Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:29

Отговори на тема  [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:16

tonzos_justice написа:
Имаме само една трансферна цел, която е строго секретна и никой не може да се усети за какво иде реч и от кой отбор е. Лятото ще разберете ;-) Дори за Надето няма място в РОД :-)

Със сигурност няма да е от Демба , така че едва ли ще впечатли някой :dunno:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:22

juve написа:
добрата стара холандия ни измъкна супер голове вкарахме там, имахме и доза шанс естествено, аякс най-накрая ни направиха услуга и вкараха 4 гола даже, а тия гинган да мрат втори пореден път заради тях треперим, както и да ги играем 0:0 или 1:0 излизат обратното, абе френски педали са най-гадни вчера всички мачове си вкарват в 94 минута, преборихме се въпреки този карък, ценна победа, която може да се окаже решителна накрая, поздрави на краля и отбора му, можеха и те да спечелят или най-малкото да не загубят, просто не им върви тоя сезон, иначе трябва да са в топ 5 поне, мястото им в момента не е реално според мен :cheers:

...
в холандия получихте 2 подаръка, трябва да им благодарите за мачовете.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:37

И, дами и господа, ставаме свидетели на първия познат точен резултат във виртуалните букита:

http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?p=64761#p64761

Както се казва - нарисувано! :first:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:38

Bjoern Bo написа:
И, дами и господа, ставаме свидетели на първия познат точен резултат във виртуалните букита:

http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?p=64761#p64761

Както се казва - нарисувано! :first:

LOL :-o

Браво ве! :helpless:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:39

браво, но ако краля подаде оставка след мача, губите доста хора сте вътре хахаха :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:42

То Краля вече я подаде по-горе. Вече дали ще се отметне по стар обичай, е отделен въпрос :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  FT' 2-3   |   23.02.2014 22:42

Спечелихме като гости над един от най-добрите отбори в ПМЛ. :-)
Мисля, че победата ни е заслужена с оглед цялостното развитие на мача и положенията.
Но и равенството нямаше да е нелогично и незаслужено.

Доволен съм от атаката и от покритието, браво зомбаренца! :-)

Още веднъж приканвам Краля да преспи и да не се поддава на емоции. Със сигурност няма да изпаднат, абсурд. Това е отбор, който във всеки един момент може да изригне и да вкара 2, 3 гола от нищото.
А и има още толкова много кръгове до края...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:52

Честита победа на противника. Хубаво е,че се разписах с хубав гол за бенефиса :bluefan:

Успех на нашия отбор в битката за оцеляване. Ако се налага да запълвам бройка ше пускам само казвайте.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:53

terminator написа:
[

То и на тебе ти благодариме за ПЕТТЕ подаръка дето ни даде есента :clown:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 22:58

Крал Блуфен написа:
Честита победа на противника. Хубаво е,че се разписах с хубав гол за бенефиса :bluefan:

Успех на нашия отбор в битката за оцеляване. Ако се налага да запълвам бройка ше пускам само казвайте.

Ама как му го сложи на Гонзето :-D

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 23:08

Крал Блуфен написа:
terminator написа:
[

То и на тебе ти благодариме за ПЕТТЕ подаръка дето ни даде есента :clown:

...
:) така де :)))

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 23:13

Bjoern Bo написа:
Крал Блуфен написа:

Ама как му го сложи на Гонзето :-D

При над 1000 печалба , ще прежаля тез жълти стотинки :ura:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 23:31

Крал Блуфен написа:
:bluefan:

Абе Блуфи , ще имате ли достатъчно играчи и за двата отбора :?:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 23:33

PEPITO написа:
И сега ако някой ми подаде една лупа за да ми покаже къде е логиката във всичко това...може би Сашко от вчера е започнал да пише книгата как се печели милион в тото1.
Жалко за Крал Блуфен и съперниците,но са добър отбор и вярвам че няма да изпаднат.Успех на тях и най-вече на Зомбитата!

Разбрах, че "Сашко" ти бърка в дупето - айде успокой си хемороидите. Най-малкото Сашко и в Зомбитата е играл, та затова и е счел за уместно да каже две-три неща.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 23:53

alessandron написа:

Разбрах, че "Сашко" ти бърка в дупето - айде успокой си хемороидите. Най-малкото Сашко и в Зомбитата е играл, та затова и е счел за уместно да каже две-три неща.

Не бе Саше,не е важно какво си казал,а как си го казал!!!Всички се мислим за авторитети,но не може да пръскаш така по стената без да ме познаваш!Ако си го казал това че шансът не е решаващ в нашия случай само с научна цел и добронамерено,те разбирам.Съгласен съм,даже и ще се опитам да благодаря!Но ако искаш да те потупам затова че играеш в ПМЛ от преди мен и че си избягал от Зомбитата...тогава най-добре ще е да си замълча,защото не искам да те засягам!
Жив и здрав Пич,успешна седмица!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   23.02.2014 23:58

PEPITO написа:
alessandron написа:

Не бе Саше,не е важно какво си казал,а как си го казал!!!Всички се мислим за авторитети,но не може да пръскаш така по стената без да ме познаваш!Ако си го казал това че шансът не е решаващ в нашия случай само с научна цел и добронамерено,те разбирам.Съгласен съм,даже и ще се опитам да благодаря!Но ако искаш да те потупам затова че играеш в ПМЛ от преди мен и че си избягал от Зомбитата...тогава най-добре ще е да си замълча,защото не искам да те засягам!
Жив и здрав Пич,успешна седмица!

От Зомбитата ни най-малко не съм избягал - но това е друга тема, затова и те посъветвах индиректно да видиш историята на играта или да питаш Дявола, защото има какво да се научи :). И да, добронамерено го казах всичко, защото твърдо вярвам, че колкото повече някой мрънка и реве от Фортуна, толкова повече тя му се присмива, пък Дявола ме докара в играта и винаги по отношение на ПМЛ ще си остана с най-добри чувства към него и отбора на Зомбитата. Както и твърдо вярвам, че както във всяко друго нещо, и в ПМЛ е хубаво да си постелеш, за да се надяваш и късметът да те целуне. Жив и здрав и ти, успех със зомбаретата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 00:19

alessandron написа:
твърдо вярвам, че колкото повече някой мрънка и реве от Фортуна, толкова повече тя му се присмива

Това е емпирично доказан факт, няма какво да се обсъжда дори. Да се пише там на видимо място като един от постулатите на виртуалния футбол и всеки да си прави сметка, преди да тръгне да се дърви на Фортуна. Ей на, вижте го Блуфката докъде се докара - 24-та оставка преживява от началото на сезона заради пусто вайкане по малшанса. Ами така ще е... :/

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 15:48

Крал Блуфен написа:
Пореден налудничав гол, който ни вкарат - 0:0 в Примера. Язък - тамън да се зарадва човек,че ни върза веднъж за 10 години и на нас и ето веднага ше се обърне палачинката.

Обявявам официално,че при загуба и тоя мач разпускам отбора.

Просто неврите ми се изчерпаха доста отдавна...

Ако Крал Блуфен разпусне отбора се махам незабавно! Отказвам да уреждам мачове под друго ръководство. Под нивото ми е, освен това прогнозите ми струват скъпо.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 15:53

Имам да редя избори в Украйна, кво ще се занимавам с глупости :dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XVI кръг)   |   25.02.2014 12:08

Категорично протестирам срещу оставката на Краля. Възнамерявам да бойкотирам предстоящите мачове и да се отдам на низки страсти и пороци докато оставката не бъде надлежно прибрана. Беше емоционално, желая щастие и лукс на всички!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 80 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4