Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:50

Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Няма нов Левски 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Няма нов Левски   |   20.10.2012 18:13

Пълен провал дотук на Илиан Илиев и шефа му Иво Тонев. Грандиозната и правена детайлно селекция се оказа просто балон, който ЦСКА спука днес.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   20.10.2012 18:24

Vendome написа:
Пълен провал дотук на Илиан Илиев и шефа му Иво Тонев. Грандиозната и правена детайлно селекция се оказа просто балон, който ЦСКА спука днес.

Ти да не си изненадан от играта ни ?

На Илиян обаче не може да му се отрече ,че успя да изненада всички като включи дърводелеца Старокин и кретащият Йовов в стартовите 11. Като прибавим и "перлата " Марсиньо и не беше трудно да се отгатне на къде ще отидат нещата.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   20.10.2012 18:31

Ледо написа:
Vendome написа:

На Илиян обаче не може да му се отрече ,че успя да изненада всички като включи дърводелеца Старокин и кретащият Йовов в стартовите 11. Като прибавим и "перлата " Марсиньо и не беше трудно да се отгатне на къде ще отидат нещата.

Марсиньо, Силва, Ели, Опоку и т.н. Егати селекцията. В резултат на нея, отборът разполага с двама централни защитници, единият трайно контузен, вторият по дифолт ляв бек и един трети, който играе като такъв по принуда. Вътрешен халф не е нужен, понеже имаме феноменалните Гаджев и Димов.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   20.10.2012 19:55

Vendome написа:
Ледо написа:
Vendome написа:

Марсиньо, Силва, Ели, Опоку и т.н. Егати селекцията. В резултат на нея, отборът разполага с двама централни защитници, единият трайно контузен, вторият по дифолт ляв бек и един трети, който играе като такъв по принуда. Вътрешен халф не е нужен, понеже имаме феноменалните Гаджев и Димов.

Не е само селекцията. Последните сезони колко играчи се взеха ? Сигурно са попне 20-30 и какво стана - едно и също. Значи другаде куцат нещата. За мен Илиян сам не може да се справи с цялата работа и очакванията. Трябва му силен гръб, от който играчите да имат як респект и да ги надъхва. Тонев не е този гръб !
Освен това с всяка изминала година губим идентичност като се пълним със селски бекове и чужденци.

Последна промяна Ледо на 20.10.2012 19:57, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   20.10.2012 22:32

Едва ли можем да обвиним само Старокин и Йовов, когато за 90 минути си създал две положения за гол. Съжалявам, но при тези факти е виновен целия отбор, а не само двама играча. Просто нямахме идея какво да правим на терена и закономерно изгубихме. Ясно е, че това са футболистите, с които трябва да завършим полусезона, тъй че варианти за ротация има много малко.

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 15:15

goro_levskara написа:
Едва ли можем да обвиним само Старокин и Йовов, когато за 90 минути си създал две положения за гол. Съжалявам, но при тези факти е виновен целия отбор, а не само двама играча. Просто нямахме идея какво да правим на терена и закономерно изгубихме. Ясно е, че това са футболистите, с които трябва да завършим полусезона, тъй че варианти за ротация има много малко.

Естествено, че не са само тези двамата, не ми стана ясно как Илиев искаше да спечели срещата??? Всеки мач едни и същи футболисти правят едно и също, с много малки изключения. Сигурно и на Луната вече знаят, че не дадеш ли възможност на Карвальо гол отдругаде трудно ще падне... А това е най-малкото жалко.
Аз трудно се сещам за по-слаб Левски в дербито.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 17:24

Знаеш ли, не е оправдание, но като ни го нямаше най-добрия играч и се видя, че изгубихме тотално центъра. Без никаква идея, без нищо смислено. Не знам, аз съм прекалено афектиран, но в случая сами сме си виновни. Цска си изигра перфектно мача, в това няма спор. Трябва да се пробва нещо ново, може би някой от младите момчета, или пък да се дава шанс на Димов, поне ще играе с хъс.

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 17:27

goro_levskara написа:
Знаеш ли, не е оправдание, но като ни го нямаше най-добрия играч и се видя, че изгубихме тотално центъра. Без никаква идея, без нищо смислено. Не знам, аз съм прекалено афектиран, но в случая сами сме си виновни. Цска си изигра перфектно мача, в това няма спор. Трябва да се пробва нещо ново, може би някой от младите момчета, или пък да се дава шанс на Димов, поне ще играе с хъс.

Кой ви е най-добрият играч? Рамос ли визираш?

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 17:37

Да Сандре, Рамос визирам. За стандартите на България е перфектния футболист, за Левски е най-добрият, в това трудно ще ме обориш. Той е нестандартен играч, който може да измисли нещо във всеки един момент от срещата. Голяма загуба беше, но все пак един отбор не трябва да разчита само на един играч.

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 17:56

О, аз нямам намерение да споря, не съм го гледал толкова много. Впечатленията ми са, че не е нещо невиждано, но е стабилен и знае какво да прави на терена, съответно рядко му се случва да не го прави.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 18:15

alessandron написа:
О, аз нямам намерение да споря, не съм го гледал толкова много. Впечатленията ми са, че не е нещо невиждано, но е стабилен и знае какво да прави на терена, съответно рядко му се случва да не го прави.

И не само това, а както Жоро каза, няма кой да го замести - Прохазка просто не етакъв играч, а на врачанчето десния крак е само за подпиране - сигурно утреба няколко врабчета, като избомби с левия крак топката.
Отделно главния съдия въобще не бе в час. Нюанджи не трябваше въобще да играе второто полувреме...

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 23:02

Тук Алесандрона говори за някакъв пропуск на Силва, прекрасно е, че не съм го видял, защото щях да се ядосам.
Вижте, работата с този наш селски наставник е ясна. Даже, на неговия фон дори Ясен Петров е по-приемлив - има по-ведър вид, и може в по-добра степен да ги мотивира.
Не искам да анализирам, аз в другите клубове писах детайлно преди време. Докато Батков не сложи нормален чужденец, който да е НЕИЗВЕСТЕН (а не Муриньо или прочее), няма да се оправим.
Щом е неизвестен, сигурно смятате, че сганта българска няма да го слуша и сте прави, ама нали отнякъде трябва да се тръгне?!?!?!
Аз отдавна я предвидих тази загуба. Левски по никакъв начин не защитава своите традиции - а те са точно срещу чорбата да се опитва да не губи поне.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 23:04

shporata написа:
Тук Алесандрона говори за някакъв пропуск на Силва, прекрасно е, че не съм го видял, защото щях да се ядосам.

То дори не може да се нарече пропуск. Умишлено да не я вкараш от гол-линията ше ти е трудно в такава ситуация. Утехата е,че май вдигнаха засада и нямаше да се брои =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   21.10.2012 23:10

Крал Блуфен написа:
shporata написа:

То дори не може да се нарече пропуск. Умишлено да не я вкараш от гол-линията ше ти е трудно в такава ситуация. Утехата е,че май вдигнаха засада и нямаше да се брои =)

Абе не съм сигурен, че вдигнаха, не че има значение особено.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 00:23

Не вдигнаха, специално погледнах.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 09:54

spurs написа:

Да, показа аут, макар че на стадиона се видя, че е засада, и аз помислих, че е вдигнал такава. Но флага бе хоризонтален, а не вертикален. Всъщност Карвальо бе в засада (но не успя да докосне топката), а не Силва.
Също и и при тяхната греда Карачанаков явно бе поне 30 см зад последния наш.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 09:56

navy написа:
spurs написа:

Да, показа аут, макар че на стадиона се видя, че е засада, и аз помислих, че е вдигнал такава. Но флага бе хоризонтален, а не вертикален. Всъщност Карвальо бе в засада (но не успя да докосне топката), а не Силва.

Също и при отменения ни втори гол засада няма.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 10:53

shporata написа:
Вижте, работата с този наш селски наставник е ясна. Даже, на неговия фон дори Ясен Петров е по-приемлив - има по-ведър вид, и може в по-добра степен да ги мотивира.
Не искам да анализирам, аз в другите клубове писах детайлно преди време. Докато Батков не сложи нормален чужденец, който да е НЕИЗВЕСТЕН (а не Муриньо или прочее), няма да се оправим.
Щом е неизвестен, сигурно смятате, че сганта българска няма да го слуша и сте прави, ама нали отнякъде трябва да се тръгне?!?!?!
Аз отдавна я предвидих тази загуба. Левски по никакъв начин не защитава своите традиции - а те са точно срещу чорбата да се опитва да не губи поне.

Муахахааа!! Лапнахте ли на Мата хуя:)))))

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 11:11

alessandron написа:
navy написа:
spurs написа:

Също и при отменения ни втори гол засада няма.
Има разбира се, и тя е на центриращия, стана точно пред мен и бе категорично.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 11:55

Мача беше брутално зле.
Няма такава балъшка грешка при гола, все едно Ели го бяха купили. Много неадекватно се оголвахме в защита.

Както и да е. Станалото станало. Въпреки всичко продължавам да смятам, че сме много по-добре от миналата година и Илиян Илиев заслужава шанс до края на сезона и тогава да се правят равносметки.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща