Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:33

Отговори на тема  [ 221 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
Australian Open 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 07:50

Надал, в типичния му стил, реши да се разходи до съблекалните след първия сет и естествено уби моментума на Гриор. Гришо връща пробива :dance:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 07:53

Досега съм гледал много други да правят същото.Примерно Фед срещу Цонга след края на един от сетовете.Не виждам какво лошо има.Нали правилника го позволява :dunno:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 08:02

Да, просто много му се е ходело до тоалетната още след първия сет, който загуби.

Волетата на Григор на мрежата са уникални, не знам как го прави, но тотално убива скоростта на топката. А атмосферата наистина е като на футболен стадион:-)

Последна промяна speranza на 22.01.2014 08:05, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 08:02

Надал не е на себе си :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 08:44

Що не пишете бе? Мача не мога да го гледам, цъкам само на смартфона между лайвскора и ПМЛто, ама вие нещо окапахте. Как беше вторият сет, а тайбрекът?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 09:10

Ами, какво да разказваме - познат сценарий. Надал систематично износва Григор, вкарвайки го в дълги разигравания от крайната линия и Димитров изглежда уморен. Ето, Надал сега проби. Нашият, ако не започне да прави лесни точки от сервис и да търси уинъри, няма никакъв шанс. Но ми се струва, че изпусна момента, испанецът наложи вече стила си на игра.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 09:59

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
ФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

ТОЯ ВТОРИ ТАЙБРЕК ТАКА СЕ ЗАКОПАААААААААААА :ireful: :ireful: :ireful: :besnyo: :besnyo: :besnyo:

ЧЕСТИТО НА НАДАЛ! 6:2 във 4-я и лека!

Последна промяна pmladmin на 22.01.2014 11:06, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 10:42

Браво на Григор - игра добре, представи се достойно и тези сълзи накрая ме зарадваха, защото сякаш са знак за амбиция и желание да играе и да побеждава.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 10:58

жалко за гришо златен шанс изпусна да влезе на полуфинала, игра отлично но във важните точки сам се би и загуби мача, а рафа видимо има проблеми с мазоли на ръката, толкова двойни и непредизвикани грешки, не е правил от доста време, с тая игра е пътник на полуфинала мъри или федерер са съвсем различна класа и нама да простят. успех на гришо уникален турнир за него само липсата на опит го лиши от победата, дано занапред се развие и да почне да бие топ 10 близо е, чака го бляскаво бъдеще, ако продължава да работи и да се развива. иначе при жените изненадите продължават ага е врътна геврек на вика последния сет, който хванах накрая на един дъх го взе, къси, лобове, вика не знаеше къде се намираше, пълна изненада при положение че я мачкаше 10 поредни мача, но щом и ана би серина няма каво да се учудваме, тука в жегата в мелбърн стават изненади и всичко може да се случи и всеки да вземе турнира, един финал бушар-радванска ще е много занимателен, но ли и цибулкова също имат шансове, защото и те играят отлично, пълна мъгла, но така ми харесва, че ми писна вика и серина да обират шлемовете, а при мъжете май победителя от мъри и федерер ще е фаворит, но ще разберем скоро

Последна промяна juve на 22.01.2014 11:00, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 12:40

Naki написа:
Diavolo написа:
я, Шарапова взела цял сет, това не го очаквах... :laugh:

Черният ТЕРминатор отпадна, сега и Маша, сега чакаме Азаренка и тя, и да го взима Ага тоз пуст Open! :laugh: :rofl: :rofl:

Какво казах, какво стана!? Изображение Изображение Изображение
Давай, Ага!! Вземи го тоз Open. :-D

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 14:44

Някой гледа ли Федя - Мъро?

ICQ YIM WWW
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 15:01

Naki написа:
Някой гледа ли Федя - Мъро?

Не гледах сет 4 - честито на феновете на Федята! :wave: :laugh:

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 15:17

Значи за Григор само едно - голямо израстване, но логично още му трябва - все пак това му е първи четвъртфинал на най-високото ниво. Жалко, че не взе третия сет, тогава на адреналин не се знаеше какво може да стане в четвъртия. Истината е обаче, че малко беше вече уморен и затова издумка от втори удар форхенда в атака, но това е положението. А както казва Сперанца, действително сълзите накрая са радващи - защото показват яд и показват, че ще се бори следващия път Надал да си иде от корта. Браво на Григор, винаги съм вярвал в него !!!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 15:23

pink написа:
Добре, нека си напиша първоначалното мнение без закачката та да стане ясно какво мисля.

Понеже гледах днеска и мача на Надал и мача на Федерер смятам следното:

Федерер е в страхотна форма и би трябвало да победи неубедителния Мъри, но напоследък имам съмнения, че той бяга от някои мачове с испанеца.

Просто не ми излиза от главата как точно маестрото ще загуби от ония Робредо с 3:0, при това мача ми е пред очите. Толкова топки изкарани в аутове с много, толкова мрежи и черчевета. УС-а е последното място от шлема, където Надал не го е бил. Убеден съм, че Федерер можеше да вземе и поне още два полуфинала с Джокович, единия на УС-опен пак и единия на Ролан-Гарос.

