Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:09

Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Няма нов Левски 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 12:02

Е, и аз мисля, че няма никакъв смисъл от треньорски смени по това време. Веднъж като си назначил треньор, трябва да му оставиш време, който и да е той, освен ако не става дума за някаква трангична серия от резултати както беше при Достанич примерно. Но продължавам да не разбирам какво допринася Иво Тонев за Левски, държа си на мнението, че е пълен неадекватник.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 12:11

falkenbach написа:
Мача беше брутално зле.
Няма такава балъшка грешка при гола, все едно Ели го бяха купили. Много неадекватно се оголвахме в защита.

Както и да е. Станалото станало. Въпреки всичко продължавам да смятам, че сме много по-добре от миналата година и Илиян Илиев заслужава шанс до края на сезона и тогава да се правят равносметки.

Изобщо не сте много по-добре, просто програмата ви до дербито беше сравнително лека. Напролет като трябва да ходите в Пловдив и Ловеч ще видиш каква жалкарска история сте - не по-различна от общото ниво на българския футбол. Освен ако не купите централен защитник и някой по-грамотен халф с офанзивни функции де, но нещо не ми се вярва.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 12:50

alessandron написа:
falkenbach написа:
Мача беше брутално зле.
Няма такава балъшка грешка при гола, все едно Ели го бяха купили. Много неадекватно се оголвахме в защита.

Както и да е. Станалото станало. Въпреки всичко продължавам да смятам, че сме много по-добре от миналата година и Илиян Илиев заслужава шанс до края на сезона и тогава да се правят равносметки.

Изобщо не сте много по-добре, просто програмата ви до дербито беше сравнително лека. Напролет като трябва да ходите в Пловдив и Ловеч ще видиш каква жалкарска история сте - не по-различна от общото ниво на българския футбол. Освен ако не купите централен защитник и някой по-грамотен халф с офанзивни функции де, но нещо не ми се вярва.

Абсолютно съм съгласен, и името на темата е точно такова, с право. Няма никаква промяна, проблясъци в 2 мача не бих ги квалифицирал като такава. В кой мач доказахме, че сме различни? Може би само с Ботев Пд, но аз не съм го гледал. И ако имаме проблем с контузени и наказани, то с какво оправдваме объркания стартов състав, и липсата на адекватна промяна още на полувремето???

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 13:15

navy написа:
В кой мач доказахме, че сме различни? Може би само с Ботев Пд, но аз не съм го гледал

Така се случи че гледах мача ви с Ботев, онзи ден също бях на дербито. За тези два месеца между двата мача все едно различни отбори гледах. Срещу Ботев Левски изнесе много много силна първа част. Дори бих казал приятна за гледане.
Срещу ЦСКА мисля че можете да се сърдите основно на тренера си, макар че като се замисля и неговата задача не бе много лесна... особено при смените, за които имаше доста кандидати.

spurs написа:
продължавам да не разбирам какво допринася Иво Тонев за Левски, държа си на мнението, че е пълен неадекватник.

В кръга на шегата, бих казал че дори не успя да удари едно рамо на Левски в мача с Локо Сф... пък може и да е ударил всъщност :-D
Иначе като оставим настрана политико-икономическото назначение, Тонев ако можеше да направи това, за което толкова говори и се кълне, Локото едва ли щяха да стигнат дъното при неговото управление и кадруване толкова сезони наред. Няма как да се надскочи си мисля, макар че времето е пред него.. кой знае

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 14:38

falkenbach написа:
Мача беше брутално зле.

Със сигурност не сме по-добре от миналата година. Особено накрая с Ясен . Никой не иска оставка на Илиян обаче е крайно време да се забележи някаква игра и задължително няколко некадърника да останат извън титулярния състав. По-добре на тяхно място да влизат Цоневи и Вутов и т.н момчета от школата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 14:50

spurs написа:
Но продължавам да не разбирам какво допринася Иво Тонев за Левски, държа си на мнението, че е пълен неадекватник.

Който дава парите, той поръчва музиката ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 22:06

alessandron написа:
falkenbach написа:
Мача беше брутално зле.

Ние халфа го взехме - Марсиньо (има супер визитка), ама нищо не играе.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 22:08

Цитат:
Тонев ако можеше да направи това, за което толкова говори и се кълне, Локото едва ли щяха да стигнат дъното при неговото управление и кадруване толкова сезони наред. Няма как да се надскочи си мисля, макар че времето е пред него.. кой знае

Там нещата се решава от Гигов, Тонев беше само изпълнител. Факт е обаче, че Тонев вече се дъни в Левски.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 22:15

Ледо написа:
spurs написа:
Но продължавам да не разбирам какво допринася Иво Тонев за Левски, държа си на мнението, че е пълен неадекватник.

Какви пари дава Тонев за Левски? :safin:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 22:32

Крал Блуфен написа:
Ледо написа:
spurs написа:

Какви пари дава Тонев за Левски? :safin:

В случая той е музиката ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   22.10.2012 22:58

Vendome написа:
alessandron написа:
falkenbach написа:
Мача беше брутално зле.

Ние халфа го взехме - Марсиньо (има супер визитка), ама нищо не играе.

Не е само той! И Прохазка трябваше да бъде супер играч и всички се радвахме в клуб Левски, че сме го взели!
Пелето въпреки, че е на години, пак трябваше да е стълб! Жоао Силва е селектиран от Дейвид Мойс и също минаваше за звезда, а в края на краищата изброените нищо не играят! Базил, който като го взехме, всички се смяха, че бил измислен и куп други подигравки, се оказа, че само той играе за Левски!
Изобщо, много безумна ситуация!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   28.10.2012 14:38

Стига с тия визитки и тем подобни селянии.Какво като е играл еди къде си?Щом е опрял до Българското първенство значи работата е ясна.Вчера гледам Ботев - ЦСКА и коментатора непрекъснато повтаряше как оня циркаджия,деветката от Ботев бил юноша на Фламенги ... уау!Респект за циркаджията щом пък е юноша на Фламенго където са го изритали най-вероятно.

А и Вандом - тоя вашия Марсиньо не беше ли играл в АПОЕЛ?Е ок,стигнаха 1/4 финал но аз вече го забравих това да ти кажа честно,кой помни някакви си еднодневки?

Истината е че се прекалява много с визитки,голове,мачове в ЕЛИТНАТА еди коя си дивизия ... и накрая като дойде и го видиш че е 95кг сутрин преди закуска и ти става ясно че нещо не е както трябва.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Няма нов Левски   |   29.10.2012 08:49

BATE написа:
Стига с тия визитки и тем подобни селянии.Какво като е играл еди къде си?Щом е опрял до Българското първенство значи работата е ясна.Вчера гледам Ботев - ЦСКА и коментатора непрекъснато повтаряше как оня циркаджия,деветката от Ботев бил юноша на Фламенги ... уау!Респект за циркаджията щом пък е юноша на Фламенго където са го изритали най-вероятно.

А и Вандом - тоя вашия Марсиньо не беше ли играл в АПОЕЛ?Е ок,стигнаха 1/4 финал но аз вече го забравих това да ти кажа честно,кой помни някакви си еднодневки?

Истината е че се прекалява много с визитки,голове,мачове в ЕЛИТНАТА еди коя си дивизия ... и накрая като дойде и го видиш че е 95кг сутрин преди закуска и ти става ясно че нещо не е както трябва.

Не знам, какъв му е проблемът, но човекът си има класа, поне това казва биографията му. Може пък да е решил да дойде тук на курорт.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2