Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:32

Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Стоук - Ливърпул 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Стоук - Ливърпул   |   12.01.2014 23:16

Пиша сега, защото тази победа беше особено важна за мен, а и за много други Пуулци. За пръв път бием Стоук като гости откак са влезнали във ВЛ ( за първенство имам предвид ) и то със сравнително убедителен резулатат и развлекателен такъв за странични наблюдатели ( признавам, не съм фен на резултатни мачове, когато моят отбор губи, независимо от насладата на безпристрастните ). Това е едното, другото, Стоук ми е един от най-неприятните отбори в последните 10 години и дори се кефя, когато губят от други отбори с изключение на преки конкуренти. Това е личното.

Иначе за мача, когато пведохме с 2-0 си мислех, че вече не може да ни обърнат, защото ние принципно имаме известен проблем със задържане на резултат като поведем този сезон, два пъти загубихме от претенденти на техния стадион след като водим, а и друг път не можем да задържим лийд-а, но след като набързо ни изравниха вече сериозно се замислих, че ( а наистина бтв е необходимо ) да се помисли за силен защитен план. Бях бесен на полувремето и исках да изключвам телевизора ( мача беше много важен за мен ). Второто полувреме дойде и спасителаната дузпа; за мен дузпата си беше абсолютно редовна, не знам какво теле под вола е търсел коментатора, който повтяряше, че нямало, по-скоро за играта с ръка на Стъридж би трябвало да има претенции, но това вече сме го виждали сто хиляди пъти. Стъридж си беше изблъскан.

Вече след врория гол на Луис Суарес ( най-добрия играч в Премиър този сезон, чудо ще бъде да не му дадат Ем Ви Пи наградата накрая ) бях сигурен, че до втори къмбак няма да се стигне, въпреки, че стана 3-4 и потреперих малко, накрая всичко си дойде на мястото!

Честито на всички ПУУЛ фенове, тази победа беше МНОГО важна! :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   12.01.2014 23:28

Честито и на теб, не съм гледал мача, само четох отзиви.
Ще сваля репортаж от MOTD, да видя какво е станало.
И аз не си спомням Пул да е правил много подобни мачове, като се изключат двата мача с Нюкасъл през 90-те години и финала за Купата на УЕФА с Алавес. С Милан на финала 2005 г. пак ,но тогава беше по - различно.
Ми браво, този сезон досега не е лош за тима, интересно ми е как ще завърши.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   12.01.2014 23:31

Първо, не Стъридж, а СтърЛИНГ беше тоя, дето изработи дузпата. Второ, грам дузпа нямаше, пълна смешка - леко подпиране и айде. Ако вместо Стърлинг беше например Индзаги, ти специално друго щеше да говориш.
Иначе вие този сезон доста ми харесвате, дано Суарес и Стъридж са здрави, защото определено се разбират страшно добре и е удоволствие да гледаш такава двойка в нападение - както Шевченко и Ребров едно време, както Ицо и Ромарио.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   13.01.2014 01:00

alessandron написа:
Първо, не Стъридж, а СтърЛИНГ беше тоя, дето изработи дузпата. Второ, грам дузпа нямаше, пълна смешка - леко подпиране и айде. Ако вместо Стърлинг беше например Индзаги, ти специално друго щеше да говориш.
Иначе вие този сезон доста ми харесвате, дано Суарес и Стъридж са здрави, защото определено се разбират страшно добре и е удоволствие да гледаш такава двойка в нападение - както Шевченко и Ребров едно време, както Ицо и Ромарио.

Добре де, Стърлинг, от еуфорията го написах целия текст адски бързо без редакция.

Ако това е леко побутване както го описваш, то половината от дузпите изработени от Кристиано и Пипо не съществуват. На мен пък изобщо не ми се видя като леееко побутване. Само две повторения имаше. Ениуей, не ми разваляй доброто настроение! :cheers:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   13.01.2014 01:10

Пул ми пълнят душата този сезон, от много време не сме ги виждали да показват толкова красива и вдъхновена игра! Суарес е няколко класи над гейналда, но все още го няма медийният култ.

Аз се радвам много за Ливърпул, защото са ми любимият отбор в Англия и един от трите любими в Европа (другите 2 са Барса и Аякс).

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   13.01.2014 09:25

Келешчетата мофат да си дрънкат колко си искат, ама аз тлкоз готино след победа на Пуул не съм се чувствал след ебаната купа на Лигата 2012-та ( полудех тогава след дузпите ). НИЕ СМЕ НА ПРАВ ПЪТ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ ЕБЕ НАДОЛЕ!
КУР ЗА ХЕЙТЪРЧЕТАТА! :wave: :thumbs:

Имам много критики относно играта в момента, но за това ще пиша по-натам. Не ми харесва защитата като начало...

Последна промяна TheExorcist на 13.01.2014 09:30, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   13.01.2014 11:16

Много важен мач за Пуул, който мисля че бе спечелен абсолютно заслужено въпреки доста пресилената дузпа.
На един от най-негостоприемните за червените стадион, Ливърпул показа че тази година има поне малка промяна. В предните сезони подобен мач можеше да завърши 0:0 или 1:0 за домакините, но в този след показан характер и нужната в подобни моменти доза късмет, зрителите на Британия видяха голеада.
Мачът бе важен не само от тази гледна точка, а и поради факта че в подобен ботски кръг, в който всички в челото си взеха мачовете, трите точки бяха задължителни, за да се остане на добра позиция за атака на Топ 4. В този психологически тест, червените показаха характер, въпреки че допуснаха 2:2 от 0:2.