Не знам дали Федерер бяга, просто моето чусвтво е такова. Мисля, че Мъри ще играе полуфинала срещу Надал. При това положение, ако Надал играе както днес, мисля, че Мъри ще го бие. Ако Надал си вдигне нивото, Мъри няма шанс и то главно защото не е в оптимално състояние.

Ще продължа да чета темите, както обикновено иначе.

Нещо ще напишеш ли.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 15:31

Ех, мама му стара, беше го пристинал до въжетата Григор тоя анаболен добитък, само че педалският стил на игра на оня му позволява да е солиден във важните точки, без да рискува. И все пак трябваше да играе по обратния диагонал оня форхенд на сетбола нашето момче, пък тогава да видим какво щеше да стане. :help: Нищо, на Уимбълдън вече сме на полуфинал минимум. :-)

Иначе чичо Фед ме лиши от сериозна печалба днес, задето не си спечели третия сет, въпреки че сервираше за него и водеше с 6-4 точки /два мачбола/ в тайбрека?!?! Естествено, когато играе с Хенман или Родик всеки път праска по 3-4 аса при сервис за мача и в тайбрекове е по-безпощаден от хан Крум, но точно тоя път трябваше да ме прецака... Все пак швейцарецът ми се вижда възроден с новата ракета и Едберг треньор, така че би трябвало да гледаме голям мач в петък.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 16:06

SUBXERO написа:
Що не пишете бе? Мача не мога да го гледам, цъкам само на смартфона между лайвскора и ПМЛто, ама вие нещо окапахте. Как беше вторият сет, а тайбрекът?

Сори, братле, ама като правя едновременно по три неща, немам време за форум. Ако нямаш инфо, от ТОВА по-подробно не мога да ти дам :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 19:31

alessandron написа:
SUBXERO написа:

Сори, братле, ама като правя едновременно по три неща, немам време за форум. Ако нямаш инфо, от ТОВА по-подробно не мога да ти дам :)

Брадъре, по-добро преразказване на тенис-мач досега не бях чел (не претендирам за изчерпателност). Изключително подробно, с акценти и въпреки това в стегнат и информативен стил. Много ти благодаря!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 19:54

SUBXERO написа:
alessandron написа:
SUBXERO написа:

Брадъре, по-добро преразказване на тенис-мач досега не бях чел (не претендирам за изчерпателност). Изключително подробно, с акценти и въпреки това в стегнат и информативен стил. Много ти благодаря!

Мерси, мерси. Избягвам да давам линкове, защото все пак тук си е нашият форум и не искам да го използвам за промотиране на мястото, където работя, но винаги при голям турнир можеш да минаваш да проверяваш дали не сме се омързеливили ;-) Ето ти ТУК какви ми бяха мислите преди мача. В интерес на истината откъм генерални предвиждания тоя АО ми е най-слабият май - тотално не усетих духа на нещата преди турнира.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   22.01.2014 21:59

alessandron написа:
Мерси, мерси. Избягвам да давам линкове, защото все пак тук си е нашият форум и не искам да го използвам за промотиране на мястото, където работя, но винаги при голям турнир можеш да минаваш да проверяваш дали не сме се омързеливили ;-) Ето ти ТУК какви ми бяха мислите преди мача. В интерес на истината откъм генерални предвиждания тоя АО ми е най-слабият май - тотално не усетих духа на нещата преди турнира.

Уау, с две думи, несъзнателно съм ти направил комплимент в професионален аспект. Не знаех, че пишеш там. Всъщност след екон не е ставало май дума къде си. Мерси за линка, определено ще минавам, дори редовно. В чужбина така или иначе интерактивните медии са единствените, до които човек има бърз достъп, така че ето ми още един буукмарк. А на тебе успех!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Australian Open 2014 - тема за коментари   |   23.01.2014 02:39

Велики мачове станаха последните два дена. За съжаление всичките ги гледах на запис 12 часа по-късно, на Стан - Ноле и Фед - Мъри се опазих да не разбера резултата ама на Рафа - Григор нямаше как, в работата почти всички говореха за мача :-)

Федерер изглежда се е преместил с машината на времето 6/7 г. назад :dunno: :uuu: И всичко това само 2 месеца след един трагичен сезон, как стават тия неща не знам...
Въпреки това чоукна както винаги и имаше късмет, че Мъри в момента е пълен ташак.

за Надал - Григор - много зверски мач, уникални разигравания, истинска битка на изтощение. Григор можеше да се представи далеч по-силно на ретур, при толкова много изиграни геймове, успя да пробие само 3 пъти плачевния сервис на Рафа заради проклетия мазол. На края не издържа и кондиционно. С Рашийд най-много на това трябва да се наблегне. Физическата подготовка, защото всичко останало го има в излишък.
Все пак трябва да се подобри ретура на втори сервис, като цяло Григор може и трябва да бъде по-агресивен, на моменти е твърде пасивен и общо взето е това. Като гледам как се ''развиват'' Раонич, Томич и компания, то Григор само трябва да изчака още сезон/два/три, докато сегашните извънземни Надал и Джокович не залязат окончателно.
Най-голямата заплаха ще са Янович и Нишикори, но и двамата са чупливи, Янович е и луд, а Кей няма ясно изразено оръжие и слабичък сервис.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 221 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща