Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:47

Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Алегри ВЪН 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Алегри ВЪН   |   16.09.2012 00:22

Естествено не само той е виновен за състоянието на Милан, но пари няма и в други отбори. С тези играчи е недопустимо да не можем да вържем два паса два поредни домакински мача.
Толкова слаб и безидеен Милан не съм гледал.
Докога ще залага на дърветата Абате и Антонини не знам, не знам как при 0-1 и при никаква игра вади нападател, а то щото имаме уникални резерви. Страхлива игра, слуша какво му казва Белрускони, изобщо треньор-путка. Извади Ел Шаарави, който внасяше най-много разнообразие в играта. Играе всеки мач по един и същ начин, изобщо пълна трагедия.
Да се мага, а и физиономията му е пораженческа
Има все още време да се върнем в играта за зона шампионска лига, но ако Алегри остане то до един месец ще сме аут окончателно.
Освен това според мен и играчите са се настроили нещо срещу него и в отбора няма никакъв дух и атмосфера.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   16.09.2012 09:40

Не си гледал? Значи не си гледал със Сампдория. Честно, батка, ако в ПМЛ Фалка беше дал Серия А за поток, шях да взема за нас Милан и да поискам дубъл 0:1 да се отиграе.
За всичко са виновни Берлускони и Галиани.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   17.09.2012 02:43

За кое да не съм гледал, че не разбрах. Ако е мача със Сампдория, да не го гледах, но гледах репортаж и четох много мнения, а сега гледах резила с Аталанта. Виновни са Берлускони и Галиани, но и Алегри. На този етап няма как да сменим собственика, дай поне да сменим тренера, защото е неадекватен меко казано.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Айде, време му е на Масимиляно   |   23.09.2012 17:32

Баси отчайващата работа - никакъв живец в тоя отбор, освен че и класата е потресаваща. Тоя Сапата засега върви да е поредния смешник в червено-черната трупа. Толкова неадекватни шпагати е просто потресаващо да гледаш - и това при защитниците, които сме имали. Крайно жалка история.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   07.10.2012 23:39

НЯКОЙ ДА ИЗГОНИ АЛЕГРИ!!! :-x

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   07.10.2012 23:40

Някой да изгони също Берлускони и Галиани

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   08.10.2012 00:01

В професията вече няма кой знае какви специалисти Дяволе.Който и да дойде надали ще успее да постигне нещо с тези футболисти.До преди 10 години имаше поне 10 човека които правеха от нищото нещо,сега няма нито един.На всеки са му нужни стотици милиони или пък съдийски комфорт за да постигне нещо значимо така че най-добре за Милан според мен е да се рискува с някой по-млад треньор близък до клуба...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   21.10.2012 00:00

Allegri's future with Milan has come under serious scrutiny, with the club having taken only seven points from their opening seven games of the Serie A season, but Galliani was quick to dispel rumours that Saturday's match against third-placed Lazio would be decisive.

"Allegri's last game for the club won't be against Lazio in Rome or against Malaga (in the Champions League in midweek), or against Genoa at the San Siro (the following weekend),'' he told the club's official website.

"The club will continue with the coach that has put the most points on the table in Italian football for the past two-and-a-half years. Inter (Milan) ended last season with 22 points less than Milan and no one mentions that. The same is true for Juventus two seasons ago."

Meanwhile, former club captain Franco Baresi also backed Allegri to overcome his difficult start to the season.

"Allegri won the Scudetto two years ago and he came second last season," Baresi told Sky Italia. "He needs to put together a new team. He needs to gain confidence in the new players and the youngsters who still have to grow. He needs time to get the best out of the players he has.

"Patience is needed. A lot of players left at the same time, perhaps too many, and that created some problems, but I'm certain that Milan will return to their high levels because this club remains a strong one and is dedicated to being competitive. Fans shouldn't be impatient.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   21.10.2012 00:04

Балет, много ми е интересно кво целиш с тия поствания на статии, дето казват нещо, което се знае отпреди началото на сезона? Алегри да беше само виновен, та да си решат Милан проблемите. И да го уволнят, все тая.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   21.10.2012 00:12

alessandron написа:
Балет, много ми е интересно кво целиш с тия поствания на статии, дето казват нещо, което се знае отпреди началото на сезона? Алегри да беше само виновен, та да си решат Милан проблемите. И да го уволнят, все тая.

Е чак да се знае, нормално е след такива резултати да изхвърчи. Иначе е ясно, че тренера няма кой знае какава вина, но за мен никога не е бил треньор за ранга на Милан.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   21.10.2012 00:19

Аз пък не мисля, че примерно Гуардиола и дори Моуриньо, на който един куп хора лижат гъза, щяха да се справят много по-добре в тия условия. Алегри за два сезона взе първо и второ място в Серия А и успя да премине през емблематичния 1/8 финал в ШЛ, дето все пак вие си останахте с рекорда там. Може да не е най-великият треньор на Милан, но не е и най-лошият в никакъв случай.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   21.10.2012 01:25

Балет, не ми се говори просто...
Аз отдавна съм го написал, какво повече..
Не го махар според мен само защото този сезон е отписан и лятото ще правим нов отбор с Гуардиола начело. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   21.10.2012 02:47

Дяволе,това с Гуардиола няма да стане.Ще го вземете толкова колкото и ние го взехме.Кой треньор от ранга на Пеп ще се навие да поеме Милан при положение че в Италия няма пари и че няма да играете в Шл (след днешната загуба сте на 11 точки от тройката,а тепърва ще играете с Наполи,Юве и Рома).
Вие вървите по нашите стъпки,нищо че миналата година ни се смеехте.Шанса ви е и вие да изкарате някой жокер от ръкава както ние направихме със Страмачони само че това във футбола не се случва често.И при положение че няма пари трябва да се обърнете към играчи от школата си,но там,по мое мнение не разполагате с качество (старая се да следя младежките формации)
Колкото повече се бавите с промените толкова повече години ще ви отнеме да се върнете на върха.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   21.10.2012 17:19

Diavolo написа:
Не го махар според мен само защото този сезон е отписан и лятото ще правим нов отбор с Гуардиола начело. :-)

ХАХха! Баце, спри пиенето! Пеп е в САЩ и учи английски! Защо, мисля, че сам ще си отговориш:)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   21.10.2012 17:23

Canary написа:
ХАХха! Баце, спри пиенето! Пеп е в САЩ и учи английски! Защо, мисля, че сам ще си отговориш:)

В САЩ освен да си обогати испанския не знам кво друго може да прави. ;-) Иначе Пеп лично аз не бих искал да е човекът, който да вземе Милан след блясъка си в Барса. Нещо ми е съмнителен извън Барселона Гуардиола ...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   22.10.2012 03:34

Canary написа:
Diavolo написа:

Да не стане само после Гуардиола да дойде точно в Милан и да ви се смея на всички? :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   22.10.2012 03:36

radiinter написа:
Дяволе,това с Гуардиола няма да стане.Ще го вземете толкова колкото и ние го взехме.Кой треньор от ранга на Пеп ще се навие да поеме Милан при положение че в Италия няма пари и че няма да играете в Шл (след днешната загуба сте на 11 точки от тройката,а тепърва ще играете с Наполи,Юве и Рома).

Ради, пари винаги може да се намерят... Има игрички, за които ние нищо не знаем.
А за един треньор няма по-идеален начин да застане начело на гранд в голяма криза, защото ще е стигнато дъното и няма за накъде по-зле... А ще са гарантирани добри пари + не голям риск за уронване на престижа...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   22.10.2012 04:02

Diavolo написа:
radiinter написа:

Ради, пари винаги може да се намерят... Има игрички, за които ние нищо не знаем.
А за един треньор няма по-идеален начин да застане начело на гранд в голяма криза, защото ще е стигнато дъното и няма за накъде по-зле... А ще са гарантирани добри пари + не голям риск за уронване на престижа...

Баце, един риторичен въпрос - Рийкард и Тито Виланова големи треньори ли са ? :football: :whistle: :innocent:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   22.10.2012 21:30

Diavolo написа:
Canary написа:
Diavolo написа:

Да не стане само после Гуардиола да дойде точно в Милан и да ви се смея на всички? :devil:

Аз подкрепям Сандро и мисля, че Пеп извън Барса, може и да се окаже ,че не става за мениджър! В този ред на мисли, май всички ще се смеем, ако отиде в Милан:)))

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Алегри ВЪН   |   23.10.2012 03:46

Не ми се измъквай... :-D
Писна ми да чета как Гуардиола нямало как да дойде в Милан и какви ли не смехурии.
Аз ти казвам, че още утре Гуардиола може да поеме Милан, нещата зависят от Берлускони.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща