● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 06:08
и аз викам така! 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 06:14
 |  |  |  | Moandor написа: Пичаги, играя тази игра от 2 години, не за да се доказвам пред някакви форумни играчи, а защото Дявола ме помоли. Всяка седмица чета тук коментарите и направо се изумявам що за комплексари има. Ако сте толкова силни в прогнозите и толкова много ги разбирате, защо не удряте букитата и да сте милионери. Някакъв си отбор бил станал шампион три години поред... и най-вероятно участниците в него само това са постигнали за тия три години. Играта е 90% късмет, останалото е елементарна стратегия на покритие в къс диапазон (ъндърски мачове). Интересно е ей така да си цъкаш, ама да взимам съвети, да споря, че и да се паля, нерви да вкарвам... не сте наред, да знаете ;) |  |  |  |  |
Това е нищо, ти да знаеш какви драми е имало през годините, по-добре да не знаеш...  иначе и аз това викам, ама... да, трябва покритие и добра организация, но тия аномалии в този кръг чета от Пепито, че на Мирандес - Майорка дето го имаме 0-1/1-0 е имало две греди и една изпусната дузпа във Франция мега драма в 94 минута на мачовете и двата в наш ущърб, чета от Краля, че некъв убитак от ПСВ от два метра не може да вкара гол в 90 минута пак (добре, че не го е сторил де), какво да говорим... единственото логично нещо и което си влезна без никакви драми ами директно дет се вика е Алмерия - Малага. Този мач имах възможността да гледам, ама с половин око, е така и не видях и не чух от коментатора докато само слушах да има някакви драми пред вратите. Ботско 0-0 дет се вика. 
Последна промяна Diavolo на 23.02.2014 06:15, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 06:21
Аде, айде без излишни емоции и драми  1) ако загубите при този развой на събитията от първото полувреме и без подобни развития утре във ваш ущърб ще е резонна и заслужена загуба. Мен например от такива загуби никога не ми е било криво. Просто губим, поздравявам съперника, че е бил по-добър в конкретния мач и толкоз. Гледаме следващия мач. Дразня се когато губим в равностойни мачове след наши грешки. Иначе като ни бият лошо какво може да сториш... Нищо. Просто крив кръг. 2) Имате много класа в атака, а и ти не си случаен капитан, така че е абсурдно да се говори за изпадане, а и има още много кръгове до края. 3) може дори да ни биете утре и след този уникален невървеж за нас в този кръг. Е аз тогава как ще се чувствам? Аз да разпускам ли отбора, гледам Ювето и Пепито вече едвам издържат и се чудят каква магия са ни направили... още следващия кръг ще мачкате 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 06:28
HT' 1-2 страхотни голове на Фогела и Ювето в Холандия и Испания, браво.  утре обаче имаме само 1 атака, срещу цели 4 на милионерите. Кофти ситуация. Но при развоя на събитията в мачовете на съперниците ни за титлата и равенството няма да е лош изход от двубоя. Стига бандата или подводницата да не бият. Едните гледам са 1-1, а другите имат един милион мачове утре. относно прогнозите в този кръг, аз лично нямам претенции, много добро покритие на много кофти мачове, които ни бяха дадени. гледам много отбори познават Щутгарт - Херта 1-2, а ние го имаме на троен, но не виждам нищо лошо в нашето отиграване. Нямаме 0-0 в сегунда, но нацелихме ъндъра и бяхме много близко до гол. Отново бих казал по-скоро добро отиграване, нямам претенции. Не ни провървя този път, не че сме пропускали в атака. Пропускахме предните ни два домакински кръга за 0-0 с въздушните и 0-2 с резачките, ама няма смисъл да гледаме назад, а само напред, 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 10:27
Явно мен визираш, макар че се познаваме и лично, да те питам тогава - познаваш ли ги тия играчи, за които говоря, та пишеш "най-вероятно"? Казах нещо принципно за играта, което се знае от всички по-опитни и го казах съвсем добронамерено, най-малкото и заради едно житейско правило с късмета - колкото повече виеш и ревеш, толкова повече Фортуна ти се подиграва. А ти играеш от три години, все пак една изкара и при нас. 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 13:41
Обикновено наричаме това "ботщина". Който и да вземеш от улицата, дето може да не е виждал футболна топка през живота си, ще се впише добре в тази стратегия, та дори може да стане голмайстор на Лигата. Иначе си прав - комплексарщината я има, но не се изразява толкова в разни художествени изяви из темите, колкото в едни други пошли явления в играта...
