Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:52

Отговори на тема  [ 20 мнения ] 
FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT 
Автор Съобщение
(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 21:03

Mama im deeba i smotanite pristrastni i nekadurni psevdo komentatorcheta.
Toia neshtastnik deto komentira predi malko macha da si navre mikrofona dulboko v gurloto i dano poveche zvuk ne obeli.
Aman ot podobni keleshi...
P.S. Kato se dobera da komp shte pisha poveche - no s dve dumi: da go duhat vsichki loserpoolski komentatorcheta i psevdo jurnalq. Da go duhat i vsichki heituri na Arsenal i Wenger (Sandro - ti sushto)...
Da idva sledvashtiq provincialen otbor da ni se pokloni i da vurje obuvkite na igrachite ni...

FUCK OFF

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 21:04

тръпнем да научим подробности защото както се сещаш подобни мачлета не са ми на нивото да ги гледам :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 21:17

Алекс, гледай си работата. Само щото те знаем колко си емоционален, подминавам без да ти върна псувните. Не ти знам претенциите, но днес например имаше втора дузпа за Ливърпул за влизането на Чембърлейн.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 21:21

Всъщност коментарът бе на Георги Драгоев, който е фен на .... Арсенал

http://www.sportal.bg/news.php?id=130711

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 22:22

alessandron написа:
Алекс, гледай си работата. Само щото те знаем колко си емоционален, подминавам без да ти върна псувните. Не ти знам претенциите, но днес например имаше втора дузпа за Ливърпул за влизането на Чембърлейн.

Този пък разбирач... Само защото от един (един-единствен ъгъл) изглежда, че има дузпа - и си готов да плещиш глупости против Арсенал и Венгер... Как пък при отиграването от основната камера (която даваше наживо) онова псведо-коментаторче не каза нищо за дузпа (той вярно, че по време на целия мач бавно загряваше, ама...)... И как пък от друг ъгъл, на около 4 метра от ситуацията съдията не видя дузпа (че дори категорично махаше с пръст, че такава няма още в момента на въпросното действие)... Обаче, разбираш ли, понеже от една камера твърдата игра тяло в тяло изглеждаше като фаул... и понеже онзи палячо за пореден път преигра (много добър, перфектен дори ритнитопковец е, но е тотално говно като поведение) и чак едни лупинги прави като че ли се е сблъскал с товарен влак... Само заради това - дузпа имало - АЙ СИКТИР, АМАН ОТ ПСЕВДО-РАЗБИРАЧИ...

Анфо - този не е от Арсенал, не ме интересува какво пише някъде си, някога си... Това трябва да си по-низш от плазмодий и по-ебан от най-долната улична курва, за да коментираш по такъв начин мач на Арсенал и да си мислиш, че си фен на Арсенал...

Не може да ми говориш, че:
1. Бутонки в глезена са за ЖК - какъвто и получи Монреал (не че този, го забеляза де)
2. После да кажеш, че високо вдигнатия (поне на 1.20 м) крак на Шкъртел (може и да беше другото ренде Агер) С БУТОНКИТЕ НАПРЕД централно в стъпалото на Касорла не било нищо. А на туй отгоре било след като ситуацията била изиграна от Касорла!!!! АБЕ МАЛОУМНИК - то винаги нарушенията са, защото извършителят е закъснял с действието си!!!! БАСИ ТЪПАНАРА!!!
3. Накрая да видиш, че може би Фабиански боксира в дясната буза Стъридж (ако не се лъжа) (всъщност този кретен и това не видя, но когато на повторението лекето Суарес жестикулира по подобен начин - тогава нашия виден идиот реши, че точно така се е случило) и да кажеш - това е основание за дузпа. Дори и да е било така (а от повторението не може да се твърди подобно нещо, дори и на 75%), нали същия този МИНДИЛ 10 минути преди това обясняваше, че "ситуацията вече била преминала".........

ДЕЕБА МАМА ИМ ДЕЕБА на всички МАЛОУМНИЦИ и НЕМИСЛЕЩИ ОЛИГОФРЕНИ, с които се е наводнила страната... Глад и мизерия за такива псведо-разбирачи, а всъщност истински анонимници и недоносчета...

'Айде улево за всички недоволни...

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 22:52

alexbg написа:
Анфо - този не е от Арсенал, не ме интересува какво пише някъде си, някога си... Това трябва да си по-низш от плазмодий и по-ебан от най-долната улична курва, за да коментираш по такъв начин мач на Арсенал и да си мислиш, че си фен на Арсенал...

Всъщност аз ти копирах линк, за да не ти пиша че съм го чул от него преди не малко години вече. Разбира се по телевизията го е казвал и то не веднъж.. не сме си хортували...

Само не те разбирам за какво се палиш, честно казано...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 23:01

С Драгоев имаме общ приятел, от когото със сигурност знам, че е фен на Арсенал.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 23:17

В Диема няма фенове на Ливърпул, доколкото знам, а Драгоев си е от Арсенал.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   16.02.2014 23:33

alexbg написа:
alessandron написа:

Този пък разбирач... Само защото от един (един-единствен ъгъл) изглежда, че има дузпа - и си готов да плещиш глупости против Арсенал и Венгер... Как пък при отиграването от основната камера (която даваше наживо) онова псведо-коментаторче не каза нищо за дузпа (той вярно, че по време на целия мач бавно загряваше, ама...)... И как пък от друг ъгъл, на около 4 метра от ситуацията съдията не видя дузпа (че дори категорично махаше с пръст, че такава няма още в момента на въпросното действие)... Обаче, разбираш ли, понеже от една камера твърдата игра тяло в тяло изглеждаше като фаул... и понеже онзи палячо за пореден път преигра (много добър, перфектен дори ритнитопковец е, но е тотално говно като поведение) и чак едни лупинги прави като че ли се е сблъскал с товарен влак... Само заради това - дузпа имало - АЙ СИКТИР, АМАН ОТ ПСЕВДО-РАЗБИРАЧИ...

Камерата на живо - хахахаха, която дава в гръб цялата ситуация ли бе? Ясно, че още не ти е минало от 5:1, но ХАУЪРД УЕБ, точно тоя да ми го даваш за пример, аре улево. Понеже се каниш от не знам колко години да играеш футбол на вилата, може някой ден, ако благоволиш и аз така да ти вляза тяло в тяло, па да видим дали ще си толкоз дащен тогаз. Негърчето не уцели топката и си прави фаул, а Суарес че преиграва, няма нищо общо в случая дали има нарушение или не.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 00:31

Ма ти верно ли казваш, че това не е дузпа? Поне аз по-чиста дузпа срещу Суарез може би никога не съм виждал, па ако искаш ме пиши и мен при разбирачите :)

Че Драгоев освен, че е ужасен коментатор, е и фен на арсенал всеки го знае, така че и тук не си прав.

Понеже нищо не си казал за самия мач ти предлагам ти да напишеш още едно мнение, в което да признаеш, че с оглед играта днес още едно 5:1 за Ливърпул щеше да е напълно реално, та поне да има едно вярно нещо във всичките ти бръщолевения :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 11:21

Мислех да пиша нещо за съдийството, но гледам че Боби Борисов е написал анализ, с който съм почти изцяло съгласен:

http://goo.gl/4cKvKD

В общи линии Уеб направи 2 сериозни грешки според мен - не даде дузпа за Пуул много по-категорична от тази, която даде по-рано в мача, а в другата посока не даде заслужен втори жълт картон за Стиви.

Аз съм доволен от начина, по който играха червените (този мач в бяло). Като за провинциален отбор не бе лошо : ))))) Това, което гради БР рано или късно ще даде резултат. В момента основната цел е място в Топ 4, нещо което с оглед късата скамейка е много по-вероятно да се реализира след концентрация само върху първенството и извличане на максимума от добре наредената програма до края на шампионата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 13:12

Anfield написа:
Мислех да пиша нещо за съдийството, но гледам че Боби Борисов е написал анализ, с който съм почти изцяло съгласен:

В общи линии Уеб направи 2 сериозни грешки според мен - не даде дузпа за Пуул много по-категорична от тази, която даде по-рано в мача, а в другата посока не даде заслужен втори жълт картон за Стиви.

Аз съм доволен от начина, по който играха червените (този мач в бяло). Като за провинциален отбор не бе лошо : ))))) Това, което гради БР рано или късно ще даде резултат. В момента основната цел е място в Топ 4, нещо което с оглед късата скамейка е много по-вероятно да се реализира след концентрация само върху първенството и извличане на максимума от добре наредената програма до края на шампионата.

Я гледай ти, то и аз съм написал същото за съдийските грешки.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 15:03

Anfield написа:

Я кажете, хората, разбиращи от футбол, и с това ли сте съгласни:

Цитат:
Нарушение ли е влизането на Шкъртел срещу Касорла в наказателното поле?
- Аргументи „ЗА решението на Уеб". Топката вече не е в контрола на Касорла и контактът е заради продължаването на движението на крака на испанския играч и този на Шкъртел.
- „Аргументи „ПРОТИВ решението на Уеб". Подобно на неотсъдената дузпа може спокойно да кажем, че във всяка друга част на игрището това ще бъде нарушение, придружено с жълт картон за опасна игра. Защо, когато е в наказателното поле да е различно? Шкъртел посяга с бутоните напред и наранява съперник.
- Моето мнение – правилно отсъждане на Уеб. За мен контактът не е причината Касорла да не нанесе удар.

Мнението на поредния "корифей" е просто потресаващо!!! След като в аргумента "против" сам е написал "посяга с бутоните на пред и наранява съперник" (и между другото е изпуснал високо вдигнат крак с бутоните напред!!!), че и е добавил, че на всякъде другаде ще е фаул + ЖК... И след това - умопомрачително мнение...
Опасната игра е опасна игра - без значение къде и кога... И този пореден смешник, ако си беше понапрегнал още малко сивите гънки, щеше да стигне до единственото и просто заключение: ЖК за Шкъртел и фаул в наказателното поле (вече дали ще е дузпа или непряк свободен удар - не смея да твърдя, че има опция за второто, което за мен лично е логично, но пък може би не е според правилата)...

П.С. Сандро, баце - как така си "затваряш очите", обаче междувременно жестикулираш убедено с пръсти и недвусмислено показваш, че според теб няма нарушение?!?!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 15:06

А за топ4 - признавам си, че напоследък все по-рядко гледам мачове и това е първия мач на Пуул, който гледам този сезон... Но ако играете по този начин (или поне на 90%) в повечето си мачове - не мисля, че някой може да ви оспори 4-то място... Не бих се учудил дори, ако успеете да ни преборите за 3-то - като нищо на финала класирането ще е Шити/Челски/Пуул/Арсенал...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 15:17

Специално за мен положението на Касорла не е нарушение по съвсем други причини - и двамата замахват с високо вдигнат крак. В правилника, ако не ме лъже паметта, нарушение се дава за високо вдигнат крак, а не къде са бутоните - така го знам аз правилото, не твърдя, че съм прав. За недадената дузпа и за втория жк на Джерард вече съм казал.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 15:39

Не, няма значение колко високо е вдигнат кракът, въпросът е дали има опасна игра или не, т.е. дали застрашаваш здравето на съперника, така че определено има значение дали си посегнал с бутоните напред или не. Но при опасна игра се дава непряк свободен удар, така че ако това на Шкъртел се тълкува като опасна игра би трябвало да се даде двоен удар в наказателното - нещо, което аз не съм виждал от 20 години сигурно (ако не броим такива за хващане от вратаря на върната топка).

А иначе от тълкуванието на Боби Борисов най-абсурдното е това дето топката отивала встрани и позицията на нападателя не била директна заплаха за вратата и това било аргумен за неотсъждане на дузпа. Дузпа има при нарушение в наказателното поле без значение дали нападателят е сам срещу празната врата или излиза от наказателното в посока към тъча.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 16:00

alexbg написа:
Опасната игра е опасна игра - без значение къде и кога... И този пореден смешник, ако си беше понапрегнал още малко сивите гънки, щеше да стигне до единственото и просто заключение: ЖК за Шкъртел и фаул в наказателното поле (вече дали ще е дузпа или непряк свободен удар - не смея да твърдя, че има опция за второто, което за мен лично е логично, но пък може би не е според правилата)...

Тогава ми кажи какво трябваше да даде Уеб за нарушението на Монреал срещу Джо Алън в самото начало на мача?
Боби удобно го е пропуснал това, но го отдавам на това че е гледал да поизравни нещата в коментара :). Ако нещо не ми харесва в коментара е точно позицията "за всекиго по нещо" с няколко не особено коректни тълкувания и хипотези. Но пък Боби е подходил сравнително коректно след като е показал възможните гледни точки и писал собственото си мнение. Така както мнение имаш ти, както имам аз и т.н.

И още нещо.. Уеб беше съдията, който поряза Пуул и срещу Челси. В общи линии тогава коментаторите бяха разделени дали има или няма дузпа при нарушението на Ето'о. Сега бяха категорични - и Драгоев и Боби. Имайки предвид че са фенове на Арсенал и поне единият не обича особено Ливърпул, мисля че малко или много проявиха професионализъм. При многото критики, които всеки от нас има към тях, да се плюе по default само защото са в БГ телевизия ми се струва прекалено крайно.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 16:36

Ами аз вече казах мнението си за нарушението на Монреал:

Цитат:
1. Бутонки в глезена са за ЖК - какъвто и получи Монреал (не че този, го забеляза де)

Той си го и получи картона Монреал, просто наш'то коментаторче не успя да видя това (както и много други неща в продължение на целия мач), така че не виждам what's the point?!

Относно дузпата - ОК, няма да спорим повече. Пак казвам, че от основната камера за мен изглеждаше твърда игра тяло в тяло (включително и крак в крак) и затова не съм убеден, че е дузпа. Да, от другите гледни точки (2 мисля общо) изглежда дузпа (днес успях да изгледам повторенията) - така че се съгласявам, че е трябвало да свири дузпа и е пропуск. Няма да спорим повече - как беше, извадили сме късмет... От дузпа и половина ни свириха 1 (а можеше да закръгли на 2)...

Не ги знам какви "фенове" са, не мога да коментирам този Борисов, но определено мога да кажа, че коментирането на другия беше на много ниско ниво... Няма да се повтарям, безмислено е... За мен явно въпросния ръпон е решил, че трябва да се прави на безпристрастен и професиооналист и в желанието си да се изкара такъв просто изпадаше в смешни и апрофесионални крайности (виж ми пак внимателно примерите по-горе)... Което за мен говори само едно - липсва му умствен багаж, за да може да постига желания баланс за професионализъм...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 16:41

Anfield написа:
... При многото критики, които всеки от нас има към тях, да се плюе по default само защото са в БГ телевизия ми се струва прекалено крайно.

Е тук вече съвсем не си прав... Не ме интересува дали е БГ телевизия или не (не че гледам друга по принцип)... Нито пък по default плюя... Ядосвам се и се нервирам, защото това уж е водеща спортна ТВ, а нивото е супер недъгаво... Ядосвам се, защото навсякъде е така - много плява, много малоумие, много ниска култура, много комплексарщина... Как беше: "мила родна картинка"... Ама 'айде, че се отклонявам така от темата...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: FUCK OFF DIEMA/NOVA SPORT   |   17.02.2014 17:27

spurs написа:
Не, няма значение колко високо е вдигнат кракът, въпросът е дали има опасна игра или не, т.е. дали застрашаваш здравето на съперника, така че определено има значение дали си посегнал с бутоните напред или не. Но при опасна игра се дава непряк свободен удар, така че ако това на Шкъртел се тълкува като опасна игра би трябвало да се даде двоен удар в наказателното - нещо, което аз не съм виждал от 20 години сигурно (ако не броим такива за хващане от вратаря на върната топка).

А иначе от тълкуванието на Боби Борисов най-абсурдното е това дето топката отивала встрани и позицията на нападателя не била директна заплаха за вратата и това било аргумен за неотсъждане на дузпа. Дузпа има при нарушение в наказателното поле без значение дали нападателят е сам срещу празната врата или излиза от наказателното в посока към тъча.

Тая дивотия с топката отивала настрани толкова отдавна съм й се вбесявал, че вече дори не чувам такива твърдения. Но пак казвам - според мен и Касорла, и Шкъртел вдигат високо крак - единият за да рита топката, другият за да блокира. Като цяло това е ситуация Параграф 22, щото и аз съм съгласен, че Шкъртел с бутоните реално прави фаул и това, че краката им са във въздуха, не трябва да влияе. Но според правилника има основание съдията да си затрае - високо вдигнат крак и от двамата.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 20 мнения ]