис и с германеца от квалификациите и определено испанецът не ми изглежда свеж, прави пропуски, но и той, подобно на Федерер, държи ниво от сервис в критичните моменти - иначе можеше да си отиде и по-рано. Ако обаче не подобри играта от основна линия, която си му е А планът, в Мелбърн ще страда срещу Джокович.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   04.01.2014 23:56

ето един реалист - фен на Фед.
много му превъзнасят формата на Роджър, а дефакто не е играл срещу нито един сериозен противник в Бризбейн.
Днес го гледах срещу Шарди и изобщо не видях нещо ново. Има късет, че настилката беше много бърза и сервиса го измъкна.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   04.01.2014 23:58

Вамос, Рафа! :devil:

Първа титла за сезона, първа в Доха и първа титла за Надал през първата седмица от новата година. :-)

Много хубав мач се получи срещу Ла Монф, хареса ми играта на мрежата на Рафа както и бекхенда.
Но е далеч от извънземната си форма в периода Монреал - УСО от миналата година.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   05.01.2014 11:26

Както още вчера казах, нищо ново и обнадеждаващо не виждам от основна линия за Федерер - днес направо го нямаше там, а сервисът не може всеки път да е панацея. Бекхенд ретурът си е все така отвратителен, което често-често го поставя в догонващи позиции и това яко го тормози. Отделно не можеш да имаше седем брейкпоинта в третия сет и да не стъпиш веднъж по-рано към бекхенд страната си, след като Хюит биеше сервиса само там. Браво и на Лейтън, който повече се бореше и искаше победата, отделно направи най-добрите си удари когато трябваше - например страшен лоб при 4:2 за него и точка за пробив за Федерер в третия сет, когато изглеждаше, че Роджър ще трябва да изиграе по-лесен смач, но Хюит направи възможно най-добрия прехвърлящ удар. За мен Федерер няма да направи нищо особено на АО, имам предвид най-много начало на втора седмица.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   05.01.2014 16:18

А Хюит гледам, че е победил и Нишикори тази седмица. Във форма ли е или просто противниците му не бяха на ниво?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   05.01.2014 17:22

във форма е. срещу Нишикори беше голям мач, близо 3 часа при 43 градуса адска жега!
финала с Фед не го гледах, че спях, ще го гледам по-късно на запис
дано този път камонката извади късмет с жребия...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Доха/Бризбейн- тема за коментари   |   05.01.2014 17:33

Henman написа:
А Хюит гледам, че е победил и Нишикори тази седмица. Във форма ли е или просто противниците му не бяха на ниво?

Ами на мен поне ми изглежда във форма. Играе с настроение, чувства се добре физически явно, защото не изчаква, а гледа да атакува и да взима своето, когато се отваря шанс.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 12 мнения ]