Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 16:15

Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   28.01.2014 12:21

Изображение

Само точка разделя градските съперници преди дербито тази вечер. С тази точка преднина пред Еве изоставане от 6 точки от третия Челси, червените започват мачовете си през пролетта, в които приемат всички отбори от текущия топ 6 на Анфийлд. С оглед на тази програма, всичко в момента е в ръцете на Пуул, за постигане на целта, а именно оставане част от водещия квартет на 11-и май.

И двата отбора влизат в дербито след рутинни победи за ФА Къп, предхождани от ремита за първенство. Сините са с по-добрата защита, но срещу себе си ще има по-доброто нападение. Добавяме и последният зрелищен мач на Гудисън завършил 3:3 и мисля че има предпоставки за едно, както често казват коментаторите :), вълнуващо дерби.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   28.01.2014 20:20

1 точка разлика, и по 1 точка за всеки в този мач.
Предвиждам Х

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   28.01.2014 23:52

Гледам и Юнайтед, но сега на почивката се загледах по-сериозно и на Анфийлд. Определено от това, което виждам сега и това, което зяпах с едно око резултатът не е реален на показанотона терена. При 1-0 Евертън имаха две положения за две минути и само страхотната изява на Симон предотврати изравняването. Втория гол без съмнение си го изработиха, но в никакъв случай не превъзхождат чак толкова сините, за да се получи този резултат.

Изображение

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 00:11

И кво ся в темата за МЮ, обвинявахте Мойс за слаби резултати в дербито и комплекси от Ливърпул ?!?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 02:33

goro_levskara написа:
Гледам и Юнайтед, но сега на почивката се загледах по-сериозно и на Анфийлд. Определено от това, което виждам сега и това, което зяпах с едно око резултатът не е реален на показанотона терена. При 1-0 Евертън имаха две положения за две минути и само страхотната изява на Симон предотврати изравняването. Втория гол без съмнение си го изработиха, но в никакъв случай не превъзхождат чак толкова сините, за да се получи този резултат.

То ако не беше лакомията на Стъридж зе хеттрик можеше и по-трагично за Еве да свърши мача. Но и така е добре. Казаха, че Пуул не са вкарвали 4 гола в това дерби от ... 1982 година!

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 03:38

TheExorcist написа:
То ако не беше лакомията на Стъридж зе хеттрик можеше и по-трагично за Еве да свърши мача. Но и така е добре. Казаха, че Пуул не са вкарвали 4 гола в това дерби от ... 1982 година!

Има един култов мач за ФА Къп (мисля, че е през 1990 г.), който завърши 4-4 и после Евертън спечели преиграването с 1-0 ... но това все пак е турнирен мач, не за първенство.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 08:25

Forest_fan написа:
TheExorcist написа:

Има един култов мач за ФА Къп (мисля, че е през 1990 г.), който завърши 4-4 и после Евертън спечели преиграването с 1-0 ... но това все пак е турнирен мач, не за първенство.

Велик мач! Имах късмета да гледам пълен запис по руската ТВ тогава. Евертън четири пъти изравняваше. Между другото това бе последният мач на Кени начело на Червените, значи трябва да е било началото на 1991. През годините това дерби в доста класации и допитвания беше определяно за най-велико дерби, че и най-велик мач евър дори. А преиграването бтв Евертън го спечели 2-1.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 10:51

goro_levskara написа:

Всъщност Еве имаха няколко силни минути и те бяха преди да падне втория гол. В останалото време сините разочароваха. Гледах няколко техни мача през сезона и съм на мнение че при тях има сериозен прогрес. Играта им беше приятна и резултатите закономерни. Определено очаквах повече от тях и като цяло си мисля че резултатът може и да малко пресилен като цифрово изражение, но това се дължи и на грешките в защита на сините. Аз имах притеснения за защитата на Пуул, но се оказа че във всяка линия на терена червените бяха доста по-категорични.

В мача през ноември имаше един подобен момент, в който Пуул водеше а Еве натисна за изравняване. Тогава бе положението на Джо Алън, което решаваше мача. Тогава не се случи, но снощи в подобна позиция излезе Дани Стъридж и нямаше прошка. Третия гол пък просто сложи точка още преди края на полувремето.

Отличен мач за Коутиньо. Доста ми се губеше в последните 1-2 месеца бразилчето, но вчера бе на ниво и това се усети.
Единственото негативно от мача бе спречкването между САС-овците, но си мисля че Суарес си бе в правото да негодува.. Особено след като Стъридж пропусна дузпа.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 16:28

Цитат:
Сините са с по-добрата защита, но срещу себе си ще има по-доброто нападение.

Не гледах мача, че се ядосах на тъпанарите от Диема, които ще ми дават опашкарите Суонзи - Фулъм, а не Светците - Топчиите...
Но според мен в цитата горе е бил ключа за изхода на вчерашния мач... Като половината ти титулярна (и много ефективна) защита е контузена (а другата половина е след контузии), едва ли някой е очаквал нещо различно от твърда победа за Пуул...

И все пак браво - 4 гола са си 4 гола... Пожелавам ви още един мач да бележите така... А после 3 мача да почивате... :-D

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 16:40

Съгласен съм за това, че вчера Еве бяха с доста контузени. Но реално и в Пуул контузените са основно защитници - Агер, Сако, Хосе Енрике, Глен Джонсън. Вече въпрос на гледна точка дали това е плюс или минус за отбора : )))) Специално Фланаган се справи много добре на позиция, на която скоро не е играл. Аз очаквах Еве да атакуват от там имайки предвид че дясната ни част беше съставена от футболисти на 21 и 19 години :)

Според мен доста по-добре действахме в средата на терена, а и тактически БР изнесе добре мача. Контузията на Лукаку също спомогна много за това защитата ни да няма кой нае каква работа, защото Нейсмит не беше особен проблем за Коло и Шкъртел.

Много добри думи за Баркли. Това момче ми напомня за Стиви преди доста време и имам усещането че скоро ще замени Лампард в Челси, но да видим..

Последна промяна Anfield на 29.01.2014 16:47, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 16:57

alexbg написа:
Цитат:
Сините са с по-добрата защита, но срещу себе си ще има по-доброто нападение.

Не гледах мача, че се ядосах на тъпанарите от Диема, които ще ми дават опашкарите Суонзи - Фулъм, а не Светците - Топчиите...
Но според мен в цитата горе е бил ключа за изхода на вчерашния мач... Като половината ти титулярна (и много ефективна) защита е контузена (а другата половина е след контузии), едва ли някой е очаквал нещо различно от твърда победа за Пуул...

И все пак браво - 4 гола са си 4 гола... Пожелавам ви още един мач да бележите така... А после 3 мача да почивате... :-D

Е, и таз добра, че как няма да дават Фулъм бе, бате? Ти чуваш ли се какво говориш? Имате късмет, че Бербатката посмъртно няма да отиде в отбор от по-долна дивизия в Англия, че иначе стой та гледай как БГ телевизиите масово пренебрегват мачове от Висшата Лига. :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 16:58

Anfield написа:
Много добри думи за Баркли. Това момче ми напомня за Стиви преди доста време и имам усещането че скоро ще замени Лампард в Челси, но да видим..

Бе и при нас да дойде, хич няма да се разсърдя. :whistle:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Liverpool FC - Everton - 28-01-2014 22:00   |   29.01.2014 17:14

SUBXERO написа:
Е, и таз добра, че как няма да дават Фулъм бе, бате? Ти чуваш ли се какво говориш? Имате късмет, че Бербатката посмъртно няма да отиде в отбор от по-долна дивизия в Англия, че иначе стой та гледай как БГ телевизиите масово пренебрегват мачове от Висшата Лига. :laugh:

Вече става мега дразнещо това. Ясно е че има стриймове и всеки може да си гледа каквото му сърце иска, но все пак..

Доста критики има и към Диема. Във форумът им не липсват критики, въпроси и т.н., но явно договорът им за излъчване е такъв. Преди време в събота даваха по двата канала 2 различни мача, сега само по един (Фулъм vs XXXX ) и то често е на HD канала, който доскоро не беше част от предлаганите канали на всички оператори.
Мен ме дразни и друго. В неделя дават 2 мача примерно - едно дерби и едно дерби на таралясници :). Хубавият мач е по Диема, а таралясниците по Нова Спорт и Нова спорт HD. Имам един приятел снощи гледа мача на Пуул на стрийм излъчващ BTSport и го разбирам идеално.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 13 мнения ]