Вчера имах удоволствието заедно с фенклуба на Ливърпул в България да се срещнем, видим, чуем и гледаме мача след това с един от най-големите в червено - Фил Нийл. Единственият от червените, който има 4 КЕШ + един загубен финал, към който болезнено се върна с думите че е бил принуден да изведе отбора въпреки че никой освен УЕФА не е искал този мач да се изиграе след ексцесиите на Хейзъл.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   13.01.2014 15:43

Anfield написа:
Много важен мач за Пуул, който мисля че бе спечелен абсолютно заслужено въпреки доста пресилената дузпа.
На един от най-негостоприемните за червените стадион, Ливърпул показа че тази година има поне малка промяна. В предните сезони подобен мач можеше да завърши 0:0 или 1:0 за домакините, но в този след показан характер и нужната в подобни моменти доза късмет, зрителите на Британия видяха голеада.
Мачът бе важен не само от тази гледна точка, а и поради факта че в подобен ботски кръг, в който всички в челото си взеха мачовете, трите точки бяха задължителни, за да се остане на добра позиция за атака на Топ 4. В този психологически тест, червените показаха характер, въпреки че допуснаха 2:2 от 0:2.

Вчера имах удоволствието заедно с фенклуба на Ливърпул в България да се срещнем, видим, чуем и гледаме мача след това с един от най-големите в червено - Фил Нийл. Единственият от червените, който има 4 КЕШ + един загубен финал, към който болезнено се върна с думите че е бил принуден да изведе отбора въпреки че никой освен УЕФА не е искал този мач да се изиграе след ексцесиите на Хейзъл.

Къде е това бе братко?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   13.01.2014 17:03

Видеото е от вчера от Харпа. Ето и още едно
Иначе официалната част беше в дома на киното. В спортал има видео и от там - въпроси към Фил от журналисти и феновете - част 1, част 2 и част 3

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   13.01.2014 22:35

Гледах репортаж от мача.
Първите два гола на Ливърпул бяха доста късметлийски, но като цяло заслужено спечелиха.
Дузпа е това, което отсъди съдията. Щом е отсъдил, значи е имал аргументи за това.
По - интересното е друго. Според една статистика Ливърпул е отборът който е получил най - много дузпи в ерата на Висшата лига.

Иначе дано срещата с Фийл Нийл допринесе за духовното израстване на българските фенове на Ливърпул.
Същите тези, които вадят ножове и замерят с чаши хората.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   14.01.2014 10:04

albertz написа:

Иначе дано срещата с Фийл Нийл допринесе за духовното израстване на българските фенове на Ливърпул.
Същите тези, които вадят ножове и замерят с чаши хората.

Какво е станало, Чаво?

Аз познавам 2-ма фена от въпросните (от фенклуба), виждал съм ги да вадят ножове, но само да си нарежат пържолата, а към чашите подхождат с особено внимание и любов, особено ако са пълни с бира. :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   14.01.2014 13:10

Значи първо бях да кажа не провокиран, но подсетен от снимките, защото видях някои познати лица, близки до въпросните хора.
Второ, от години има едно натякване, колко по - умни били тези които харесват Ливърпул, сравнение с нас и т.н.

Първата случка присъствах на живо. Избягвам традиционните подхвърляния, които ги примемам за нормални.
Имаше мач Ливърпул - Юнайтед, който гледах в "Мърфис".
По едно време една чаша мина близо до мен, но уцели "таргета" така да се каже.
Но можеше да уцели и някой друг, а и не е това начина да се решават нещата.
Този който я хвърли беше сериозен човек, на възраст.
Като му искахме обяснение, не само на него, защо е станало така, ни бяха извадени абсурдните аргументи, че този към който е хвърлена, непрекъснато обиждал и провокирал, но и от другата страна правеха същото, на което те отговориха, че той ги обиждал на български! Тоест не е пеел някакви закачливи песни за Ливърпул на английски, ами ги обиждал на български.
Много пъти тоогава, те се обръщаха към нас, с гръб към екрана, за да ни хранят по всякакъв начин, по тяхната логика аз трябваше да им откъсна главите.

Между другото, години преди това един лъвърпулец налетя на бой на един от нашите, но това е дребна работа.

А на някакъв мач Барселона - Ливърпул, това са ми го разказвали, защото имаше един пак възрастен от Ливърпул, той идваше да гледа мачове с нас, пич като цяло, та този същия показал среден пръст на някакви от Барса и станал въргала.

Пак на случка, на която не съм присъствал, един мой стар познат, сериозен човек, ми разказа как един от Ливърпул му извадил нож лице в лице и му казал "ела да се разберем отвънка".
Даже ми го посочи кой е, защото техните фенове дойдоха в заведението, в което бяхме наскоро.
А този който ми го каза, няма да ме лъже за такова нещо.

Пиша всичко това, защото за мен не е нормално.
И след като по дискотеки, по нашите стадиони стават простотии, явно нещата се пренасят и на други места.

Ясно е, че има хора като Светльо, Томи и други, които гледат по друг начин на нещата, но странно е други възрастни хора да правят такива простотии.
Гледаш някакъв мач на екран, в заведение и да стават такива неща, просто абсурдно е.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Стоук - Ливърпул   |   14.01.2014 17:43

Аз лично никога не съм виждал въргал в заведение, нито в Мърфиса, Харпа и ли където и да било. Пусвни и хранене да, но трошене и хвърляне на чаши никога, а знам, че имало. Междудругото когато има мач аз се изнасям веднага след последния съдийски сигнал освен ако не съм с приятели или мацка да си допием питиетата или довършим вечерята. Просто не обичам да се задържам сред навалицата. Та не знам какво става след това, но щом Чаво го казва значи, че се случват подобни неща. Но това е само едната страна на монетата, защото съм убеден, че го има и от другата страна и нищо не може да ме убеди в обратното.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 13 мнения ]