Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:43

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   20.10.2012 01:01

дали някой иска да "плимбва" или "дяволува" си е негова работа, но ние като ПМЛ общност, в огромната си част е необходимо да заявим, че не приемаме такова отношение и че ценим честността и спортменството. затова такива нечестни действия не трябва да се търпят.

едва ли тези мерки са на 100% ефективни, но със сигурност са израз на недоволство от последните настъпили събития миналия сезон.

(Air Force)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   20.10.2012 09:02

Абе необходимо си беше да се дефинират нещата.
От моя страна никакви възражения.

Иначе начини за заобикаляне наистина има - с лаптоп през друга точка за достъп и т.н. Въпрос на феърплей и култура.

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   20.10.2012 11:11

Последно казвам нещо по темата и спирам. Когато някой иска да мами, начин ще се намери - както с всичко в този живот. Обаче не бива да се забравя, че на лъжата краката са къси и все в един момент тоя някой ще го домързи да взима предпазни мерки и ще се издъни - това е неизбежно и многократно доказано с хиляди исторически примери, като изобщо не говоря само за ПМЛ. Фортуна си знае работата в това отношение.
За Дюшеша - мисля, че реагираш пресилено. Ние тия правила не сме си ги измислили от нямане какво да правим. Посочи ми една перфектна система за контрол в каквато и да е житейска сфера, от която да няма недоволни - не мисля, че има такава. Но мисля, че това, което сме създали с цената на доста усилия, е оптимално предвид условията и ситуацията в момента.
За Резо - УС, братле, УС - и ти си част от него. Нали не си забравил? :)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   21.10.2012 19:16

Правилата нито са идеални, нито ще са 100% ефективни - това е ясно. Но и не мисля, че са толкова сложни - няколко бележки на сезон. Нито пък, че лъхали на недоверие или нещо такова. Напротив, точно на доверие приемаме, че ако X и Y се декларират като роднини, то значи са такива.

А в крайна сметка, който иска да си фантомства, никакви правила няма да го спрат. Но в един момент ще сбърка и ще си отнесе наказанието автоматично. И няма да се налага да правим пак масови проверки и да се занимаваме със скандали. Така че от тази гледна точка считам, че това текстче е стъпка в правилната посока.

Т.нар. форсмажорни обстоятелства подлежат на обяснение. Естествено, че ако закъсаш на пътя или самолетът ти закъснее, няма да има проблем, ако обясниш като човек.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   21.10.2012 19:19

Подкрепям мерките!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   26.10.2012 20:12

С какво това ще спре някой, който играе от един компютър с 4 различни проксита само не разбрах какъвто е ѝ най-простия пример за фантом. Ще проверите ли дали айпито е прокси със скан?

https://www.google.com/search?q=bulgari ... e&ie=UTF-8

Не знам каква топология си представяте - един с осем ай пита щото имал колеги съквартиранти, учи в студентски град и пътува в чужбина а всъщност е от тутракан.

Фантом 1 казва Фантом 2 ми е съквартирант. Какво следва? ЛИчна карта? Анфийлд отива да проверява?

Нали имаше доказан случай миналия сезон. 0 мерки. Събирате се и си говорите за айпита, все едно знаете какво е това.

При положение че всички знаем, че синята сланина си пускат кой откъде си иска, какъв е проблема да няма правила, така и така се нарушават.

П.П. Дори и хората които са писали тоя безумен текст не си вярват. Какво искате изобщо не знам, смешна работа
Правите играта по трудно достъпна за хора, които никога не биха си помислили да лъжат с фантомство. Ако някой иска да играе с фантом тия правила няма как да го спрат.

Последна промяна kenny на 26.10.2012 20:18, променена общо 2 пъти

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   26.10.2012 20:54

Кое точно в този текст прави играта трудно достъпна?

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   27.10.2012 13:10

как кое? целия текст

пращай бележки на Анфийлд да се обесняваш откъде ше пускаш и защо ако случайно познаваш някой наживо

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   27.10.2012 13:37

Абе , крайно време е , всеки отбора да пусне по една отборна снимка . Накрая , ще стане ясно , че играем едни 20 човека , от които 6-ма са от Демба . А и ясно ще се види , че Блуфи не е Супер манекен , а е едно анорексиче с очила :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   27.10.2012 14:01

ReZo написа:
няма ли доверие и уважение един към друг, няма правила , които могат да спрат някой, решил да плимбва*

Мисля, че това изречение обобщава всичко по темата. С подобни мерки го духат основно съвестните играчи, защото който няма съвест и е решил да мами, ще намери 1000 начина да го направи, заобикаляйки незабелязано правилата. Примери не са нужни, мисля - достатъчно ги имаме в живота около нас! Аз лично не се чувствам длъжен да се обяснявам на когото и да било с кого живея, с кого работя, с кого съм роднина и с кого имам някакви специални отношения.

ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ, че мнението ми е изцяло от позицията на състезател в ПМЛ. От организаторска гледна точка държа целият горен текст да е приет безпрекословно от всички останали мениджъри и играчи. В противен случай да се преразглежда, докато не се стигне до някакъв компромис!

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   27.10.2012 14:15

То от това по-лесно няма - трием целия текст и си караме по старому. След това обаче не искам да слушам пак тъпотии за фантоми и как всички били знаели кой от къде пускал.

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   27.10.2012 17:38

тоя текст е просто безсмислен, всеки случай трябва да се разглежда поединично от КОМИСИЯТА и наказанията трябва да бъдат доживотни събирането на доказателства субективно.

Фантом е човек който играе с два или повече ника в ПМЛ. Фантоми не са позволени.

ето ти цялото правило в две изречения.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: МЕРКИ ЗА БОРБА С ФАНТОМНОТО УЧАСТИЕ В ПМЛ   |   27.10.2012 19:04

kenny написа:
всеки случай трябва да се разглежда поединично

Т.е. да се правят масови проверки всеки път, когато изникне съмнение. Виждали се го това, никой няма желание да го прави отново. Ако ти имаш, заповявай. ;)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2