|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Фулъмски истории | 14.02.2014 22:35
Току-що прочетох, че Фулъм са уволнили Мойленстеен и са назначили Магат на негово място с договор за 18 месеца. Страшно нестандартно решение. Нямам и представа какво ще се получи.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
Последна промяна SUBXERO на 14.02.2014 22:44, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Фулъмски истории | 16.02.2014 09:19
Няма нищо странно за мен. Борбата за спасение ще бъде ожесточена и са преценили че нов човек ще трябва да я води. Поради факта че тази година Юнайтед от..ха да се борят за титлата се получава един много интересен сезон с много неизвестни, какъвто не е имало поне аз докато следя английски футбол. Бъркотия е не само в челото, но и в борбата за оцеляване. Моето мнение преди Магат беше, че Фулъм изпадат на сто процента, но при създалата се ситуация вече не съм толкова убеден. За мен Кардиф през прозореца направиха добра селекция, а и след отпадането за купата вчера, ще се съсредоточат изцяло в борбата за спасение. Затова не мисля че те ще изпаднат. Сигурни за чемпиъншип според мен са Палас. Въпросът е кои ще са другите два отбора. Чичо Сам би трябвало да успее да спаси чуковете, а и Съндърланд ми изглеждат доста мотивирани. Лудницата ще бъде пълна :)
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: Фулъмски истории | 16.02.2014 12:03
Нямах предвид сакинга, а това КОГО са взели. Немски треньори в Англия не се сещам да са работили. Уве Рьослер не го смятам, той и като футболист в Англия направи кариера и стана име, в Германия почти не го знаят. Та мисълта ми беше, че е як гембъл, просто необичайно съчетание. Нещо като Невио Скала в Дортмунд навремето, гембъл, който бе ясно как ще завърши.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|