Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:56

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Айде, ГРИШААААААА 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Айде, ГРИШААААААА   |   18.01.2014 09:01

Мухахахахаха, чао за канадския дръвчо, сега да стигне до четвъртфинал, но и с Аугут няма да е лесно. Честито на всички, Григор може бееее. :celebrate: :celebrate: :celebrate:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Айде, ГРИШААААААА   |   18.01.2014 09:12

Честито на Григор, заслужена победа, но не знам до каква степен Раонич е атестат за формата на нашия. Такова безсмислено търчане към мрежата никога не съм виждала.Имаше си някакъв план предначертан и го следваше без да влага никаква мисъл, независимо от ситуацията и играта на противника. План е силно казано де - блъскане от сервис и спускане към мрежата, и след сервис, и след посрещане. Гришо го скъса от минаващи удари. Не мога да си обясня как Раонич е толкова напред в ранкинга.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Айде, ГРИШААААААА   |   18.01.2014 09:23

speranza написа:
Честито на Григор, заслужена победа, но не знам до каква степен Раонич е атестат за формата на нашия. Такова безсмислено търчане към мрежата никога не съм виждала.Имаше си някакъв план предначертан и го следваше без да влага никаква мисъл, независимо от ситуацията и играта на противника. План е силно казано де - блъскане от сервис и спускане към мрежата, и след сервис, и след посрещане. Гришо го скъса от минаващи удари. Не мога да си обясня как Раонич е толкова напред в ранкинга.

Е как - не всеки може да го пробива на сервис така, както Григор. Истината е, че Раонич от сервис и от форхенд е майстор, няма какво да се иска повече там. Но бекхендът му е много слаб и не се подобрява кой знае колко, волетата също не са супер добри и има какво да работи там. А Милош тичаше на мрежа, защото много добре знаеше, че няма много шанс при по-дълги разигравания с Григор.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Айде, ГРИШААААААА   |   18.01.2014 11:43

браво, гледам, че нашия е бил в дербито на младите Лъ'ове! 8-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]