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 13:56
 |  |  |  | Diavolo написа: Аде, айде без излишни емоции и драми  1) ако загубите при този развой на събитията от първото полувреме и без подобни развития утре във ваш ущърб ще е резонна и заслужена загуба. Мен например от такива загуби никога не ми е било криво. Просто губим, поздравявам съперника, че е бил по-добър в конкретния мач и толкоз. Гледаме следващия мач. Дразня се когато губим в равностойни мачове след наши грешки. Иначе като ни бият лошо какво може да сториш... Нищо. Просто крив кръг. 2) Имате много класа в атака, а и ти не си случаен капитан, така че е абсурдно да се говори за изпадане, а и има още много кръгове до края. 3) може дори да ни биете утре и след този уникален невървеж за нас в този кръг. Е аз тогава как ще се чувствам? Аз да разпускам ли отбора, гледам Ювето и Пепито вече едвам издържат и се чудят каква магия са ни направили... още следващия кръг ще мачкате  |  |  |  |  |
Дяволе, изобщо не мисля,че ако загубиме ше е заслужено и резонно. Вчера имахме 4 атаки в които записахме 2 точни удара, един мач ни избяга 8 мин преди края с дузпа и само един е в тополите. Дори и да не беше прословутия втори гол на Монпелие отново хващахме мача и на 1:0 независимо,че беше избит. Говоря за точни удари. За пореден н-ти път не отстъпваме по нищо, а в много слчаи тотално надиграваме противника и накрая падаме. Предното домакинство от 8 мача противника хвана един бот в английските заводи 1:1 и това се оказа напълно достатъчно да ни победи. Преди тва срещу Лузърс ни се отне отново заслужена победа след като вкарахме 3 гола само щото от 17 валидни прогнози наблъскаха 14 или 15 пъти 1:1. С Валките 3 мача поред ни избягаха в 93+ мин и отново кур. И аз нямам против да ни бие някой заслужено защото изобщо нема да ми дреме от такава загуба тъй като вината ше си е изцяло в нас, но при нас 80% от загубите тоя сезон са по някакъв абсурден и комичен начин. Не ми се коментира повече. Санде правилно е казал по-горе,че колкото повече някой реве от Фортуна тя толкова повече се гаври с него. Всяко търпение си има лимит, а моя вече се е изчерпал. Ако ни биете ви пожелавам да станете шампиони защото горите в играта и го заслужавате. А на моите съотборници пожелавам успех и без мене. Може в мене да е каръка тъй като редовно ставам жертва на магии и уроки от завист Паднеме ли И тоя мач аз подавам оставка като играч и мениджър. Останалите са свободни да довършат сезона и да порължат догодина в Б група или да си намерят нови отбори ако им се играе в ПМЛ. 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 14:06
Искам да заявя, че противно на изказванията на Блуфи в нашия отбор цари спокойствие. Надяваме се да имаме късмет второто полувреме и да не загубим мача, но дори и това да стане, ще доиграем сезона и ще направим всичко възможно да не изпаднем. 
_________________ Fortuna favet fortibus!
|
|   |
|
 |
|
PEPITO
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 19:35
Напълно обяснима реакция на Крал Блуфен...вчера след 13-годишно преследване бе заловен неговия "колега" Гузман El Chapo,шеф на картела в Синалоа(Мексико).Май е време и Кралят да се покрие за малко.Лошо,полицията не оставя хората да работят на спокойствие. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 21:03
Пепитко с хубав гол в Холандия, браво!  ето че можело 
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 21:05
да браво на него, цаката е да си покриваме ниските интервали на ъндърските мачове и повече прецизност и нюх и ще станат нещата. 2:3 но имат две атаки теоретично могат да обърнат мача или да се докопат до хикс, супер мач стана от мача срещу мумиите не сме бележили три гола, поне се отпушихме, както и да свърши мача
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 21:06
Много ме е яд за този този допуснат гол в Холандия. Веднага щом видях мача и си казах 3-1! И после разбира се, започнах да гледам статистики, пресмятания, простотии и реших да избия 2-0 и сбърках. Дано не се окаже фатално за победата.
|
|   |
|
 |
|
PEPITO
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 21:23
Какво ме хвалите...просто затворих очи и ритнах топката,пък тя влезнала.Голът си беше шанс,отборна заслуга!Ако не бях аз,щеше да е някой съотборник.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 21:28
РОД заявява, че играчи не ни трябват. Имаме само една трансферна цел, която е строго секретна и никой не може да се усети за какво иде реч и от кой отбор е. Лятото ще разберете  Дори за Надето няма място в РОД 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 21:51
айде втори гол в сегунда, 0-2 вече този мач не може да го загубим.  в най-лошия случай 3-3 тия Валенсия много мазно се движат до тук Дано да вкарат два бързи гола, те имат тоя афинитет. Изведнъж изригват и вкават голове в малък отрязък от време.
Последна промяна Diavolo на 23.02.2014 21:51, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 21:57
а тия гранада са ботове все 1:0 или 2:0 падат като са гост на по-силен отбор така с лавината за купата ни прецакаха срещу реал и тука за беля сигурно 1:0 ще паднат, но както и да е, каквото стане
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 22:03
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 22:05
ботовете изботираха мощно, хаха 
|
|   |
|
 |
|
PEPITO
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 22:10
И сега ако някой ми подаде една лупа за да ми покаже къде е логиката във всичко това...може би Сашко от вчера е започнал да пише книгата как се печели милион в тото1. Жалко за Крал Блуфен и съперниците,но са добър отбор и вярвам че няма да изпаднат.Успех на тях и най-вече на Зомбитата!
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) | 23.02.2014 22:15
добрата стара холандия ни измъкна супер голове вкарахме там, имахме и доза шанс естествено, аякс най-накрая ни направиха услуга и вкараха 4 гола даже, а тия гинган да мрат втори пореден път заради тях треперим, както и да ги играем 0:0 или 1:0 излизат обратното, абе френски педали са най-гадни вчера всички мачове си вкарват в 94 минута, преборихме се въпреки този карък, ценна победа, която може да се окаже решителна накрая, поздрави на краля и отбора му, можеха и те да спечелят или най-малкото да не загубят, просто не им върви тоя сезон, иначе трябва да са в топ 5 поне, мястото им в момента не е реално според мен 
|
|   |
|
|